Θεωρία Πιθανοτήτων
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
-
nikolakisxa
- Real Name: Nikolas Xatzis
- Facebook ID: 0
Re: Θεωρία Πιθανοτήτων
exei kaneis idea?? fetos grafoume me anoixtes tis simeiwseis????
-
giorgos_p
- Real Name: Giwrgos Papaconstantinou
Γεια σε όλους. Παιδιά μπορεί να ενημερώσει κανείς για το βιβλίο που δηλώσαμε; Διάβαζα από τις σημειώσεις του κ.Σπηλιώτη, που είχαμε παλαιότερα, και μόλις ανακάλυψα ότι είχαμε δηλώσει το βιβλίο "ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΡΟΘΕΩΡΙΑΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ"-Καλπαζίδου Σ. Από πού μπορούμε να το παραλάβουμε; Ευχαριστώ και καλό διάβασμα
-
giorgos_p
Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς από πού μπορούμε να πάρουμε το βιβλίο "ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΡΟΘΕΩΡΙΑΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ"-Καλπαζίδου Σ; Και επιπλέον η εξετεαστέα ύλη ποια είναι; Ευχαριστώ πολύ.
- sweet-fairy
- Real Name: Νούσια Ανέτα
Το βιβλίο το παίρνουμε από Ασκληπιού 60 Εκδόσεις Ζήτη - Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 11.00-15
Δεν μπορούμε να πάρουμε βιβλίο και για άλλον,δεν τα δίνει πια...
Δεν μπορούμε να πάρουμε βιβλίο και για άλλον,δεν τα δίνει πια...

-
giorgos_p
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες sweet-fairy. Για την ύλη γνωρίζουμε τίποτα ή δεν έχει αναφέρει κάτι ο καθηγητής; Ευχαριστώ και πάλι
- sweet-fairy
Δεν ξέρω ούτε εγώ κάτι για την ύλη...Οπότε όποιος γνωρίζει οτιδήποτε ας βοηθήσει!!!!

- sweet-fairy
- moutsos
- Real Name: Γιάννης
Γενικά είναι ένα αρκετά δύσκολο μάθημα και με πολύ χαμηλό ποσοστό επιτυχίας. Τα πάντα μπορεί να βάλει, δεν έχει ξεκαθαρίσει κάποια SOS, φροντίστε να μπορείτε να λύσετε τις ασκήσεις των σημειώσεων,τις αποδείξεις και να ξέρετε και για μέτρο lebeq απο θεωρία μέτρου-το βιβλίο που διανέμεται δεν βοηθάει όπως έχει τονίσει και ο Σπηλιώτης απλά έπρεπε να επιλέξει ένα βιβλίο-εξαιρετικό είναι το βιβλίο του Patrick Billingsley-Measure & Probability το οποίο μας είχε προτείνει αλλά δεν υπάρχει στην βιβλιοθήκη και στο amazon κοστίζει 80 ευρώ περίπου. Προσωπικά το βρήκα σε παράνομο αντίτυπο-στην ουσία αντίγραφο του κανονικού βιβλίου συρραμένο-online μέσω ebay.ch και μου ήρθε από Hong Kong μόνο με 15 ευρώ αν και έκανε ένα μήνα περίπου να φτάσει-απλά αν το χρειαστείτε για Σεπτέμβρη ή του χρόνου.
Civil disobedience 101...
- spartiatisgx
παιδες το βιβλιο το Measure and Probability το εχω σε μορφη PDF....Δεν ειναι σε τελεια κατασταση
αλλα διαβαζεται ανετα........οποιος θελει ας μου στειλει e-mail στο [email protected]
αλλα διαβαζεται ανετα........οποιος θελει ας μου στειλει e-mail στο [email protected]
-
giorgos_p
Παιδιά διαβάζω από το βίβλιο που δόθηκε, της κ.Καλπαζίδου. Είναι αντίστοιχο των σημειώσεων που δίνονται από τον κ.Σπηλιώτη, αυτές οι 40 σελίδες; Και αν διαβάσω μόνο από αυτό θα έχω καλύψει επαρκώς το μάθημα; Μπορεί κάποιος να μας δώσει την ύλη από το βιβλίο; Ευχαριστώ πολύ.
- moutsos
moutsos έγραψε:Γενικά είναι ένα αρκετά δύσκολο μάθημα και με πολύ χαμηλό ποσοστό επιτυχίας. Τα πάντα μπορεί να βάλει, δεν έχει ξεκαθαρίσει κάποια SOS, φροντίστε να μπορείτε να λύσετε τις ασκήσεις των σημειώσεων,τις αποδείξεις και να ξέρετε και για μέτρο lebeq απο θεωρία μέτρου-το βιβλίο που διανέμεται δεν βοηθάει όπως έχει τονίσει και ο Σπηλιώτης απλά έπρεπε να επιλέξει ένα βιβλίο-εξαιρετικό είναι το βιβλίο του Patrick Billingsley-Measure & Probability το οποίο μας είχε προτείνει αλλά δεν υπάρχει στην βιβλιοθήκη και στο amazon κοστίζει 80 ευρώ περίπου. Προσωπικά το βρήκα σε παράνομο αντίτυπο-στην ουσία αντίγραφο του κανονικού βιβλίου συρραμένο-online μέσω ebay.ch και μου ήρθε από Hong Kong μόνο με 15 ευρώ αν και έκανε ένα μήνα περίπου να φτάσει-απλά αν το χρειαστείτε για Σεπτέμβρη ή του χρόνου.
Civil disobedience 101...
-
mitsos147
- Real Name: dimitris
mhpws kaneis mporei apla na anaferei ti periexei to kefalaio VII ,pou einai stin ulh, (poios einai o titlos tou?) apo to biblio pithanothtwn 3ou eksaminou? ...............gt exw mplextei me ta vivlia twn Kokolaki-Spiliwth!!!!!( .....posa exoun vgalei!!!
)
- surf_tha_curl
το κεφαλαιο 7 περιεχει διαφορους τροπους συγκλισης τυχαιων μεταβλητων καθως και τα διαφορα οριακα θεωρηματα.
Ξερει κανεις παλιος ποιο ειναι το limsup(Ap) Ap= {np : n ανηκει στους φυσικους } και p πρωτος?γιατι εμενα σαν το κενο συνολο μου μοιαζει
Ειναι το δευτερο θεμα 2008 του παπανικολαου
πχ Α7= {7,14,21,....}
Ξερει κανεις παλιος ποιο ειναι το limsup(Ap) Ap= {np : n ανηκει στους φυσικους } και p πρωτος?γιατι εμενα σαν το κενο συνολο μου μοιαζει
Ειναι το δευτερο θεμα 2008 του παπανικολαου
πχ Α7= {7,14,21,....}
-
mitsos147
- Real Name: dimitris
se auto to mathima exoun vgei apotelesmata ???
- pao132003
- Επικοινωνία:
εδώ και πάρα πολύ καιρό! (από τις 6/7)
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου