Alekos έγραψε:είναι λογικό να εχουν περάσει τόσο λίγοι
από το 2ο έτος π.χ. είναι ΜΟΝΟ 2
Γιατί, απ' το 1ο που δεν πέρασε κανείς.....
Πάντος, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι; Γιατί όντως δεν είναι λογικό από 8 αμφιθέατρα και αίθουσες που γράφαμε, να έχουν περάσει μόλις 22.
Από 30 άτομα να είχε το καθένα, έχουμε σύνολο 240.
22 στα 240 σημαίνει ούτε 0.1% (για την ακρίβεια 0.0916666666666666666666666666666......... ).
Που αμφιβάλω να ήταν μόνο 30......
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ουπς, ναι....
Μ@λ@κί@ μου που δεν το πρόσεξα, αλλά στα κομπιουτεράκια όταν πατάς το κουμπί "%", δε στο διαιρεί από μόνο του και σου βγάζει απ' ευθείας το αποτέλεσμα;
Τέλος πάντων... Ακόμα κι έτσι, δε με καλύπτει το ποσοστό.
sorry, αλλά δε χρειάζεται και κομπιουτεράκι για να καταλάβεις ότι είναι περίπου 10% το ποσοστό (και όχι 0.1%!!!)
το μάθημα απ'ότι κατάλαβα δεν το έδωσαν πολλοί, λόγω της αλλαγής του προγράμματος σπουδών, οπότε μπορεί να είναι αρκετά λιγότεροι από 240
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
pao132003 έγραψε:το μάθημα απ'ότι κατάλαβα δεν το έδωσαν πολλοί, λόγω της αλλαγής του προγράμματος σπουδών, οπότε μπορεί να είναι αρκετά λιγότεροι από 240
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Δεν εξηγείται αλλιώς... Γενικά, είναι δύσκολο μάθημα και αρκετοί το δίνουν και το ξαναδίνουν για να το περάσουν, αλλά δε νομίζω να ήταν τόσο τραγικά τα πράματα σε προηγούμενες χρονιές.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
pao132003 έγραψε:sorry, αλλά δε χρειάζεται και κομπιουτεράκι για να καταλάβεις ότι είναι περίπου 10% το ποσοστό (και όχι 0.1%!!!)
Το είπα, βλακεία μου που αφέθηκα στη σιγουριά του "κομπιουτερακίου". Συνήθως δε το κάνω..... Βοηθάει λίγο και η ώρα.... Λέμε τώρα....
pao132003 έγραψε:sorry, αλλά δε χρειάζεται και κομπιουτεράκι για να καταλάβεις ότι είναι περίπου 10% το ποσοστό (και όχι 0.1%!!!)
το μάθημα απ'ότι κατάλαβα δεν το έδωσαν πολλοί, λόγω της αλλαγής του προγράμματος σπουδών, οπότε μπορεί να είναι αρκετά λιγότεροι από 240
Εγώ πάντος που ήμουν εκεί και συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο 1, είχε κάπου στα 30 άτομα και παρ' όλα αυτά έφερναν κι άλλους στην αρχή της εξέτασης.
sos έγραψε:Εγώ πάντος που ήμουν εκεί και συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο 1, είχε κάπου στα 30 άτομα και παρ' όλα αυτά έφερναν κι άλλους στην αρχή της εξέτασης.
το ότι έφερναν κι άλλους μπορεί να σημαίνει ότι τα άλλα αμφιθέατρα ήταν ψιλοάδεια και θέλαν να τους μαζέψουν σε λίγα αμφιθέατρα
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
είναι αυτό που θα δεις αν πατήσεις "ιστοσελίδες" στην αρχική σελίδα του www.semfe.gr
-Άγνωστου
Paidia mhpws kserei kaneis poio einai to biblio poy didaxthhke fetos?
Sygkekrimena hthela na mathw apo pou mporw na diabasw thn ulh gia ta themata pou bazei h Sgouropoulou..
Έχω την εντύπωση ότι στις ασκήσεις που έχουν ανέβει υπάρχει το εξής λάθος: πιστεύω ότι σε κάθε DFA από κάθε κατάσταση πρέπει να βγαίνουν ακμές για κάθε σύμβολο, π.χ. για Σ = {0, 1} θα πρέπει από κάθε κατάσταση να βγαίνουν δύο βέλη, ένα για το 0 και ένα για το 1.
kostas213 έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι στις ασκήσεις που έχουν ανέβει υπάρχει το εξής λάθος: πιστεύω ότι σε κάθε DFA από κάθε κατάσταση πρέπει να βγαίνουν ακμές για κάθε σύμβολο, π.χ. για Σ = {0, 1} θα πρέπει από κάθε κατάσταση να βγαίνουν δύο βέλη, ένα για το 0 και ένα για το 1.
Αυτό είναι καθαρά θέμα συμβολισμού. Θα μπορούσε να βγαίνει από κάθε κατάσταση μία ακμή για το κάθε σύμβολο και ενδεχομένως κάποιες θα κατέληγαν σε junk state. Είναι το ίδιο με το να αφαιρείς την junk state και κάθε ακμή που καταλήγει σε αυτήν θεωρώντας ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακμή για το τάδε σύμβολο στην τάδε κατάσταση, τότε σε περίπτωση εισαγωγής αυτού του συμβόλου, το string δεν θα είναι αποδεκτό. Το λάθος θα ήταν αν έβγαιναν από κάποια κατάσταση παραπάνω από μία ακμές για ένα σύμβολο.
Μην ελπίζεις, λοιπόν, ότι είσαι ένα βήμα πιο κοντά για το πολυπόθητο ταξίδι με τον Ζάχο. Είσαι φάουλ και γι'αυτό πας πίσω στην αφετηρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Τρί Σεπ 15, 2009 6:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain