Μιγαδική Ανάλυση
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- Alekos
- Real Name: Alekos
- Facebook ID: 0
Re: Μιγαδική ανάλυση
μόλις ανέβασα τα φετινά 
OK!!Ευχαριστώ!!
- vnsc
- Real Name: Renos
ΣΑΛΟΥΔΟΣ σεμφιτες.
να ρωτησω.. Η ΄ύλη παραμένει οπως στην εαρινη εξεταστική?
με αλλα λογια, το παλούκι των ολοκληρωτικών υπολοίπων εξακολουθεί να είναι εκτός ύλης για την επαναληπτική...??
Τέλος, έχω τ βιβλίο του Κραββαρίτη.. Θα την παλέψω ή να ψάξω Γκαρούτσο η οτιδήποτε άλλο?
θενξ ιν αντβάνς φορ γιορ ανσερς.
να ρωτησω.. Η ΄ύλη παραμένει οπως στην εαρινη εξεταστική?
με αλλα λογια, το παλούκι των ολοκληρωτικών υπολοίπων εξακολουθεί να είναι εκτός ύλης για την επαναληπτική...??
Τέλος, έχω τ βιβλίο του Κραββαρίτη.. Θα την παλέψω ή να ψάξω Γκαρούτσο η οτιδήποτε άλλο?
- vnsc
εκτος των ολοκληρωτικώ υπολοίπων θέλω να συμπεριλάβω στην ερώτηση και τις σύμμορφες απεικονισεις.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Προφανώς, εκτός αν έκανε extra Αυγουστιάτικες παραδόσεις.vnsc έγραψε:Η ΄ύλη παραμένει οπως στην εαρινη εξεταστική?
imho βοηθήματα του στυλ Γκαρούτσου δε νομίζω ότι προσφέρουν πολλά στις αναλύσεις. Προσωπικά το πέρασα με σημειώσεις και το βιβλίο που μας έδωσαν (αν εννοείς το γαλάζιο, λέμε το ίδιο).vnsc έγραψε:Τέλος, έχω τ βιβλίο του Κραββαρίτη.. Θα την παλέψω ή να ψάξω Γκαρούτσο η οτιδήποτε άλλο?
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- sos
- Real Name: Κώστας
Μιγαδική ανάλυση
Του Κραββαρίτη είναι κόκκινο, όχι γαλάζιο.
Μια χαρά βιβλίο είναι κι αν έχεις και σημειώσεις από τις παραδόσεις του Κανελλόπουλου είσαι οκ.
Μια χαρά βιβλίο είναι κι αν έχεις και σημειώσεις από τις παραδόσεις του Κανελλόπουλου είσαι οκ.
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
- v4nkar3
- Real Name: Βαγγελης
Μια ερωτηση γιατι μου κανει εντυπωση.....Τα ανωμαλα σημεια απο το 8ο ειναι εκτος οπως λεει στην υλη?

- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Πως φαίνεται ο παππούς ε;sos έγραψε:Του Κραββαρίτη είναι κόκκινο, όχι γαλάζιο.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- aeriko
- Real Name: ...
Μήπως μπορεί να γράψει κάποιος τη λύση του τέταρτου θέματος της φετινής κανονικής εξεταστικής....??
Γιατί έχω κολλήσει σε κάποια σημεία.....
Γιατί έχω κολλήσει σε κάποια σημεία.....
- vnsc
ναι. κ εγω εχω προβλημα με το 4ο του 2009. Οποιος μπορει ν βοηθησει κερδιζει διπλη, ανωνυμη, μη κερδοσκοπικη ευγνωμοσυνη διαρκειας 3-4 δευτερολέπτων.
οι 3 πρωτοι τυχεροι μπαινουν σε κληρωση με δωρο αποκλειστικό δειπνο με τον Κουρκουλη. Κανεις δε ξερει που μπορει να οδηγησει..........
οι 3 πρωτοι τυχεροι μπαινουν σε κληρωση με δωρο αποκλειστικό δειπνο με τον Κουρκουλη. Κανεις δε ξερει που μπορει να οδηγησει..........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pao132003 την Κυρ Σεπ 27, 2009 4:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: posts merged
Λόγος: posts merged
-
kingdiamond
- Real Name: tasos
4α1.
Είναι απλή εφαρμογη του θεωρηματος του Liouville .Βγαινει οτι το μετρο της f ειναι φραγμενο απο το R.
4α2.
απλή εφαρμογη του θεωρηματος του Liouville αυτη τη φορα για την 1/f.Παρατήρησε οτι μετρο f κάτω φραγμένο απο το R.άρα 1/f ανω φραγμένη απο το 1/r και ολόμορφη.
4α3.
Έστω ότι δεν είναι πυκνή.Η άρνηση της πρότασης είναι η εξής.Υπάρχει ε>0 και υπάρχει w0 στο C τέτοιο ώστε για κάθε z στο C |f(z)-f(w0)|>=ε.Επικαλείσαι το 4.2 και έχεις άτοπο.Βγαινει f σταθερή και η εκφώνηση σου λέει μη σταθερή.
4β.
Οι δύο συναρτήσεις αναπτύσονται σε δυναμοσειρά Τaylor κέντρου 0 και ακτίνας 1.Παίρνεις το γινόμενο και έχεις γινόμενο δυναμοσειρών.
Για z=0 έχεις fg=0.άρα α0xb0=0 που σημαίνει α0=0 η β0=0.για την παράγωγο έχεις οτι είναι και αυτή 0. οσταθερός όρος της παραγώγου ειναι ο συντελεστής του z δηλαδή 1!(α0β1 +β0α1)=0
Εφόσω διαλέξεις α0=0 και β0 οχι 0 βγαίνει υποχρεωτικά α1=0 και τούμπαλιν.Αν βγει α0=β0=0,τότε παίρνεις δεύτερη παράγωγο =0 και βγαίνει ότι α0β2+α1β1+α2β0=0 δηλαδή α1β1=0 δηλαδη α1=0 η β1=0 η και οι δύο..Συνεχίζεις στο ίδιο πνεύμα και επαγωγικά θα σου βγούνε όλοι οι συντελεστές της μιας,η της άλλης η και των δυο 0.
Το μόνο που έχεις να επικαλεστεις είναι οτι fg ολόμορφη,άρα αναπτύσεται σε σειρά Taylor και έχει παραγώγους οποιασδήποτε τάξης
Είναι απλή εφαρμογη του θεωρηματος του Liouville .Βγαινει οτι το μετρο της f ειναι φραγμενο απο το R.
4α2.
απλή εφαρμογη του θεωρηματος του Liouville αυτη τη φορα για την 1/f.Παρατήρησε οτι μετρο f κάτω φραγμένο απο το R.άρα 1/f ανω φραγμένη απο το 1/r και ολόμορφη.
4α3.
Έστω ότι δεν είναι πυκνή.Η άρνηση της πρότασης είναι η εξής.Υπάρχει ε>0 και υπάρχει w0 στο C τέτοιο ώστε για κάθε z στο C |f(z)-f(w0)|>=ε.Επικαλείσαι το 4.2 και έχεις άτοπο.Βγαινει f σταθερή και η εκφώνηση σου λέει μη σταθερή.
4β.
Οι δύο συναρτήσεις αναπτύσονται σε δυναμοσειρά Τaylor κέντρου 0 και ακτίνας 1.Παίρνεις το γινόμενο και έχεις γινόμενο δυναμοσειρών.
Για z=0 έχεις fg=0.άρα α0xb0=0 που σημαίνει α0=0 η β0=0.για την παράγωγο έχεις οτι είναι και αυτή 0. οσταθερός όρος της παραγώγου ειναι ο συντελεστής του z δηλαδή 1!(α0β1 +β0α1)=0
Εφόσω διαλέξεις α0=0 και β0 οχι 0 βγαίνει υποχρεωτικά α1=0 και τούμπαλιν.Αν βγει α0=β0=0,τότε παίρνεις δεύτερη παράγωγο =0 και βγαίνει ότι α0β2+α1β1+α2β0=0 δηλαδή α1β1=0 δηλαδη α1=0 η β1=0 η και οι δύο..Συνεχίζεις στο ίδιο πνεύμα και επαγωγικά θα σου βγούνε όλοι οι συντελεστές της μιας,η της άλλης η και των δυο 0.
Το μόνο που έχεις να επικαλεστεις είναι οτι fg ολόμορφη,άρα αναπτύσεται σε σειρά Taylor και έχει παραγώγους οποιασδήποτε τάξης
- neli
- Real Name: Fanny
- Facebook ID: 750420449
mporei kapoios na mou pei ti exei kanei migadiki fetos mexri tora?akolouthei tin persini yli?
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
-
zachogan
- Real Name: george
Παιδια καλησπερα!!Μηπως ξερει η μπορει καποιος να βοηθησει σχετικα με το θεμα της υλης στην μιγαδικη αναλυση???Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη!!!
-
zachogan
- Real Name: george
Παιδια μηπως μπορει καποιος να ενημερωσει για την υλη μιγαδικη αναλυση???
Tnx in advance!!!
Tnx in advance!!!
Ναι ρε παιδια πειτε ενας που παρακολουθει, ειναι οπως περσι η οπως παλιοτερα η υλη? Ολοκληρωτικα υπολοιπα και μετασχηματισμους Mobius να διαβασουμε?