Χρ. Τσόλκας - Video

Πες κι εσύ μια χαζομάρα! ΜΠΟΡΕΙΣ!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: Χρ. Τσόλκας - Video

Δημοσίευση από Falgorn »

Δε σε ρώτησα αν υπάρχει, αλλά αν η γη κινείται σε σχέση με αυτόν βρε πρόβλημα χωρίς το "προ"....

Εγώ φταίω που είπα να το παίξω σοβαρός...
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
tsolkas
Real Name: Tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

Falgorn έγραψε:Δε σε ρώτησα αν υπάρχει, αλλά αν η γη κινείται σε σχέση με αυτόν βρε πρόβλημα χωρίς το "προ"....

Βρε τεκνο μου, ανοιξε και βλεπε το βιντεο (2) , οπου τα λεω ομορφα και απλα για να σου λυθει η απορια σου!!!!!!!!!!!!!!

Χ.Τσολκας
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

So, τhis is the story you made up about who you are. It’s a nice story! .. Too bad it isn’t real ..

:oops2:

το παραπάνω είναι απο γνωστή σειρά (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε) :P

@Falgorn:
Μου θύμησες την ατάκα που έλεγα "αυτός είναι υπόδειγμα άντρα, χωρίς το υπό" .. :mrgreen:
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

tsolkas έγραψε: ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ καθηγητες κλπ,
Βρε ανεγκεφαλοι Καθηγητες,
ΚΥΡΙΟΙ, ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΜΠ

Σε μας δεν απευθυνεσαι?Ανεβηκαμε level? :weedman:
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

tsolkas έγραψε:ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ?
Εγώ τους κάνω Σχετικότητα
tsolkas έγραψε:Bρε γαμω τα καντηλια μου, μα τοσο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ καθηγητες κλπ, υπαρχουν στα Ελληνικα Πανεπιστημια, Πολυτεχνεια, κλπ!!!!!!!!!!

Βρε ανεγκεφαλοι Καθηγητες, παρτε βρε μια συσκευη ....(σαν αυτη που χρησιμοποιησαν στο πειραμα τους, οι Cedarholm-Townes το ετος 1959 και βαλτε την π.χ επανω σε ενα τρενο , αυτοκινητο,κλπ που να κινειται π.χ με τα ταχυτητα 150 χιλ/ωρα.

Αμεσως θα διαπιστωσουμε, εαν υπαρχει ή οχι ο Αιθερας μεσα στη Φυση βρε!!!!!!!!!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ!!!!!!
Ναι βρε,εσένα βρε περιμέναμε βρε για να μάθουμε βρε αν υπάρχει βρε αιθέρας βρε ή όχι βρε. Congratulations,12 points go to Tsolkas!
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

tsolkas έγραψε:
Falgorn έγραψε:Δε σε ρώτησα αν υπάρχει, αλλά αν η γη κινείται σε σχέση με αυτόν βρε πρόβλημα χωρίς το "προ"....

Βρε τεκνο μου, ανοιξε και βλεπε το βιντεο (2) , οπου τα λεω ομορφα και απλα για να σου λυθει η απορια σου!!!!!!!!!!!!!!

Χ.Τσολκας
Επίσης, θέλω να το ακούσω από την πηγή (της σοφίας)

Κινείται, ναι ή ου? Τόσο δύσκολο είναι να γράψεις δυο ή τρία γράμματα? (εκτός αν τα βίντεο τα έφτιαξες σε κρίση ευφυίας και με τη φώτηση του Αγίου Οινοπνεύματος, οπότε δε μπορείς να θυμηθείς τη θεωρία σου)

να δούμε, τώρα που το post έχει και υπογραφή, θα απαντήσει...? :mrgreen:
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zEIBgSEqFG8[/youtube]

Νέος super καλοκαιρινός διαγωνισμός: Φτιάξε ένα video clip και κάνε διασκευή του γνωστού τραγουδιού "Αλέφαντος" με θέμα τον Τσόλκα. Ο νικητής θα κερδίσει θετικό φορτίο 200 Cb (!!!) για να διεξάγει πειράματα ψυχεδελικών αγωγών που καταρρίπτουν την θεωρία της ψυχονοητικής ευστάθιας του όψιμου πλην φέρελπι Gauss από το μαγευτικό Αγρίνιο.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

tsolkas έγραψε:Βρε τεκνο μου
Ευλόγησον πάτερ
Άβαταρ μέλους
Full Metal Alchemist
Real Name: Konstantinos
Facebook ID: 849225054
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Full Metal Alchemist »

Κυριε Τσολκα εχετε λανθασμενη αντιληψη για τη Φυσικη. Στη Φυσικη δεν υπηρξαν, δεν υπαρχουν και ουτε θα υπαρξουν ποτε θεωριες που να περιγραφουν τελεια τον κοσμο. Ολες οι θεωριες ειναι μοντελα (μαθηματικα, θεωρητικα κτλ.) που προσεγγιζουν την πραγματικοτητα. Οσο περισσοτερο την προσεγγιζουν τοσο "καλυτερη" ειναι η θεωρια. Οταν μια τετοια καινουργια θεωρια εμφανιζεται και "καταρριπτεται" μια προηγουμενη δε σημαινει απαραιτητα οτι η προηγουμενη σβηνεται για παντα απο τον κοσμο και δεν χρησιμοποιειται. Οι νομοι του Νευτωνα χρησιμοποιουνται μια χαρα και τωρα οπου οι διαφορες με τη σχετικοτητα ειναι αμελητεες (σε χαμηλες γηινες ταχυτητες). Επιπλεον απο τη στιγμη που εφαρμοζεται επιτυχως μια θεωρια το να την καταρριψει ενας οποιοσδηποτε τσολκας χωρις να την αντικαταστησει με μια αλλη που προσεγγιζει καλυτερα την πραγματικοτητα απλα δεν εχει νοημα, προφανως λοιπον το πειραμα σας δεν εχει νοημα αν δε συνοδευεται απο πειραμα που αποδεικνυει τη δικη σας θεωρια ωστε να αντικαταστησει τη Σχετικοτητα. Καμια θεωρια δεν εχει καταρριφθει χωρις να αντικατασταθει απο μια καλυτερη (η τουλαχιστον να φαινεται καλυτερη). Τελος, ο τροπος που εκφραζεστε, "επιχειρηματολογειτε", αποφευγετε σημαντικες και σοβαρες ερωτησεις και γενικοτερα η συμπεριφορα σας δειχνει μεγαλη επιπολαιοτητα και ανωριμοτητα (αν οχι ελλειψη γνωσεων και επιχειρηματων), κατι που κανενας (απο οσους ξερω τουλαχιστον) μεγαλους επιστημονες στην ιστορια δεν ειχε. (αυτο δε σας καθιστα θετικα μοναδικο αλλα το αντιθετο)
Σκεφτειτε τα αυτα λιγο κυριε Τσολκα αντι να βριζετε τους παντες και τα παντα (ακρως αντιεπιστημονικο)...
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

Full Metal Alchemist έγραψε:Κυριε Τσολκα εχετε λανθασμενη αντιληψη για τη Φυσικη. Στη Φυσικη δεν υπηρξαν, δεν υπαρχουν και ουτε θα υπαρξουν ποτε θεωριες που να περιγραφουν τελεια τον κοσμο. Ολες οι θεωριες ειναι μοντελα (μαθηματικα, θεωρητικα κτλ.) που προσεγγιζουν την πραγματικοτητα. Οσο περισσοτερο την προσεγγιζουν τοσο "καλυτερη" ειναι η θεωρια. Οταν μια τετοια καινουργια θεωρια εμφανιζεται και "καταρριπτεται" μια προηγουμενη δε σημαινει απαραιτητα οτι η προηγουμενη σβηνεται για παντα απο τον κοσμο και δεν χρησιμοποιειται. Οι νομοι του Νευτωνα χρησιμοποιουνται μια χαρα και τωρα οπου οι διαφορες με τη σχετικοτητα ειναι αμελητεες (σε χαμηλες γηινες ταχυτητες). Επιπλεον απο τη στιγμη που εφαρμοζεται επιτυχως μια θεωρια το να την καταρριψει ενας οποιοσδηποτε τσολκας χωρις να την αντικαταστησει με μια αλλη που προσεγγιζει καλυτερα την πραγματικοτητα απλα δεν εχει νοημα, προφανως λοιπον το πειραμα σας δεν εχει νοημα αν δε συνοδευεται απο πειραμα που αποδεικνυει τη δικη σας θεωρια ωστε να αντικαταστησει τη Σχετικοτητα. Καμια θεωρια δεν εχει καταρριφθει χωρις να αντικατασταθει απο μια καλυτερη (η τουλαχιστον να φαινεται καλυτερη). Τελος, ο τροπος που εκφραζεστε, "επιχειρηματολογειτε", αποφευγετε σημαντικες και σοβαρες ερωτησεις και γενικοτερα η συμπεριφορα σας δειχνει μεγαλη επιπολαιοτητα και ανωριμοτητα (αν οχι ελλειψη γνωσεων και επιχειρηματων), κατι που κανενας (απο οσους ξερω τουλαχιστον) μεγαλους επιστημονες στην ιστορια δεν ειχε. (αυτο δε σας καθιστα θετικα μοναδικο αλλα το αντιθετο)
Σκεφτειτε τα αυτα λιγο κυριε Τσολκα αντι να βριζετε τους παντες και τα παντα (ακρως αντιεπιστημονικο)...
Φαινεσθε απο το κειμενο σας, οτι εσθε σοβαρος ανθρωπος το οποιο και εκτιμω.
Αν δεν τα ειδατε, ριξτε σας παρακαλω μια ματια στα (2) βιντεο μου και να τα δειτε ολοκληρα.Τοτε θα σας λυθουν πολλες αποριες σας.

Με την ευκαιρια μας αυτη, μπορειτε σας παρακαλω(εσεις και οι αλλοι βεβαια του φορουμ) να μου απαντησετε στο παρακατω, ΑΠΛΟ-ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ , προβλημα?

ΠΡΟΒΛΗΜΑ
(συγχωρηστε με για τον ενικο)

Εισαι μεσα σε ενα βαγονι τρενου(ολα τα τζαμια του βαγονιου ειναι καλυμμενα και δεν εχεις καμια οπτικη επαφη με το εξωτερικο περιβαλλον). Στη κορυφη του ουρανου του βαγονιου σου ειναι σταθερα στερεωμενη μια μεταλλικη σφαιρα που φερει ένα ηλεκτρικο φορτιο Q.
Το βαγονι σου κινειται τωρα ευθυγραμμα και με μια σταθερη ταχυτητα π.χ υ =150χιλ/ωρα,ως προς τη Γη.
ΣΕ ΕΡΩΤΩ:
Εσυ που εισαι μεσα στο βαγονι σου, εαν διαπιστωσεις οτι υπαρχει μεσα στο βαγονι σου, ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, τοτε η Ειδικη Θεωρια της Σχετικοτητας ειναι ΟΡΘΗ ή ΛΑΘΟΣ?
Σε αυτο που σε ερωτω παραπανω θελω να μου απαντησεις με ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
ΧΡ. ΤΣΟΛΚΑΣ
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Ναι, εφόσον δεν κινείσαι σε σχέση με το φορτίο. Είστε δηλαδή και οι δύο ακίνητοι μέσα στο βαγόνι.

Θέλω κι εσύ να μου απαντήσεις σε μια απλή, απλούστατη ερώτηση.
Πραγματικά πιστεύεις ότι θα μετρήσεις ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ μέσα στο βαγόνι?

Off Topic
Υ.Γ. Μη με συγχωρέσεις που σου μιλάω στον ενικό, δεν αξίζεις τον πληθυντικό.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

Wizard έγραψε:Ναι, εφόσον δεν κινείσαι σε σχέση με το φορτίο. Είστε δηλαδή και οι δύο ακίνητοι μέσα στο βαγόνι.

Off Topic
Μπορειτε σας παρακαλω, εαν εχετε τη ευγενη καλωσυνη να μου κανετε ποιο σαφη την απανυηση σας, διοτι ειλικρινα δεν την καταλαβαινω?

Ευχαριστω.
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

tsolkas έγραψε:
Wizard έγραψε:Ναι, εφόσον δεν κινείσαι σε σχέση με το φορτίο. Είστε δηλαδή και οι δύο ακίνητοι μέσα στο βαγόνι.

Off Topic
Μπορειτε σας παρακαλω, εαν εχετε τη ευγενη καλωσυνη να μου κανετε ποιο σαφη την απανυηση σας, διοτι ειλικρινα δεν την καταλαβαινω?

Ευχαριστω.
:mrgreen: :goodman:
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Να το συλλαβίσω? :?
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

Πώς γίνεται να απαντήσεις με ναι ή όχι στην ερώτηση "η θεωρία της σχετικότητας είναι σωστή ή λανθασμένη"; :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστεία”