Η συνάρτηση είναι αυστηρά f με τιμή f(x) για κάθε x ανήκει R. Εγώ ζητώ να αποδείξεις οτι υπάρχει x ανήκει R ώστε g(x)=f(x). Υπεκφεύγεις του να τη λύσεις ή μου φαίνεται; Έλα, εγώ για πλάκα την έβαλα. Μην μου πείς οτι δυσκολεύεσαι! Εσύ! Ένας χλιχλικικός!SV1GZ έγραψε:Δυστυχώς πάλι και άλλο Λάθος κάνεις
Η συνάρτηση είναι Φ(.) και η τιμή της συναρτήσεως είναι Φ(Χ) ΜΗΝ μπερδεύεις δυο ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ οντότητες...
Economical crisis & the purest nuclear scientists
Συντονιστής: AlexandraDC
-
papagalakos
Re: Economical crisis & the purest nuclear scientists
-
SV1GZ
- Banned
- Real Name: SV1GZ
- Facebook ID: 0
Ξαναπρόσεξε τί έγραψες ...ήμιση η διατύπωση του προβλήματος τώρα,...'
και μιά ερώτηση τί είδους "συνέχεια" υποθέτεις; ΑΟΡΙΣΤΙΑ διότι υπάρχουν πολλών ειδών ορισμοι "συν'εχειας" όπως υπάρχουν και πολλών ειδών ολοκληρώματα,...
και μιά ερώτηση τί είδους "συνέχεια" υποθέτεις; ΑΟΡΙΣΤΙΑ διότι υπάρχουν πολλών ειδών ορισμοι "συν'εχειας" όπως υπάρχουν και πολλών ειδών ολοκληρώματα,...
-
papagalakos
Ρε φίλε, μαθηματικά τρίτης λυκείου ξέρεις; Ή λύσε την ή φύγε από δω.SV1GZ έγραψε:Ξαναπρόσεξε τί έγραψες ...ήμιση η διατύπωση του προβλήματος τώρα,...'
-
SV1GZ
- Banned
Δώσε τον ακριβή ορισμό της έννοιας "Μαθηματικά",...
-
papagalakos
SV1GZ έγραψε:Δώσε τον ακριβή ορισμό της έννοιας "Μαθηματικά",...
Άσε μας ρε φίλε κι έχουμε και εξεταστική.
Απλά για να σου λύσω την απορεία μια και απέτυχες να λύσεις μια άσκηση που εγώ την έλυσα πέρυσι λίγο πριν τις πανελλαδικές για αναψυχη (δεν είμαι εγώ γαμάτος, εσύ δεν ξέρεις μαθηματικά, μην μας πούνε και ψωνάρες) να σου απαντήσω.
Μαθηματικά είναι ένας χώρος που τον βλέπεις με τη φαντασία σου. Είναι ένα μέρος που για να το δείς πρέπει να σταθείς στο περιθώριο και να ψάξεις εκεί που δεν βλέπουν οι άλλοι. Τότε θα δείς ένα πανιγύρι από αριθμούς που παίζουν. Κι όσο μέσα προχωράς βλέπεις πως τόση τάξη είναι αυστηρά καθορισμένη με τόση αναρχία και τα ισχυρότερα αξιώματα που οικοδομούν τα θεμέλια του χάους είναι αντιφατικά και τελικά δεν ισχύουν ούτε αυτά. Κινείσαι στην πραγματικότητα μέσα σε ένα "είναι" που δεν υπάρχει.
-
SV1GZ
- Banned
Αυτό που μου έγραψες είναι...ποιηματάκι...
και άν υποθέσουμε ότι τα Μαθηματικά ενδιαφέρονται δια την έρευνα της Αλήθειας στις σχέσεις(εν ευρεία έννοια) μεταξύ των "αριθμών"(που τους υποθέτουμε υπαρκτούς ή τους δημιουργούμε) και των τύπων σχέσεων (εν ευρεία έννοια ως γενικότερα των απεικονήσεων) τότε ας προβληματιστούμε δια την ΜΗ-αλήθεια <-->Ψευδος ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , υπο την εννοια των μαθηματικων ερευνών του Godel και ας ξανασκευθούμε για τα "Μαθηματικά" ,...
και για να θυμάστε ένα δωράκι από τον SV1GZ με την προηγούμενη αναφορά μου στον εξαίρετο Μαθηματικό Godel , μόλις πρίν σας εισήγαγα στη ΤΡΙΩΝ ΤΙΜΩΝ ΛΟΓΙΚΗ {ΑΛΗΘΕΙΑ,ΨΕΥΔΟΣ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ}
σε κάποιους μαθηματικούς χωρους δια κάποιες προτάσεις λογικής.
και άν υποθέσουμε ότι τα Μαθηματικά ενδιαφέρονται δια την έρευνα της Αλήθειας στις σχέσεις(εν ευρεία έννοια) μεταξύ των "αριθμών"(που τους υποθέτουμε υπαρκτούς ή τους δημιουργούμε) και των τύπων σχέσεων (εν ευρεία έννοια ως γενικότερα των απεικονήσεων) τότε ας προβληματιστούμε δια την ΜΗ-αλήθεια <-->Ψευδος ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , υπο την εννοια των μαθηματικων ερευνών του Godel και ας ξανασκευθούμε για τα "Μαθηματικά" ,...
και για να θυμάστε ένα δωράκι από τον SV1GZ με την προηγούμενη αναφορά μου στον εξαίρετο Μαθηματικό Godel , μόλις πρίν σας εισήγαγα στη ΤΡΙΩΝ ΤΙΜΩΝ ΛΟΓΙΚΗ {ΑΛΗΘΕΙΑ,ΨΕΥΔΟΣ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ}
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Τρί Ιουν 16, 2009 10:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Το edit είναι προτιμότερο από το συνεχόμενο ποστάρισμα.
Λόγος: Το edit είναι προτιμότερο από το συνεχόμενο ποστάρισμα.
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Έχω την απόδειξη (σε pdf)! Δεν είναι δικιά μου, είναι ενός τύπου από το 1994. Θες να στην στείλω, κι αν την καταλάβεις εγώ θα κάτσω να με #@@%$^&! Αυτό που έκανες αποδεικνύει περίτρανα πόσο ηλιθιωδώς εξυπνάκιας είσαι, αγαπητό λιακοπουλοειδές.SV1GZ έγραψε:Επειδή είστε Ανύσηχα "πνεύματα" σας βάζω το παρακάτω πρόβλημα για να ασχολειθήτε και να αποδείξετε άν είναι αληθές ή ψευδές. Είναι κατανοητό σε μαθηματικά γυμνασίου , αλλά...προσπαθήστε...
"Δεν υπάρχουν α,β,γ Ε Ζ+ που να ισχύει η σχέση α^ν+β^ν=γ^ν , νΕΖ+ -{1,2} "
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Η τριών τιμών λογική που ορίζεις, δεν έχει κανένα νόημα. Το ότι δεν δυνάμεθα να αποδείξουμε την αλήθεια ή το ψεύδος μίας πρότασης, δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει το ένα από τα δύο, θεωρητικά όλες οι προτάσεις είναι είτε αληθείς είτε ψευδείς, δηλαδή παίρνουν μία από της αληθοτιμές ΑΛΗΘΕΙΑ-ΨΕΥΔΟΣ! Π.χ. αν έχω χάσει τα κλειδιά μου, ξέρω σίγουρα ότι είναι είτε μέσα στο σπίτι μου είτε κάπου έξω από το σπίτι μου. Για να βρω τι από τα δύο ισχύει, θα πρέπει να βρω τα κλειδιά. Αν δεν τα βρω όμως, δεν μπορώ να πω ότι τίποτα από τα δύο δεν ισχύει, και να ορίσω αυθαίρετα μία τρίτη κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα κλειδιά! Και γενικότερα, αφού οι δύο αληθοτιμές Α-Ψ επαρκούν για να ορίσουμε το σύνολο όλων των λογικών προτάσεων, αναγκαστικά οποιαδήποτε άλλη αληθοτιμή και αν ορίσουμε, θα πρέπει να είναι συνάρτηση αυτών των δύο.SV1GZ έγραψε:και για να θυμάστε ένα δωράκι από τον SV1GZ με την προηγούμενη αναφορά μου στον εξαίρετο Μαθηματικό Godel , μόλις πρίν σας εισήγαγα στη ΤΡΙΩΝ ΤΙΜΩΝ ΛΟΓΙΚΗ {ΑΛΗΘΕΙΑ,ΨΕΥΔΟΣ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ}
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
-
papagalakos
ο αγαπητός θεωρεί οτι τα έχασες στο ενδιάμεσο, όταν ρίχναν τα μπετά..Hengeo έγραψε:Η τριών τιμών λογική που ορίζεις, δεν έχει κανένα νόημα. Το ότι δεν δυνάμεθα να αποδείξουμε την αλήθεια ή το ψεύδος μίας πρότασης, δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει το ένα από τα δύο, θεωρητικά όλες οι προτάσεις είναι είτε αληθείς είτε ψευδείς, δηλαδή παίρνουν μία από της αληθοτιμές ΑΛΗΘΕΙΑ-ΨΕΥΔΟΣ! Π.χ. αν έχω χάσει τα κλειδιά μου, ξέρω σίγουρα ότι είναι είτε μέσα στο σπίτι μου είτε κάπου έξω από το σπίτι μου. Για να βρω τι από τα δύο ισχύει, θα πρέπει να βρω τα κλειδιά. Αν δεν τα βρω όμως, δεν μπορώ να πω ότι τίποτα από τα δύο δεν ισχύει, και να ορίσω αυθαίρετα μία τρίτη κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα κλειδιά! Και γενικότερα, αφού οι δύο αληθοτιμές Α-Ψ επαρκούν για να ορίσουμε το σύνολο όλων των λογικών προτάσεων, αναγκαστικά οποιαδήποτε άλλη αληθοτιμή και αν ορίσουμε, θα πρέπει να είναι συνάρτηση αυτών των δύο.SV1GZ έγραψε:και για να θυμάστε ένα δωράκι από τον SV1GZ με την προηγούμενη αναφορά μου στον εξαίρετο Μαθηματικό Godel , μόλις πρίν σας εισήγαγα στη ΤΡΙΩΝ ΤΙΜΩΝ ΛΟΓΙΚΗ {ΑΛΗΘΕΙΑ,ΨΕΥΔΟΣ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ}
-
SV1GZ
- Banned
1.Κατ'αρχην πρέπει να αρχίσουμε με το τί ορίζουμε ως λογική "πρόταση",...
1.1. Εαν ορίσεις την λογική πρόταση ως κ-τιμών αληθείας της "ασαφούς" λογικής , 2<Κ <οο , Κ Ε Ζ+ , συζητάμε πλέον δια τον λογισμό της "ασαφούς" λογικής . Για παράδειγμα θεώρησε το "ασαφές" σύνολο {χαμηλό ύψος Ελλήνων, μέτριο ύψος Ελλήνων, υψηλό ύψος Ελλήνων} και ασ υποθέσουμε την τιμή ενός Ελληνα υψος 1,76 μετρα . Πως θα το κατατάξεις στο εν λόγω σύνολο μας;Μέτριο ; Υψηλό ; ή θα χρειαστείς χρήση κατανομών ύψους,κ.τ.λ.;
1.2. Εάν ορίσεις την λογική πρόταση ως την περιγραφή μιάς καταστάσεως , τότε την πρόταση "το μολύβι πάνω"(MH-πληρότητα εκφράσεως) τί τιμή λογικής θα της δώσεις;
1.3. Εάν ορίσεις την λογική πρόταση σου σαν την τιμή μιάς μεταβλητής , τότε τί τιμή λογικής θα δώσης στο χ=(1/0)/(1/0) ;
1.4. Εάν ορίσεις την λογική πρόταση σου ως "σχέση" (τελεστή) (π.χ. "=" )τότε ΕΝΤΟΣ ορισμένου μαθηματικού χώρου τότε είναι δυνατών μία οριμένη σχέση να είναι Φ(Χ) ;? 0 και ν λογική τιμή (;?) να είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ της τιμή ΕΝΤΟΣ του χώρου αυτού , ήτοι ΤΡΙΩΝ τιμών Λογική , σύμφωνα και με το νόημα του Godel θεωρήματος της ΜΗ-πληρότητος!!!
από τον φίλο σας τον SV1GZ , Τρίτη-16-Ιουνίου(6)-2009
1.1. Εαν ορίσεις την λογική πρόταση ως κ-τιμών αληθείας της "ασαφούς" λογικής , 2<Κ <οο , Κ Ε Ζ+ , συζητάμε πλέον δια τον λογισμό της "ασαφούς" λογικής . Για παράδειγμα θεώρησε το "ασαφές" σύνολο {χαμηλό ύψος Ελλήνων, μέτριο ύψος Ελλήνων, υψηλό ύψος Ελλήνων} και ασ υποθέσουμε την τιμή ενός Ελληνα υψος 1,76 μετρα . Πως θα το κατατάξεις στο εν λόγω σύνολο μας;Μέτριο ; Υψηλό ; ή θα χρειαστείς χρήση κατανομών ύψους,κ.τ.λ.;
1.2. Εάν ορίσεις την λογική πρόταση ως την περιγραφή μιάς καταστάσεως , τότε την πρόταση "το μολύβι πάνω"(MH-πληρότητα εκφράσεως) τί τιμή λογικής θα της δώσεις;
1.3. Εάν ορίσεις την λογική πρόταση σου σαν την τιμή μιάς μεταβλητής , τότε τί τιμή λογικής θα δώσης στο χ=(1/0)/(1/0) ;
1.4. Εάν ορίσεις την λογική πρόταση σου ως "σχέση" (τελεστή) (π.χ. "=" )τότε ΕΝΤΟΣ ορισμένου μαθηματικού χώρου τότε είναι δυνατών μία οριμένη σχέση να είναι Φ(Χ) ;? 0 και ν λογική τιμή (;?) να είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ της τιμή ΕΝΤΟΣ του χώρου αυτού , ήτοι ΤΡΙΩΝ τιμών Λογική , σύμφωνα και με το νόημα του Godel θεωρήματος της ΜΗ-πληρότητος!!!
- Full Metal Alchemist
- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 849225054
- Επικοινωνία:
o titlos pou kollaei?
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
-
papagalakos
SV1GZ έγραψε:1.Κατ'αρχην πρέπει να αρχίσουμε με το τί ορίζουμε ως λογική "πρόταση",...
τα μισά της χιλιάδος πεντήκοντα
ο papagalakos σας που αγαπάτε, ημερομηνία: "ποιός νοιάζεται"
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Μαθηματική Λογική: Κατ' επιλογήν υποχρεωτικό, όγδοο εξάμηνο
Διαβάστε μπας και αποκτήσει καμιά λογική η περί ανέμων και υδάτων τοποθέτηση που κάνετε κάποιοι! (a)
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Αυτό που έγραψες είναι μαθηματικώς μια μεγάλη μπούρδα!SV1GZ έγραψε:1.Κατ'αρχην πρέπει να αρχίσουμε με το τί ορίζουμε ως λογική "πρόταση",...
-Πρώτον, δεν ορίζεις τι σημαίνει αυτό το "ασαφής" λογική
-Δεύτερον, δεν γνωρίζεις καν τις στοιχειώδης έννοιες, και αποκαλείς "περιγραφές", "σχέσεις" τα κατηγορήματα, και γράφεις ότι "Εάν ορίσεις την λογική πρόταση σου σαν την τιμή μιάς μεταβλητής", ενώ η τιμή μιας λογικής μεταβλητής είναι πάντα στο σύνολο {T,F}, και όχι σε κάποιο σύνολο αριθμών, όπως η μεταβλητή χ που έγραψες παραπάνω, η οποία δεν είναι καν στο R.
-Τρίτον και σημαντικότερον, δεν μπορεί να οριστεί η βλακεία "ΤΡΙΩΝ τιμών Λογική", γιατί δεν υπάρχει απονομή αλήθειας για την σχέση "ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ", αφού αν υπήρχε μια τέτοια απονομή αλήθειας, θα υπήρχε και συνάρτηση (Boole) που να την ικανοποιεί, και για αυτήν την συνάρτηση θα υπήρχε αλγόριθμος υπολογισμού. Ο Turing το 1936 απέδειξε ότι ΔΕΝ υπάρχει τέτοιος αλγόριθμος. (Είναι το περίφημο halting problem)
Αυτοσχεδιάζοντας βλακωδώς, το μόνο που κάνεις είναι να εκτίθεσαι. Το ότι διάβασες τι λέει το θεώρημα του Godel δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από μια ανάγνωση. Πρώτη και τελευταία φορά που απαντάω σοβαρά. Μόνο γέλιο εφεξής...
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
-
SV1GZ
- Banned
Σας απαντώ και προσέξτε να έχετε ευρήτητα "πνεύματος",...
Εκτός της ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ Μαθηματικής Λογικής , ο ΟΡΙΣΜΟΣ της ΛΟΓΙΚΗΣ είναι η ΑΡΧΗ των σχετικών συλλογισμών...
ΜΗΝ Μπερδεύετε τον ΟΡΙΣΜΟ στην ΓΕΝΝΙΚΟΤΗΤΑ της τιμής της ΛΟΓΙΚΗΣ από τον ορισμό της τιμής τησ ΑΛΗΘΕΙΑΣ , είναι στην γεννικότητα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ έννοιες
Ετσι στην Αριστοτέλεια Λογική μπορεί να συμπίπτουν και η τιμή της Λογικης = τιμή της Αλήθειας Ε {0-->Λάθος , 1-->Σωστό}
Στην ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ όμως και είναι ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ Ιδέα μου(SV1GZ) είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να έχεις τιμές Λογικής Ε { 0 , 1, (;?) } και τιμές Αλήθειας Ε {1,0} , και σας το εξήγησα με τα προηγούμενα παραδείγματα μου. Εάν θέλετε να παραμείνετε "ΔΕΜΕΝΟΙ" στην ΚΛΑΣΣΙΚΗ Μαθηματική Λογική και στην Κλασσική αλγεβρρα Boole δικαίωμα σας , οπως Δικαίωμα όσων θέλουν να κάνουν Γεννικεύσεις στα Μαθηματικά...
Οσο για την "Ασαφή" λογική μπορεί να ορισθεί ως η Λογική που η τιμή Αληθείας της δεν είναι ΜΟΝΟ μία εκ των δύο τιμών Αληθές ή Ψευδές.
Και υπάρχει η κ-τιμών Αληθείας Λογική που σας εχω ορίσει...
Λυπάμαι που δεν έχετε "πνεύμα" συνεργασίας αλλά είστε ΕΒΡΑΙΚΑ σαρκαστικοί . Ο Χριστιανισμός ουδέποτε είναι σαρκαστικός και μάλιστα με την Επιστήμη δεικνύει ιδιαίτερη επιμέλεια...
Υ.Σ. Στο Μάθημα της Μαθηματικής Λογικής που διδάσκεστε ο Καθηγητής σας έχει κάνει πολύ επιμελημένη επιλογή της υλης του , αλλά αναφέρεται μόνο στην Κλασσική Μαθηματική Λογική.Αξίξει να το παρακολουθήσετε , αλλά προσέξτε ότι πέρα απο τους μαθηματικούς υπολογισμούς κρύβονται βαθύτερες έννοιες Μαθηματικών και Επιστημών...
Εκτός της ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ Μαθηματικής Λογικής , ο ΟΡΙΣΜΟΣ της ΛΟΓΙΚΗΣ είναι η ΑΡΧΗ των σχετικών συλλογισμών...
ΜΗΝ Μπερδεύετε τον ΟΡΙΣΜΟ στην ΓΕΝΝΙΚΟΤΗΤΑ της τιμής της ΛΟΓΙΚΗΣ από τον ορισμό της τιμής τησ ΑΛΗΘΕΙΑΣ , είναι στην γεννικότητα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ έννοιες
Ετσι στην Αριστοτέλεια Λογική μπορεί να συμπίπτουν και η τιμή της Λογικης = τιμή της Αλήθειας Ε {0-->Λάθος , 1-->Σωστό}
Στην ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ όμως και είναι ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ Ιδέα μου(SV1GZ) είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να έχεις τιμές Λογικής Ε { 0 , 1, (;?) } και τιμές Αλήθειας Ε {1,0} , και σας το εξήγησα με τα προηγούμενα παραδείγματα μου. Εάν θέλετε να παραμείνετε "ΔΕΜΕΝΟΙ" στην ΚΛΑΣΣΙΚΗ Μαθηματική Λογική και στην Κλασσική αλγεβρρα Boole δικαίωμα σας , οπως Δικαίωμα όσων θέλουν να κάνουν Γεννικεύσεις στα Μαθηματικά...
Οσο για την "Ασαφή" λογική μπορεί να ορισθεί ως η Λογική που η τιμή Αληθείας της δεν είναι ΜΟΝΟ μία εκ των δύο τιμών Αληθές ή Ψευδές.
Και υπάρχει η κ-τιμών Αληθείας Λογική που σας εχω ορίσει...
Λυπάμαι που δεν έχετε "πνεύμα" συνεργασίας αλλά είστε ΕΒΡΑΙΚΑ σαρκαστικοί . Ο Χριστιανισμός ουδέποτε είναι σαρκαστικός και μάλιστα με την Επιστήμη δεικνύει ιδιαίτερη επιμέλεια...
Υ.Σ. Στο Μάθημα της Μαθηματικής Λογικής που διδάσκεστε ο Καθηγητής σας έχει κάνει πολύ επιμελημένη επιλογή της υλης του , αλλά αναφέρεται μόνο στην Κλασσική Μαθηματική Λογική.Αξίξει να το παρακολουθήσετε , αλλά προσέξτε ότι πέρα απο τους μαθηματικούς υπολογισμούς κρύβονται βαθύτερες έννοιες Μαθηματικών και Επιστημών...