Εργαστηριακή Φυσική

Παρακολουθώ όλα τα μαθήματα.

Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil

Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος
Facebook ID: 0

Re: Εργαστηριακή Φυσική Ι

Δημοσίευση από otinanai »

μεχρι περυσι για να περασεις το μαθημα επρεπε να παρεις τουλαχιστον 5 (αντε 4μιση :P ) και στο εργαστηριο και στην γραπτη εξεταση.. Δεν μου φαινεται λογικο να αλλα ζει κατι σε αυτο λογω νεου προγραμματος.
Μαλιστα νομιζω οτι εσεις κατα καποιο τροπο εχετε ηδη αρχισει να παρακολουθειτε το νεο προγραμμα σε οτι εχει να κανει με τις εργαστηριακες φυσικες: οι μισες ασκησεις της "εργαστηριακης 1" που κανετε τωρα με βαση το παλιο προγραμμα σπουδων ηταν στην εργαστηριακη 2 (3ου εξαμηνου) που τωρα καταργειται (και δεν θα κανετε).

αν εχω καταλαβει κατι λαθος διορθωστε με..
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

_VooDoo Chile* έγραψε:τελικα τι θα γινει? θα εχουμε ως βαθμο το μεσο ορο των εργασιων αν δεν παμε να δωσουμε Ή θα κοπουμε? ρωτησε κανενας στη γραματεια ή σε καποιο καθηγητη για το τι ισχυει για αυτους π ειναι στο 2ο εξαμηνο??? πολυ μπερδεμα παντως ολη αυτη η ιστορια με τ προγραμμα σπουδων... :evil:
Αν δεν δώσεις φέτος κόβεσαι στο μάθημα. Από του χρόνου,όμως,θα έχεις ως επιλογή,στην δήλωση μαθημάτων,ένα μάθημα με τίτλο "Εκθέσεις Εργαστηριακής Φυσικής Ι". Αν το επιλέξεις αυτό θα πάρεις ως βαθμό,στην Εργαστηριακή Φυσική Ι,τον μέσο όρο των εργαστηριακών ασκήσεων.

Οπότε,όσοι έχετε καλούς βαθμούς στα εργαστήρια σας συμφέρει να μην δώσετε.
Άβαταρ μέλους
_VooDoo Chile*
Real Name: Νο Νame

Δημοσίευση από _VooDoo Chile* »

thnx! μηπως γνωριζει καποιος ποτε βγαινουν οι βαθμολογιες απ τις εργασιες σε καποιο πινακα στο κτιριο Φυσικης?? γιατι προφανως πολλοι δεν εχουμε παρει ολες τις εργασιες πισω...
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Κανονικα πρεπει να βγουνε μεχρι πριν την γραπτη εξεταση. Οπως μπαινεις στο κτ.Φυσικης αριστερα. Ψαχνεις μεχρι να τις βρεις
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Gee
Real Name: grigoris

Δημοσίευση από Gee »

apo tis simeioseis tou peoglou den exoume tipota na koitaksoume?as apantisei kapoios pou

kserei sigoura mi mas kapsete.
Άβαταρ μέλους
diosak
Real Name: Διονύσης

Δημοσίευση από diosak »

ρε παιδια τι γινεται τελικα με το μαθημα?
να μην παμε καθολου να δωσουμε την παρασκευη αμα εχουμε καλους βαθμους?
στη γραμματεια ως βαθμος μας θα δωθει και περαστει ο μεσος ορος των βαθμων των εργαστηριων?
ας πει καποιος που ειτε εχει ρωτησει ειτε γνωριζει κατι... :( :? :(
Εικόνα
Εικόνα
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned

diosak έγραψε:ρε παιδια τι γινεται τελικα με το μαθημα?
στη γραμματεια ως βαθμος μας θα δωθει και περαστει ο μεσος ορος των βαθμων των εργαστηριων?
dj manos έγραψε:Αν δεν δώσεις φέτος κόβεσαι στο μάθημα. Από του χρόνου,όμως,θα έχεις ως επιλογή,στην δήλωση μαθημάτων,ένα μάθημα με τίτλο "Εκθέσεις Εργαστηριακής Φυσικής Ι". Αν το επιλέξεις αυτό θα πάρεις ως βαθμό,στην Εργαστηριακή Φυσική Ι,τον μέσο όρο των εργαστηριακών ασκήσεων.

Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

dj mano εγω εχω βαθμους προβιβασιμους απο περυσι,σε αυτην την εργ φυσικη,δεν εχω περασει το γραπτο μονο.Να παω μεθαυριο να δωσω ή θα το εχω περασει?
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
diosak
Real Name: Διονύσης

Δημοσίευση από diosak »

dj manos έγραψε:
diosak έγραψε:ρε παιδια τι γινεται τελικα με το μαθημα?
dj manos έγραψε:Αν δεν δώσεις φέτος κόβεσαι στο μάθημα. Από του χρόνου,όμως,θα έχεις ως επιλογή,στην δήλωση μαθημάτων,ένα μάθημα με τίτλο "Εκθέσεις Εργαστηριακής Φυσικής Ι". Αν το επιλέξεις αυτό θα πάρεις ως βαθμό,στην Εργαστηριακή Φυσική Ι,τον μέσο όρο των εργαστηριακών ασκήσεων.

το εχω δει το ποστ σου.
ωστοσο, εχω αποριες...
πες πως δεν παω τη παρασκευη να δωσω. που επιλεγω οτι θελω να εχω το μεσο ορο των εργασιων μου ως βαθμο μαθηματος?
φετος κοβομαι λες. του χρονου ξανακανω εργαστηρια? ξανακανω εργασιες? ξανα απ'ην αρχη?
Εικόνα
Εικόνα
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned

Gus έγραψε:dj mano εγω εχω βαθμους προβιβασιμους απο περυσι,σε αυτην την εργ φυσικη,δεν εχω περασει το γραπτο μονο.Να παω μεθαυριο να δωσω ή θα το εχω περασει?
Νομίζω είσαι δευτεροετής... Άρα,ΑΝ έχεις καλούς βαθμούς στα εργαστήρια,ΜΗΝ πας να το δώσεις. Αλλά του χρόνου,στη δήλωση μαθημάτων,θα επιλέξεις "Εκθέσεις Εργαστηριακής Φυσικής Ι" και όχι "Εργαστηριακή Φυσική Ι" ως μάθημα. Έτσι,με αυτόν τον τρόπο,θα πάρεις ως βαθμό,στην Εργαστηριακή Φυσική Ι,τον μέσο όρο των εργαστηρίων.
diosak έγραψε:το εχω δει το ποστ σου.
ωστοσο, εχω αποριες...
πες πως δεν παω τη παρασκευη να δωσω. που επιλεγω οτι θελω να εχω το μεσο ορο των εργασιων μου ως βαθμο μαθηματος?
φετος κοβομαι λες. του χρονου ξανακανω εργαστηρια? ξανακανω εργασιες? ξανα απ'ην αρχη?
Αφού σου εξηγώ βρε...
dj manos έγραψε:Από του χρόνου,όμως,θα έχεις ως επιλογή,στην δήλωση μαθημάτων,ένα μάθημα με τίτλο "Εκθέσεις Εργαστηριακής Φυσικής Ι". Αν το επιλέξεις αυτό θα πάρεις ως βαθμό,στην Εργαστηριακή Φυσική Ι,τον μέσο όρο των εργαστηριακών ασκήσεων.
Τα εργαστήρια ΔΕΝ χρειάζεται να τα ξανακάνεις.
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned

Βγήκαν οι μέσοι όροι των εργαστηριακών ασκήσεων,στον 1ο όροφο του κτ.Φυσικής,στους κίτρινους πίνακες απέναντι από το γραφείο του κ.Πίττλιγγερ.
Άβαταρ μέλους
vnsc
Real Name: Renos

Δημοσίευση από vnsc »

paides xerei kaneis an uparxoun kapoies askhseis pou einai pio "sos" h kapoies pou einai ektos ulhs h thewrhtika prepei na tis xeroume oles??
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Ευχαριστω πολυ dj mano
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
vnsc
Real Name: Renos

Δημοσίευση από vnsc »

wraia.
arxika egw exw perasei stin trixa t ergasthria (4,5) opote upothetw pws profanws prepei na dwsw fetos.
(Auto t lew me thn koufia elpida oti th mu peite aa de xreiazetai)
Telos, pontarontas sthn 2h ekdoxh kai exontas dwsei t kalokairi themata pou den perimena thelw na rwtisw an gnwrizei kaneis an k sthn epanaliptiki th pesoun themata mono apo to eisagwgiko kommati kai oxi apo t kommati twn askisewn.. H exetash einai avrio opote parakalw therma apantiste mou opoios exei kanei sxetiki suzitisi kai kserei.
Άβαταρ μέλους
sos
Real Name: Κώστας

Εργαστηριακή Φυσική Ι

Δημοσίευση από sos »

Έγινε η εξέταση; Πήγε κανένας; Γιατί στην Εργαστηριακή ΙΙ ήταν ελάχιστοι.
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρώτο Έτος”