philip έγραψε:
Εσύ πάλι που εβγαλες το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ συμπέρασμα ότι το zeitgeist είναι σοβαρό και έγκυρο ντοκιμαντέρ?
1. Υπάρχει κάτι που λέγεται προσωπική άποψη, και σε μερικούς δουλεύει κριτικά (ικανή συνθήκη απόρριψης και της θρησκείας)
2. Αν δεν δέχεσαι την προσωπική άποψη ως συμπέρασμα, υπάρχουν διακρίσεις, αναγνώριση και βραβεία που έχει λάβει, και δεν δίνονται σε απατεώνες/παραχαράκτες ιστορικών δεδομένων (αντιθέτως, στην θρησκεία αυτό αποτελεί κοινή πρακτική: "Αναστήθηκε, Αναστήθηκε,θάμμα, χριστιανοί, θάμμα!")
philip έγραψε:
Αναφέρει τις πηγές του;
Ναι! (δες παρακάτω)
philip έγραψε:
Ή μήπως είναι παραγωγή κανενός σοβαρού ονοματος τυπου BBC, History Channel, National Geographic? Τό ότι λέει πολλά λάθος πράγματα, το λέει ακόμα και στο βιντεάκι που έδωσα.
Οι μεγάλοι παραγωγοί ντοκιμαντέρ, δεν είναι απαραιτήτως "σοβαροί". Η κοινή γνώμη/ηθική διαμορφώνεται μέσω αυτών, και κανείς τους δεν θα παρήγαγε κάτι μη-"mainstream". Εξ' άλλου, όσο πιο μεγάλος, τόσο πιο ελεγχόμενος! Πολύ μυαλό θέλει, χριστιανόπουλο;
philip έγραψε:
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ: Οσο σοβαρό επιχείρημα είναι μια ταινία άλλο τόσο σοβαρό επιχείρημα είναι και ένα βιντεάκι του youtube που λέει ότι η ταινία είναι bullshit! Και όσο σοβαρό επιχείρημα αποτελεί η ταινία "zeigeist" αλλο τόσο σοβαρό επιχείρημα αποτελει και η ταινία "Ιησούς Ναζωραίος" (η οποία είναι επίσης βραβευμένη) γιατι ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ?
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ!
-Συγκρίνεις ένα ντοκιμαντέρ, ορθώς στοιχειοθετημένο και τεκμηριωμένο, με μια παπαριά που βρήκες στο youtube; Τι να απαντήσω τώρα; Συγχαρητήρια για την κριτική σου σκέψη;
-Συγκρίνεις ένα ντοκιμαντέρ, με μια ταινία τέχνης! Τώρα τα αξίζεις τα συγχαρητήρια, αγαπητό χριστιανόπουλο!
philip έγραψε:
Εχεις βιβλιογραφία; Παραθεσε την και μετά συζητάμε.
Αυτό δεν το είδες: (?)
antony07 έγραψε:
ν ψάξεις στο ίντερνετ (αν δεν ξέρεις πως, με μια προσευχή στον (χρισ)Τούλη έχεις τζάμπα τουτόριαλ), θα βρεις την βιβλιογραφία πάνω στην οποία βασίστηκε, και την οποία πρέπει να αμφισβητήσεις.
Μάλλον η προσευχή, δεν έπιασε,εεεεε; Δώσ' Του όμως μια 2η ευκαιρία (και 2 κατοστάρικααααα)
Επειδή, όμως, είμαι καλός άνθρωπος, ας την παραθέσω:
http://www.zeitgeistmovie.com/sources.htm
Τώρα θα το συζητήσουμε;
(Πολύ αμφιβάλλω)
philip έγραψε:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ! Αλλά καταλαβαίνω ότι σας είναι πολύ δύσκολο να κάνετε μια συζήτηση χωρίς να κολλήσετε ταμπέλες, έτσι;
Μπορούμε! Απλώς δεν μας βοηθάς! (είδες που δεν είσαι καλό χριστιανόπουλο;

)
philip έγραψε:Ειναι δυνατόν να μην καταλαβες ότι η λέξη "σοβαρός" ήταν ειρωνική;;
Η ειρωνία απαγορεύεται,νομίζω, από τις 10 εντολές (Μην αμαρτάνεις)
philip έγραψε:Αφού μου έβγαλες και τους Rammstein χρυσαυγίτες, τι άλλο να πω...
Δεν είπα κάτι τέτοιο (εξ'άλλου δεν τους έχω καν ακουστά). Επισήμανα την μουσική ομοιότητα, που ανακλά άλλωστε και το πνευματικό επίπεδο.