Και εγω μετα τα δικα σου Post νοιθω ενα πονο στα 2/3, μονο που το 1/3 δεν εχει εγκεφαλο!!!αμωτο ρε ζουπιτερ με καθε σου ποστ ο εγκεφαλος μου ποναει...
Η αγαστή συνεργασία ΝΑΖΙ-ΜΑΤ συνεχίζεται
- zupiter
- Real Name: kanenas
- Facebook ID: 0
Re: Η αγαστή συνεργασία ΝΑΖΙ-ΜΑΤ συνεχίζεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zupiter την Πέμ Ιούλ 09, 2009 3:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τι εγινε ρε? Λιγο ελειψα και βγηκατε offtopic!
ενταξει ρε ζουπιτερ, εδω ακομα κ η Αλεκα τους εκραξε τους ΣΡΙΖΑιους για τον συντονισμο της δρασης του με τα μπαχαλια του Δεκεμβρη (ουπς! Σορυ δεκαπενταχρονα που καψανε για πλακα την αθηνα εννοω- και μην αρχισετε τα περι οργης για το θανατο του αλεξη, εδω βεβηλωσανε ακομα και την κηδεια του). Τωρα που το παραδεχονται οι ιδιοι θα το αναιρεσουμε εμεις? Ημαρτον! ευγε παπγαλακο αγορι μου, καθε μερα που περναει με κανεις ολο και πιο περηφανο!
ενταξει ρε ζουπιτερ, εδω ακομα κ η Αλεκα τους εκραξε τους ΣΡΙΖΑιους για τον συντονισμο της δρασης του με τα μπαχαλια του Δεκεμβρη (ουπς! Σορυ δεκαπενταχρονα που καψανε για πλακα την αθηνα εννοω- και μην αρχισετε τα περι οργης για το θανατο του αλεξη, εδω βεβηλωσανε ακομα και την κηδεια του). Τωρα που το παραδεχονται οι ιδιοι θα το αναιρεσουμε εμεις? Ημαρτον! ευγε παπγαλακο αγορι μου, καθε μερα που περναει με κανεις ολο και πιο περηφανο!
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
- zupiter
- Real Name: kanenas
Σημερα παλι κατι παιζει με πορεια στον Αγ.Παντελεημωνα αντιρατσιστικη φαση κι ετσι ? Γιατι στο fb πολλοι καλουνε κοσμο (και οι μεν και οι δε ) . Τι θα εχει ρεβανς σημερα?
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Αυτά με τους μπάτσους και τους ΧΑ θα γίνονται πάντα,μέχρι να ξανάρθει κάποιος Δεκέμβρης και να το γλεντήσουμε πάλι...
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
Θα χαρακτήριζα τη δολοφονία του Αλέξη πιο πολύ σαν αφορμή παρά σαν αίτιο των επεισοδίων. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν. Γιατί ο κόσμος έχει βαρεθεί να φοβάται ότι μόλις τελειώσει μια σχολή δεν θα βρει δουλειά, να φοβάται μετά μην τη χάσει για οποιονδήποτε ηλίθιο λόγο, να φοβάται μετά μην του πάρει η τράπεζα το σπίτι, και πλέον να φοβάται μην τον πυροβολήσει κάνενας μπάτσος στο δρόμο. Για πόσο μπορεί η πλειοψηφία της κοινωνίας να φοβάται να ζήσει? Όχι για πολύ. Και τώρα θα μου πεις "Μα ήταν ανάγκη να τα κάνουν όλα λίμπα?". Και λίγα έκαναν. Γιατί μεσοβέζικες λύσεις του στυλ, πάμε με κεράκια έξω από τη Βουλή να δακρύσουμε για τον Αλέξη, και ας βγάλουμε τα ρούχα μας και ας κάνουμε τα πτώματα δεν κάνουν τίποτα σε τέτοιες περιπτώσεις. Με πορδές δεν βάφονται κόκκινα αυγά. Όταν το κράτος σε πατάει στο λαιμό από το πρωί μέχρι το βράδυ και σου σκοτώνει τα παιδιά και απο πάνω, θα αντιδράσεις πατώντας του το λαιμό εσύ και θα του ρουφήξεις τα μάτια από τη μύτη άμα λάχει. Δεν θα κάτσεις ήσυχος γιατί θα σε εκμεταλλευτεί χειρότερα.C0n έγραψε:τι εγινε ρε? Λιγο ελειψα και βγηκατε offtopic!
P.S. Ποιος βεβήλωσε την κηδεία του Αλέξη? Ποιοι? Οι ΜΑΤατζήδες που έριξαν χημικά στον κόσμο που δεν έκανε τίποτα ε? Αααα ναι τώρα θυμήθηκα.
θα μπορουσα να κατανοησω(αλλα οχι να ενστερνιστω) την παραπανω αποψη οταν εσυ την ξαναδιαβασεις και αποδεχτεις την φασιστικη της προελευση.Φασισμος να ξερεις, δεν ειναι "οτι εχει να κανει με στρατο πατριδα θρησκεια οικογενεια και δεξια"οπως πολυ αφελεστατα θεωρει ο φιλτατος Gus, αλλα ως φασισμος οριζεται οποιαδηποτε ενεργεια παραβιαζει τις προσωπικες ελευθεριες ενος ατομου, σε απολυτη αντιδιαστολη με τις επιταγες της δημοκρατιας.Και επειδη ακριβως αυτο ηταν το μοτοιβο στο οποιο διεξηχθη ολο αυτο το μπαχαλοπλιατσικοχαος ( που στην τελικη ουδεμια στην πλειοψηφια του ειχε σχεση με αναρχια η αναρχικη ιδεολογια), θα ηταν ανοητο να μην το κανεις, μιας και το υπερασπιζεσαι. Ακριβως αυτη ειναι και η διαφορα του "λιμπα" με την καθιστικη διαμαρτυρια: Αλκριβως επειδη εγινε μεσα σε κλιμα πραγματικου πενθους και κατανυξης με απολυτο σεβασμο τοσο στο πενθος της κοινωνιας οσο και στο πενθος του συνανθρωπου, (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ δηλαδη!) περασε ισχυροτερο μυνημα απο αυτο του πλιατσικου.Chris έγραψε:
"Μα ήταν ανάγκη να τα κάνουν όλα λίμπα?". Και λίγα έκαναν. Γιατί μεσοβέζικες λύσεις του στυλ, πάμε με κεράκια έξω από τη Βουλή να δακρύσουμε για τον Αλέξη, και ας βγάλουμε τα ρούχα μας και ας κάνουμε τα πτώματα δεν κάνουν τίποτα σε τέτοιες περιπτώσεις. Με πορδές δεν βάφονται κόκκινα αυγά. Όταν το κράτος σε πατάει στο λαιμό από το πρωί μέχρι το βράδυ και σου σκοτώνει τα παιδιά και απο πάνω, θα αντιδράσεις πατώντας του το λαιμό εσύ και θα του ρουφήξεις τα μάτια από τη μύτη άμα λάχει. Δεν θα κάτσεις ήσυχος γιατί θα σε εκμεταλλευτεί χειρότερα.
P.S. Ποιος βεβήλωσε την κηδεία του Αλέξη? Ποιοι? Οι ΜΑΤατζήδες που έριξαν χημικά στον κόσμο που δεν έκανε τίποτα ε? Αααα ναι τώρα θυμήθηκα.
οσον αφορα την κηδεια του παιδιου, και στο ακουσμα μονο οτι σκοπευει να αποτισει φορο τιμης ο καρατζαφερης, ακονιστηκαν λοστοι,μπουκαλια γεμισαν πυριτιδα και καδρονια με κοκκινες σημαιες ανεμισαν στους ουρανους(Παναγια μου συχωρα με!Τι λεω????).Πραξη επισης φασισιτικη.
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
"Σε απολυτη αντιδιαστολη με τις επιταγες της δημοκρατιας".θελεις να το παιξουμε τρελοι?Ωραια....
Η δημοκρατια ειναι ο φασισμος και η δικτατορια των πολλων πανω στους λιγους.....
Κον με τις λεξεις μπορουμε ευκολα να παιζουμε...Αν εσυ τον δεκεμβρη ειδες μπαχαλοπλιατσικο μονο,ο αφελης μαλλον εισαι εσυ ..........................Μπαχαλοπλιατσικο ειδαν τα παπαγαλακια των ΜΜ(εξημερωσης) κι εσυ ως γνησιος νοικοκυραιος το εχαψες...
Η δημοκρατια ειναι ο φασισμος και η δικτατορια των πολλων πανω στους λιγους.....
Κον με τις λεξεις μπορουμε ευκολα να παιζουμε...Αν εσυ τον δεκεμβρη ειδες μπαχαλοπλιατσικο μονο,ο αφελης μαλλον εισαι εσυ ..........................Μπαχαλοπλιατσικο ειδαν τα παπαγαλακια των ΜΜ(εξημερωσης) κι εσυ ως γνησιος νοικοκυραιος το εχαψες...
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Η βασική διαφορά του φασισμού με τη δημοκρατία δεν είναι οι ελευθερίες. Στη βάση του ο φασισμός δεν είναι ένα σύστημα που κυρήττει την περιστολή των ελευθεριών, αλλά ένα σύστημα που κυρήττει πως για να είναι πιο αποτελεσματική η λειτουργία της κοινωνία πρέπει να δεχτούμε έναν πολύ ισχυρό κρατικό μηχανισμό που θα μπορεί να επιβάλλει τις αποφάσεις του "για το καλό μας" χωρίς εμπόδια. Για να γίνει αυτό, σαν αποτέλεσμα δηλαδή, έρχεται η αφαίρεση των ελευθεριών. Η λογική ότι όταν μιλάμε για φασισμό και δημοκρατία ο βασικός πυρήνας στις δυο ιδεολογίες βρίσκεται στις λιγότερες ή περισσότερες ελευθερίες είναι μια δεξιά λογική που απλά οδηγεί σε κουφά επιχειρήματα του τύπου "αν δεν αφήνουμε τους φασίστες να διαδηλώνουν και να κάνουν ό,τι θέλουν είμαστε κι εμείς φασίστες όπως αυτοί".
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
-
papagalakos