Katsarola έγραψε:Άγνωσται αι βουλαί του Κουρκουλή.
Ο Κουρκουλής είναι θεούλης! Κι αν εσύ Katsarola δεν καταλαβαίνεις τις βουλές του τότε είσαι χαζούλης..
Α!! Και Chris... Να περιμένεις τα χειρότερα, έτσι ώστε οτιδήποτε μέτριο να σου φανεί καλό...
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
ΕΛ-Juan έγραψε:Α!! Και Chris... Να περιμένεις τα χειρότερα, έτσι ώστε οτιδήποτε μέτριο να σου φανεί καλό...
Σωστός!!! Αλλά έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν περίμενα να πάρω μεγάλο βαθμό στο μάθημα, (δεδομένου ότι το χρωστάνε τόσοι πολλοί) αν το περάσω με κάνα 6-7 ευχαριστημένος θα είμαι .
ΤΑ'ΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣ
ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣ
ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗ-ΗΗΗ-ΗΗΗΗΗΗΗΗΣ
ΠΑΝΕ ΣΤΟ Κ.Α.ΥΛΙ. ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΠΑΛΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΤΟ ΠΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ-ΙΙΙΙΙΙ-ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Αν κάποιος ξέρει σίγουρα, ας πει αν τα έχει αναρτήσει πουθενά φέτος ή σκοπεύει. Δεν φτάνει που με τη νοοτροπία του το χρωστάει η μισή και βάλε ΣΕΜΦΕ, ούτε τα αποτελέσματα δεν αναρτά
1/2rizax έγραψε:Χαχαχα... κατσαρόλα αναρτήθηκαν πουθενά τα αποτελέσματα; Για να τραγουδήσουμε ντουέτο αν είναι.
Λολ! Δεν ξέρω αν το έχω περάσει, πάντως δεν θέλετε να με ακούσετε να τραγουδάω με την γκαρίδα μου
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Τα έχει διορθώσει, δεν ξέρω αν τα έχει αναρτήσει κάπου, λογικά αύριο-μεθαύριο θα είναι στο Κ.Α.ΥΛΙ. (το καλύτερο ακρωνύμιο όλων των εποχών. Αν πάτε στο γραφείο του (και είναι εκεί) θα σας πει λογικά.
BILLYDELUXE έγραψε:Kala den upotithete oti ebale eukola???
Ksigithike stin diorthosi???
Εύκολα έβαλε, απλώς δεν ήταν θέματα για 3 ώρες, αλλα για 5+
επειδη το δα στο τοπικ για τις ΣΔΕ το ρωταω και δω γιατι εχω αγωνια.. Εδωσα το μαθημα τον φλεβαρη και το περασα.. αλλα ακομα δεν εχει περαστει τιποτα στα προσωπικα μου στοιχεια στο www.semfe.ntua.gr ..
κανεις αλλος με το ιδιο προβλημα?
μαλλον ο κουρκουλης δεν εχει παραδωσει ακομα τα αποτελεσματα ή η γραμματεια δεν τα χει περασει.. αλλα τι περιμενουν??????
Έχω κ εγώ το ίδιο θέμα. Τα αποτελέσματα δεν έχουν πάει ακόμα στη γραμματεία, ρώτησα κ τον Μπούρκα στο τελευταίο μάθημα πριν την εξεταστική και το επιβεβαίωσε. Τώρα τί περιμένουν... άγνωσται αι βουλαί των!