Αίσχος με την γραμματεία της ΣΕΜΦΕ

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro
Facebook ID: 0

Αίσχος με την γραμματεία της ΣΕΜΦΕ

Δημοσίευση από lunatic »

Γραφω αυτό το μηνυμα από αγανακτηση με αυτό που περασα σημερα και για να βοηθησω οσα παιδια βρεθηκαν σε παρομοια θεση.Καταρχας να πω ότι ειμαι φοιτητης του 4ου εξαμηνου. Ειχα δηλωσει όλα τα μαθηματα του 4ου εξαμηνου κανονικα κ ειχα δηλωσει και σε όλα συγγραμα εκτος απ την Μιγαδικη Αναλυση. Ο λογος που δεν δηλωσα βιβλιο για Μιγαδικη Αναλυση είναι επειδη όταν εκανα την δηλωση δεν ειχα δει αν το βιβλιο του Κραββαριτη είναι καλο και ηθελα να παω στην βιβλιοθηκη να το ελεγξω. Αφου το ειδα και διαπιστωσα ότι είναι καλο αποφασισα να δηλωσω αυτό. Απλα δεν μπηκα παλι στο ιντερνετ να το δηλωσω γιατι ηξερα ότι αν ΔΕΝ δηλωσω βιβλιο, παιρνω αυτοματα την πρωτη επιλογη (η οποια φυσικα ηταν του Κραββαριτη).

Η ιστορια εχει ως εξης:
Εχθες (Τεταρτη) πηγα στις εκδοσεις Συμεων για να παρω τα 3 βιβλια που παιρνουμε από εκει. Αριθμιτικη αναλυση, Στατιστικη και ΜΙΓΑΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. Τα 2 πρωτα τα πηρα κανονικα. Την Μιγαδικη Αναλυση δεν την πηρα γιατι δεν ημουν γραμμενος στην κατασταση… Παω λοιπον σημερα στην γραμματεια να ρωτησω τι γινεται. Τι ειχε γινει?
Μου είπαν ότι ΔΕΝ ισχύει ότι παίρνουμε το προτεινόμενο αν δεν εχουμε δηλωσει βιβλιο.Αυτο που πιστευα δηλαδη εγω. Μου ειπαν ότι αυτό ισχυει ΜΟΝΟ όταν δεν εχουμε δηλωσει ΚΑΝΕΝΑ βιβλιο για ΚΑΝΕΝΑ μαθημα.ΜΟΝΟ τοτε παιρνουμε την πρωτη επιλογη για κάθε μαθημα. Δηλαδη αν καποιος εχει 6 μαθηματα στο εξαμηνο του κ δηλωσει και τα 6 αλλα βιβλιο δηλωσει μονο στα 5, τοτε δεν εχει δικαιωμα να παρει το 6ο βιβλιο που δεν δηλωσε. Και τοτε εκανα την εξης ερωτηση: «Δηλαδη εγω που εχω γραφτει στο εξαμηνο κανονικα κ δεν εχω βιβλιο, δεν εχω δικαιωμα να παρω?»
Και η απαντηση τους ηταν ΟΧΙ.
Αν είναι δυνατον.Που ακουστηκε αυτό το πραγμα? Ενας φοιτητης να μην εχει δικαιωμα να παρει βιβλιο σε μαθημα που εχει δηλωσει... Πως τολμούν να λενε σε έναν φοιτητη ότι δεν δικαιουται να παρει βιβλιο χωρις καν να να εχει άλλο βιβλιο?
Αυτό που με τσαντισε πιο πολύ απ όλα όμως ηταν το υφακι τους. Αντι να προσπαθησουν να με βοηθησουν, προσπαθησαν ολες εκει μεσα να τα ριξουν σε μενα για να βγουνε κ από πανω.

Σε αυτό το σημειο θελω να τονισω 2 πολύ σημαντικα πραγματα.
1)Με 3-4 παιδια που μιλησα εξω από την γραμματεια μου ειπαν ότι ουτε εκεινα ηξεραν αυτή την ειδικη ρυθμιση. Νομιζαν κ αυτοι ότι αν δεν δηλωσεις σε ένα μαθημα βιβλιο παιρνεις αυτοματα το πρωτο.
2)Ουτε καν μεσα στην γραμματεια δεν το ηξεραν αυτό. Επειδη εγινε χαμος σημερα στη γραματεια κ μιλησα με ΟΛΕΣ εκει μεσα, οι μονες που το ηξεραν ηταν η προϊσταμενη κ άλλη μια. ΚΑΜΙΑ άλλη. Και μετα κατηγορουσαν εμενα που δεν το ηξερα….Κ ειχαν το θρασσος να μου πουν ότι ημουν κ ο μονος φοιτητης της ΣΕΜΦΕ που δεν το ηξερα…Καλα δεν ντρεπονται λιγο?

Και μαλιστα ακομα δεν σας εχω πει κ το πιο ωραιο….Οταν τους ειπα να μου δωσουν μια βεβαιωση ότι δηλωσα το βιβλιο (και ας μην το ειχα δηλωσει) μου ειπαν ότι ειχαν παει κ αλλα παιδια με το ιδιο προβλημα αλλα τα ειχαν διωξει. Γι αυτό δεν μπορουσαν να το κανουν σε μενα. Και μολις ειπα ότι αναλαμβανω την ευθυνη να μαζεψω όλα αυτά τα παιδια για να δωσουν βεβαιωση κ σε αυτους μου ειπε μια κυρια εκει μεσα ότι δεν προλαβαινουν να ασχοληθουν με αυτό το θεμα……Ντροπη!!!!!Λες και εχουν πολλα πραγματα να κανουν…!Καθονται ολη μερα.

Τελικα το μονο που καταφερα (και αυτό με 1000 ζορια) ηταν να μου δωσουν μια απλη βεβαιωση ότι εχω δηλωσει το μαθημα Μιγαδικη Αναλυση. ΜΟΝΟ το μαθημα. Όχι και το βιβλιο.

Εν πασει περιπτωσει αυτος ο ΑΓΙΟΣ ανθρωπος στις εκδοσεις Συμεων μου εδωσε το βιβλιο αφου του εξηγησα τι ειχε γινει. Πραγματικα 1000 ευχαριστω!

Οσο για τις άλλες στην γραμματεια εχω να πω μονο ότι είναι ολες απαραδεκτες. Ολες εκτος από ΜΙΑ κ ΜΠΡΑΒΟ της. Προκειται για την νεοτερη εκει μεσα η οποια ηταν η μονη που εδειξε προθυμία να με βοηθησει. Προφανως επειδη είναι νεα εχει πιο ανοιχτο μυαλο απ τις υπολοιπες.

Πραγματικα είναι ντροπη για το ΕΜΠ κ την ΣΕΜΦΕ αυτό που εγινε σημερα.
Καλω λοιπον ολους τους συμφοιτητες μου να κανουμε κατι γι αυτό το θεμα. Επισης θελω να ρωτησω (να κανουμε ένα μικρο γκαλοπ) ποσοι από εσας ξερατε αυτην την ειδικη ρυθμιση….?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Πέμ Απρ 30, 2009 8:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Πρόσθεσα τόνους στον τίτλο
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
lunatic

Re: Αισχος με την γραμματεια της ΣΕΜΦΕ

Δημοσίευση από lunatic »

Επισης ξεχασα να πω οτι μιλησα λιγο και με την προεδρο της σχολης.Δυστυχως ειχε να παει σε μια συνελευση κ δεν προλαβαινε να μιλησουμε περισσοτερο.Παντως ουτε καν η προεδρος δεν ηξερε ακριβως αυτην την μικρη λεπτομερια........Τελικα ποιος το ξερει?Μονο 2 "κυριες" στην γραμματεια?
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

σχετικά με το γκάλοπ σου, χωρίς να έχω διαβάσει κάπου κάτι, το πιο λογικό μου φαινόταν ότι από τη στιγμή που δε δηλώνεις κάποιο βιβλίο δεν το δικαιούσαι. δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπήκες στο ιντερνετ να αλλάξεις τη δήλωση. δεν ήταν καμιά τρομερή διαδικασία.

εξάλλου, γι'αυτό υπάρχει η επισήμανση με κόκκινα γράμματα όταν υποβάλλεις την αίτηση, που σου λέει: προσοχή! δεν έχεις δηλώσει βιβλία για όλα σου τα μαθήματα
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Αυτο που λες με τα κοκκινα γραμματα το παρεκαμψα γιατι δηλωσα κ αλγεβρα 2 που την χρωσταω. Μετα μου ζηταγε να δηλωσω βιβλιο κ στην αλγεβρα 2 κ υπεθεσα οτι μου εβγαζε τα κοκκινα γραμματα επειδη δεν δηλωσα για αλγεβρα.Επισης μου ειχε ερθει email οτι η δηλωση εγινε με επιτυχια....Γι αυτο δεν ανησυχουσα.Το θεμα δεν ειναι εκει.Το θεμα ειναι αλλου.Εγω αν δεν μου εδινε ο ανθρωπος το βιβλιο δεν θα ειχα βιβλιο.ΑΥΤΟ ειναι ΝΤΡΟΠΗ.Οταν ξερεις οτι αν δεν δηλωσεις καποιο βιβλιο παιρνεις αυτοματα το προτεινομενο δεν σου φαινεται καθολου λογικο αυτο που λες...Οπως ανεφερα ειναι μια ειδικη ρυθμιση που απ οτι καταλαβα ΔΕΝ ισχυε στο προηγουμενο εξαμηνο κ την γνωριζαν μονο 2 ατομα σε ολη τη ΣΕΜΦΕ......
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

σε μένα φαίνεται λογικό :P

όσο για το e-mail, αυτό μάλλον θα αφορά την εγγραφή στο εξάμηνο ή τη δήλωση μαθημάτων, όχι τη δήλωση των συγγραμμάτων
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Δεν ηταν για την δηλωση συγγραμματων.Μονο για τα μαθηματα ηταν.Δεν θελω να περασω αυτο απο το θεμα μου ομως.
Θελω να περασω οτι ειναι παραλογο ενας φοιτητης να μην εχει βιβλιο.
Δηλαδη σου φαινεται λογικο να δικαιουμε βιβλιο κ να μην παρω?Για τον α ή β λογο εγινε λαθος κ δεν δηλωθηκε.(Στο προηγουμενο εξαμηνο ισχυε αυτο που ειπα.Αυτο εγινε τωρα κ ΔΕΝ το ξερει κανεις).Δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου δωσουν ενα βιβλιο?
Ενα βιβλιο ζητησα.Δηλαδη τοσο δυσκολο τους ειναι?Μην τρελαθουμε τωρα.Ειμαι φοιτητης κ εχω καθε δικαιωμα να το παρω
Άβαταρ μέλους
diosak
Real Name: Διονύσης

Δημοσίευση από diosak »

παραλογο μου ακουγεται...ακομα κι αν δεν δηλωσει καποιος συγγραμμα ενω το δικαιουται θα επρεπε να παρει το προτεινομενο.
εγω στο 1ο εξαμηνο που ειχα δηλωσει στη μηχανικη 1 το αγγλικο μου δωσανε απλα το προτεινομενο ελληνικο χωρις να παω να κανω αλλαγη στη λιστα συγγραμματων που δηλωσα. :!:
Εικόνα
Εικόνα
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Γκρίνια: Καλά, μην περιμένεις ποτέ τίποτα από τη γραμματεία. Οι τύπισσες είναι άθλιες. Ακόμα και φορές που γίνεται λάθος από αυτές (πχ, δεν έχουν περάσει στη βάση τα μαθήματα που έχεις δηλώσει) και όχι από τον φοιτητή, πρώτα σου τη λένε (βρίσκοντας οποιαδήποτε εξίσου άθλια δικαιολογία) και μετά σε εξυπηρετούν, αφού πρώτα σου δώσουν να καταλάβεις ότι με κάθε προσπάθεια λογικής συνεννοήσης μαζί τους θα καταλήγεις να χάνεις εσύ λίγο-λίγο τα λογικά σου.

Τουλάχιστον, σου'δωσε ο Συμεών το βιβλίο.

Εννοείται ότι από τη στιγμή που έχεις δηλώσει μάθημα και δεν έχεις το αντίστοιχο σύγγραμμα, το δικαιούσαι και υποτίθεται ότι η γραμματεία θα'πρεπε να εξυπηρετεί τους φοιτητές που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα, αντί να τους βγάζει την πίστη.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
diosak

Δημοσίευση από diosak »

Off Topic
ποια ειναι η νεοτερη στη γραμματεια που λες? :) καποια μου ερχεται στο μυαλο αλλα δεν ειμαι σιγουρος...
Εικόνα
Εικόνα
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
Άβαταρ μέλους
Full Metal Alchemist
Real Name: Konstantinos
Facebook ID: 849225054
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Full Metal Alchemist »

Sto 2o eksamino exei proteinomeno vivlio to vivlio pou exoume parei sto prwto eksamino. Sinepws kaneis den to dilwse gia na kerdisoume ena siggrama gia argotera (ypoleipontai 47). An mas edinan to prwto sti lista an de dilwname thaxame kamposa dipla vivlia xwris logo. Eksallou den yparxei allos tropos na peis den thelw vivlio gia auto to mathima. To oti de se voithane omws na pareis to sigramma pou dikaiousai einai grafeiokratiko provlima :e_confused:
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

lunatic έγραψε:Γραφω αυτό το μηνυμα από αγανακτηση με αυτό που περασα σημερα και για να βοηθησω οσα παιδια βρεθηκαν σε παρομοια θεση.Καταρχας να πω ότι ειμαι φοιτητης του 4ου εξαμηνου. Ειχα δηλωσει όλα τα μαθηματα του 4ου εξαμηνου κανονικα κ ειχα δηλωσει και σε όλα συγγραμα εκτος απ την Μιγαδικη Αναλυση. Ο λογος που δεν δηλωσα βιβλιο για Μιγαδικη Αναλυση είναι επειδη όταν εκανα την δηλωση δεν ειχα δει αν το βιβλιο του Κραββαριτη είναι καλο και ηθελα να παω στην βιβλιοθηκη να το ελεγξω. Αφου το ειδα και διαπιστωσα ότι είναι καλο αποφασισα να δηλωσω αυτό. Απλα δεν μπηκα παλι στο ιντερνετ να το δηλωσω γιατι ηξερα ότι αν ΔΕΝ δηλωσω βιβλιο, παιρνω αυτοματα την πρωτη επιλογη (η οποια φυσικα ηταν του Κραββαριτη).

Η ιστορια εχει ως εξης:
Εχθες (Τεταρτη) πηγα στις εκδοσεις Συμεων για να παρω τα 3 βιβλια που παιρνουμε από εκει. Αριθμιτικη αναλυση, Στατιστικη και ΜΙΓΑΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. Τα 2 πρωτα τα πηρα κανονικα. Την Μιγαδικη Αναλυση δεν την πηρα γιατι δεν ημουν γραμμενος στην κατασταση… Παω λοιπον σημερα στην γραμματεια να ρωτησω τι γινεται. Τι ειχε γινει?
Μου είπαν ότι ΔΕΝ ισχύει ότι παίρνουμε το προτεινόμενο αν δεν εχουμε δηλωσει βιβλιο.Αυτο που πιστευα δηλαδη εγω. Μου ειπαν ότι αυτό ισχυει ΜΟΝΟ όταν δεν εχουμε δηλωσει ΚΑΝΕΝΑ βιβλιο για ΚΑΝΕΝΑ μαθημα.ΜΟΝΟ τοτε παιρνουμε την πρωτη επιλογη για κάθε μαθημα. Δηλαδη αν καποιος εχει 6 μαθηματα στο εξαμηνο του κ δηλωσει και τα 6 αλλα βιβλιο δηλωσει μονο στα 5, τοτε δεν εχει δικαιωμα να παρει το 6ο βιβλιο που δεν δηλωσε. Και τοτε εκανα την εξης ερωτηση: «Δηλαδη εγω που εχω γραφτει στο εξαμηνο κανονικα κ δεν εχω βιβλιο, δεν εχω δικαιωμα να παρω?»
Και η απαντηση τους ηταν ΟΧΙ.
Αν είναι δυνατον.Που ακουστηκε αυτό το πραγμα? Ενας φοιτητης να μην εχει δικαιωμα να παρει βιβλιο σε μαθημα που εχει δηλωσει... Πως τολμούν να λενε σε έναν φοιτητη ότι δεν δικαιουται να παρει βιβλιο χωρις καν να να εχει άλλο βιβλιο?
Αυτό που με τσαντισε πιο πολύ απ όλα όμως ηταν το υφακι τους. Αντι να προσπαθησουν να με βοηθησουν, προσπαθησαν ολες εκει μεσα να τα ριξουν σε μενα για να βγουνε κ από πανω.
Καλά...και δεν απευθήνθηκες σε κάποια φοιτητική παράταξη για να σε βοηθήσουν με το πρόβλημα της γραμματειας? (αφού είναι δικαίωμα σου να έχεις σύγγραμα..)
ΜΠΟΥΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχααχχοχοχοχαοχαοχααχαχαχχ!!!
Με συγχωρείτε παραφέρθηκα...*αχεμ*

Δεν υπάρχει χειρότερη φάρα από τις γραμματείς των σχολών. Αυτό ισχύει για έναν περίεργο λόγο εδώ και πολλάααααα χρόνια. Επίσης αυτό το γυαλί που έχει μπροστά στη γραμματεία, είναι αλεξίσφαιρο και από τις δύο μεριές. Αυτό γιατί και εσύ θα θες να τις πυροβολήσεις αλλα ΚΑΙ αυτές θα θέλουν ευχαρίστως να σε κάνουν κόσκινο αν κάτσεις πολλή ώρα εκεί.

Το τι ευτράπελα γίνονται με τα συγγράματα δε λέγεται.
diosak έγραψε:παραλογο μου ακουγεται...ακομα κι αν δεν δηλωσει καποιος συγγραμμα ενω το δικαιουται θα επρεπε να παρει το προτεινομενο.
εγω στο 1ο εξαμηνο που ειχα δηλωσει στη μηχανικη 1 το αγγλικο μου δωσανε απλα το προτεινομενο ελληνικο χωρις να παω να κανω αλλαγη στη λιστα συγγραμματων που δηλωσα. :!:
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με την συγκεκριμένη περίπτωση. Αλλα φυσικά δε προνόησαν να μας δώσουν ένα σύγγραμα της προκοπής. Αντιθέτως, μας έδωσαν το βιβλίο του Βαρδουλάκη που είναι "άστα να πάνε".
Άβαταρ μέλους
diosak

Δημοσίευση από diosak »

pffffffff ναι ειναι απλα απαραδεκτο...
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tzanampets
Real Name: Call me 'mate'

Δημοσίευση από Tzanampets »

Νομίζω οτι υπερβάλλεις λίγο με το να ωρίεσαι (δεν ξέρω και πως γράφεται) έτσι. Ούτε εγώ το ήξερα αυτό για τα προτεινόμενα και το πότε ισχύει αλλα το θέμα είναι (για να κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου) οτι εσύ, πιστεύοντας πως αν το άφηνες χωρίς επιλογή το σύγγραμμα θα επιλεγόταν αυτόματα το προτεινόμενο, ουσιαστικά ήταν σαν να το επιλέγεις!
Οπότε γιατί δεν το επέλεξες και κανονικά και να δείς αν σου αρέσει το βιβλίο μετά? άλλωστε αλλαγή δήλωσης συγγράματος θα μπορούσες να κάνεις αργότερα αν ήθελες.
Όσο για την γραμματεία όντως δεν είναι καθόλου εξυπηρετική τις περισσότερες φορές (εκτός αν τύχεις στην νεαρή που λές και συμφωνώ :D ) και ναί ήταν βαρύ αυτό που σου είπε ότι "οχι δεν δικαιούσαι βιβλίο" αλλα είχατε και οι δυό τα δίκια σας.
Για μένα το λάθος σου είναι ότι έπρεπε να δηλώσεις και μετά ότι δεν σου αρέσει να το αλλάξεις.

Τουλάχιστον ευτυχώς στο έδωσε ο συμεών, στη χειρότερη θα το έπαιρνες του χρόνου :P
Elen síla lúmenn' omentielvo.

Εικόνα

For those about to troll... we salute you!
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Μα ημουν τοσο σιγουρος οτι ισχυει το συστημα που νομιζα που δεν μπηκα καν στον κοπο να ξαναμπω στη σελιδα να το δηλωσω.Το θεμα ομως δεν ειναι εκει.Ειναι στο οτι αν δεν μου εδινε το βιβλιο αυτος ο ΑΓΙΟΣ πολυ απλα δεν θα επαιρνα βιβλιο.Αυτο ειναι απαραδεκτο.Πως ειναι δυνατον να μην παρει καποιος βιβλιο οταν υπαρχει νομος οτι δικαιουμαστε ενα βιβλιο για καθε μαθημα.
Απ οτι βλεπω παντως δεν ηξεραν κ πολλοι τι ισχυει κ τι οχι............Γι αυτον να μην λενε οι "κυριες" στην γραμματεια οτι ειμαι το μονο ατομο στη ΣΕΜΦΕ που δεν το ηξερε..........Αντι να λενε ολη την ωρα βλακειες θα μπορουσαν να βγαλουν μια σοβαρη ανακοινωση που να προειδοποιουν οταν αλλαζει κατι.......Επισης θεωρω ντροπη που ειπε μια οτι δεν εχει χρονο να εξυπηρετησει τους φοιτητες....Μα γι αυτον ακριβως τον λογο την πληρωνει ο ελληνικος λαος.Για να εξυπηρετει εμας.........
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Παραθεση: Eksallou den yparxei allos tropos na peis den thelw vivlio gia auto to mathima.

Μα πως ειναι δυνατον να μην θελω βιβλιο για ενα μαθημα που δεν εχω παρει ποτε βιβλιο.....?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”