drcypher έγραψε:Μην μου τα κάνεις αυτά. Κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με δυο τόσο συναφείς (ορθογραφικά ή νοηματικά) λέξεις τείνω να κάνω πολύ ανορθόδοξες συνθέσεις. Και φυσικά θυμάμαι έναν συμμαθητή μου στο Λύκειο, που με περιπαικτικό ύφος, στην προσπάθειά του να ειρωνευτεί ένα δύσμοιρο παιδάκι για τα μαλλιά του άρχισε να φωνάζει "Μμμμμοκάτη" (κάποιος ακατάλληλος συνδυασμός "φλοκάτης" και "μοκέτας" που αμφιβάλλω αν ποτέ κατάλαβε ότι εκστόμισε).
και γω τα ίδια...
Τελευταία "ατάκα" μου: κοτό ψητόπουλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νάξιος την Παρ Φεβ 02, 2007 7:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
basika den dino alla stoixeia giati tha erthei i kamia i o pappoulis el kai tha ta baloun sto wiki i google kai tha to psaxoun.Oxi oti etsi den briskete.
Ante tha doso allo 1 yparxei kai sto biblio ton William E. Boyce-Richard C. Diprima.
Thelo kai metafrasi sta ellinika.Tha eiste kammenoi ama to breite
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
@dr traba gia tsai
@thee ante kai...giati to brike alli douleia den eixes na kaneis kai epsaxnes sta sxolia tou boyce-diprima.popo exo spastei asxima tora
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Πρωινό Δευτέρας σηκώθηκα και ετοιμάστηκα για τη δουλειά. Δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Το κοτό ψητόπουλο που είχα φάει το προηγούμενο βράδυ μου είχε κάνει το στομάχι χάλια.
Εκείνη τη μέρα γιόρταζε αυτή η συνάδελφος με την οποία ήμουν τσιμπημένος. Ευκαιρία να την προσεγγίσω λέγοντάς της γενέθλια μιας και είχε χρόνια πολλά.
Στο δρόμο από τη νευρικότητά μου έκανα να ανάψω τσιγάρο αλλά είχα ξεχάσει το πακέτο σπίτι. "Δε βαριέσαι", σκέφτηκα, "έτσι κι αλλιώς το βλάπτισμα κάπνει σοβαρά την υγεία".
Φτάνοντας στη δουλειά, πριν πάω στο γραφείο έκατσα στο κυλικείο να πιω έναν καφέ. "Δεν είναι δυνατόν, τα πουλιά μου κάνουν ματάκια!" σκέφτηκα όταν είδα εκείνη τη συνάδελφο στο διπλανό τραπέζι να χαμουρεύεται με τον καλύτερό μου φίλο.
Μου έφυγε ο καφές από τα χέρια, έγινα χάλια και το μόνο που μπόρεσα να πω μουδιασμένος στον απορημένο υπάλληλο ήταν "λεκιόν, γκαρσόστηκα..."
"Ο σκεπτικισμός απέναντι στη Βίβλο, δεν πηγάζει από μια προσεκτική αξιολόγηση
των διαθέσιμων στοιχείων αλλά από μια τεράστια αρνητική προδιάθεση απέναντι στο
υπερφυσικό" Millar Burrows, αρχαιολόγος του Παν/μίου του Yale