Χρ. Τσόλκας - Video

Πες κι εσύ μια χαζομάρα! ΜΠΟΡΕΙΣ!
Άβαταρ μέλους
CreamMcCracker
Real Name: Κώτσος, Κωστής, Στασκώ, Ζοργκ
Facebook ID: 0

Re: Χρ. Τσόλκας - Video

Δημοσίευση από CreamMcCracker »

dentokan έγραψε:Αφού το θέλει τρελά ρε παιδιά ας του το απονείμουμε να τελειώνει τελικά αυτή η ιστορία!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
vidi, vici, veni
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι μας τιμά...
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
punto2003
Real Name: dt

Δημοσίευση από punto2003 »

ρε παιδια,απο ποτε η αποδειξη θεωριων της φυσικης βασιζεται σε πειραματα στο χαρτι-μουσαμα???
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Κ. Τσόλκα. Αν είστε τόσο βέβαιος για την ισχύ της απόδειξής σας γιατί αναζητάτε την αναγνώριση από εμάς τους φοιτητές και δεν απευθύνεστε στους καθηγητές του ΕΜΠ; Στην παγκόσμια επιστημονική κοινώτητα.
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μεγάλοι επιστήμονες του παρελθόντος δεν αναγνωρίστηκαν εγκαίρως. Εδώ τον Γαλιλαίο θέλαν να τον κάψουν.
Ένας άλλος, δεν θυμάμαι λεπτομέριες δυστηχώς, διατύπωσε μια θεωρεία και γελιοποιήθηκε από όλους μέσα στο συνέδριο που την παρουσίασε. Λίγα χρόνια πριν πεθάνει, ο Einstein απέδειξε την ισχύ της.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να αποφανθώ για την ισχύ της απόδειξη της αναίρεσης της θεωρείας της σχετικότητας. Αλλά η ιδέα ότι καταρήφθηκε μια θεωρεία που πειραματικά και θεωρητικά έχει αποδειχθεί άπειρες φορές, το γεγονός οτι η απόδειξη παρουσιάζεται σε διάφορα sait κλπ κλπ μου θυμίζει λίγο Λιακόπουλο. Για το λόγο αυτό κι εγώ δεν δύναμαι να αποδεχθώ τη μη ισχύ της θεωρείας της σχετικότητας.
tsolkas
Real Name: Tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

papagalakos, εγω ειμαι της "Σχολης του Ερατοσθενη", ο οποιος ειναι το ινδαλμα μου,διοτι ο ανθρωπος αυτος (μεγαλοφυια για μενα), μπορεσε, ΜΟΝΟ με το ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΞΥΛΑΚΙΑ να υπολογισει την ακτινα της ΓΗΣ, και συνεπως τη διαμετρο της, τον ογκο της, την επιφανεια της,κλπ και ΝΑ ΖΥΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ!!!!!!! (παιρνοντας φυσικα, τη μεση περιπου τιμη του ειδικου βαρους της γης, που ειναι πολυ ευκολο να το υπολογισεις).

Αυτοι λεβεντη μου ειναι ΜΥΑΛΑ, και οχι ο παπαρολογος Αινσταιν..!!!!!
και μη με εξισωνεις σε παρακαλω με το Λιακοπουλο....(αυτος ειναι εμπορας ο ανθρωπος..).

Και επανερχομαι.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ Ή ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ-ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ "ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ" ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (1).!!!!!!!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΜΠ).

Σημειωση. Απευθυνθηκα για το θεμα (πριν λιγες μερες)και σε καθηγητες του ΕΜΠ και σε καθηγητες του Φυσικου Αθηνων. Το αποτελεμα? Οτι απαντηση ελαβες εσυ, ελαβα και εγω!!!!

Αυτο δεν ΞΕΦΤΙΛΑ?

ΤΙ ΘΕΛΩ?
Θελω να βρεθει για αυτο το απλο - απλουστατο "πειραμα του ηλεκτρικου αγωγου" ενας καθηγητης του ΕΜΠ με αρχιδια και να πει ΕΥΘΕΩΣ, οτι ο Τσολκας εχει δικιο ή οτι ο Τσολκας ειναι λαθος.
Ή να βρεθει ενας "Μαγκας"(σα'ι'νι) Φοιτητης που να πει, εαν ειμαι λαθος ή σωστος.

Αυτους του καθηγητες και φοιτητες ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΕΓΩ. Ολους τους αλλους (λογω ιδεολογιας και χαρακτηρος) τους ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΩΝ!!!!!!!

Νασαι παντα καλα και καλο Πτυχιο.

Χρ.Τσολκας
Άβαταρ μέλους
kamari
Real Name: Μαριάννα

Δημοσίευση από kamari »

@Tsolkas: Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι μερικοί από εμάς εδώ μέσα που σε αμφισβητούμε δεν είμαστε καθηγητές με @*****@ όπως λες ή "Φοιτητές Μάγκες Σαίνια"...Μήπως γιατί απλά τελικά πιστεύουμε ότι λες μ@λ@κίες?? Γιατί ,χωρίς να θέλω να σε πληγώσω, μάλλον θα παραδεχτείς μόνο κάποιον που θα αποδεχτεί αυτά που λες!
"eadem mutata resurgo"~"αν κι αλλαγμένη,θα ξαναπροβάλλω η ίδια" Jacob I Bernoulli
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Τσόλκα,αυτοκτόνα! Μην το κάνεις για σένα,για την φουκαριάρα τη μάνα σου καντο!
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Μην το κάνεις...!!!!!!!!!!!!!!!

Τι θα κάνουμε στις εξεταστικές...??
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

AΛΗ@Η και ΧΑΜΟΥ..Α ,
dj manos,

Θελεις να σε ξεφτελισω, ΔΗΜΟΣΙΑ σε αυτο εδω το φορουμ και να σου αποδειξω οτι, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ?

Σου κανω λοιπον μια ΑΠΛΗ- ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:

ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ EAN ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ"(ΒΙΝΤΕΟ (1), ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ή ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

Απαντησε μου με λιγα λογια ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟ-ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ.

Σου κανω λοιπον την πολυ ΑΠΛΗ αυτη ΕΡΩΤΗΣΗ ετσι...για να σου φυγει η "μαγκια" (εσενα και μερικων αλλων εδω μεσα) και για να σου αποδειξω οτι, εχεις ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ γιαυτα που λεω!!!

Αν εχεις λοιπον το "ΚΩΛΟ" και τα ΚΩΤΣΙΑ (βρε ΑΛΗ@Η και ΧΑΜΟΥ..Α)και ξερεις πραγματι Φυσικη, απαντησε μου στην ΑΠΛΗ αυτη ερωτηση που σου εκανα παραπανω.

Περιμενω λοιπον την ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ......ΒΡΕ ΑΛΗ@Η......

Χρ. Τσολκας
Άβαταρ μέλους
Dante
Real Name: Dante

Δημοσίευση από Dante »

Αγαπητέ Τσόλκα, προσωπικά δεν ανήκω σε καμία από τις 2 κατηγορίες, που ανέφερες (καθηγητής με @@ ή φοιτητής σαΐνι), και ούτε πιστεύω ότι είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο, για να σχολιάσω το βίντεο 1 (από το οποίο παρακολούθησα ένα μεγάλο μέρος), καθώς τα πειράματα, που παρουσιάζεις, είναι σχετικά απλά στην κατανόησή τους.
Τα νοητικά πειράματα (όπως αυτά που περιγράφεις) υπήρξαν όντως πολύτιμο εργαλείο στα χέρια διαφόρων σπουδαίων επιστημόνων. Ωστόσο, αν θέλεις κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με τα λεγόμενά σου, θα πρέπει, πέρα από τα νοητικά, να πραγματοποιήσεις και "παραδοσιακά πειράματα", για να αποδείξεις τις θέσεις σου. Και αυτό γιατί δεν αρκεί να λες μονάχα - χωρίς να αποδεικνύεις είτε πειραματικά είτε μαθηματικά - ότι θα εμφανιστεί μαγνητικό πεδίο (πρώτο πείραμα) ή ότι ο άξονας του γυροσκοπίου θα μετακινηθεί (δεύτερο πείραμα). Με αυτόν τον τρόπο μπορώ κι εγώ να ισχυριστώ το αντίθετο, επιβεβαιώνοντας αυτομάτως τον Einstein.
Παρόλα αυτά, παραδέχομαι τόσο την προσωπική σου πίστη στην ορθότητα των αντιλήψεών σου όσο και την φαντασία που διαθέτεις. Δε μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τα άλλα πειράματά, γιατί έχουμε και εξεταστική!
Φιλικά
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

Φιλε, εχεις ΑΡΩΜΑ φοιτητη, και οχι τη ΜΠΟΧΑ, εκεινου του ΑΛΗ@Η και της ΧΑΜΟΥΡ@Σ του dj manos.

Στο θεμα μας τωρα.

Οπως θα γνωριζεις η Γενικη Θεωρια της Σχετικοτητας ειναι θεμελιωμενη σε αρκετα "νοητικα πειραματα" που αναφερει ο ιδιος ο Αινσταιν.(π.χ για την αρχη της ισοδυναμιας, για τη καμπυλωση του φωτος,κλπ.κλπ,κλπ).

Προισεξε τωρα.Οταν λεμε "νοητικα πειραματα" στην ουσια εννοουμε μια ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ του προβληματος μας που εξεταζουμε.

Αν τωρα ΣΥΜΒΕΙ και ενα "νοητικο πειραμα" να ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ (θεωρητικως, οπως αναφεραμε), τοτε ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ.(οπως π.χ συμβαινει με το πειραμα του γυροσκοπιου στο βιντεο (1) που ειδες.

Εκτος αυτου, αλλα και με το πειραμα του ηλεκτρικου αγωγου,που ειναι ενα απλο πειραμα που ανετα μπορεις να το κανεις και στο σπιτι σου ακομη, αποδεικνυεται οτι.

1) Η Κλασικη φυσικη ΑΔΥΝΑΤΕΙ να το ερμηνευσει, και

2) Το πρωτο αξιωμα της ΕΘΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ
.

Δηλαδη, οπως βλεπεις στο βιντεο (1) και με τη χρηση του νοητικου πειραματος του γυροσκοπιου και με την εκτελεση του "ρεαλιστικου" πειραματος του ηλεκτρικου αγωγου, αποδεικνυεται με ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΤΡΟΠΟ, οτι η Θεωρια της Σχετικοτητας, ειναι μια ΕΝΤΕΛΩΣ, ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ.
Πιστευω οτι ειμαι πολυ σαφης και να καταλαβες αυτα που σου γραφω.

Χρ. Τσολκας
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Dante έγραψε:Αγαπητέ Τσόλκα, προσωπικά δεν ανήκω σε καμία από τις 2 κατηγορίες, που ανέφερες (καθηγητής με @@ ή φοιτητής σαΐνι), και ούτε πιστεύω ότι είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο, για να σχολιάσω το βίντεο 1 (από το οποίο παρακολούθησα ένα μεγάλο μέρος), καθώς τα πειράματα, που παρουσιάζεις, είναι σχετικά απλά στην κατανόησή τους.
Τα νοητικά πειράματα (όπως αυτά που περιγράφεις) υπήρξαν όντως πολύτιμο εργαλείο στα χέρια διαφόρων σπουδαίων επιστημόνων. Ωστόσο, αν θέλεις κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με τα λεγόμενά σου, θα πρέπει, πέρα από τα νοητικά, να πραγματοποιήσεις και "παραδοσιακά πειράματα", για να αποδείξεις τις θέσεις σου. Και αυτό γιατί δεν αρκεί να λες μονάχα - χωρίς να αποδεικνύεις είτε πειραματικά είτε μαθηματικά - ότι θα εμφανιστεί μαγνητικό πεδίο (πρώτο πείραμα) ή ότι ο άξονας του γυροσκοπίου θα μετακινηθεί (δεύτερο πείραμα). Με αυτόν τον τρόπο μπορώ κι εγώ να ισχυριστώ το αντίθετο, επιβεβαιώνοντας αυτομάτως τον Einstein.
Παρόλα αυτά, παραδέχομαι τόσο την προσωπική σου πίστη στην ορθότητα των αντιλήψεών σου όσο και την φαντασία που διαθέτεις. Δε μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τα άλλα πειράματά, γιατί έχουμε και εξεταστική!
Φιλικά
sweety :)
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

tsolkas έγραψε:AΛΗ@Η και ΧΑΜΟΥ..Α ,
dj manos,

Θελεις να σε ξεφτελισω, ΔΗΜΟΣΙΑ σε αυτο εδω το φορουμ και να σου αποδειξω οτι, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ?

Σου κανω λοιπον μια ΑΠΛΗ- ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:

ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ EAN ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ"(ΒΙΝΤΕΟ (1), ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ή ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

Απαντησε μου με λιγα λογια ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟ-ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ.

Σου κανω λοιπον την πολυ ΑΠΛΗ αυτη ΕΡΩΤΗΣΗ ετσι...για να σου φυγει η "μαγκια" (εσενα και μερικων αλλων εδω μεσα) και για να σου αποδειξω οτι, εχεις ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ γιαυτα που λεω!!!

Αν εχεις λοιπον το "ΚΩΛΟ" και τα ΚΩΤΣΙΑ (βρε ΑΛΗ@Η και ΧΑΜΟΥ..Α)και ξερεις πραγματι Φυσικη, απαντησε μου στην ΑΠΛΗ αυτη ερωτηση που σου εκανα παραπανω.

Περιμενω λοιπον την ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ......ΒΡΕ ΑΛΗ@Η......

Χρ. Τσολκας
Ένας Φυσικός δεν χάνει ποτέ την ψυχραιμία του.
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

ΕΝΑ TEST ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΟ(ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΕΙ, ΜEΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,ΦΟΙΤΗΤΗ,ΚΛΠ).

Επειδη απο την προσωπικη μου εμπειρια, εχω διαπιστωσει οτι,απο τους παραπανω αναφερομενους, ενα πολυ μικρο ποσοστο γνωριζουν πραγματικα Φυσικη. ενω η συντριπτικη πλειονοτητα αυτων, ειναι ΦΟΒΕΡΑ ΑΣΧΕΤΟΙ (παπαγαλοι και καβαλο-καλαμακηδες) τους θετω την παρακατω, ΑΠΛΗ- ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ερωτηση και θα παρακαλουσα να με διψευσουν για ολα αυτα που αναφερω παραπανω.

Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης:

Η ΕΡΩΤΗΣΗ (TEST):

Ας υποθεσουμε οτι, στο εσωτερικο ενος αυτοκινητου και σττην κορυφη του ουρανου του, υπαρχει σταθερα στερεωμενο, ενα ηλεκτρικο φορτιο Q.

1) Οπως ειναι γνωστο, οταν το αυτοκινητο μας ειναι ακινητο ως προς τη Γη, τοτε μεσα στο εσωτερικο του αυτοκινητου υπαρχει ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.

2) Κινουμαστε τωρα με το αυτοκινητο μας, με ταχυτητα π.χ 150 χιλ/ωρα.

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ερωτηση μου λοιπον τωρα, ειναι η εξης:

Στη περιπτωση (2) που το αυτοκινητο μας κινειται με 150 χιλ/ωρα,τοτε:

Α)Μεσα στο εσωτερικο του αυτοκινητου μας θα δημιουργηθει (απο το ηεκτρικο φορτιο Q), ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΑΔΙΟ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?,και
Β)Σε περιπτωση που δημιουργηθει ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ μεσα στο εσωτερικο του αυτοκινητου μας, τοτε Η ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣΜ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ Ή ΛΑΘΟΣ?

Aυτη ειναι η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ(προς ολους τους παραπανω αναφερομενους) και θα παρακαλουσα να εχω την απαντηση τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο και με ολη μου την ευγενεια, "προειδοποιω":
Οποιος απο τους παραπνω στους οποιους απευθυνομαι ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ στην ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ, τους συνιστω παραυτα ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΙ!!!!, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΚΟ ΣΤΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ.........

Ευγενικα ,

Χρηστος Τσολκας

Υ.Γ Προσοχη!!!Σε περιπτωση μη-απαντησης στη παραπανω ερωτηση μου, σε επομενο post μου θα "ΑΝΑΚΑΣΘΩ" να απευθυνθω ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ "ΕΠΩΝΥΜΩΝ" απο τους παραπανω αναφερομενους....!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

tsolkas έγραψε:Ευγενικα
Χρηστος Τσολκας

:?: :?: :?:

:lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστεία”