Επίθεση με ρουκέτα εναντίον της αμερικάνικης πρεσβείας

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Επίθεση με ρουκέτα εναντίον της αμερικάνικης πρεσβείας

Δημοσίευση από drcypher »

in.gr έγραψε: Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 06:00 την Παρασκευή στον τρίτο όροφο της αμερικάνικης πρεσβείας στη λεωφ. Βασ. Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για επίθεση με ρουκέτα, που δημιούργησε τρύπα πάνω από το θυρεό της αμερικάνικης πρεσβείας.

Από την έκρηξη δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ έχουν σπάσει τζάμια του κτιρίου. Οι ζημιές εντοπίζονται στον τρίτο όροφο και ειδικότερα στο γραφείο του Αμερικανού πρέσβη.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την επίθεση κατά της αμερικάνικης πρεσβείας...

Ο Αμερικανός πρέσβης Τσαρλς Ρις έκανε λόγο για «πολύ σοβαρή επίθεση», που δεν μπορεί να αιτιολογηθεί.

[..]
Πηγή: in.gr

Τελικά οι μπάτσοι πληρώνονται για να δέρνουν συνταξιούχους και φοιτητές στις πορείες. Ειδικά έξω από την Πρεσβεία υπάρχει πάντα σημαντική αστυνομική δύναμη, αν μη τι άλλο μη μηδενική. Θεωρείται το "πιο καλά φυλασσόμενο σημείο της πόλης". Πάλι ρεζίλι γίνανε :D

Τέλος πάντων, η κατάσταση μου φαίνεται πολύ αστεία. Στο κέντρο της Αθήνας, στην Αμερικάνικη Πρεσβεία σταματάει ο άλλος και ρίχνει ρουκέτα! Ξέρω γω; Ό,τι και να πω...

Το πιο αστείο, πάντως, απ' όλα είναι ότι τώρα έχουν ξεχυθεί όλοι οι "δημοσιογράφοι" (ακόμα και η Τατιάνα Στεφανίδου) και παίρνουν συνεντεύξεις από τους περίοικους ή απόστρατους από διάφορες υπηρεσίες (στρατό, ασφάλεια, karakitsos security, κτλ.) και κάνουν κουβέντες σχετικά με την τρομοκρατία, την 17Ν, τους μπάτσους, τον πόλεμο στο Ιράκ, τις ρουκέτες, τον βαρύ οπλισμό, την κίνηση στην Βασ. Σοφίας, κτλ..

Ό,τι να'ναι  8)

Υ.Γ.: Το μόνο που άξιζε από όλο αυτό το σκηνικό και φυσικά την συλλογή των ρεπορτάζ από τα δελτία ειδήσεων απ' όλον τον κόσμο είναι ότι η (ξανθιά) σπανιόλα παρουσιάστρια ειδήσεων είναι σκέτη Β.Ο.Μ.Β.Α.!... έχει κι αυτό το ψευδίζον ισπανικό... Ουφ!

Υ.Γ.2: Ετοιμαστείτε για σωρία νέων δημοσιογραφικών κλισέ που θα αναδειχθούν σε αυτήν την ιστορία... έχει να πέσει πολύ κόμπλεξ! :D

Υ.Γ.3: Το φωτορεπορτάζ του in.gr είναι ΓΤΠ. Κάτι κωλάδικα έχει, και κάποιες φωτογραφίες της κορδέλας περιμετρικά της πρεσβείας :whatever:
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Νάξιος
Real Name: Λάμπρος

Re: Επίθεση με ρουκέτα εναντίον της αμερικάνικης πρεσβείας

Δημοσίευση από Νάξιος »

drcypher έγραψε:
Τελικά οι μπάτσοι πληρώνονται για να δέρνουν συνταξιούχους και φοιτητές στις πορείες. Ειδικά έξω από την Πρεσβεία υπάρχει πάντα σημαντική αστυνομική δύναμη, αν μη τι άλλο μη μηδενική. Θεωρείται το "πιο καλά φυλασσόμενο σημείο της πόλης". Πάλι ρεζίλι γίνανε :D

Τέλος πάντων, η κατάσταση μου φαίνεται πολύ αστεία. Στο κέντρο της Αθήνας, στην Αμερικάνικη Πρεσβεία σταματάει ο άλλος και ρίχνει ρουκέτα! Ξέρω γω; Ό,τι και να πω...

Το πιο αστείο, πάντως, απ' όλα είναι ότι τώρα έχουν ξεχυθεί όλοι οι "δημοσιογράφοι" (ακόμα και η Τατιάνα Στεφανίδου) και παίρνουν συνεντεύξεις από τους περίοικους ή απόστρατους από διάφορες υπηρεσίες (στρατό, ασφάλεια, karakitsos security, κτλ.) και κάνουν κουβέντες σχετικά με την τρομοκρατία, την 17Ν, τους μπάτσους, τον πόλεμο στο Ιράκ, τις ρουκέτες, τον βαρύ οπλισμό, την κίνηση στην Βασ. Σοφίας, κτλ..

Ό,τι να'ναι  8)
:thumbup:

να σημειώσω ότι μπαίνοντας στο δρομάκι όπου εικάζεται όπου στάθμευσαν οι "τρομοκράτες" το φορτηγάκι ύπάρχουν πάντοτε δύο τουλάχιστον περιπολικά και αρκετοί ζητάδες όλη τη διάρκεια της ημέρας γιατί εκτός από την αμερικάνικη πρεσβεία υπάρχει και στρατιωτικο νοσοκομείο, το  ΝΝΑ.

και θέλουν να μας πείσουν ότι ρίξαν οι άλλοι τη ρουκέτα και μετά φύγανε χωρίς να τους πάρει πρέφα κανείς σαν κύριοι...ούτε πεντάχρονο δεν τους πιστεύει....  :roll:

Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι διαισθάνονται ότι η επίθεση είναι στημένη από τους Αμερικανούς...κατά τη συνήθη στρατηγική τους...

:DevilFlames:
Κακίας απέχου.
Neo
Real Name: Thomas Anderson
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Neo »

Κι όλα αυτά ενώ τις τελευταίες μέρες πάλι υπάρχει ένταση με τους Τούρκους μετά την πόρτα που έφαγαν από την Ε.Ε., ενώ ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους και μόλις μερικές μέρες μετά τη σύσκεψη στην οποία αποφάσισαν πότε θα κάνουν εκλογές. (Χωρίς να έχουν πει ακόμα).

Για να μην ξεχάσουμε ότι σήμερα ερχόταν ο κύριος Νίμιτς να μας σύρει το αυτάκι για τα Σκόπια, ενώ ο Μπους ετοιμάζει το τρίτο κύμα στο Ιράκ.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δε γίνεται έτσι για πλάκα.

Όχι ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στο ότι η Αστυνομία μας είναι μόνο για να δέρνει συνταξιούχους, αλλά όλα τα παραπάνω δίνουν αρκετή τροφή για καχυποψία...
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

προβοκατσια???
μπορει
ας παρουμε το ενδεχομενο πως δεν ειναι προβοκατσια
πως αυτοι που ξεμειναν για να πληρωνουν τα νοικια και να πηγαινουν τσιγαρα στους αλλους που ειναι μεσα στα κελια (στα λευκα κελια) ειπαν να ξεβαλτωσουν λιγο την κατασταση
ρε φιλε παντως το χαρηκα
οσο και αν με βρισκει αντιθετο αυτη η λογικη (που δεν την χαρακτηριζω τρομοκρατικη αφου δεν χτυπησαν κανενος εμπορακου, παππουλη, περιπτερα, κυρα-κατινας το σπιτι) το ευχαριστηθηκα!
στηρος αντιαμερικανισμος?
οχι αφου η πολιτικη της αμερικης δεν εκφραζει τον λαο της αμερικης (και μην ακουσω πως ειναι ζωα οι αμερικανοι-περισσοτερο ζωα απο τους ελληνες που ξερουν την αληθεια και ψηφιζουν κωστακη και γιωργακη)
πανω κατω στο ιδιο καζανι βραζουμεν
συμπερασμα 2 (χωρις να ξερω ποιο ακριβως ειναι το συμπερασμα 1)
η αστυνομια ειναι για να δερνει κοσμο στις πορειες!!!
δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα ο κοινος ανθρωπινος νους κατορθωσε να νικησει τον αντιστοιχο αστυνομικο για ακομα μια φορα
δεν θυμοσαστε τι ειχε γινει το προηγουμενο καλοκαιρι???
μεσα απο την μυτη της αστυνομιας ειχαν κλεψει ενα βανακι καπου στην χαλκιδα
την ιδια περιοδο οι μπατσοι ειχαν αποκλεισει ολοκληρο το λιμανι του πειραια για να εντοπισουν ενα σεσιμασμενο ο οποιος λεει ειχε κρυφτει καπου εκει μετα απο μια ληστεια , αλλα ανθρακες ο θησαυρος!
συμπερασμα 3
ειμαι ενα χερεκακο γουρουνι που αυτην την στιγμη γελανε τα μουστακια μου καθως σκεφτομαι τι πρεπει να κανει η ντορα για να φτιαξουν οι σχεσεις μας με την αδεφη αμερικη
συμπερασμα 4
ενα ακομα χτυπημα στον ιμπερεαλισμο! το χτυπημα εγινε σε αμερικανικο εδαφος, γιατι ως ξενο εδαφος θεωρειται το μερος που ειναι βαλμενη η καθε πρεσωεια της καθε χωρας!

εν παση περιπτωση παραληρημα τελος
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

εγω ενα πραγμα θα αναφερω και νομιζω οτι τα συμπερασματα βγαινουν ευκολα,το FBI θα συνεργαστει στενα με την ελληνικη αστυνομια για την ευρεση και συλληψη των δραστων,αμερικανικες μυστικες υπηρεσιες αλωνιζουν νομιμα με το αναβιωμενο της τρομοκρατιας προβλημα....,και ολα τα διεθνη καναλια να λενε:  ελληνικος αντιαμερικανισμος παροτι η κυβερνηση τα μπαλωνει.....
και επειδη δεν κρατιεμαι....  νομιζω οτι μας προσφερεται  μια ακομα ''ευκαιρια'' να στησουμε κωλο στους ''φιλους'' μας αμερικανους για να τους εξευμενισουμε.....,τωρα τι θα δωσουμε.....??????? ..........,δε θελω να σκεφτομαι .......
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
O_Xamenos
Επικοινωνία:

ναι!!! τωρα το εφ μπι αι συνεργαζεται με την ελληνικη αστυνομια!!!
Εικόνα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
T,

Δημοσίευση από T, »

να σημειώσω ότι μπαίνοντας στο δρομάκι όπου εικάζεται όπου στάθμευσαν οι "τρομοκράτες" το φορτηγάκι ύπάρχουν πάντοτε δύο τουλάχιστον περιπολικά και αρκετοί ζητάδες όλη τη διάρκεια της ημέρας
Λάθος είναι αυτό. Στο συγκεκριμένο στενό δεν υπάρχει κανένας αστυνομικός, εκτός αν γίνεται πορεία. Όχι ότι έχει σημασία…
Άβαταρ μέλους
Νάξιος

Δημοσίευση από Νάξιος »

O_Xamenos έγραψε: συμπερασμα 3
ειμαι ενα χερεκακο γουρουνι που αυτην την στιγμη γελανε τα μουστακια μου καθως σκεφτομαι τι πρεπει να κανει η ντορα για να φτιαξουν οι σχεσεις μας με την αδεφη αμερικη

Δυστυχώς όμως αυτά που θα κάνει η ντορίτσα για να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τα αφεντικά της θα τα πληρώσουμε εμείς...
Κακίας απέχου.
Άβαταρ μέλους
not-paranoid

Δημοσίευση από not-paranoid »

συμπερασμα 3
[/quote]
Μην το λες δεν θα δυσκολευτει πολύ.Η λ.υση είναι να βάλουμε κάμερες παντού.Να γιατί μπορεί να είναι προβοκάτσια.
Παρόλα αυτά θέλω να το δω σαν ένα χτύπημα στον αμερικανική ιμπεριαλιστική πολιτική.
Δώστε όπλα στο λαό.... :wink:
O_Xamenos
Επικοινωνία:

ο λαος μπορει να ριξει καθε καθεστως χωρις καν την δυναμη των οπλων...
Εικόνα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Νάξιος

Δημοσίευση από Νάξιος »

O_Xamenos έγραψε:ο λαος μπορει να ριξει καθε καθεστως χωρις καν την δυναμη των οπλων...

Πολύ σωστός σ' αυτό το σημείο ο συνάδελφος Ο_Χamenos...

Και στο κάτω-κάτω αν θέλει κάποιος πραγματικά να "χτυπήσει" τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό νομίζω πως μπορεί να το κάνει πιο απλά από το να αγοράζει όπλα και να ρίχνει ρουκέτες...

Αν θες πράγματι να "πολεμήσεις" τη συγκεκριμένη αυτή πολιτική στάση των USA χτύπα την οικονομία τους....

Τουτέστιν, σταμάτα την κατανάλωση της Coca Cola!!!!!

Υ.Γ.1. Ελπίζω dr να μην πίνεις το ουίσκι με Coca Cola....

Y.Γ. 2. Λέω και καμιά χαζομαρίτσα, να περνά η ώρα(για τις βλακ... που γράφω το λέω)
Κακίας απέχου.
O_Xamenos
Επικοινωνία:

οχι ναξιε... υπαρχει ενας αποτελεσματικος τροπος που λεγεται απεργια...
βεβαια οι γκρινιαρηδες θα αρχισουν να λενε για "το δικαιωμα στην εργασια" χεχε
Εικόνα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

O_Xamenos έγραψε:ο λαος μπορει να ριξει καθε καθεστως χωρις καν την δυναμη των οπλων...
Η λύση είναι απλή φίλοι μου: ύδωρ! Μπας και ξυπνήσει ο κόσμος. Μέχρι τότε ακόμα και οι ρουκέτες θα αντιμετωπίζονται όπως τα events του Αβραμόπουλου στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα.

Πάντως έτσι για την Ιστορία και προς επαλήθευση της σοβαρότητας των πολιτικών και των δημοσιογράφων στον τόπο μας, πάρτε απομαγνητοφωνημένο (χωρίς παρεμβάσεις μου!) διάλογο ανάμεσα σε σοβαρούς ανθρώπους στην σχετική εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη:

Μιχάλης Ιγνατίου (ΜΙ): Ανταποκριτής από την Αμερική
Γιάννης Πρετεντέρης (ΓΠ): Τηλεδημοσιοκάφρος
Δημήτρης Ρέππας (ΔΡ): Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Νίκος Βούτσης (ΝΒ): Βουλευτής ΣΥΝ
  • ΓΠ: Μιχάλη, οι Αμερικανοί δείχνουν τάσεις αντεκδίκησης; Που μιλάς μαζί τους και συνεννοείσαι μαζί τους...
  • ΜΙ: Εγώ Γιάννη πιστεύω δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτήν την επίθεση... και νομίζω ότι την επόμενη φορά που θα τους πούμε ότι μας έκαναν το πραξικόπημα το '67, αυτοί θα μας απαντήσουν ότι "εσείς χτυπήσατε την Πρεσβεία μας".

[..]
  • ΓΠ: Λοιπόν...
  • ΝΒ: Τέλος πάντων, τρέχα γύρευε!
  • ΓΠ: Γιατί "τρέχα γύρευε";
  • ΝΒ: Τρέχα γύρευε!
  • ΓΠ: Γιατί "τρέχα γύρευε";!
  • ΝΒ: Το ίδιο είναι η συλλογική ευθύνη της κρατικής οντότητας των ΗΠΑ για το πραξικόπημα στην Ελλάδα με το ότι πήγε μια ομάδα από τρομοκράτες και ρίξανε μια ρουκέτα;

[..]
  • ΔΡ: Τηρουμένων των αναλογιών μπορούμε να πούμε ότι είναι η δική μας 11η Σεπτέμβρη!
Νάξιος έγραψε:Ελπίζω dr να μην πίνεις το ουίσκι με Coca Cola....
Ποτέ... και ο πάγος ακόμα με ρέγουλα όταν μιλάμε για ουίσκι ;)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Νάξιος

Δημοσίευση από Νάξιος »

O_Xamenos έγραψε:οχι ναξιε... υπαρχει ενας αποτελεσματικος τροπος που λεγεται απεργια...
βεβαια οι γκρινιαρηδες θα αρχισουν να λενε για "το δικαιωμα στην εργασια" χεχε
Δε νομίζω πως η απεργία είναι τόσο αποτελεσματική από μόνη της...πρέπει να συντρέχουν αρκετά άλλα πράγματα...

Τές πα... αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε σε άλλο topic, μη βγούμε και εκτός θέματος
drcypher έγραψε:
Ποτέ... και ο πάγος ακόμα με ρέγουλα όταν μιλάμε για ουίσκι
Πολύ σωστός....

πάντως το τι ακούστηκε στις ειδήσεις γύρω από τη ρουκέτα "δε λέγεται"....
Κακίας απέχου.
O_Xamenos
Επικοινωνία:

εσκασε μυτη και ο πρετορ ο πολυδωρας και εχωνε την μυτη του... εκτος απο ποιητης εχει κανει και αντιτρομοκρατης και ισως μπορουσε να βγαλει κανενα πορισμα...
Εικόνα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”