Ποιοι δεν πήγατε στην εκκλησία το Πάσχα του 2009?
-
jimmykarily
Re: Ποιοι δεν πήγατε στην εκκλησία το Πάσχα του 2009?
Υπάρχουν οι άνθρωποι αυτοί που έχουν τις πεποιθήσεις τους και δεν τους ενοχλεί οι άλλοι να διαφωνούν. Οι άθεοι αυτής της κατηγορίας δεν με ενοχλούν καθόλου και πολλοί φίλοι μου είναι σε αυτήν την κατηγορία.
Η άλλη κατηγορία είναι αυτοί που προσπαθούν προσβάλουν προκλητικά αυτούς που διαφωνούν προσπαθώντας να τους βάλουν σε συζητήσεις μόνο και μόνο για να έχουν την ευκαιρία να τους προσβάλλουν περισσότερο. Οι άθεοι αυτής της κατηγορίας είναι σαφώς κομπλεξικά άτομα αφού όλη την ώρα θέλουν να συγκρίνονται με τους χριστιανούς και να τους εμφανίζουν σαν πρόβατα, τριτοκοσμικούς και άσχετους με την επιστήμη, για να δείξουν πόσο πιο ανοιχτόμυαλοι και έξυπνοι είναι οι ίδιοι που πηγαίνουν στην εκκλησία μόνο για να πετάξουν βαρελότα.
Το περίεργο και λυπηρό δεν είναι που εγώ (και άλλοι) πήγαμε εκκλησία το 2009. Το περίεργο και λυπηρό είναι που υπάρχουν άνθρωποι το 2009 που δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμα την έννοια του σεβασμού στα πιστεύω και ιερά των άλλων, που δεν δέχονται την διαφορετικότητα (πχ τους χριστιανούς συναδέλφους τους) και που θεωρούν τους εαυτούς τους προοδευτικούς. Πραγματικά λυπάμαι.
Η άλλη κατηγορία είναι αυτοί που προσπαθούν προσβάλουν προκλητικά αυτούς που διαφωνούν προσπαθώντας να τους βάλουν σε συζητήσεις μόνο και μόνο για να έχουν την ευκαιρία να τους προσβάλλουν περισσότερο. Οι άθεοι αυτής της κατηγορίας είναι σαφώς κομπλεξικά άτομα αφού όλη την ώρα θέλουν να συγκρίνονται με τους χριστιανούς και να τους εμφανίζουν σαν πρόβατα, τριτοκοσμικούς και άσχετους με την επιστήμη, για να δείξουν πόσο πιο ανοιχτόμυαλοι και έξυπνοι είναι οι ίδιοι που πηγαίνουν στην εκκλησία μόνο για να πετάξουν βαρελότα.
Το περίεργο και λυπηρό δεν είναι που εγώ (και άλλοι) πήγαμε εκκλησία το 2009. Το περίεργο και λυπηρό είναι που υπάρχουν άνθρωποι το 2009 που δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμα την έννοια του σεβασμού στα πιστεύω και ιερά των άλλων, που δεν δέχονται την διαφορετικότητα (πχ τους χριστιανούς συναδέλφους τους) και που θεωρούν τους εαυτούς τους προοδευτικούς. Πραγματικά λυπάμαι.
Διάβασε για δίπλωμα! -> http://www.ediploma.gr
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Με λύπη βλέπω την εξέλιξη της συζήτησης εδώ και στο διπλανό θέμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού και αβίαστα επί προσωπικού σχόλια από ορισμένους, αλλά η αντιμετώπιση του τελευταίου μηνύματος που έγραψα, καθώς και ενός σχετικά ουδέτερου σχολίου από (κατά τη γνώμη μου) ένα από τα πιο αξιόλογα μέλη του φόρουμ, ήταν οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι. Από εδώ και στο εξής αποστασιοποιούμαι από τα πολιτικά και περί ανέμων και υδάτων του φόρουμ. Το επίπεδο και η ποιότητα κάποιου δεν έχει σχέση ούτε με το τι πιστεύει, ούτε με την ιδεολογία του, ούτε με το τι πτυχία-σπουδές έχει..
(Για να μην παρεξηγηθεί το ύφος του μηνύματός μου, δεν είναι επί προσωπικού, ούτε κάνω τον δικηγόρο κάποιου, είναι καθαρά δικές μου διαπιστώσεις-σχόλια)
(Για να μην παρεξηγηθεί το ύφος του μηνύματός μου, δεν είναι επί προσωπικού, ούτε κάνω τον δικηγόρο κάποιου, είναι καθαρά δικές μου διαπιστώσεις-σχόλια)
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Για να καταλάβω... Μπήκες σε ένα θέμα το οποίο όπως λες δε θα έπρεπε να διαβάζεις (αφού σε ενοχλεί) για να μας πεις ότι δε θέλεις να σε "θίγουμε". Όταν μιλάω σε δεύτερο ενικό εννοώ εσένα τον χριστιανό/χριστιανή κι όχι συγκεκριμένα εσένα. Απλά εσύ το έκανες...msl έγραψε:Νομίζω ότι το θέμα μας απέχει πολύ απο το να αναλύσουμε τι/αν/γιατί πιστεύω. Αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα που θα μου επιστρέψετε να μη μπω στη λογική να το αναλύσω εδώ μέσα. Μερικά απο όσα λες με θίγουν σε μεγάλο βαθμό, αλλά ΟΚ. Μπήκα στη λογική να μοιραστώ μαζί σας μια σκέψη μου και δέχομαι πυρά απο το πουθενά για θέματα άκρως προσωπικά που δεν αναφέρθηκα καν. Ζήτησα κάτι αρκετά απλό και λογικό, θαρρώ. Δεν δοκίμασα να ανοίξω καμία κουβέντα περί πίστης και θρησκείας.
(Συγνώμη, αλλά δε θα απαντήσω σε τίποτα απο όσα μου αναλογίζεις.)
Αν σε θίγουμε βέβαια υπάρχουν δύο δρόμοι. Είτε μας αγνοείς και δε διαβάζεις το θέμα είτε κάθεσαι με επιχειρήματα (αν υπάρχουν βέβαια τέτοια στον χριστιανισμό) να μας πεις για ποιο λόγο είμαστε λάθος.
Εσύ επέλεξες έναν τρίτο δρόμο. Τον πλέον παράλογο. Να μας πεις ότι σε θίγουμε γιατί πιστεύεις (αυτό το είπες ξεκάθαρα) και άρα να σταματήσουμε να μιλάμε τόσο περηφρονητικά για τη θρησκεία σου και στη συνέχεια να μας πεις ότι δεν έχει σημασία να αναλύσουμε το αν, τι και γιατί πιστεύεις και ότι δε θέλεις να το αναλύσεις. Υποστηρίζεις ότι δέχεσαι πυρά ενώ εσύ ήσουν αυτή που μπήκε στο θέμα για να μας πει απλά να σταματήσουμε. (Πίστευε και μη ερεύνα ένα πράγμα
Βλέπεις λοιπόν πόσο σύνθετο και καθόλου λογικό είναι αυτό που ζήτησες; Ακόμα και αν δε δοκίμασες να ανοίξεις τέτοια κουβέντα τα κατάφερες μια χαρά, ή μάλλον πήρες μέρος σε μια τέτοια.
Ας είσαι έτοιμη λοιπόν να λάβεις και απαντήσεις σε αυτά που έγραψες. Και μάλιστα απαντήσεις που δε θα σου αρέσουν (παρόλο που ζήτησες να λάβεις μόνο τέτοιες)...
Να πω ότι δεν πρόκειται να συνεχίσω τη συζήτηση. Απλά γιατί έχω κουραστεί να ασχολούμαι με φανατισμένους οποιουδήποτε είδους. Είπα την άποψή μου μέσω σχολίων στο κείμενο και ξέδωσα κι εγώ από τη μιζέρια μου να κοροϊδεύω αυτή την κατηγορία
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Τι σημαίνει ακριβώς "σεβασμός στα ιερά των άλλων"; Δηλαδή, στην ακραία περίπτωση, αν εσύ προσκυνάς τον κεραυνό κάθε φορά που βρέχει, αν προσεύχεσαι στον θεό Μαραθώνα που σου δίνει νερό και στην θεά Δεή που σου δίνει "μαγικό" ηλεκτρισμό, ή αν έχεις στήσει ένα τοτέμ στον κήπο σου και χορεύεις γύρω του όταν βρέχει, ο υποφαινόμενος -όπως και κάθε άλλος- θα είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί αυτή την μπούρδα, χωρίς να γελάει ή να υποδεικνύει την πνευματική σου παραδρομή; Μόνο και μόνο γιατί το ονομάζεις "ιερό", σημαίνει ότι το τοποθετείς στο απυρόβλητο;jimmykarily έγραψε:Το περίεργο και λυπηρό δεν είναι που εγώ (και άλλοι) πήγαμε εκκλησία το 2009. Το περίεργο και λυπηρό είναι που υπάρχουν άνθρωποι το 2009 που δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμα την έννοια του σεβασμού στα πιστεύω και ιερά των άλλων, που δεν δέχονται την διαφορετικότητα (πχ τους χριστιανούς συναδέλφους τους) και που θεωρούν τους εαυτούς τους προοδευτικούς. Πραγματικά λυπάμαι.
Μα θα μου πεις, "Αυτοί είναι πρωτόγονοι! Ο χριστιανισμός είναι ανθρωπιστική/φιλοσοφική θρησκεία!"
1. Ο ανθρωπισμός και η φιλοσοφία είναι αντιδιαμετρικά αντίθετες με την θρησκεία, οπότε μιλάμε για καθαρή αντίφαση.
2. Που βλέπεις τον θρησκευτικό "εκσυγχρονισμό", όταν αντί των προηγουμένων κάθεσαι έξω από την εκκλησία με ένα κερί και περιμένεις να πάει 12 για να αναστηθεί ένα σώμα/πνεύμα/"θεάνθρωπος", που πέθανε πριν 1976 χρόνια, οπότε η (αποσυντεθιμένη) μάζα του θα έχει διασκορπιστεί πλέον σε ολόκληροτο ημισφαίριο; Ή όταν προσκυνάς και εκλιπαρείς για χάρες (=προσεύχεσαι) ζωγραφιές (ενίοτε ιδιαίτερα κακόγουστες);
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
Δεν ειναι ουτε απλο ουτε λογικο το να παραμεινω στο απουσιολογιο γιατι δεν αδιαφορω για την εννοια αναστασηmsl έγραψε:Ζήτησα κάτι αρκετά απλό και λογικό, θαρρώ. Δεν δοκίμασα να ανοίξω καμία κουβέντα περί πίστης και θρησκείας.
(Συγνώμη, αλλά δε θα απαντήσω σε τίποτα απο όσα μου αναλογίζεις.)
πασχα κτλ...ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ...οπως εσενα μπορει να ενοχλει ενα κοινωνικο εγκλημα..
Προφανως και δεν θα απαντησεις γιατι μαλλον δεν μπορεις...
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Μιας και εγώ είμαι η κομπλεξική που άνοιξε το συγκεκριμένο θέμα, ας πω τη γνώμη μου.
Δεν σέβομαι τα πιστεύω του χριστιανού, επειδή αυτός δεν σέβεται τις δικές μου αξίες και έμμεσα (και σε μερικές περιπτώσεις, άμεσα) μου επιβάλλει την θρησκεία του. Και δεν εννοώ ότι ο κάθε χριστιανός έχει προσωπικό σκοπό να προσβάλλει τους μη χριστιανούς, αλλά η λειτουργία της ελληνικής κοινωνίας είναι προσβλητική για τους μη χριστιανούς.
Έστω ότι οι χριστιανοί υποστηρίζουν την εκκλησία, ακόμα και με τα αρνητικά της, όπως για παράδειγμα είναι η εκμετάλλευση της εξουσίας της, το γεγονός ότι τρώει λεφτά, κοροϊδεύει τον κόσμο, υποστηρίζει τις διακρίσεις (πχ, πατριαρχία) και άλλα πολλά. Οι άθεοι που δεν υποστηρίζουν την εκκλησία, υφίστανται και αυτοί τα αρνητικά της. Η εκκλησία δεν τρώει λεφτά μόνο από τον κάθε χαζούλη που πιστεύει σ'αυτή τη φάρσα, αλλά από όλους. Η πατριαρχία δεν εφαρμόζεται από επιλογή της κάθε οικογένειας, αλλά επιβάλλεται καθημερινά, από τις διαφημίσεις και το lifestyle μέχρι και τη νομοθεσία.
Προφανώς, αυτό είναι προσβλητικό για όσους δεν θέλουν να σπαταλάνε τα λεφτά τους δίνοντάς τα σε χριστιανούς* απατεώνες και για όσες οικογένειες δεν θέλουν να ακολουθήσουν την πατριαρχική δομή και για όσες γυναίκες δεν νιώθουν ούτε στο παραμικρό υποταγμένες στον άντρα και για όσα παιδιά δεν θέλουν να κάνουν την προσευχή τους στο σχολείο και και και...
Αν και δεν νιώθω προσβεβλημένη άμεσα από τον κάθε χριστιανό, νιώθω προσβεβλημένη έμμεσα από αυτόν, γιατί υποστηρίζει όλο αυτό το φιάσκο στο οποίο πιστεύει και το οποίο επηρρεάζει αναγκαστικά και την ζωή μου.
Να προσθέσω ότι το post του antony07 με εκφράζει σε τεράστιο βαθμό.
*πάρτε το σχεδόν σαν βρισιά.
Δεν σέβομαι τα πιστεύω του χριστιανού, επειδή αυτός δεν σέβεται τις δικές μου αξίες και έμμεσα (και σε μερικές περιπτώσεις, άμεσα) μου επιβάλλει την θρησκεία του. Και δεν εννοώ ότι ο κάθε χριστιανός έχει προσωπικό σκοπό να προσβάλλει τους μη χριστιανούς, αλλά η λειτουργία της ελληνικής κοινωνίας είναι προσβλητική για τους μη χριστιανούς.
Έστω ότι οι χριστιανοί υποστηρίζουν την εκκλησία, ακόμα και με τα αρνητικά της, όπως για παράδειγμα είναι η εκμετάλλευση της εξουσίας της, το γεγονός ότι τρώει λεφτά, κοροϊδεύει τον κόσμο, υποστηρίζει τις διακρίσεις (πχ, πατριαρχία) και άλλα πολλά. Οι άθεοι που δεν υποστηρίζουν την εκκλησία, υφίστανται και αυτοί τα αρνητικά της. Η εκκλησία δεν τρώει λεφτά μόνο από τον κάθε χαζούλη που πιστεύει σ'αυτή τη φάρσα, αλλά από όλους. Η πατριαρχία δεν εφαρμόζεται από επιλογή της κάθε οικογένειας, αλλά επιβάλλεται καθημερινά, από τις διαφημίσεις και το lifestyle μέχρι και τη νομοθεσία.
Προφανώς, αυτό είναι προσβλητικό για όσους δεν θέλουν να σπαταλάνε τα λεφτά τους δίνοντάς τα σε χριστιανούς* απατεώνες και για όσες οικογένειες δεν θέλουν να ακολουθήσουν την πατριαρχική δομή και για όσες γυναίκες δεν νιώθουν ούτε στο παραμικρό υποταγμένες στον άντρα και για όσα παιδιά δεν θέλουν να κάνουν την προσευχή τους στο σχολείο και και και...
Αν και δεν νιώθω προσβεβλημένη άμεσα από τον κάθε χριστιανό, νιώθω προσβεβλημένη έμμεσα από αυτόν, γιατί υποστηρίζει όλο αυτό το φιάσκο στο οποίο πιστεύει και το οποίο επηρρεάζει αναγκαστικά και την ζωή μου.
Να προσθέσω ότι το post του antony07 με εκφράζει σε τεράστιο βαθμό.
*πάρτε το σχεδόν σαν βρισιά.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- philip
- Real Name: Φίλιππος
Τι ήταν τώρα αυτό; Βόμβα αλογίας ή μου φαίνεται; Δηλαδή αν πιστέυω εγώ στον Χριστό και στον χριστιανισμό, εσύ νιώθεις έμμεσα προσβεβλημένη απο μένα επειδή ο Ευφραίμ, για παράδειγμα, τρώει λεφτά;O kanenas έγραψε:[..]Αν και δεν νιώθω προσβεβλημένη άμεσα από τον κάθε χριστιανό, νιώθω προσβεβλημένη έμμεσα από αυτόν, γιατί υποστηρίζει όλο αυτό το φιάσκο στο οποίο πιστεύει και το οποίο επηρρεάζει αναγκαστικά και την ζωή μου.[..]
1) δεν σέβεσαι κάποιον που δεν σε σέβεται; έχασες κι εσύ το δίκιο σου, γιατί αντιμετώπιζεις με λάθος τρόπο κάποιον που σε αντιμετωπίζει λάθος.O kanenas έγραψε:Δεν σέβομαι τα πιστεύω του χριστιανού, επειδή αυτός δεν σέβεται τις δικές μου αξίες και έμμεσα (και σε μερικές περιπτώσεις, άμεσα) μου επιβάλλει την θρησκεία του. Και δεν εννοώ ότι ο κάθε χριστιανός έχει προσωπικό σκοπό να προσβάλλει τους μη χριστιανούς, αλλά η λειτουργία της ελληνικής κοινωνίας είναι προσβλητική για τους μη χριστιανούς.
2) Η λειτουργία της ελληνικής κοινωνίας δεν βασίζεται (πρφανώς) στους χριστιανούς ή στην εκκλησία αλλά στο κράτος και τις 3 εξουσίες του (δικαστική, νομοθετική, εκτελεστική). Αν δεν σ'αρέσει τότε το προβλημά σου είναι η κυβερνηση και όχι η εκκλησία. Ψήσισε άλλο κόμμα (πχ ΣΥΝ που προτείνει χωρισμό εκκλησίας-κράτους) ή κανε τελος πάντων πολιτικές κινήσεις, όχι να μην σέβεσαι τους χριστιανούς επειδή δεν σου αρέσει ο τρόπος λειτουργίας της κοινωνίας..
Genius is 20% inspiration and 80% perspiration...
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Επιχείρημα Δημοτικού... Δηλαδή,αν άνοιγαν πρώτα οι χριστιανοί θέμα "Η σημασία του Πάσχα" θα είχα δικαίωμα εγώ,ως θιγμένος,να τους κάνω παρατήρηση ή,ακόμα χειρότερα,να τους πετάω χριστοπαναγίες;;msl έγραψε:Επίσης, είδες κανένα να ανοίγει topic για το Πάσχα και τη σημασία του για τους Χριστιανούς; Ή για οποιαδήποτε άλλο Χριστιανικό (και οποιασδήποτε άλλης θρησκείας) θέμα; Γιατί εγώ βλέπω το αντίθετο.
Πες μας,κοπέλα μου,ότι σε πείραξε που στο άλλο τόπικ γέλασα με τον χαζό που πνίγηκε για να πιάσει τον σταυρό και άσε τις αοριστούρες για αφορμές και απολογήσεις.
Καλώς τα παιδιά τα δικά μας... Κατ' αρχην,είσαι τόσο φανατικός που θεωρείς "φανατικούς" αυτούς που βρίζουν τους χριστιανούς... Στο άλλο τόπικ,όμως,που μιλάμε για τις σφαγές των χριστιανών μόκο,έτσι;jimmykarily έγραψε:Η άλλη κατηγορία είναι αυτοί που προσπαθούν προσβάλουν προκλητικά αυτούς που διαφωνούν προσπαθώντας να τους βάλουν σε συζητήσεις μόνο και μόνο για να έχουν την ευκαιρία να τους προσβάλλουν περισσότερο. Οι άθεοι αυτής της κατηγορίας είναι σαφώς κομπλεξικά άτομα αφού όλη την ώρα θέλουν να συγκρίνονται με τους χριστιανούς και να τους εμφανίζουν σαν πρόβατα, τριτοκοσμικούς και άσχετους με την επιστήμη, για να δείξουν πόσο πιο ανοιχτόμυαλοι και έξυπνοι είναι οι ίδιοι που πηγαίνουν στην εκκλησία μόνο για να πετάξουν βαρελότα.
Το να κρίνεις έναν άνθρωπο μόνο από την εθνικότητά του είναι το λιγότερο χαζό. Το να κρίνεις,όμως,την "σοβαρότητα" ενός ανθρώπου από το θρήσκευμά του είναι πολύ σωστό.
Όταν τίθεται θέμα ανάμεσα σε έναν άθεο και εναν θεϊστή (ακόμα και αν ο πρώτος είναι "κομπλεξικός",κατά την γνώμη σου) αποδεικνύεται κάθε φορά ότι ο "πιστός" επιχειρηματολογεί βάση της θεολογίας,κάτι το οποίο αυτομάτως σημαίνει ότι,όσο σοβαρός και αν είναι ένας θεϊστής,απλά δεν πρέπει να μετέχει σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Πόσο σοβαρός μπορεί να είναι κάποιος όταν πιστεύει ότι είμαστε φτιαγμένοι από χώμα; Πόσο σοβαρός μπορεί να είναι κάποιος όταν πιστεύει ότι η ηλικία της Γης δεν υπερβαίνει τα 4.000 χρόνια;;; Πόσο σοβαρός μπορεί να είναι κάποιος που πιστεύει ότι ένας άνθρωπος,παλιά,γεννήθηκε με μη-βιολογικό τρόπο,από παρθένα μητέρα,ότι περπάτησε πάνω σε νερό και πέθανε και αναστήθηκε μετά από τρείς ημέρες;;;; Και για να μη κατηγορηθώ ότι αναφέρομαι μόνο στα Εβραϊκά παραμύθια (όπως κατηγορήθηκα ήδη από το παλικάρι),θα πω πως το ίδιο γέλιο προκαλούν όλες οι αντιλήψεις-πεποιθήσεις όλων των θρησκειών του κόσμου.
Και με τί έχει σχέση,ρε φίλε; Με τις μελιτζάνες;Hengeo έγραψε:Το επίπεδο και η ποιότητα κάποιου δεν έχει σχέση ούτε με το τι πιστεύει, ούτε με την ιδεολογία του, ούτε με το τι πτυχία-σπουδές έχει..
Ε,ναι... Τί δεν καταλαβαίνεις;philip έγραψε:Τι ήταν τώρα αυτό; Βόμβα αλογίας ή μου φαίνεται; Δηλαδή αν πιστέυω εγώ στον Χριστό και στον χριστιανισμό, εσύ νιώθεις έμμεσα προσβεβλημένη απο μένα επειδή ο Ευφραίμ, για παράδειγμα, τρώει λεφτά;![]()
- Ih8 mags
- Real Name: ...........................................
Kat arxas pistevw oti prepei na estiasoume sto ti mas enoxlei pragmatika..Mas enoxlei pou kapoioi an8rwpoi einai 8riskevomenoi?(eite xristianoi eite mousoulmanoi eite kai saentologoi an auto einai pragmatiki 8riskeia..)Mas enoxlei oti i ka8e eklisia ekmetalevetai ti pisti twn an8rwpwn ya na ekplirwsei tous opoious stoxous tis?Oti sti koinwnia pou zoume exoun duisdeisei tosa kai tosa 8riskeutika e8ima kai stereotupa?Mas ftaine ola mazi?Proswpika eimai tis apopsis oti einai dikaiwma tou ka8enos na psitevei se oti 8elei(apo 8riskeutikis apopsis) kai de prokeitai oute mou peftei kai logos na krinw ti sovarotita tou vasei autou..(exw gnwrisei sovarotatous an8rwpous pou einai va8eia 8riskevomenoi krataw mia pisini yi autous tous saentologous de xerw ti akrivws pistevoun alla ap auta p xw akousei k dei de prepei na ti polupalevoun) kai kaka ta psemata de nomizw pws uparxoun polloi xristianoi pou pistevoun pws o planhths einai molis 4000 etwn...Kai pros 8eou(xaxa sarkastiko) de pistevw pws epeidi kapoioi den pistevoume sto 8eo genikotera i den summerizomaste kapoia 8riskeia sigekrimena,simainei pws eimaste kai pio anoixtomualoi apo autous pou pistevoun.
Off Topic
Autoi oi saentologoi se ti akrivws pistevoun?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ih8 mags την Δευ Απρ 20, 2009 7:09 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Shit shit Shearer
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Χωρίς να θέλω να γίνω προκλητικός (ok, ψεύδομαι
), δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να "σέβομαι" ό,τι μπορεί καθένας να έχει στο κεφάλι του. Θεωρώ ότι είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με το να σέβομαι π.χ. τις απόψεις του Τσόλκα. Έχω το δικαίωμα όταν λέει βλακείες (ή δείχνει απλά να τις πιστεύει) να εξωτερικεύω την ειρωνεία μου. Πολλώ δε μάλλον (υπερθεματίζοντας στα γραμμένα της Κλάρας) όταν αυτή η πίστη μου επιβάλλεται με ένα σωρό τρόπους σε αυτή τη χώρα, με τελευταίο παράδειγμα αυτό που ανέφερα μερικά posts πιο πάνω.
Για να καταλάβετε το γελοίο της υπόθεσης, πάντως, και να αποκτήσετε λίγο χιούμορ πάνω σε πράγματα που σας καθιστούν ευλόγως εύθικτους (καθώς είναι πολύ εύθραυστα σε υποτυπώδη κριτική), πάρτε τα δυο βιντεάκια από stand-up comedy:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o[/youtube]
Religion is bullshit
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pPdFrW076R0[/youtube]
Craig Christ
Για να καταλάβετε το γελοίο της υπόθεσης, πάντως, και να αποκτήσετε λίγο χιούμορ πάνω σε πράγματα που σας καθιστούν ευλόγως εύθικτους (καθώς είναι πολύ εύθραυστα σε υποτυπώδη κριτική), πάρτε τα δυο βιντεάκια από stand-up comedy:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o[/youtube]
Religion is bullshit
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pPdFrW076R0[/youtube]
Craig Christ
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Ih8 mags
- Real Name: ...........................................
Sugxwreste tin agnoia mou...Alla poios skata einai autos o tsolkas? file dcrypter ekana kai ena edit parapanw,anaferomai ka8ara stis 8riskeutikes apopseis.An pali exeis tin idia apopsi kai yi'auto to dexomai kratwntas mia pisini ya to susxetismo me ton tsolka pou den ton xerw to kurio..
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Shit shit Shearer
auto p profanws ennoei h msl einai oti ka8e an8rwpos exei 1 ideologia kai h 8rhskeia isws apotelei kommati ayths..
to na krineis thn ideologia ayth den einai kako alla preprei na sevesai to oti o allos exei 1 allh antilipsi apo sena..
oson afora to 8rhskeytiko kommati kai mena me paraxeneuei poy sth shmeron hmera me tosh sypsh diaf8ora kai xeftila yparxoun akoma an8rwpoi kai kyriws nea paidia p pisteyoun auta pou orizei to apolytarxiko ka8estws ths ekklhsias thn opoia dhmiourghsan apo palia an8rwpoi pou eixan symferon na exoun pneumatika upodoulous tous an8rwpous wste na kanoun oti goustaroun kai na apolambanoun thn exousia pou monoi apespasan me psemmata kai kataxrazontai mexri shmera..
apla telika o an8rwpos fobatai na dextei pws einai monos kai 8elei na pisteyei oti uparxei 1 anwterh dunamh na ton xemplexei apo katastaseis p den mporei monos..ki etsi sunexizetai to paramu8aki...o xristos vevaia uparxei san istoriko proswpo kai prepei na htan kai gamw ta atoma,1 eirhnkos epanastaths p to kalo p phge na kanei to kataxrasthkan autoi p ton ''fagane''..
tespa,ayta apo thn tapeinh m apopsi kai stamathste na tsakwneste xroniares meres xaxa
make love not war!ante bye..
to na krineis thn ideologia ayth den einai kako alla preprei na sevesai to oti o allos exei 1 allh antilipsi apo sena..
oson afora to 8rhskeytiko kommati kai mena me paraxeneuei poy sth shmeron hmera me tosh sypsh diaf8ora kai xeftila yparxoun akoma an8rwpoi kai kyriws nea paidia p pisteyoun auta pou orizei to apolytarxiko ka8estws ths ekklhsias thn opoia dhmiourghsan apo palia an8rwpoi pou eixan symferon na exoun pneumatika upodoulous tous an8rwpous wste na kanoun oti goustaroun kai na apolambanoun thn exousia pou monoi apespasan me psemmata kai kataxrazontai mexri shmera..
apla telika o an8rwpos fobatai na dextei pws einai monos kai 8elei na pisteyei oti uparxei 1 anwterh dunamh na ton xemplexei apo katastaseis p den mporei monos..ki etsi sunexizetai to paramu8aki...o xristos vevaia uparxei san istoriko proswpo kai prepei na htan kai gamw ta atoma,1 eirhnkos epanastaths p to kalo p phge na kanei to kataxrasthkan autoi p ton ''fagane''..
tespa,ayta apo thn tapeinh m apopsi kai stamathste na tsakwneste xroniares meres xaxa
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Λοιπόν, εγώ πιστεύω στο Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας και παρακαλώ να το σεβαστείτε αυτό... Δε θέλω ούτε ειρωνικά σχόλια, ούτε αποδείξεις περί της ανυπαρξίας του, ούτε άλλες προσβλητικές μπουρδολογίες εναντίον του!
ΓΚΕΓΚΕ;
ΓΚΕΓΚΕ;
Έμμηνος ρήση φιλοσοφηθείσα - πούπουλα λευκά και μαύρη... άσφαλτρος (Βωδελαίρ).-
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
o_apolytos έγραψε:Λοιπόν, εγώ πιστεύω στο Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας και παρακαλώ να το σεβαστείτε αυτό... Δε θέλω ούτε ειρωνικά σχόλια, ούτε αποδείξεις περί της ανυπαρξίας του, ούτε άλλες προσβλητικές μπουρδολογίες εναντίον του!
Που το θυμήθηκες αυτό; Είχα να τ' ακούσω από τότε που πρωτοβγήκε, από έναν φοιτητή φυσικής αν θυμάμαι καλά!
Κι εγώ πιστός δηλώνω!!

"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Εγώ ο φτωχός το ανακάλυψα μόλις πέρσι από το γνωστό βιβλίο του μάγου Ντόκινς (το/τον οποιο λάτρεψα)! Επίσης το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας υπάρχει παντού, μέσα μου, μέσα σου, στη θάλασσα, στη γη... Και μπορεί να μην προλαβαίνει όλες τις προσευχές, αλλά σπέρνει, διότι είναι τα πάντα πληρούν.