Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!
Δεν ποσταρω ποτε και δεν παρακολουθω το forum γενικα και ουτε ξερω ποιος εχει ποιο nickname κτλ αλλα ειδα αυτο :
Re: Περί Χριστού
Postby O kanenas on Tue May 05, 2009 12:50 am
To topic έχει ξεφτιλιστεί. Οι τελευταίες του σελίδες είναι γεμάτες προσωπικές προσβολές, ειρωνίες και επιθέσεις. Προσπάθησα να είμαι χαλαρή στο moderation, ξεκλείδωσα άλλο topic, κάποια posts από δω που θα μπορούσαν άνετα να έχουν φύγει τα άφησα, αλλά έχει παραγίνει το κακό. Θεώρησα ότι από τη στιγμή που υπάρχει όρεξη για συζήτηση (όπως φάνηκε από τα παράπονα για το κλείδωμα του δίπλα topic), θα γινόταν όντως συζήτηση, αλλά τελικά κάτι πήγε στραβά. Κλειδώνεται.
Ωπα ωπα ωπα
Προσπάθησα να είμαι χαλαρή στο moderation,
χαλαρή
Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ??????
edit : xmm basika molis eida to afro3ylan8h... alla nai akomh kietsi... wtf... kanto h kamia toulaxiston
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Πέμ Μάιος 07, 2009 4:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος:Τόνους, τόνους! :-P
Ναι, γυναίκα είμαι κι αυτό δεν με κάνει ανίκανη να πηδάω κάγκελα και μάντρες όταν η πύλη είναι κλειστή. Είμαι γυναίκα κι αυτό δε με κάνει ανίκανη να μοντάρω topics. Είμαι γυναίκα και παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είμαι γυναίκα και δεν έχω περίοδο!
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
O kanenas έγραψε:Είμαι γυναίκα και δεν έχω περίοδο!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
What the fruck is this????????????
Noir παιδί μου (είδες πως απέφυγα να χρησιμοποιήσω τη λέξη "αγόρι μου"....) ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ???????????
Υ.Γ. Εννοείται ότι η φωτό αποθηκεύτηκε για να μπορώ να σε εκβιάζω όταν γίνεις μεγάλος και τρανός...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Chris έγραψε:Μου θυμίζει ένα παρόμοιο περιστατικό με τον παπαγαλάκο στο στέκι στην 1η Απρίλη. Είχατε αντιστρέψει κάτι ονόματα και τον μπερδέψατε τον άνθρωπο..
Off Topic
Περιττό να σας πω ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ποιος
παπαγαλακο το χεις; ...ή μπερδευτηκες χειροτερα;
Wizard έγραψε:What the fruck is this????????????
Noir παιδί μου (είδες πως απέφυγα να χρησιμοποιήσω τη λέξη "αγόρι μου"....) ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ???????????
Υ.Γ. Εννοείται ότι η φωτό αποθηκεύτηκε για να μπορώ να σε εκβιάζω όταν γίνεις μεγάλος και τρανός...
Ελα μωρε, να μη βαλουμε λιγο χρωμα στις ζωες μας ανοιξιατικα;
ΥΓ: κατσε μη σου περιποιηθει καμια φωτο απο καμια συναντηση η O kanenas και εχουμε να γελαμε!
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά! Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
εγω παλι ειμαι λεσβια και το παραδεχομαι ανοιχτα....
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα
Chris έγραψε:Μου θυμίζει ένα παρόμοιο περιστατικό με τον παπαγαλάκο στο στέκι στην 1η Απρίλη. Είχατε αντιστρέψει κάτι ονόματα και τον μπερδέψατε τον άνθρωπο..
Off Topic
Περιττό να σας πω ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ποιος
Artemoila έγραψε:Tι ωραιο δερματακι! Και χωρις μαυρα στιγματα!!!!!
Κλεραζίλ χρησιιμοποιεί!
Καρατσεκαρισμένο!!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά! Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη