8+5=?

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Να ρωτήσω κάτι, δεν έχουμε κανένα σημαντικότερο πρόβλημα να ασχοληθούμε στη ζωή μας?
Off Topic
drcypher έγραψε:Στόχος αυτού του topic, εκτός από το ξεμπρόστιασμα όλων ημών των υπολογιστικώς ημιπαράλυτων και την ανακοίνωση κάποιου είδους απροσδόκητης (προσωπικής) αντιφατικής θεωρίας του εγκεφάλου από τον sparc ("θεωρία συνόλων με σφηνοτουβλάκια / ανώτερα μαθηματικά για νήπια" που λέει και ο Σύντροφοφ Γουίζαρντ), ήταν η ανεύρεση του Εκλεκτού που εκτελεί τις προσθέσεις και τους πολλαπλασιασμούς μονοψήφιων χωρίς ενδοιασμούς ή ψεγάδια!
Αυτή την πρόταση, πώς κατάφερες να την συντάξεις? Συγχαρητήρια!
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

O kanenas έγραψε:Να ρωτήσω κάτι, δεν έχουμε κανένα σημαντικότερο πρόβλημα να ασχοληθούμε στη ζωή μας?
Μα σκέφτεσαι τώρα να αγοράσεις έναν επεξεργαστή για το home pc σου (ή έναν υπάλληλο/σκλάβο για τα λογιστικά της επιχείρησής σου) που κάνει εκατομμύρια πράξεις το δευτερόλεπτο και ξέρεις ότι δεν εκτελεί σωστά το 8+5=?

Πάντως ο τρόπος που προσπαθείς να αποφύγεις το θέμα δείχνει πως από πίσω υπάρχει πολύ ψωμία. Για φανερώσου!
Off Topic
O kanenas έγραψε:
drcypher έγραψε:Στόχος αυτού του topic, εκτός από το ξεμπρόστιασμα όλων ημών των υπολογιστικώς ημιπαράλυτων και την ανακοίνωση κάποιου είδους απροσδόκητης (προσωπικής) αντιφατικής θεωρίας του εγκεφάλου από τον sparc ("θεωρία συνόλων με σφηνοτουβλάκια / ανώτερα μαθηματικά για νήπια" που λέει και ο Σύντροφοφ Γουίζαρντ), ήταν η ανεύρεση του Εκλεκτού που εκτελεί τις προσθέσεις και τους πολλαπλασιασμούς μονοψήφιων χωρίς ενδοιασμούς ή ψεγάδια!
Αυτή την πρόταση, πώς κατάφερες να την συντάξεις? Συγχαρητήρια!
[sparc mode]
Στο νηπιαγωγείο διάβασα το πρώτο μου εγχειρίδιο για context free γραμματικές και συνέταξα το παρθενικό μου πόνημα "Μακροπερίοδος λόγος με ξυλομπογιές". Οι επιρροές από τα μαθήματα γερμανικών και την βαρβαρική σύνταξη ήταν απλώς το επιστέγασμα.
[/sparc mode]
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

η χαοτικη κατασταση του μυαλου μου οσων αφορα τα αναλογικα ρολογια με τους δεικτες διογκωνεται οταν αυτα ειναι ντιζαινατα, δηλαδη δειχνουν μονο το 12 το 3 το 6 και το 9 ενω τα υπολοιπα (1,2,4,5,7,8,10,11) ειναι απλες γραμμουλες...το προβλημα γινεται πολλακις πιο δυσκολο στον μικροσκοπικο μου εγκεφαλο οταν αυτοι οι 4 αριθμοι ειναι γραμμενοι στα λατινικα...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από kostas213 »

O_Xamenos έγραψε:η χαοτικη κατασταση του μυαλου μου οσων αφορα τα αναλογικα ρολογια με τους δεικτες διογκωνεται οταν αυτα ειναι ντιζαινατα, δηλαδη δειχνουν μονο το 12 το 3 το 6 και το 9 ενω τα υπολοιπα (1,2,4,5,7,8,10,11) ειναι απλες γραμμουλες...το προβλημα γινεται πολλακις πιο δυσκολο στον μικροσκοπικο μου εγκεφαλο οταν αυτοι οι 4 αριθμοι ειναι γραμμενοι στα λατινικα...
Α εδώ διαφωνούμε...  :)  Όταν δεν έχει τις γραμμούλες ή όταν έστω οι 4 κύριες γραμμές (12, 3, 6, 9) είναι πιο έντονες από τις άλλες τότε όλα ΟΚ. Ειδικά αν γράφει και νούμερα ακόμα και λατινικά πάλι κανένα πρόβλημα! Αλλά όταν το ρολόι έχει 12 γραμμές που φαίνονται το ίδιο, χωρίς νούμερα πάνω τους υπάρχει ένα θέμα...  :?
Άβαταρ μέλους
Νάξιος
Real Name: Λάμπρος

Δημοσίευση από Νάξιος »

drcypher έγραψε:

"θεωρία συνόλων με σφηνοτουβλάκια / ανώτερα μαθηματικά για νήπια" που λέει και ο Σύντροφοφ Γουίζαρντ), ήταν η ανεύρεση του Εκλεκτού που εκτελεί τις προσθέσεις και τους πολλαπλασιασμούς μονοψήφιων χωρίς ενδοιασμούς ή ψεγάδια!

"Ανώτερα Μαθηματικά για Νήπια"- "Θεωρία Συνόλων με σφηνοτουβλάκια"

:ROFL2: :ROFL2:   :ROFL2:    :ROFL2:     :ROFL2:     :ROFL2:

Κορυφαίο....Φίλιε!!! Έλιωσα από τα γέλια...Κορυφαία ατάκα...

Το φαντάζεσαι να κυκλοφορήσουν τα αντίστοιχα βιβλία? Χαμός θα γίνει...
Κακίας απέχου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”