ΧΡ.ΤΣΟΛΚΑΣ
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
- Facebook ID: 0
Re: ΧΡ.ΤΣΟΛΚΑΣ
Και εμενα το ιδιο μου εβγαλε. Ειχα συνδεση Οτενετ στον Η/Υ μου οταν πρωτοηρθα στην Αθηνα, αλλα τη σταματησα και εβαλα ασυρματη στο λαπτοπ γιατι ειχε το εξης προβλημα: ενω πληρωνα και φαινοταν οτι εχω ιντερνετ (οταν τους επαιρνα τηλεφωνο μου ελεγαν οτι ολα λειτουργουν κανονικα) για καποιο λογο δεν μπορουσα να συνδεθω πριν απο τις 10 το βραδυ, και καποιοι γνωστοι μου ειχαν πει τοτε οτι πιθανον καποιος να μπαινει με τους κωδικους μου αλλα δεν το πολυπιστευα, και εξακολουθω να μη το πιστευω γιατι θα ηταν τρομερη συμπτωση να μου κλεψει τους κωδικους το συγκεκριμενο ατομο... θα μπορουσε ομως καποιος αλλος χρηστης Οτενετ συνδεσης να εχει την ιδια IP με εμενα χρησημοποιοντας αλλους κωδικους? Πειτε μια γιατι τα εχω παιξει με αυτο που εγινε και δεν μπορω να καταλαβω πως στο καλο εγινε...
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Ναι, φυσικά και γίνεται να τύχει να πάρει την ίδια ip. Έλεγξα κι εδώ τις ip και είδα πως και εσύ και ο Τσόλκας έχετε κάνει posts από otenet. Στο δικό μας φόρουμ δεν προέκυψε κανένα post από την ίδια ip. Φαίνεται στο άλλο forum έτυχε να πάρεις εσύ κάποια στιγμή μια ip και μετά από ένα τυχαίο χρονικό διάστημα να συνδεθεί κι ο Τσόλκας παίρνοντας κατά τύχη την ίδια ip και να κάνει post.NickNafplio έγραψε: θα μπορουσε ομως καποιος αλλος χρηστης Οτενετ συνδεσης να εχει την ιδια IP με εμενα χρησημοποιοντας αλλους κωδικους? Πειτε μια γιατι τα εχω παιξει με αυτο που εγινε και δεν μπορω να καταλαβω πως στο καλο εγινε...
Είναι κάτι πολύ δύσκολο να συμβεί λόγω πιθανοτήτων, αλλά όχι και αδύνατον
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
-
F(x)
- Real Name: function
interesting!
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Μήπως έχεις ασύρματο internet και ο Τσόλκας είναι ο

της διπλανής πόρτας...?nikolas_asteri έγραψε:μπούλης, αγάμητος ηλεκτρολόγος που λιώνει κτίριο υπολογιστών![]()
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Γίνομαι κουραστικός, αλλά γκουγκλάρετε semfe tsolkas να γελάσετε! Έχει βγει στα άλλα φόρα και πάει να μας κάνει ρόμπα! Παπαγαλάκο σε έχει κάνει διάσημο! Μιλάμε για πολύ γέλιο!
Μας έχει ξεφτιλίσει (και καλά)!!! χοχο
Μας έχει ξεφτιλίσει (και καλά)!!! χοχο
Έμμηνος ρήση φιλοσοφηθείσα - πούπουλα λευκά και μαύρη... άσφαλτρος (Βωδελαίρ).-
-
papagalakos
γουσταρωωω
οκ, οποτε πλεον οταν θα γυρναω και θα λεω οτι ειμαι στη σεμφε η απαντηση δεν θα ειναι "ε;" αλλα "οοο" και ακομα "ξερεις και τον παπαγαλακο ακομα;;;;"
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
και για να μη ξεχνιόμαστε!
δεν έχω τρόπο να το φέρω πάνω ρε γαμώτο! είναι κλειδωμένο! Γκαντεμιά!
δεν έχω τρόπο να το φέρω πάνω ρε γαμώτο! είναι κλειδωμένο! Γκαντεμιά!
Έμμηνος ρήση φιλοσοφηθείσα - πούπουλα λευκά και μαύρη... άσφαλτρος (Βωδελαίρ).-
-
papagalakos
η φαση ειναι οτι αυτο τον αλητη και χαμουρα τον ερμη παιζει και να τον ξερω...
στο σχολιο μου ήξερα εναν ερμη που τωρα ειναι 17 και θα μπορουσε να ειναι αυτος... καλα, πολοι ερμιδες υπαρχουν... papagalakos σας που αγαπατε ομως... ΕΝΑΣ! γι αυτο κι εσεις
αυτον ξερετε αυτον εμπιστευεστε
στο σχολιο μου ήξερα εναν ερμη που τωρα ειναι 17 και θα μπορουσε να ειναι αυτος... καλα, πολοι ερμιδες υπαρχουν... papagalakos σας που αγαπατε ομως... ΕΝΑΣ! γι αυτο κι εσεις
αυτον ξερετε αυτον εμπιστευεστε
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
http://el.wikipedia.org/w/index.php?tit ... F%83%CE%B7papagalakos έγραψε:καλα, πολοι ερμιδες υπαρχουν...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
-
papagalakos
Wizard έγραψε:http://el.wikipedia.org/w/index.php?tit ... F%83%CE%B7papagalakos έγραψε:καλα, πολοι ερμιδες υπαρχουν...
στα μούτρα σου
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Έχουμε μπλέξει με κάτι ανώτερο από άνθρωπο, παιδιά. Φοβού τον Τσόλκα!
Το ον έχει υπηρετήσει στις ΟΥΚ, μετά πέρασε από πολεμική αεροπορία σε θέση πιλότου και μετά έγινε καθηγητής του πανεπιστημίου αθηνών! Μα ήταν αναμενόμενο και φυσικό επόμενο να έχει κάνει μια ανακάλυψη τόσο μεγάλη που χρειάζεται επανεξέταση των εννοιών της Φυσικής και της αντίληψης των Φυσικών για τον κόσμο.
Το ον έχει υπηρετήσει στις ΟΥΚ, μετά πέρασε από πολεμική αεροπορία σε θέση πιλότου και μετά έγινε καθηγητής του πανεπιστημίου αθηνών! Μα ήταν αναμενόμενο και φυσικό επόμενο να έχει κάνει μια ανακάλυψη τόσο μεγάλη που χρειάζεται επανεξέταση των εννοιών της Φυσικής και της αντίληψης των Φυσικών για τον κόσμο.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- CreamMcCracker
- Real Name: Κώτσος, Κωστής, Στασκώ, Ζοργκ