Extractor για .nrg, .rar και .iso files
Συντονιστές: kostas213, markelos
- che
Extractor για .nrg, .rar και .iso files
Όποιος γνωρίζει κανέναν extractor για .nrg, .rar και .iso files παρακαλέιται να μου τον πει γιατί τον χρειάζομαι άμεσα! Ευχαριστώ!
Mmmmmm..........Donuts........
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Μόλις το δοκίμασα και κάνει για όλους τους τύπους.
Πρόσεχε όμως, αν τα sio και nrg είναι για bootable cd είναι πολύ πιθανό να χαλάσει αυτή η δυνατότητα αν τα τροποποιήσεις με το winrar. Σε αυτή την περίπτωση προτιμότερα είναι τα προγράμματα τύπου winiso.
Πρόσεχε όμως, αν τα sio και nrg είναι για bootable cd είναι πολύ πιθανό να χαλάσει αυτή η δυνατότητα αν τα τροποποιήσεις με το winrar. Σε αυτή την περίπτωση προτιμότερα είναι τα προγράμματα τύπου winiso.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
ένα άλλο πρόγραμμα που ανοίγει πολλά είδη αρχείων Image και μπορεί να τα κάψει σε cd ή dvd είναι το poweriso.
Δυστυχώς είναι εμπόρικο, αλλά αν παρανομήσετε μπορείτε να το βρείτε και σε t0ρρ&nt εκδοση με c****k που δουλεύει.
Δυστυχώς είναι εμπόρικο, αλλά αν παρανομήσετε μπορείτε να το βρείτε και σε t0ρρ&nt εκδοση με c****k που δουλεύει.
Δε φταίν' αυτοί που ζούνε μακριά απ' τους νόμους
που τους επέταξε η ζωή στους πέντε δρόμους
Σαν τα φαντάσματα τις νύχτες τριγυρνάνε
στης αμαρτίας τα τραγούδια ξεδιψάνε.
Χαρούλα εν έτει 1988:Το τραγούδι της καρδιάς
που τους επέταξε η ζωή στους πέντε δρόμους
Σαν τα φαντάσματα τις νύχτες τριγυρνάνε
στης αμαρτίας τα τραγούδια ξεδιψάνε.
Χαρούλα εν έτει 1988:Το τραγούδι της καρδιάς
- sparc
- Real Name: Γιώργος
ένα πολύ καλό εργαλείο που πρωτοχρησιμοποίησα προσφατα είναι το MagicISO που περιέχει όλες τις δυνατότητες των WinISO & PowerISO σε ένα, με το υποπρόγραμμα για virtual drives (δε θυμάμαι πως το λένε) να είναι freeware... δεν ξέρω όμως κατά πόσο δουλεύει ανεξάρτητα του MagicISO.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το virtual drive αποτελεί ένα εικονικό οπτικό οδηγό το οποίο μπορεί να βλέπει τα περιεχόμενά του απευθείας από ένα αρχείο "εικόνα" κάποιου δίσκου, όπως οι τύποι αρχείων που ανέφερες.
Αυτή η μέθοδος για μένα αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να δει κάποιος τα περιεχόμενα αυτών των αρχείων αφού έτσι διατηρούνται όλες οι ιδιότητες/δυνατότητες του αυθαιντικού δίσκου.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το virtual drive αποτελεί ένα εικονικό οπτικό οδηγό το οποίο μπορεί να βλέπει τα περιεχόμενά του απευθείας από ένα αρχείο "εικόνα" κάποιου δίσκου, όπως οι τύποι αρχείων που ανέφερες.
Αυτή η μέθοδος για μένα αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να δει κάποιος τα περιεχόμενα αυτών των αρχείων αφού έτσι διατηρούνται όλες οι ιδιότητες/δυνατότητες του αυθαιντικού δίσκου.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Δυνατότητα virtual drive παρέχει σίγουρα και το winiso και το magic iso νομίζω.
Αλλά και τα τρία αυτά που αναφέρθηκαν δεν είναι και πολύ σοβαρά σε αυτό το θέμα. Αν θέλεις virual DVD rom είναι προτιμότερο ο Deamon tools.
Αλλά και τα τρία αυτά που αναφέρθηκαν δεν είναι και πολύ σοβαρά σε αυτό το θέμα. Αν θέλεις virual DVD rom είναι προτιμότερο ο Deamon tools.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Ιγώ πάλι χρησιμοποιώ κάτι χρόνια το Alcohol 120%.
Μπορείς να φτιάξεις την εικόνα ενός cd/dvd, να την μεταφορτώσεις σε μια εικονική συσκευή (μπορείς να έχεις πολλές εικονικές συσκευές ταυτόχρονα), είναι συμβιβαστό με τους περισσότερους τύπους εικόνων (εκτός του *.daa), ενώ επιτρέπει και την εγγραφή της εικόνας σε συμβατικό cd/dvd έχοντας μάλιστα αρκετά presets για κάθε περίπτωση (εαν καταλαβαίνετε τι εννοώ... :roll: ).
[Μακροσκελής πρόταση, αλλά σωστά δομημένη ... νομίζω.]
Μπορείς να φτιάξεις την εικόνα ενός cd/dvd, να την μεταφορτώσεις σε μια εικονική συσκευή (μπορείς να έχεις πολλές εικονικές συσκευές ταυτόχρονα), είναι συμβιβαστό με τους περισσότερους τύπους εικόνων (εκτός του *.daa), ενώ επιτρέπει και την εγγραφή της εικόνας σε συμβατικό cd/dvd έχοντας μάλιστα αρκετά presets για κάθε περίπτωση (εαν καταλαβαίνετε τι εννοώ... :roll: ).
[Μακροσκελής πρόταση, αλλά σωστά δομημένη ... νομίζω.]
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Προσωπικά θεωρώ τα deamon tools και το alcohol πολύ βαριά για τα γούστα μου, αφού τις περισσότερες δυνατότητες τους δεν τις χρησιμοποιώ ποτέ (εκτέλεση πειρατικών δίσκων που δεν αντιγράφονται). Τσάμπα κατανάλωση μνήμης και επεξεργαστή.
Όπως και να έχει τα πρώτα τρία εργαλεία απλά είναι λιτά, κάνουν 2-3 πράγματα μόνο αλλά τα κάνουν καλά, πολύ καλα! Με άλλα λόγια διαφωνώ κάθετα με τον χαρακτηρισμό "(μη-)σοβαρά".
Όπως και να έχει τα πρώτα τρία εργαλεία απλά είναι λιτά, κάνουν 2-3 πράγματα μόνο αλλά τα κάνουν καλά, πολύ καλα! Με άλλα λόγια διαφωνώ κάθετα με τον χαρακτηρισμό "(μη-)σοβαρά".
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Δε μου λετε.... Με τo alcohol μπορω αφου εγκαταστησω ενα αυθεντικο παιχνιδι (που δεν παιζει χωρις το cd) να φτιαξω μια εικονα, να τη φορτωσω σε εικονικη συσκευη, και να παιζω απο αυτη χωρις να εχω πραγματικα το cd? Θα χρειαστει η θα δημιουργησω αρχεια mdf - mds κλπ? Δεν το εχω ψαξει καθολου οποτε να μη το δοκιμαζω αν δε γινεται...
ενταξει μη μου πειτε οτι βγηκα και offtopic!
ενταξει μη μου πειτε οτι βγηκα και offtopic!
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Ναι ρε, μην κωλώσεις πουθενά. Εγώ με το αλκοόλ ξεκίνησα να γράφω το site...Tsakalos έγραψε:Με τo alcohol μπορω αφου εγκαταστησω ενα αυθεντικο παιχνιδι (που δεν παιζει χωρις το cd) να φτιαξω μια εικονα, να τη φορτωσω σε εικονικη συσκευη, και να παιζω απο αυτη χωρις να εχω πραγματικα το cd? Θα χρειαστει η θα δημιουργησω αρχεια mdf - mds κλπ?
Πάντως, αφού απαντήσω καταφατικά στην ερώτησή σου, να επισημάνω πόσο κακή πρακτική είναι το Virtual συνήθειο να αντιγράφει κανείς ολόκληρο cd στο δίσκο για να παίζει χωρίς να βάζει και να βγάζει δισκάκια.
Μ' αυτά και μ' αυτά κάποια στιγμή δεν χωράνε άλλα mp3 και τσόντες στον δίσκο και πάτε και αγοράζετε 300αρηδες εξωτερικούς που σκάνε για πλάκα. Και δεν μπορείτε να πάρετε και backup γιατί ήδη αχνίζουν
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Tsakalos, μάλλον θα χρειαστείς και το SafeDisc hider γι'αυτή τη δουλειά
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
@ Tsakalos:
Ναι ρε συ, μπορείς να το κάνεις το dvd-άκι ένα iso και να το φορτώσεις σε έναν virtual drive. To SafeDisk Hider, αφενός δεν είναι νόμιμο λογισμικό και αφετέρου δεν θα χρειαστεί (πόσο μάλλον σε cd που δεν έχει encryption με SafeDisk).
Αλλά, υπάρχουν παιχνίδια τα οποία απαιτούν στα Req. τους να μην υπάρχει πρόγραμμα δημιουργίας virtual drives στο σύστημα και πολλές φορές δεν παίζουν (παρ' ότι το cd/dvd είναι αυθεντικό) εξαιτίας αυτού του προγράμματος.
Βέβαια τις περισσότερες φορές χαζομάρα είναι αυτή, και το παιχνίδι παίζει κανονικότατα. :D
Ναι ρε συ, μπορείς να το κάνεις το dvd-άκι ένα iso και να το φορτώσεις σε έναν virtual drive. To SafeDisk Hider, αφενός δεν είναι νόμιμο λογισμικό και αφετέρου δεν θα χρειαστεί (πόσο μάλλον σε cd που δεν έχει encryption με SafeDisk).
Αλλά, υπάρχουν παιχνίδια τα οποία απαιτούν στα Req. τους να μην υπάρχει πρόγραμμα δημιουργίας virtual drives στο σύστημα και πολλές φορές δεν παίζουν (παρ' ότι το cd/dvd είναι αυθεντικό) εξαιτίας αυτού του προγράμματος.
Βέβαια τις περισσότερες φορές χαζομάρα είναι αυτή, και το παιχνίδι παίζει κανονικότατα. :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HeartDoc την Σάβ Ιαν 27, 2007 3:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.