Αφιερωμένο στους Παντελήδες

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

tatoulis

Re: Αφιερωμένο στους Παντελήδες

Δημοσίευση από tatoulis »

kala eisai...ego omos den sou kano kritiki gia to ti vgazeis kai pou to halas...
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

1.Φυσική & Μαθηματικά από τα 18 μου, σε 4-7 παιδιά το χρόνο.
Σου κάνει;
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

Κλασσικό παράδειγμα του πως φθίνουν οι θεσμοί.......

ΛΙΓΟ ΛΕΙΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ EΛ-JUAN και τον JUPITER και ευτελίσατε την πολιτική κόντρα αριστερών-δεξιών σε φτηνή συζήτηση μικρομεσαίων οικονομικών μεγεθων και επι πληρωμής σεξουαλικών απολαύσεων.ΑΙΣΧΟΣ! :D

Δεν επανέρχομαι στην συζήτηση εως οτου αποφασίσετε να αναλύσουμε την εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα ή η Ε.Ε., τις διαπραγματεύσεις για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας ή αν ο άνθρωπος ΟΝΤΩΣ προσεληνώθηκε το 1969 στο φεγγάρι ή το όλο θέμα αποτελεί σχέδιο συγκάλυψης της CIA.

Γκους αγορι μου το ξέραμε απο καιρό οτι δεν την παλεύεις Κ-Α-Σ-Τ-Α-Ν-Ο, αλλά τωρα επιβεβαιωθήκαμε στο έπακρο :)

Υ.Γ.: η Βιλίτσα μου δεν κάηκε, ανω βούλα μένω κ εδω μας κάψανε τον Ιούνιο. Το σπίτι μου παραμένει σωο αν αυτό ρωτάς.
Υ.Γ.2:Οντως, γυρισα ξαφνικά απο τις διακοπές γιατι πέθανε ο παππούς μου και είχα τρεχάματα με κηδείες και ιστοριες, δεν περιμένω συλληπητηρια οπότε μην τα πεις.

ΚΑΙ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΤΡΩΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Ή ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΜΙΑΣ Κ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΜΗΝΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
αυτα και την καλησπέρα μου :)
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

tatoulis έγραψε:capsisce?
Αυτό τι ακριβώς σημαίνει; :e_confused: :e_confused:
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
tatoulis

translate.google.com
wgenstein
Real Name: anoth

Δημοσίευση από wgenstein »

vbalos me sygkinises poli apo tis istories kai ta paidika sou viomata , kathos kai to oti me apokaleses mikro... exeis tin antiposi pos epeidi kaneis ayta pou kaneis exeis kapoia megaliteri aksia apo ayton pou ta troei apo ton patera toy ? theoreis oti mou ekanes kamia analisi toy xrimatopistotikou ?
" χαρά και την ευτυχία μου και όταν έρχεται εδώ μέσα να μου λέει στα μούτρα ότι καλά κάνει που είναι βολεμένος εγώ θα τον κράζω και αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου και όχι λογοκρισία..." --- polla paidika viomata magka
" Έχεις αναλογιστεί ποτέ σου ότι για χάρη του χρήματος και του βολέματος έχουμε τσιμεντοποιήσει τα πάντα καίγοντας και καταστρέφοντας και έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο όσον αφορά στη ζωτικότητα του πλανήτη ?? " ola ayta ginontai logo toy xrimatos ee? ayto exeis katalavei esi ? an katargithei to xrima lithikane ta provlimata ? ola ayta pou les aggizoune ti filosofiki kafeneiaki kouventoula tin ora pou paizoume tavlaki ....
etsi kai gia na kleinei ligo to themataki kai olo ayto peri deksiwn - aristerwn kai kentrwwn kai peri volematos kalo tha itan na min analoneste se voles epi prosopikou --- den tha vgalete akri...
sevomai poli kai aytoys pou exoune xrima kai aytous pou den exoune , kai toys ampelofilosofous kai toys yper fisi proikismenous me aretes kai kiriws tis poutanes ... Tous ilithious de sevomai kai perisotero apo olous tous imimatheis :wink: katalavate gia poious kleino to mataki eee?
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

vbalos έγραψε:Το θέμα σου μικρέ μου φίλε wgenstein είναι ότι πραγματικά δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτε από αυτά που παίζονται στην κοινωνία μας , ενώ εσύ πιστεύεις ότι τα έχεις καταλάβει όλα...και δε σε κατηγορώ θέλει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια και τρελλό άνοιγμα μυαλού για να μπορέσεις να απαρνηθείς όλες αυτές τις δήθεν αξίες με τις οποίες αποχαυνώνουν το μυαλό σου από τη στιγμή που γεννιέσαι μέχρι και να πεθάνεις...Μιλάς για ανθρωπισμό , μιλάς για λογοκρισία , μιλάς για μεροκάματο και τις χιλιάδες δυνατότητες που αυτό δίνει σε αυτόν που το βγάζει ...
Θέλω να σου πω όμως φίλε μου πως όλα αυτά με τα οποία ταϊζεις καθως φαίνεται καθημερινά το μυαλό σου και ζεις τόσο σίγουρος σκεπτόμενος ότι έτσι είναι τα πράγματα , απλως δεν είναι έτσι !!!
Έχεις κάτσει ποτέ σου να αναλογιστείς ότι το χρήμα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα υπερεκτιμημένο χαρτί που ορίζει τη ζωή σου και για χάρη του οποίου γίνονται καθημερινά εγκλήματα , αδικείες , καταστρέφονται ανθρώπινες ζωές , καταστρέφεται το περιβάλλον , αλλά και δαπανάται από κάθε άνθρωπο τρομερός χρόνος για την απόκτησή του , χρόνος που θα μπορούσε να περάσει σαφώς πιο ωφέλιμα ώστε να είναι ευτυχισμένος...Έχεις σκεφτεί φίλε μου ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο αυτό που σε καθημερινή βάση δεν έχουν να φάνε ή ακόμα χειρότερα νερό να πιούνε και εμείς ο πολιτισμένος κόσμος τους γράφουμε κανονικά για να προσέξουμε τον εαυτούλη και την πάρτη μας και μάλιστα αν δούμε και στην tv κάτι που να μας τους θυμίζει στη χειρότερη αλλάζουμε απλά το κανάλι στην καλύτερη στεναχωριόμαστε για πέντε λεπτά και μετά το ξεχνάμε?? Έχεις αναλογιστεί ποτέ σου ότι για χάρη του χρήματος και του βολέματος έχουμε τσιμεντοποιήσει τα πάντα καίγοντας και καταστρέφοντας και έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο όσον αφορά στη ζωτικότητα του πλανήτη ?? Και όλα αυτά γιατί ... για το χρήμα και το βόλεμα...που ο βολεμένος καλά κάνει και είναι βολεμένος ... ε όχι φίλε μου ο βολεμένος ΔΕΝ κάνει καλά που είναι βολεμένος γιατί το βόλεμά του επηρρεάζει εμένα και εκατομμύρια κόσμο πάνω σ'αυτή τη γη , επηρρεάζει τη ζωή μου , τη χαρά και την ευτυχία μου και όταν έρχεται εδώ μέσα να μου λέει στα μούτρα ότι καλά κάνει που είναι βολεμένος εγώ θα τον κράζω και αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου και όχι λογοκρισία...στο κάτω κάτω η κοινωνία στην οποία ζω και τις οποίας τις τύχες ορίζουν οι κρατούντες και τα τσιράκια τους (οι βολεμένοι) είναι αυτή που με λογοκρίνει καθημερινά (στην καλύτερη) ή δεν ασχολείται καν με αυτά που με απασχολούν (στη χειρότερη)... Γι'αυτό σου λέω είναι απλώς αστείο να αναφέρεται σε ανθρώπινα δικαιώματα , λογοκρισίες κτλ κάποιος που μιλάει όπως μιλάς και εσύ , άλλαξε μυαλά και στη συνέχεια το συζητάμε...
+99999999999999999999999999999999999999999999999999999
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

wgenstein, αναμφιβόλως έχεις δείξει τις αξεπέραστες ικανότητές σου στο να ειρωνεύεσαι, να ρωτάς και να χιώνεις με μία μόνο πρόταση κάτι που προσπαθεί ο άλλος να σου εξηγήσει με "ελαφρώς περισσότερες" λέξεις (μάλλον επειδή αρνείσαι να τις σκεφτείς). Θα μας δείξεις και τις ικανότητές σου στην επιχειρηματολογία επιτέλους ή είναι παντελώς άχρηστο να σου μιλάει κανείς?
wgenstein έγραψε:
vbalos έγραψε:Έχεις αναλογιστεί ποτέ σου ότι για χάρη του χρήματος και του βολέματος έχουμε τσιμεντοποιήσει τα πάντα καίγοντας και καταστρέφοντας και έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο όσον αφορά στη ζωτικότητα του πλανήτη ??
ola ayta ginontai logo toy xrimatos ee? ayto exeis katalavei esi ? an katargithei to xrima lithikane ta provlimata ? ola ayta pou les aggizoune ti filosofiki kafeneiaki kouventoula tin ora pou paizoume tavlaki ....
Μάλλον δεν το έχει αναλογιστεί... Εδώ, ακόμα και για να κάνει sex θεωρεί ότι πρέπει να πληρώσει.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

Κατ'αρχήν ακόμη πιο μικρέ από όσο πριν φίλε μου τα βιώματα δεν είναι μια λέξη η οποία σημαίνει κάτι το αρνητικό βίωμα είναι κάτι που έζησες σε κάποια στιγμή της ζωής σου έχει καταγραφεί στο υποσυνείδητό σου και εκφαίνεται στην υπόλοιπη ζωή σου μάλλον κόμπλεξ λόγω άσχημων βιωμάτων είναι η λέξη που ψάχνεις...
Πάμε λιγάκι παρακάτω μου γράφεις ότι θεωρώ πως έχω κάποια μεγαλύτερη αξία από κάποιον που τα τρώει από τον πατέρα του...πες μου ειλικρινά από που το συμπέρανες αυτό ??? θεωρώ απλά ότι η αξία μου (η οποία σαφώς και δεν εξαρτάται από το πόσο έχω δουλέψει ούτε όμως και από το πόσα χρήματα έχω ή έχει ο πατέρας μου) δεν έχει σ'αυτή την κοινωνία τις ίδιες πιθανότητες να φανεί σε σχέση με κάποιον που ζει με τα λεφτά του πατέρα του και γι'αυτόν και για άλλους εξίσου σημαντικούς λόγους θεωρώ πως η δομή της κοινωνίας αυτής είναι σάπια...
Ανάλυση του χρηματοπιστωτικού δε θα μπορούσα εκ των πραγμάτων να σου κάνω σε μια παράγραφο , και βασικά τώρα που το σκέφτομαι δε θα μπορούσα καν να σου κάνω εσένα προσωπικά μια τέτοια ανάλυση γιατί απλά δε θα μπορούσες να με παρακολουθήσεις , βλέπεις παίζει ρόλο και η μεριά από την οποία βλέπεις τα πράγματα , και εσύ με αυτή τη μεριά δε θα μπορούσες να έχεις καμμία σχέση...Πάντως κατάλαβε ότι όταν μιλάω για χρήμα και βόλεμα εννοώ και όλες τις δομές οι οποίες έχουν στηριχτεί πάνω σ'αυτές τις δύο παραμέτρους και περιλαμβάνουν σχεδόν τα πάντα από την παιδεία , τις τράπεζες , τα λαδόματα , τη γραφειοκρατεία και όλα αυτά τα όμορφα που ο κάθε άνθρωπος ζει και βιώνει στην καθημερινότητά του...
Το ερώτημα λοιπόν που έχω να σου θέσω για το επόμενο post που θα κάνεις (πείθοντάς με παράλληλα ότι είμαι ημιμαθής)είναι το εξής : γιατί έχουν τσιμεντοποιηθεί τα πάντα κατ'εσέ ???
Τέλος και για να κλείσω γιατί έχουμε και εξεταστική σου λέω απλά πως τεχνιέντως απέφυγα να σχολιάσω τα περί παιδικών κόμπλεξ και τα ρέστα γιατί απλά σε άφησα από μόνο σου να εκτεθείς απέναντι στον εκάστοτε αναγνώστη του forum...Δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα απέναντι στις κατηγορίες επι προσωπικού μπορείς να αναφέρεις όσες μα όσες θέλεις απλά οι κατηγορίες χωρίς ούτε καν μια αιτιολόγηση βρε αδερφέ είναι αυτές που με εξοργίζουν και θα σε παρακαλούσα έπειτα από κάθε κατηγορία και συμπέρασμα να ακολουθεί και αιτιολόγηση...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

tatoulis έγραψε:ta dika mou pou ergazomai?
peite apla an ehete doulepsei ki afiste ta theoritika peri tou pos to ksodeuei o kathenas kai poso ithiko einai...
koumanto stin tsepi mou, me talefta apo ti douleia mou kano ego kai kanenas allos....
an thelo amaksi tha paro amaksi, an thelo villa tha paro villa, an thelo poutanes tha paro poutanes...
capsisce?
Οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ η ηλιοθιοτητα ειναι αητητη, και συνηθως διαπρεπει. Για τις κοινωνιες της εκμεταλλευσης προφανως δε φταινε μονο οι εκμεταλλευτες. Ισως το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν/εχουμε οι εκμεταλλευομενοι. Ειδικα αυτοι που γυρνανε χαμογελαστοι απο τη δουλεια. (Εμενα γιατι δε μου εχει τυχει αυτο ποτε; Ισως επειδη ξερω πως γαμιεμαι για λιγα ευρω την ωρα που καποιος αλλος βγαζει απο μενα χιλιαδες; Ισως... τεσπα). Και για τα δικα σου δικαιωματα δε θα αγωνιστω. Εσυ μια χαρα ευχαριστημενος εισαι, και ετσι εχεις μαθει να εισαι. Και ετσι θα ησουν οποιεσδηποτε και αν ηταν οι συνθηκες αν εχεις μαθει να σεβασαι αυτο το συστημα.
Δε θα προσπαθησω να σε κανω να καταλαβεις πως ο τροπος που βγαζεις τα χρηματα σου και ο τροπος που τα ξοδευεις επηρεαζει και τη δικια μου ζωη. Θα προσπαθησω ομως να κανω κουμαντο στη τσεπη του καθενος, απο τη στιγμη που μερικοι κανουν κουμαντο στη ζωη μου (με τη τσεπη που εχουν και το μυαλο που κουβαλανε).
capisce;
Con έγραψε:ΚΑΙ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΤΡΩΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Ή ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΜΙΑΣ Κ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΜΗΝΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
αυτα και την καλησπέρα μου :)
Υπαρχει κατι που λεγεται μισος ταξικο και μαλλον σε κανει να γελας. Προσωπικα θα γελασω οταν εξαιτειας του, εστω και αν ειναι πενιχρη η πιθανοτητα, βρεθεις να σου ληστευουν τα λεφτα του μπαμπακα :) . οσο για το αν θα εκανε και καποιος τα ιδια στη θεση σου μην εισαι τοσο σιγουρος. Προσωπικα θα ντρεπομουν για μια τετοια κατασταση και οσο πιο νωρις μπορεσα καταφερα να την αποκλεισω για την παρτη μου.
wgenstein έγραψε:ola ayta ginontai logo toy xrimatos ee? ayto exeis katalavei esi ? an katargithei to xrima lithikane ta provlimata ? ola ayta pou les aggizoune ti filosofiki kafeneiaki kouventoula tin ora pou paizoume tavlaki ....
Χρημα; Οχι, απλα αγνη βλακεια, φιλοδοξιες, απληστεια, και καθε μορφης αποχαυνωση και καταστολη. Οσο για καφενειακες κουβεντες που λες θα θελα με το επομενο ποστ σου να μας δειξεις πως μπορεις να ξεφυγεις απο αυτες. Αν θελεις... αν μπορεις...
A! και δοκιμασε και το ελληνικο πληκτρολογιο. Εχει καταντησει ανυποφορος ο καταραμενος συνδυασμος του περιεχομενου αυτων που γραφεις με τα greeklish που χρησιμοποιεις. Τοσους σεβεσαι, οπως λες, σεβασου και τα ματακια μας που εχουν βγει απο το διαβασμα...
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
thalia
Real Name: Θάλεια

Δημοσίευση από thalia »

Τα πολλά λόγια είναι περιττά!Οποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει.....Και δυο λόγια για να μαθαίνουμε όλοι μας τι συνέβη τότε και σε ποιούς χρωστάμε τι.

http://mousikaproastia.blogspot.com/200 ... st_27.html
http://www.cosmo.gr/ArtsEnt/Hellas/228796.html
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Αλέξανδρε,Κλάρα,Βασίλη,Αντώνη... Χαρά στο κουράγιο σας που παίρνετε στα σοβαρά κάποιον που γράφει με greeklish.
tatoulis

re thalia plaka mas kaneis tora?
den ksero ti hrostas esy stous antartes pou kanane taksiko polemo en meso nazismou alla ego prosopika den nomizo oti ehoun kerdisei pote tipota...logia, oneira, outopismoi...poio to apotelesma? i sovietiki epanstasi? pou evgale ton stalin kai psofise tin essd? i kokkini hounta se kina kai voreia korea? i kouva pou einai 200 hronia piso apo ton ypoloipo kosmo? auto einai to oneiro sou?
opos kai na ehei ego protimo na empneomai apo mia katigoria anthropon pou pote sas oute eseis oute ta indalmata sas den tha mporesete na ftasete oute ithika, oute pneumatika oute se doksa...ksestravosou:
http://www.youtube.com/watch?v=vPMbOpu7Q_E
ki an den ksereis ti einai auto pou eides ehei related videos mpas kai matheis....
HERAITE...
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

Επιτέλους, πριν γίνει αναφορά στη λέξη "ταξικός,-η,-ο" η συζήτηση παρέμενε επικίνδυνα ανιαρή!

Δεν θα απαντήσω στην εγγενή χαιρεκακία του κατά τα άλλα φίλτατου noir, από τον οποίο θα ξέφευγαν μερικές πορδίτσες από τη χαρά του εάν ετύγχανε γνώστης ληστείας ενός δημοσίου υπαλλήλου, απλά και μόνο επειδή είναι καλύτερα αμοιβόμενος από άλλους (δημόσιους ή μη), όντας γιατρός του Ε.Σ.Υ. Αυτά είναι άλλωστε τα αποτελέσματα της εξαγωγής συμπερασμάτων λόγω κακής διαχείρησης ενός ιδεολογικού συνοθυλεύματος κομμουνισμοαναρχοκοινοβιοαντιδημοκρατισμού :) Απλά να αντιληφθείς αγαπητέ οτι σε τελική ανάλυση ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Κ Α Ι ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ! ;)

Από κει και πέρα, αγαπητέ τατουλις, το λάθος σου είναι οτι δινεις ιδεολογική τροφή για δεξιούς σε αριστερούς. Είναι σαν να ταϊζεις σκύλο με γατοτροφή. Οπως ένας σκύλος θα σου έλεγε οτι η γατοτροφή βρωμάει και ζέχνει, έτσι και θα δείς οοοοολους τους αυτοαποκαλούμενους ανενταχτους σε κόμματα-αριστερής ιδεολογίας να παρελάυνουν σε λίγο από την οθόνη σου διατυμπανίζοντας πόσο εθνικιστικά γουρούνια ήταν ο Τάσσος Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού, και οτι τους άξιζε ότι πάθανε μιας και επρόκειτο για άτομα προσκολλημένα σε αξίες και σύμβολα προ πολλού νεκρά( π.χ.: Σημαία, πατρίδα, θρησκεία, εθνική υπερηφάνεια, κτλ κτλ.). Εχω πάψει να τους κατηγορώ για οτι έχουν καταντήσει να είναι, σαφώς και τους οικτήρω μιας και εχουν πέσει ακούσια θύματα μιας τρομερά πιασάρικης προπαγάνδας, η οποία καταφέρνει να είναι πάντα της μόδας.
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

C0n έγραψε:Επιτέλους, πριν γίνει αναφορά στη λέξη "ταξικός,-η,-ο" η συζήτηση παρέμενε επικίνδυνα ανιαρή!

Δεν θα απαντήσω στην εγγενή χαιρεκακία του κατά τα άλλα φίλτατου noir, από τον οποίο θα ξέφευγαν μερικές πορδίτσες από τη χαρά του εάν ετύγχανε γνώστης ληστείας ενός δημοσίου υπαλλήλου, απλά και μόνο επειδή είναι καλύτερα αμοιβόμενος από άλλους (δημόσιους ή μη), όντας γιατρός του Ε.Σ.Υ. Αυτά είναι άλλωστε τα αποτελέσματα της εξαγωγής συμπερασμάτων λόγω κακής διαχείρησης ενός ιδεολογικού συνοθυλεύματος κομμουνισμοαναρχοκοινοβιοαντιδημοκρατισμού :) Απλά να αντιληφθείς αγαπητέ οτι σε τελική ανάλυση ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Κ Α Ι ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ! ;)

Από κει και πέρα, αγαπητέ τατουλις, το λάθος σου είναι οτι δινεις ιδεολογική τροφή για δεξιούς σε αριστερούς. Είναι σαν να ταϊζεις σκύλο με γατοτροφή. Οπως ένας σκύλος θα σου έλεγε οτι η γατοτροφή βρωμάει και ζέχνει, έτσι και θα δείς οοοοολους τους αυτοαποκαλούμενους ανενταχτους σε κόμματα-αριστερής ιδεολογίας να παρελάυνουν σε λίγο από την οθόνη σου διατυμπανίζοντας πόσο εθνικιστικά γουρούνια ήταν ο Τάσσος Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού, και οτι τους άξιζε ότι πάθανε μιας και επρόκειτο για άτομα προσκολλημένα σε αξίες και σύμβολα προ πολλού νεκρά( π.χ.: Σημαία, πατρίδα, θρησκεία, εθνική υπερηφάνεια, κτλ κτλ.). Εχω πάψει να τους κατηγορώ για οτι έχουν καταντήσει να είναι, σαφώς και τους οικτήρω μιας και εχουν πέσει ακούσια θύματα μιας τρομερά πιασάρικης προπαγάνδας, η οποία καταφέρνει να είναι πάντα της μόδας.
Ε ρε γλεντιαααααααα.....Δωσε κι αλλο στον λαο σου..Πεθαινουμε να σε διαβαζουμε....Ελπιζω η ιδεολογικη τροφη της προσωπολαγνειας,αρχαιολαγνειας,ελληνολαγνειας και οτι αλλο σε -λαγνεια θες να σου φτανει,αλλιως εχω περισσευματα να σου δωσω απο πριν που χρησιμοποιησα την ιδεολογικη σας κολυμπηθρα...Την τουαλετα μου...Και για να τελειωνουμε,καθως η βλακεια ειναι ανικητη,και καλυτερα να γραφω κατι σε χαρτι και να το καιω,παρα να απανταω,θελω να πω ενα πραγμα....Σε αυτον τον τυχαιο που διαβαζει,ας συγκρινει λιγο την αγαπη και την φιλοδοξια για κερδος και προσωπικη ευημερια,με αυτο το "κομμουν ισμοαναρχοκοινοβιοαντιδημοκρατικο "πραμα,που κατι λεει για ισοτητα,για ελευθερια,για αλληλεγγυη...Σαφως και δεν περιμενω απαντηση...Και επισης,στον τατουλη δεν απανταω,σε κατι τετοιους τυπους δυστυχως αρμοζουν "αντιδημοκρατικες " πρακτικες...καληνυχτα μας
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”