Επεισόδια στο ναό της Πολυτεχνειούπολης [30 Ιαν 2007]
-
Κωνσταντίνος
Το ότι ο ανθρώπος ως είδος ξέφυγε και κατά συνέπεια διαφοροποιήθηκε από τα άλλα ζώα δεν σημαίνει ότι όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι διαφέρουν και πολύ από τα ζώα. Προφανώς αναφέρεται στον μέσο όρο. Σε κάθε περίπτωση οι λαοί που βρίσκονταν κάθε φορά πολιτιστικά μπροστά παρέσυραν και τους άλλους, όχι επειδή οι άλλοι καταλάβαιναν απαραίτητα ότι έπρεπε να ακολουθήσουν αλλά επειδή δεν είχαν και άλλη επιλογή. Όπως τα ζώα δηλαδή. Νομίζω ότι η ομοιότητα των φωστήρων που προσπάθησαν να διακόψουν την θεία λειτουργία με τα ζώα είναι αρκετά εμφανής. Στους ανθρώπους κανονικά εξηγούμε ότι πρέπει να σέβεται οτιδήποτε ο συνάνθρωπός του θεωρεί ιερό έστω και αν αυτό είναι μια καρέκλα. Στα ζώα επειδή εξ αντικειμένου είναι αφελές να μιλάει κανείς αξίζει να συμπεριφέρεται κανείς με άλλους τρόπους. Όπως ακριβώς είναι αφελές να πιστεύει κανείς ότι μπορεί να εκπαιδεύσει ένα σκύλο ας πούμε μιλώντας του. Μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε γιατί έχω πάψει να σας εκτιμώ και δεν βλέπω το λόγο να απαντήσω σε βαρβάρους που νομίζουν οτι σε αυτόν τον κόσμο έχουν μόνο δικαιώματα (αναφέρομαι στα φυντάνια που έκαναν όλο τον σαματά)
Μιας και βλέπω μία πυραμίδα ζωγραφισμένη σε ένα κομμάτι χαρτί στο δωμάτιο μου, που έχει παππάδες μέσα κλπ και στην κορυφή ένα τσουβάλι λεφτά. Το απλό ερώτημά μου είναι: μίζες έπεσαν;
πέρα από αυτό, το να σπαταλάμε τόσο χρόνο και να γράφουμε παππάδες εδώ μέσα, όπως και το να βάζουμε τα αποκριάτικα και να βαράμε με πλαστικά ρόπαλα την εκκλησία δε νομίζω να μας εποφελεί κάπου, δεν αποδίδει πουθενά, μόνο πίσω μας πάει και κακό κάνει στην όποια εικόνα μας.
Καλό θα ήταν οι πιστοί να πήγαιναν στην εκκλησία που είναι πιο κοντά στο σπίτι τους, γιατί το να έρθουν σε αυτή του ΕΜΠ διένυσαν κάποιο δρόμο παραπάνω. Ακόμα και οι εστίες είναι πιο κοντά σε άλλες εκκλησίες.
Από την άλλη ναι, είναι όντως κουφιοκέφαλο να παρενοχλείς κάποιον την ώρα που προσεύχεται ή σε όποιαδήποτε προσωπική του στιγμή: αυνανίζεται, χέζει κλπ (sorry για το παράδειγμα, αλλά ίσως γίνει πιο απτό για ορισμένους)
πέρα από αυτό, το να σπαταλάμε τόσο χρόνο και να γράφουμε παππάδες εδώ μέσα, όπως και το να βάζουμε τα αποκριάτικα και να βαράμε με πλαστικά ρόπαλα την εκκλησία δε νομίζω να μας εποφελεί κάπου, δεν αποδίδει πουθενά, μόνο πίσω μας πάει και κακό κάνει στην όποια εικόνα μας.
Καλό θα ήταν οι πιστοί να πήγαιναν στην εκκλησία που είναι πιο κοντά στο σπίτι τους, γιατί το να έρθουν σε αυτή του ΕΜΠ διένυσαν κάποιο δρόμο παραπάνω. Ακόμα και οι εστίες είναι πιο κοντά σε άλλες εκκλησίες.
Από την άλλη ναι, είναι όντως κουφιοκέφαλο να παρενοχλείς κάποιον την ώρα που προσεύχεται ή σε όποιαδήποτε προσωπική του στιγμή: αυνανίζεται, χέζει κλπ (sorry για το παράδειγμα, αλλά ίσως γίνει πιο απτό για ορισμένους)
-
Κωνσταντίνος
temfeboy το θέμα κατά τη γνώμη μου δεν είναι οι παππάδες αλλά το θρησκευτικό αίσθημα .. εξάλλου κι εγώ που πηγαίνω συχνά στην εκκλησία δεν πάω ούτε τον Χριστόδουλο ούτε πολλούς από τους παππάδες .. Ο θεός για μένα θα ήταν πολύ μικρός αν είχε την ανάγκη να τον προστατεύσουμε από 10 τσογλάνια .. η αντίδρασή μου δεν είναι για Τον θεό αλλά γιατί αυτοί οι άνθρωποι προσβάλλουν με την πράξη τους εμένα και πολλούς άλλους ανθρώπους τους οποίους σίγουρα αυτά τα τσογλανάκια δεν μπορούν να θεωρήσουν υποδεέστερους .. αντίθετα τα 10 αυτά παιδάκια σίγουρα μπορούν να θεωρηθούν μπάζα σε πνευματικό επίπεδο μπροστά σε κάποιους ανθρώπους για τους οποίους Ο θεός είναι κάτι πολύ παραπάνω από σοβαρό, είναι κάτι ΙΕΡΟ .. και εν τέλει ακόμα και αν είναι άθεοι σίγουρα έχουν πρόσωπα που θεωρούν ιερά (π.χ. τη μάνα τους) .. δεν νομίζω ότι θα τους ήταν αδιάφορο αν κάποιος τους έθιγε άμεσα σε κάτι τέτοιο ..
- not-paranoid
Αν και η πραξη των συναδέλφων μας ήταν απαράδεκτη και ειδικά τη συγκεκριμένη στιγμή δίνει τροφή σε αυτούς που καταδικάζουν το φοιτητικό κινημα, ο χειρισμός ήταν καλος και αποτελεσματικός, φαντάζεστε να υπήρχαν αστυνομικοι που θα προστάτευαν τη διαδικασία της λειτουργίας, θα είχε καεί το πολυτεχνείο.Αλλά τα ΜΜΕ προβάλουν αυτό που θέλουν για να μας πείσουν για το φαινομενο του κολοπαιδισμού το οποίο εκφράζεται με αυτές τις πράξεις που συνδέονται με τις καταλήψεις και τις λοιπές ςκδηλώσεις διαμαρτυρίας.
-
Κωνσταντίνος
καταρχάς όντως αυτοί οι 10 κρέμασαν με την στάση τους το φοιτητικό κίνημα .. σχετικά με τους δημοσιογράφους όντως πρόκειται για μεγάλους αλήτες οπότε καλό είναι όποιος τους παίρνει χαμπάρι να μην τους δίνει σημασία γιατί είναι το μόνο ουσιαστικό που μπορεί να κάνει .. άσχετα με το τι λένε οι δημοσιογράφοι εμείς οι φοιτητές κυκλοφορούμε όμως καθημερινά στα πανεπιστήμια και ο καθένας έχει προσωπική άποψη .. κατά τη γνώμη μου λοιπόν τα ελληνικά πανεπιστήμια νοσούν πολύ βαριά σήμερα και έχουν πέσει σε φοβερό τέλμα .. γι'αυτό πιστεύω ότι ευθύνονται τόσο οι φοιτητές με τους καθηγητές όσο και η κυβέρνηση .. και συγκεκριμένα ο καθένας κοιτάει στενά την πάρτη του και μάλιστα πολύ κοντόφθαλμα .. έτσι όμως τα ελληνικά πανεπιστήμια πάνε για φούντο ... το φοιτητικό κίνημα σήμερα νομίζω λοιπόν ότι όπως και οι άλλοι φορείς που εμπλέκονται είναι αποπροσανατολισμένο .. σχετικά με τους μπάτσους έχει γίνει μια μεγάλη παρανόηση.. η έννοια του πανεπιστημιακού ασύλου έχει να κάνει με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών .. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ όπως καταντάει σήμερα συχνά πυκνά .. μέχρι και πυροβολισμοί έχουν πέσει άσχετοι με το φοιτητικό κίνημα προφανώς .. και μην πει κανείς ότι ο πρύτανης έχει την ευθύνη να καλέσει τους μπάτσους όταν χρειαστεί γιατί κάπως έτσι πριν από κάποια χρόνια κάηκε το ιστορικό πολυτεχνείο της Αθήνας ..
- Katsarola
- Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
- Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG
Κωνσταντίνος έγραψε:.. σχετικά με τους μπάτσους έχει γίνει μια μεγάλη παρανόηση.. η έννοια του πανεπιστημιακού ασύλου έχει να κάνει με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών .. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ όπως καταντάει σήμερα συχνά πυκνά ..
+1
+1
+1
..
..
..
+1
=+oo
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Katsarola την Πέμ Φεβ 01, 2007 8:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ευ-Αγγελος
- Real Name: ...
- Facebook ID: 0
Αυτό εννοούσα , να ψηφίσουμε οι φοιτητές και ακαδημαϊκή κοινότητα του πολυτεχνείου για το αν θέλουμε την εκκλησία.όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου , απαγορεύεται στην Ελλάδα με νόμο να γκρεμιστεί εκκλησία(άρα και αυτό δεν έχει νόημα).
Δεν ήξερα οτι υπάρχει τέτοιος νόμος...
Σε παρακαλώ, μην παραφράζεις τα λόγια μου, μην με κατηγοριοποιείς.όσο ηλίθιες και επιπόλαιες τις βλέπεις,άλλο τόσο βλέπω και εγώ την δικιά σου (σας),που προσκυνάτε τις ζωγραφιές και σταυροκοπιέστε,λες και θα γίνει κάτι!
Δεν μίλησα για επιπολαιότητα και επουδενί για ηλιθιότητα.Ούτε βέβαια οτι πιστεύω στο θεό ή στη Χριστιανική πίστη.
Κριτικάρω τους γενικευμένους αφορισμούς συνόλων ανθρώπων διότι αυτή είναι απολυταρχική τακτική.
Ας μην γινόμαστε αυτό που κατηγορούμε.Ας μην γινόμαστε προκατηλημενοι ενάντια στους προκατηλημένους.
Αν ο Χριστός υπήρξε ως ιστορικό πρόσωπο(κι ας μην θεωρηθεί ως θεάνθερωπος) δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί με επιτυχία με τη ζωή και το έργο της κ. Μπεζεντάκου.Δεν εξισώνεται το πρόσωπο του Χριστού με την κ Μπεζεντάκου.Γιατί,λοιπόν,αποτελεί ο Χριστός αναζήτηση? Αν δηλαδή,εγώ βρω την αναζήτηση στο πρόσωπο της Στέλλας Μπεζεντάκου,μπορώ και εγώ να χρησιμοποιήσω ένα χώρο του campus για να διαμορφώσω έναν τόπο λατρείας?
Κι εν πάση περιπτώση , η λατρεία ενός προσώπου είναι και μία πράξη.Μέσω αυτής το ποιό πρόσωπο διαλέγεις(αν θέλεις) χαρακτιρίζει αν όχι όλον , μερικές πτυχές του χαρακτήρα και την ποιότητα ενός ανθρώπου.
Αγαπητέ μου,είναι αυτονόητο ότι η επιστήμη καταργεί την θρησκεία,αφού επιλέγει την φιλοσοφία αντί της τυφλής πίστης! Είναι διακριτές καταστάσεις.
Η επιστήμη δεν έχει στόχο να καταργήσει τίποτα.Έχει στόχο την ανακάλυψη της πραγματικότητος του φυσικού μας κόσμου υπο το πρίσμα της κοινής λογικής και του ορθολογισμού.
Η θρησκεία απο την άλλη έχει στόχο την ανακάλυψη της αλήθειας μέσω της πίστεως σε κάποιο πρόσωπο.
Δεν νομίζω πως μαθαίνουμε την επιστήμη για να καταργήσουμε τίποτα.
Όπως φαίνεται θρησκεία κι επιστήμη έχουν τον ίδιο στόχο(στο συγκεκριμένο σημείο, γιατί πολλοί πιθανόν να υπάρχουν κι άλλοι που μου διαφεύγουν)
αλλά διαφορετική μέθοδο.Εκει που θα μιλήσει ο επιστήμονας για τη λογική , ο πιστός θα μιλήσει για την πίστη και τη ''λογική'' της ψυχής.Δύο θέματα δύσκολα συγκρίσιμα θα έλεγα.
Πάντως θα επαναλάβω πως οι υπερβολές κι απο τις δύο μεριές περισσεύουν και είναι εκείνες που προάγουν τον φανατισμό και το δογματισμό και όχι η πίστη σ' έναν θεό ή η αφοσίωση στην επιστήμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ευ-Αγγελος την Πέμ Φεβ 01, 2007 2:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Κωνσταντίνος
Katsarola να υποθέσω από το μήνυμά σου ότι διαφωνείς με αυτό που έγραψα .. δηλαδή αν εγώ έλθω με ένα σαρανταπεντάρι και σε καθαρίσω σε πανεπιστημιακό χώρο κατά τη γνώμη σου δεν πρέπει να μπουν οι μπάτσοι να με συλλάβουν; .. θεωρείς ότι έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση είναι μια χαρά δηλαδή .. ok δηλαδή το γεγονός ότι σε μια από τις καταλήψεις πέρυσι στο ΣΕΜΦΕ κλάπηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές χωρίς να έχουν προλάβει αυτοί στους οποίους είχαν καταχωρηθεί να κάνουν backup και έτσι χάθηκαν επιστημονικά δεδομένα , το ότι παλιότερα κάηκε το κτίριο του πολυτεχνείου στην Αθήνα ή το ότι πριν από κάποια χρόνια πίσω από τα κτίρια της σχολής που σπούδαζα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών έπεσαν πυροβολισμοί είναι φυσιολογικά πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν στον χώρο οποιουδήποτε σοβαρού πανεπιστημίου .. πάντως αν ρωτήσεις ανθρώπους που έχουν σπουδάσει και έξω αυτά δεν συμβαίνουν .. επίσης αν αυτό που λέω για ελευθερία διακίνησης ιδεών πρέπει να ξέρεις ότι αν εγώ αρχίσω να λέω διάφορα και εσύ ακούγοντάς τα πάρεις το έναυσμα και πας να κάνεις κάτι παράνομο εγώ δικάζομαι με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας .. άρα δεν είναι και τόσο ουτοπικό αυτό που λέω για ελευθερία έκφρασης ιδεών ..
Και φυσικα σε εναν χωρο ελευθερης διακινησης ιδεων,το να υπαρχει ενας μηχανισμος καταστολης,οπως η αστυνομια,ειναι απολυτως λογικο.Αν οντως θεωρεις οτι το πανεπιστημιο ειναι ανδρο παρανομιας,τοτε ή βλεπεις πολλη τηλεοραση ή κανεις πολυ παρεα με τον Γρυσπολακη..Κωνσταντίνος έγραψε: .. σχετικά με τους μπάτσους έχει γίνει μια μεγάλη παρανόηση.. η έννοια του πανεπιστημιακού ασύλου έχει να κάνει με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών .. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ όπως καταντάει σήμερα συχνά πυκνά .. μέχρι και πυροβολισμοί έχουν πέσει άσχετοι με το φοιτητικό κίνημα προφανώς ..
Πρωσοπικα,εχω βρεθει στην πολυτεχνειουπολη ολες τις ωρες της ημερας κ της νυχτας κ ουδεποτε εχω φοβηθει για το παραμικρο.Ειναι πολυ πιο επικινδυνο να περπατησεις την Αθηνας,απο την Ομονοια μεχρι το Μοναστηρακι,οπου υποτιθεται σε φυλαει και η αστυνομια.
Οσο για τους πυροβολισμους,μπορει να αποτελουν συνθηματικα για την διακινηση της πρεζας που γινεται μεσα στο ΕΜΠ... :lol: :lol: :lol:
Υ.Γ. Προτεινω στην επομενη αναπλαση της πολυτεχνειουπολης,αντι να γεμισουν τα παντα με τσιμεντο οι πολιτικοι μηχανικοι,να βαλουμε περιμετρικα του ΕΜΠ ζαρντινιερες για την προασπιση του ασυλου,που οπως ξερουμε γα..ουν κ δερνουν.
To beep or not to beep?
-
Κωνσταντίνος
beep-beep δίπλα από το παρανομίας κόλλησα και ένα συχνά πυκνά .. μάλλον το έγραψα λάθος γιατί το συχνά πυκνά είναι με μικρά γράμματα και λίγο πιο δίπλα .. ίσως μάλιστα να μην έπρεπε να γράψω συχνά πυκνά αλλά καμιά φορά .. προφανώς και δεν είναι επικίνδυνο να βρίσκεται κανείς σε πανεπιστημιακό χώρο αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται παρανομίες (έγραψα μερικές αλλά δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα να γράψει κανείς τέτοια έχουν γίνει διάφορα κατά καιρούς) .. και αφού όπως έγραψες
Και φυσικα σε εναν χωρο ελευθερης διακινησης ιδεων,το να υπαρχει ενας μηχανισμος καταστολης,οπως η αστυνομια,ειναι απολυτως λογικο
δεν νομίζω ότι εν γένει διαφωνούμε ..
Και φυσικα σε εναν χωρο ελευθερης διακινησης ιδεων,το να υπαρχει ενας μηχανισμος καταστολης,οπως η αστυνομια,ειναι απολυτως λογικο
δεν νομίζω ότι εν γένει διαφωνούμε ..
Κωνσταντινε εννοω οτι ειναι παραλογο απο τη μια να μιλας για ελευθερη διακινηση ιδεων,και απο την αλλη να ζητας την επιβολη μιας αρχης στο πανεπιστημιο,που σκοπος της ειναι η διατηρηση της ''ταξης''.
Ισως δεν εξεφρασα με τον πιο κατανοητο τροπο τα λεγομενα μου στο προηγουμενο τοπικ.
Επισης απο το συχνα πυκνα πηγαμε στο καμια φορα.Επειδη εχουμε εκπτωσεις,σε λιγο μπορει να παμε στο σπανια και οσο το στοκ μενει να οδηγηθουμε στο ''ισως να εχει πεσει πυροβολισμος,καπου κοντα στο πανεπιστημιο,μπορει κ μεσα σε αυτο''.
Εισαι σιγουρος οτι δεν κηδευανε κανεναν στρατιωτικο στα νεκροταφεια?
Ισως δεν εξεφρασα με τον πιο κατανοητο τροπο τα λεγομενα μου στο προηγουμενο τοπικ.
Επισης απο το συχνα πυκνα πηγαμε στο καμια φορα.Επειδη εχουμε εκπτωσεις,σε λιγο μπορει να παμε στο σπανια και οσο το στοκ μενει να οδηγηθουμε στο ''ισως να εχει πεσει πυροβολισμος,καπου κοντα στο πανεπιστημιο,μπορει κ μεσα σε αυτο''.
Εισαι σιγουρος οτι δεν κηδευανε κανεναν στρατιωτικο στα νεκροταφεια?
To beep or not to beep?
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Τελικά αν κάποιος θέλει να βρει κάπου να σκαλώσει θα το βρειΑν ο Χριστός υπήρξε ως ιστορικό πρόσωπο(κι ας μην θεωρηθεί ως θεάνθερωπος) δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί με επιτυχία με τη ζωή και το έργο της κ. Μπεζεντάκου.Δεν εξισώνεται το πρόσωπο του Χριστού με την κ Μπεζεντάκου.
Κι εν πάση περιπτώση , η λατρεία ενός προσώπου είναι και μία πράξη.Μέσω αυτής το ποιό πρόσωπο διαλέγεις(αν θέλεις) χαρακτιρίζει αν όχι όλον , μερικές πτυχές του χαρακτήρα και την ποιότητα ενός ανθρώπου.
Σε ενόχλησε η Μπεζεντάκου? Βάλε τον Παπακωνσταντίνου στη θέση της, βάλε την Κάλλας. Βάλε τον Σωκράτη αν προτιμάς. Η ουσία δεν αλλάζει...
Λάθος υποθέτεις συμφωνείKatsarola να υποθέσω από το μήνυμά σου ότι διαφωνείς με αυτό που έγραψα ..
Υ.Γ. Προτεινω στην επομενη αναπλαση της πολυτεχνειουπολης,αντι να γεμισουν τα παντα με τσιμεντο οι πολιτικοι μηχανικοι,να βαλουμε περιμετρικα του ΕΜΠ ζαρντινιερες για την προασπιση του ασυλου,που οπως ξερουμε γα..ουν κ δερνουν.
Θα σας παρακαλέσω μόνο όλους να μείνετε εντός θέματος. Είναι λογικό ότι η συζήτηση μπορεί εύκολα να ξεφύγει μιας και μπορούν να θιχτούν πολλά θέματα όπως άσυλο και εκκλησάκι, αλλά το θέμα μας είναι τα επεισόδια στο εκκλησάκι.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
-
Κωνσταντίνος
-
Mort Constantine
- Real Name: Gaius Flavius Valerius Aurelius Constantinus
Για άλλη μια φορά το πανεπιστημιακό άσυλο χτυπήθηκε ύπουλα από ανεγκέφαλους , όπως μπορώ να τους χαρακτηρίσω επιεικώς αν όχι αργόσχολους , ρεμάλια , ψευτοϊδεαλιστές και ψευτοϊδεολόγους, ίσως και υποκινούμενους από πρόσωπα που θέλουν με αυτό τον φθηνό τρόπο να πλήξουν το χαρακτήρα του ασύλου με απώτατο σκοπό την κατάργησή του.
Είμαι κάθετα αντίθετος με τα επεισόδια που έγιναν και όπως δήλωσε και ο Αρχιεπίσκοπός μας ...Είναι Ντροπή..
Είμαι Χριστιανός και γουστάρω...
Υ.Γ. Η Επιστήμη μελετά το ΠΩΣ ενώ η θεολογία το ΓΙΑΤΙ...
Είμαι κάθετα αντίθετος με τα επεισόδια που έγιναν και όπως δήλωσε και ο Αρχιεπίσκοπός μας ...Είναι Ντροπή..
Είμαι Χριστιανός και γουστάρω...
Υ.Γ. Η Επιστήμη μελετά το ΠΩΣ ενώ η θεολογία το ΓΙΑΤΙ...
-
Κωνσταντίνος
συμφωνώ με όλα εκτός από ένα .. η θεολογία μελετά την ιστορία των επειδή .. από κει και πέρα όσοι πιστεύουμε το κάνουμε χωρίς να δικαιολογούμε τα περισσότερα από αυτά που πιστεύουμε .. εγώ μόνο για το αν υπάρχει Θεός μπορώ να μιλήσω σοβαρά .. τα υπόλοιπα απλά τα πιστεύω .. σε περίπτωση που θές να απαντήσεις για το τι είναι θεολογία μην το κάνεις εδώ και βγούμε πάλι εκτός θέματος ..