Τόσο πολύ τους πειράζει το indymedia;

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Re: Τόσο πολύ τους πειράζει το indymedia;

Δημοσίευση από timos_m »

Προσπαθείστε να:

-μιλάτε κόσμια (i.e. να μην βρίζεστε κλπ)
-μιλάτε για το θέμα του τίτλου, και όχι να τις βγάζετε να τις μετρήσετε

και δε θα κλειδωθεί το topic 8)
Άβαταρ μέλους
Full Metal Alchemist
Real Name: Konstantinos
Facebook ID: 849225054
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Full Metal Alchemist »

papagalakos έγραψε:
C0n έγραψε: -αν σηκώσει όπλο να αμυνθεί θα φέρει στην υπόλοιπη ζωή του το στίγμα του φασίστα μπάτσου γουρουνιού
Από που κι ως που κάποιος μη συμπαθών θα τον θεωρήσει φασίστα μπάτσο αν υπερασπιστεί τη ζωή του;
Και δεν νομίζω γενικά ότι υπάρχει λογικός άνθρωπος που θεωρεί ότι το να υπερασπιστείς τη ζωή σου είναι φασισμός.
Δεν έχει υπαρξει περίπτωση που να μην εχουν πει φασιστα και ολα τα σχετικα μπατσο που να εκανε οτιδηποτε (δικαιολογημενο ή μη) εναντια σε καποιον.
Οποιαδηποτε τετοια πραξη τους ειναι τροφη για ΚΚΕ και λοιπους ομοιους. Αν προσπαθησουν εστω να σταματησουν οσους τα σπανε και τα καινε παλι φασιστες θα τους ανεβοκατεβαζουν. Που ζεις?

dj manos wrote:
Γι' αυτούς που υπερασπίζονται τους μπάτσους:

Οι μπάτσοι δεν είναι άνθρωποι. Οι μπάτσοι είναι μπάτσοι. Δηλαδή,είναι κάτι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και έγιναν θεματοφύλακες μιας αφηρημένης έννοιας,της πατρίδας.
ποσο φασιστικο, προκατειλημενο, συντηρητικο ειναι αυτο που λες? Δεν εχει νοημα να σου εξηγησει κανεις γιατι και εκτος αυτου υπαρχουν και ανθρωποι που θελουν να γινουν αστυνομικοι για να βελτιωσουν, στα πλαισια των δυνατοτητων τους, τον κοσμο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Κυρ Ιούλ 05, 2009 3:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Να κάνετε edit, όχι new post.
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Full Metal Alchemist έγραψε:
papagalakos έγραψε:
C0n έγραψε: -αν σηκώσει όπλο να αμυνθεί θα φέρει στην υπόλοιπη ζωή του το στίγμα του φασίστα μπάτσου γουρουνιού
Από που κι ως που κάποιος μη συμπαθών θα τον θεωρήσει φασίστα μπάτσο αν υπερασπιστεί τη ζωή του;
Και δεν νομίζω γενικά ότι υπάρχει λογικός άνθρωπος που θεωρεί ότι το να υπερασπιστείς τη ζωή σου είναι φασισμός.
Δεν έχει υπαρξει περίπτωση που να μην εχουν πει φασιστα και ολα τα σχετικα μπατσο που να εκανε οτιδηποτε (δικαιολογημενο ή μη) εναντια σε καποιον.
Οποιαδηποτε τετοια πραξη τους ειναι τροφη για ΚΚΕ και λοιπους ομοιους. Αν προσπαθησουν εστω να σταματησουν οσους τα σπανε και τα καινε παλι φασιστες θα τους ανεβοκατεβαζουν. Που ζεις?
Γιατί τέτοια σύγχυση;
Έχεις χάσει το αντικείμενο. Λες τι θα πει το ΚΚΕ. Καταρχάς το ΚΚΕ δεν θα έλεγε ποτέ φασίστα ένα μπάτσο. Εδώ τον Κορκονέα τον είπαν παιδί των 700 ευρώ.
Δεν ξέρω πως σου ήρθαν τα σπασίματα στο μυαλό εσένα. Εδώ μιλάμε για ένοπλη σύγκρουση.
Αλλά μια και το ανέφερες, δεν είμαι κατώ των σπασιμάτων. Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν την περιουσία ως το ιερότερο πράγμα στη ζωή. Πραγματικά αναρωτιέμαι. Ποιός είναι ο βάρβαρος;
Από κει και πέρα κανείς δεν είπε φασίστα ένα μπάτσο για την υπεράσπισή του προς τις βιτρίνες.

Full Metal Alchemist έγραψε:
dj manos wrote:
Γι' αυτούς που υπερασπίζονται τους μπάτσους:

Οι μπάτσοι δεν είναι άνθρωποι. Οι μπάτσοι είναι μπάτσοι. Δηλαδή,είναι κάτι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και έγιναν θεματοφύλακες μιας αφηρημένης έννοιας,της πατρίδας.
ποσο φασιστικο, προκατειλημενο, συντηρητικο ειναι αυτο που λες? Δεν εχει νοημα να σου εξηγησει κανεις γιατι και εκτος αυτου υπαρχουν και ανθρωποι που θελουν να γινουν αστυνομικοι για να βελτιωσουν, στα πλαισια των δυνατοτητων τους, τον κοσμο...
Οι μπάτσοι δεν έχουν περιθώρια να βελτιώσουν το κόσμο. Είναι οι μισθοφόροι φρουροί του συστήματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Κυρ Ιούλ 05, 2009 3:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Να κάνετε edit, όχι new post.
Άβαταρ μέλους
Full Metal Alchemist
Επικοινωνία:

Ειπα και λοιποι που περιλαμβανοι πολλους αριστερους που δεν εχουν απαραιτητα και την ιδια ιδεολογια.
Καισυ εχεις την ιδια φασιστικη αντιληψη δηλαδη? Δεν ειναι ολοι οι αστυνομοι μπατσοι. Εχεις μια εικονα στερεοτυπο στο μυαλο σου και δεν βλεπεις την πραγματικοτητα. Εισαι απολυτος και γενικευεις. Δε διαφερει η αποψη σου αυτη απο καποιον που λεει οτι ολοι οι τουρκοι ειναι ιδιοι κτλκτλ. Τι να πω...
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
papagalakos

Οι Τούρκοι γεννιούνται Τούρκοι και αυτό δεν μπορεί να τους προσδίδει κάποια ιδιότητα. Οι μπάτσοι επιλέγουνε να γίνουν μπάτσοι. Πάνε και δηλώνουν "θέλω να γίνω φύλακας του κράτους", με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εμένα το αστικό κράτος είναι εχθρός μου, και οι φρουροί αυτού επίσης.
Άβαταρ μέλους
Full Metal Alchemist
Επικοινωνία:

Τοτε προφανως δεν εχεις γνωρισει κανεναν. Δεν ξερεις οτι καποιοι αναγκαζονται για πολλους λογους και οτι αρκετοι απαυτους διαφωνουν με το κρατος... Ομως ευκολα βαζεις μια ταμπελα στον αλλον χωρις να τον ξερεις και δημιουργεις εχθρους.
papagalakos

Έχω γνωρίσει αρκετούς. Περισσότερους από εσένα σίγουρα. :D
Δεν ψάχνω εχθρούς. Αυτοί με ψάχνουν. Όρεξη τους είχα νομίζεις;
Κανένας μπάτσος δεν διαφωνεί με το κράτος, όπως και κανένας βουλευτής, διότι είναι το κράτος.
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

Full Metal Alchemist έγραψε:Δεν εχει νοημα να σου εξηγησει κανεις γιατι και εκτος αυτου υπαρχουν και ανθρωποι που θελουν να γινουν αστυνομικοι για να βελτιωσουν, στα πλαισια των δυνατοτητων τους, τον κοσμο...
Όταν λες να βελτιώσουν, τί εννοεις; Να πιάσουνε τον κλέφτη; Γιατί αυτό δεν το κάνουνε και το ξέρεις καλά, το ξέρουμε όλοι καλά, πως ειδικά εδώ στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν γι'αυτό οι μπάτσοι. Δε γίνεται να βελτιώσεις τον κόσμο συμμαχόντας με κάποιον που τον καταστρέφει, οφείλεις να το καταλάβεις αυτό. Δε γίνεται νά'σαι ας πούμε συνδικαλιστής μπάτσος (άλλο κουφό κι αυτό), και να έχεις τύχει (ωραία τύχη) να είσαι στα ΜΑΤ και να βαράς το συνδικαλιστή λιμενεργάτη, είναι κάτι το οποίο είναι πέρα από κάθε λογική. Οι μπάτσοι (ή αστυνομικοί, όπως θες) στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να βελτιώσουν τον κόσμο. Εκτός κι αν θεωρείς βελτίωση να πυροβολεί ο ήρωας μπάτσος μέσα στο μαγαζί (στη Βόνταφον) για να σώσει τους πολίτες και τελικά να σκοτώνεται μια υπάλληλος, έτσι, λόγω ενός ήρωα μπάτσου.
Full Metal Alchemist έγραψε:Τοτε προφανως δεν εχεις γνωρισει κανεναν. Δεν ξερεις οτι καποιοι αναγκαζονται για πολλους λογους και οτι αρκετοι απαυτους διαφωνουν με το κρατος... Ομως ευκολα βαζεις μια ταμπελα στον αλλον χωρις να τον ξερεις και δημιουργεις εχθρους.
Δηλαδή, υποθετικά, εσύ μου απαυτώνεις την αδερφή κάθε βράδυ και σου λέω ώπα, μισό λεπτό, δεν είναι καλό αυτό που κάνεις, αλλά σε παρακαλώ, απαύτωνέ τη μέρα παρά μέρα κι εγώ θα πάω να δείρω τον αδερφό της άλλης που πηδάς τα πρωινά. Κάπως έτσι είναι η κατάσταση. Υπάρχουν άπειρες δουλειές στην Ελλάδα. Έχεις δει που δουλεύουν οι μετανάστες; Αλλά όχι, ο κανακάρης θέλει να γίνει μπάτσος: σίγουρα λεφτά και δόξα τω θέω. Ε, θα ρίχνω και καμιά που και που, ε δε βαριέσαι βρε αδελφέ, η ανάγκη μ'έφερε ως εδώ. Α! Τα ίδια λένε και οι πουτάνες!

Υ.Γ.: έχω γνωρίσει (προσωπικά) μπάτσους.
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από C0n »

παπαγαλακο, κοντευεις να ξεπερασεις σε ρομαντισμο και ουτοπισμο ακομα και τον noir!!Ευγε παλικαρι μου!
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Full Metal Alchemist έγραψε:υπαρχουν και ανθρωποι που θελουν να γινουν αστυνομικοι για να βελτιωσουν, στα πλαισια των δυνατοτητων τους, τον κοσμο...
Αυτό που είπες,φίλε μου,είναι ένα από τα καλύτερα ανέκδοτα... Ευχαριστούμε για την διασκέδαση.

Από εκεί και πέρα,η δουλειά του μπάτσου είναι να κάνει πόλεμο εν καιρώ ειρήνης. Πού την είδες την βελτίωση? Παρέα με τον Τσόλκα κάνεις?
papagalakos έγραψε:Οι Τούρκοι γεννιούνται Τούρκοι και αυτό δεν μπορεί να τους προσδίδει κάποια ιδιότητα. Οι μπάτσοι επιλέγουνε να γίνουν μπάτσοι. Πάνε και δηλώνουν "θέλω να γίνω φύλακας του κράτους", με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εμένα το αστικό κράτος είναι εχθρός μου, και οι φρουροί αυτού επίσης.
+666
Full Metal Alchemist έγραψε:Δεν ξερεις οτι καποιοι αναγκαζονται για πολλους λογους και οτι αρκετοι απαυτους διαφωνουν με το κρατος... Ομως ευκολα βαζεις μια ταμπελα στον αλλον χωρις να τον ξερεις και δημιουργεις εχθρους.
Καλύτερα άνεργος παρά μπάτσος. Όσο για τους εχθρούς που λες... Ναι,"δεν" υπάρχουν. Αφού να φανταστείς,χθες,με κάλεσε στο σπίτι του ο Βαρδινογιάννης να με κεράσει ένα τάνκερ πετρέλαιο για τις μολότωφ του καλοκαιριού.
Άβαταρ μέλους
Full Metal Alchemist
Επικοινωνία:

papagalakos έγραψε:Έχω γνωρίσει αρκετούς. Περισσότερους από εσένα σίγουρα. :D
Δεν ψάχνω εχθρούς. Αυτοί με ψάχνουν. Όρεξη τους είχα νομίζεις;
Κανένας μπάτσος δεν διαφωνεί με το κράτος, όπως και κανένας βουλευτής, διότι είναι το κράτος.
exw gnwrisei "mpatsous" me ta xaraktiristika pou sou lew. Enas itan simathitis mou sto frontistirio gt ithele na perasei se sxoli aksiomatikwn. Opote gnwrisa kala tous sigkekrimenous kai automata katariptetai auto pou les kai ginetai prokatalipsi kai fasistiki apopsi, den einai OLOI opws nomizeis.
dj manos έγραψε:
Full Metal Alchemist έγραψε:υπαρχουν και ανθρωποι που θελουν να γινουν αστυνομικοι για να βελτιωσουν, στα πλαισια των δυνατοτητων τους, τον κοσμο...
Αυτό που είπες,φίλε μου,είναι ένα από τα καλύτερα ανέκδοτα... Ευχαριστούμε για την διασκέδαση.

Από εκεί και πέρα,η δουλειά του μπάτσου είναι να κάνει πόλεμο εν καιρώ ειρήνης. Πού την είδες την βελτίωση? Παρέα με τον Τσόλκα κάνεις?
papagalakos έγραψε:Οι Τούρκοι γεννιούνται Τούρκοι και αυτό δεν μπορεί να τους προσδίδει κάποια ιδιότητα. Οι μπάτσοι επιλέγουνε να γίνουν μπάτσοι. Πάνε και δηλώνουν "θέλω να γίνω φύλακας του κράτους", με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εμένα το αστικό κράτος είναι εχθρός μου, και οι φρουροί αυτού επίσης.
+666
Full Metal Alchemist έγραψε:Δεν ξερεις οτι καποιοι αναγκαζονται για πολλους λογους και οτι αρκετοι απαυτους διαφωνουν με το κρατος... Ομως ευκολα βαζεις μια ταμπελα στον αλλον χωρις να τον ξερεις και δημιουργεις εχθρους.
Καλύτερα άνεργος παρά μπάτσος. Όσο για τους εχθρούς που λες... Ναι,"δεν" υπάρχουν. Αφού να φανταστείς,χθες,με κάλεσε στο σπίτι του ο Βαρδινογιάννης να με κεράσει ένα τάνκερ πετρέλαιο για τις μολότωφ του καλοκαιριού.
Ειναι συζητηση επιπεδου αυτο? Γιατι για να επιχειρηματολογισετε και οι 3 σας πρεπει να πατε στο αλλο ακρο? Φυσικα και διαφωνω με την πλειοψηφια των μπατσων γιατι τετοιοι ειναι. Λεω ομως οτι υπαρχουν εξαιρεσεις που προσπαθουν να βελτιωσουν την αστυνομια να μην ειναι οπως ειναι (σκατα δηλαδη), που εχουν οικογενεια να ταισουν και δεν θα προτιμησουν ναναι ανεργοι οπως πολυ ευκολα λες (μονο στα λογια ομως). Επισης το οτι μου απαντατε θιγωντας ακραιες περιπτωσεις δειχνει ελλειψη επιχειρηματων. Δε διαφωνει κανεις σε αυτα. Αμα ειναι να κανουμε παντα ενα προλογο για να προλαμβανουμε τετοιες απαντησεις καλυτερα να μη συζηταμε, ελεος. Επισημανα οτι αμα εισαι απολυτος σε κατι και δε βλεπεις, δε δεχεσαι οτι υπαρχουν εξαιρεσεις, αυτο ειναι φασιστικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Full Metal Alchemist την Κυρ Ιούλ 05, 2009 7:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
papagalakos

C0n έγραψε:παπαγαλακο, κοντευεις να ξεπερασεις σε ρομαντισμο και ουτοπισμο ακομα και τον noir!!Ευγε παλικαρι μου!
:D

@ολοκληρωτικά μεταλοτέτοιος
Λες ότι υπάρχουν μπάτσοι που θέλουν να βελτιώσουν την αστυνομία. Ειληκρινά, τί το πέρασες. Φιλανθρωπικό ίδρυμα; Η αστυνομία μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν ήτανε καν σχολή. Είναι ένα στρατόπεδο όπου οι μπάτσοι μαθαίνουν να πυροβολούν.
Μετά βγαίνουν στο δρόμο και επιδεικνύουν ό,τι μάθανε. Δεν ξέρω γιατί έχεις αυτή την ιδεαλιστική εικόνα. Είτε από τη μεγάλη των μπάτσων σχολή, είτε από τους φίλους σου που κάνουν καλή παρέα στο καφενείο, πάντως δεν κοιτάς την ουσία της αστυνομίας.
Ο λαός ανέκαθεν ήταν εχθρός της αστυνομίας. Ακόμα και αν προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε λέγοντας "θα φαίρουμε την αστυνομία πιο κοντά στο πολίτη", οι μνήμες της χούντας και της σκληρής δεξιάς δεν χάνονται.
Και ακόμα και σήμερα οι μπάτσοι είναι τα όργανα της αστυνομοκρατίας, της δημοκρατικής χούντας.
Άβαταρ μέλους
qwertyuiop[]
Real Name: chris

Δημοσίευση από qwertyuiop[] »

Ο θεσμός της αστυνομίας είναι ο πιο άκυρος και σάπιος θεσμός που μπορεί να υπάρξει.
Μιλάμε για έναν θεσμό που αυτοαναιρείται.
Προσπαθεί να πατάξει τη βία, χρησιμοποιώντας ο ίδιος βία.
Η κοινωνία μας και τα παράλογά της...
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

tvxs.gr έγραψε:Διαβάστε το εξώδικο που απέστειλε o ΟΤΕ στο Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας με το οποίο ζητάει να διακόψει εντός πέντε ημερών την πρόσβαση που έχει αποκτήσει το Athens Indymedia στο δίκτυο οπτικών ινών του Οργανισμού:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» (ΟΤΕ), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας 99), όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

ΠΡΟΣ

Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.» (ΕΔΕΤ), που εδρεύει στην Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων 56, Αμπελόκηποι), όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ

1. Στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΝΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Α.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα (Ηλιουπόλεως 2 - 4, Υμηττός), όπως εκπροσωπείται νόμιμα.
2. Στον Υπουργό Ανάπτυξης, κατοικοεδρεύοντα στην Αθήνα.
3. Στον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, κατοικοεδρεύοντα στην Αθήνα.
--------

Όπως γνωρίζετε με την Εταιρεία μας έχετε υπογράψει την από 9.6.2008 σύμβαση υπηρεσιών έρευνας και ανάπτυξης παροχής δικαιωμάτων χρήσης οπτικών ινών με τίτλο «Διεύρυνση Οπτικού Δικτύου Κορμού και Πρόσβασης ΕΔΕΤ 3» - Τμήμα Β - ‘Σύνδεση Φορέων ΕΔΕΤ - Μέρος 2ο', που αποτελεί υποέργο του έργου «Ανάπτυξη Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας - ΕΔΕΤ3» και υλοποιείται στο πλαίσιο του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης - Γ' ΚΠΣ «Κοινωνία της Πληροφορίας» και συγκεκριμένα στον Άξονα 3 «Ανάπτυξη & Απασχόληση στην Ψηφιακή Οικονομία» και στο Μέτρο 3.3. «Έρευνα & Τεχνολογική Ανάπτυξη για την Κοινωνία της Πληροφορίας». Αντικείμενο της εν λόγω σύμβασης, σύμφωνα με το άρθρο 1 αυτής, είναι η παροχή από τον ΟΤΕ προς την ΕΔΕΤ υπηρεσιών υλοποίησης δικτύου οπτικών ινών, η παραχώρηση από τον ΟΤΕ στην ΕΔΕΤ του δικαιώματος χρήσης του δικτύου οπτικών ινών για 15 έτη, καθώς και η παροχή υπηρεσιών συντήρησης του δικτύου οπτικών ινών για 15 έτη, σύμφωνα και με τους ειδικότερους όρους της σύμβασης αυτής.

Στο άρθρο 1 παρ. 5 της σύμβασης αυτής ορίζεται ότι «η χρήση των ινών το δικαίωμα των οποίων αφορά την παρούσα σύμβαση, θα αφορά αποκλειστικά και περιοριστικά την εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών των φορέων του Δημοσίου, που προβλέπονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 της παρούσας. Μέσω των φορέων αυτών δεν επιτρέπεται να έχουν άλλοι φορείς ή τρίτοι πρόσβαση στις εν λόγω ίνες και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.» Περαιτέρω, σύμφωνα με το άρθρο 3 της ίδιας σύμβασης «η ΕΔΕΤ δεσμεύεται ότι η χρήση του δικτύου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς έρευνας και εκπαίδευσης, τηρουμένων πάντοτε των όρων της παρούσας σύμβασης και των εκάστοτε ισχυόντων Παραρτημάτων αυτής» (παρ. 1) και «η ΕΔΕΤ θα αναλάβει την υποχρέωση να δεσμεύσει με τον πιο πρόσφορο τεχνικά και νομικά τρόπο, ότι οι φορείς που προβλέπονται από το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 της παρούσας δεν θα χρησιμοποιούν τις ίνες, η χρήση των οποίων παραχωρείται μέσω της παρούσας, για σκοπούς άλλος πέραν των εκπαιδευτικών και ερευνητικών» (παρ. 4).
Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε ότι ο βουλευτής Σερρών κ. Ηλίας Πολατίδης, με ερώτησή του που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων στις 18.6.2009 απευθυνόμενος στον Υπουργό Ανάπτυξης και στον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, καταγγέλλει ότι το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το οποίο περιλαμβάνεται στους φορείς που προβλέπονται στο Παράρτημα 3 της ως άνω μεταξύ μας σύμβασης, επιτρέπει την πρόσβαση σε τρίτο που εμφανίζεται με την ιστοσελίδα INDYMEDIA ATHENS, ο οποίος προβαίνει στη χρήση των συγκεκριμένων ινών και γενικότερα του συγκεκριμένου δικτύου για σκοπούς οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση με την έρευνα και την εκπαίδευση.
Επειδή, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα από τον εν λόγω βουλευτή, υφίσταται σαφής παραβίαση εκ μέρους σας των όρων της ως άνω μεταξύ μας συμβάσεως.

Γ Ι Α Τ Ο Υ Σ Λ Ο Γ Ο Υ Σ Α Υ Τ Ο Υ Σ
Με την ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας.

Σ Α Σ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Όπως εντός πέντε (5) ημερών από τη λήψη της παρούσας ορίσετε εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους σας οι οποίοι μαζί με τους εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους της Εταιρείας προβούν σε έλεγχο, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 5 της ως άνω μεταξύ μας σύμβασης, στις ίνες που σας έχουν παραχωρηθεί μέσω της συμβάσεως αυτής, προκειμένου να ελεγχθεί ότι η χρήση των ινών αυτών γίνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς και όχι σύμφωνα με τις συγκεκριμένες καταγγελίες, διαφορετικά,

Σ Α Σ Δ Η Λ Ω Ν Ο Υ Μ Ε

Ότι μετά την άκαρπη παρέλευση της προθεσμίας αυτής θα προβούμε στην άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας σε βάρος σας, συμπεριλαμβανομένης και της καταγγελίας της συγκεκριμένης μεταξύ μας συμβάσεως, καθώς επίσης και στην αποκατάσταση κάθε ζημίας μας εκ του λόγου αυτού.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει την παρούσα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.» (ΕΔΕΤ), που εδρεύει στην Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων 56, Αμπελόκηποι), όπως εκπροσωπείται νόμιμα, για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Μαρούσι, 30.6.2009
Για την ΟΤΕ Α.Ε.
Δώσε θάρρος στο φασίστα να σ'ανέβει στο κρεβάτι που λένε... Ο Ηλίας Πολατίδης είναι το καμάρι του ΛΑ.Ο.Σ., δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το επισημαίνει το tvxs.gr... Για όσους αμφισβήτησαν την ύπαρξη του εξώδικου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”