Αφιερωμένο στους Παντελήδες

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis
Facebook ID: 0

Re: Αφιερωμένο στους Παντελήδες

Δημοσίευση από vbalos »

Noir δε διαφωνώ σε τίποτε από αυτά που είπες και βασικά έχεις και δίκιο γιατί στην ουσία κάθε τέτοια αντιπαράθεση αποτελεί χάσιμο , χρόνου , ενέργειας και φαιάς ουσίας συν το γεγονός και την εγγενή δυσκολία του να προσπαθείς να αποδείξεις αυτονόητα πράγματα σε κάποιον αποστηρωμένο όπως ο εν λόγω (γιατί όσο καλή διάθεση για συζήτηση κι αν είχα , πλέον βαρέθηκα να απαντάω σε κάθε λογής μπαρούφα )...Ο τύπος απλώς είναι απάλευτος και στοιχειωδώς αστοιχείωτος ...
Απλώς 'επεσα , όπως μάλλον και όλοι οι άλλοι στην ντοκυμαντερίστικη πατάτα του :''τι διάολο μπορεί να υποστηρίζει ο τύπος αυτός κάτσε να ακούσουμε'' αλλά μάλλον δεν άξιζε ούτε καν από αυτή τη σκοπιά το εγχείρημα...Απλά σε μια περίοδο τέτοια που ο καπιταλισμός διέρχεται από κρίση και όλα τα λαμόγια του είδους πανικοβάλλονται εγώ σφίγγω τη γροθιά μου και νιώθω ακόμη πιό κοντά στην εκπλήρωση του στόχου μου , για τη μέρα που η λύση της επανάστασης δε θα είναι ουτοπία , αλλά μονόδρομος , για τη μέρα που τα ποντίκια αυτά που έχουν σαπίσει τα πάντα στο πέρασμα τους και νιώθουν τόσο μα τόσο σίγουροι και αιώνιοι δε θα ξέρουν που να κρυφτούν!!! Venceremos
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D6EfqryoOFs[/youtube]
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

vbalos έγραψε:Noir δε διαφωνώ σε τίποτε από αυτά που είπες και βασικά έχεις και δίκιο γιατί στην ουσία κάθε τέτοια αντιπαράθεση αποτελεί χάσιμο , χρόνου , ενέργειας και φαιάς ουσίας συν το γεγονός και την εγγενή δυσκολία του να προσπαθείς να αποδείξεις αυτονόητα πράγματα σε κάποιον αποστηρωμένο όπως ο εν λόγω (γιατί όσο καλή διάθεση για συζήτηση κι αν είχα , πλέον βαρέθηκα να απαντάω σε κάθε λογής μπαρούφα )...Ο τύπος απλώς είναι απάλευτος και στοιχειωδώς αστοιχείωτος ...
Απλώς 'επεσα , όπως μάλλον και όλοι οι άλλοι στην ντοκυμαντερίστικη πατάτα του :''τι διάολο μπορεί να υποστηρίζει ο τύπος αυτός κάτσε να ακούσουμε'' αλλά μάλλον δεν άξιζε ούτε καν από αυτή τη σκοπιά το εγχείρημα...Απλά σε μια περίοδο τέτοια που ο καπιταλισμός διέρχεται από κρίση και όλα τα λαμόγια του είδους πανικοβάλλονται εγώ σφίγγω τη γροθιά μου και νιώθω ακόμη πιό κοντά στην εκπλήρωση του στόχου μου , για τη μέρα που η λύση της επανάστασης δε θα είναι ουτοπία , αλλά μονόδρομος , για τη μέρα που τα ποντίκια αυτά που έχουν σαπίσει τα πάντα στο πέρασμα τους και νιώθουν τόσο μα τόσο σίγουροι και αιώνιοι δε θα ξέρουν που να κρυφτούν!!! Venceremos
Κρίμα πραγματικά, θλίβομαι που ανακαλύπτω οτι η συζήτηση που για μένα ήταν στοιχειωδώς παραγωγική, για όλους εσάς ήταν "χασιμο χρόνου,ενέργειας και φαιάς ουσίας.". Όχι οτι ανάγκασα κανέναν να την παρακολουθήσει και να συμμετάσχει, απλά καταφεύγετε όπως περίμενα στο παραδοσιακά τελευταίο κταφύγιο το οποίο κατέχει ένας αριστερός όταν τα υποτυπώδη επιχειρήματα του έχουν καταρριφθεί πλήρως: θυμάται την ιδεολογική του προέλευση, ξυπνά μέσα του το επαναστατικό πνεύμα, κατηγορεί τον άλλον ώς μπαρουφολόγο και αστοιχείωτο (ΒΡΕ ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑ-ΖΕΙ! :) ) και διαμηνύει οτι "Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ (το πόσο κοντά μόνο η αλέκα το ξέρει :P ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...."

Αυτό φίλοι μου λέγεται "τρέχω να κρυφτώ στα φουστάνια της μαμάς μου όταν μου τελειώσουν τα επιχειρήματα." βμπαλος, από το να κατηγορήσεις ώς αστοιχείωτο κάποιον ο οποίος δικαιολογεί πλήρως αυτά που λέει, ανεξάρτητα με το ΤΙ λεει, δεν μειώνει τον ίδιο, περισσότερο θα έλεγα τον επιβεβαιώνει σε αυτά που λέει, και μειώνει ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ.

Νουάρ, η ιδέα του στύλ
noir έγραψε:Καποιοι δε γουσταρουμε αυτες τις ιδεες ανεξαρτητα ακομα και απο τις ιστορικες συγκυριες
τουτέστιν "ρε δε μπα να έχεις και δίκιο, εγώ το χαβά και τις μολότωφ μου", είναι απαγορευτική για μένα στο να απαντήσω στα πόστ σου. Καλή συνέχεια στην επανάστασή σου, σου εύχομαι τα καλύτερα. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΕΣΑΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ! :lol:

παπαγαλάκο επειδή έγινε και το γιου-τιούμπ, μετά την βικιπέδια, χώρος άντλησης επιχειρημάτων, θα μου επιτρέψεις να ποστάρω και εγώ δο βίντεο αφιερωμένα στο βμπαλο? :e_biggrin:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gSTqkoNxdW0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FP9ZrKc49as[/youtube]

με αυτά σας αφήνω να βράσετε στο ζουμί σας, φαντάζομαι οτι θα τα ξαναπούμε, ευχαριστώ για την ανταλλαγή απόψεων, καλή εξεταστική να έχουμε.
ΦΙΛΑΚΙΑ :mrgreen:
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

C0n έγραψε: Νουάρ, η ιδέα του στύλ
noir έγραψε:Καποιοι δε γουσταρουμε αυτες τις ιδεες ανεξαρτητα ακομα και απο τις ιστορικες συγκυριες

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΕΣΑΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ! :lol:
Δεν σε καταλαβαίνω εδώ. Τι το μή-επαναστατικό βλέπεις στην αυτοοργάνωση, που λειτουργεί πέρα από το τι θα σου πει το κάθε κόμμα; Ανέλυσε την επιχειρηματολογία σου.

Και να μην ξεχάσω. Όταν αρχίζεις και λινκάρεις βίντεο από το youtube τέτοιου περιεχομένου, μάλλον και εσύ έχεις αρχίσει να ξεμένεις από σοβαρά επιχειρήματα...
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

C0n έγραψε:
vbalos έγραψε:Noir δε διαφωνώ σε τίποτε από αυτά που είπες και βασικά έχεις και δίκιο γιατί στην ουσία κάθε τέτοια αντιπαράθεση αποτελεί χάσιμο , χρόνου , ενέργειας και φαιάς ουσίας συν το γεγονός και την εγγενή δυσκολία του να προσπαθείς να αποδείξεις αυτονόητα πράγματα σε κάποιον αποστηρωμένο όπως ο εν λόγω (γιατί όσο καλή διάθεση για συζήτηση κι αν είχα , πλέον βαρέθηκα να απαντάω σε κάθε λογής μπαρούφα )...Ο τύπος απλώς είναι απάλευτος και στοιχειωδώς αστοιχείωτος ...
Κρίμα πραγματικά, θλίβομαι που ανακαλύπτω οτι η συζήτηση που για μένα ήταν στοιχειωδώς παραγωγική, για όλους εσάς ήταν "χασιμο χρόνου,ενέργειας και φαιάς ουσίας.". Όχι οτι ανάγκασα κανέναν να την παρακολουθήσει και να συμμετάσχει, απλά καταφεύγετε όπως περίμενα στο παραδοσιακά τελευταίο κταφύγιο το οποίο κατέχει ένας αριστερός όταν τα υποτυπώδη επιχειρήματα του έχουν καταρριφθεί πλήρως: θυμάται την ιδεολογική του προέλευση, ξυπνά μέσα του το επαναστατικό πνεύμα, κατηγορεί τον άλλον ώς μπαρουφολόγο και αστοιχείωτο (ΒΡΕ ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑ-ΖΕΙ! :) ) και διαμηνύει οτι "Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ (το πόσο κοντά μόνο η αλέκα το ξέρει :P ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...."

Αυτό φίλοι μου λέγεται "τρέχω να κρυφτώ στα φουστάνια της μαμάς μου όταν μου τελειώσουν τα επιχειρήματα." βμπαλος, από το να κατηγορήσεις ώς αστοιχείωτο κάποιον ο οποίος δικαιολογεί πλήρως αυτά που λέει, ανεξάρτητα με το ΤΙ λεει, δεν μειώνει τον ίδιο, περισσότερο θα έλεγα τον επιβεβαιώνει σε αυτά που λέει, και μειώνει ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ.

Νουάρ, η ιδέα του στύλ
τουτέστιν "ρε δε μπα να έχεις και δίκιο, εγώ το χαβά και τις μολότωφ μου", είναι απαγορευτική για μένα στο να απαντήσω στα πόστ σου. Καλή συνέχεια στην επανάστασή σου, σου εύχομαι τα καλύτερα. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΕΣΑΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ! :lol:

παπαγαλάκο επειδή έγινε και το γιου-τιούμπ, μετά την βικιπέδια, χώρος άντλησης επιχειρημάτων, θα μου επιτρέψεις να ποστάρω και εγώ δο βίντεο αφιερωμένα στο βμπαλο? :e_biggrin:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gSTqkoNxdW0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FP9ZrKc49as[/youtube]

με αυτά σας αφήνω να βράσετε στο ζουμί σας, φαντάζομαι οτι θα τα ξαναπούμε, ευχαριστώ για την ανταλλαγή απόψεων, καλή εξεταστική να έχουμε.
ΦΙΛΑΚΙΑ :mrgreen:
Con συγνωμη πού ειδες τη ν παραγωγικη ανταλλαγη αποψεων?στο οτι εβγαλες ολα τα "αντιπαλα" ατομα σταλινικους και τους απαντας ως σε τετοιους,χωρις να εχεις καμια αποδειξη οτι ειναι...ή παρηγαγες καμια ιδεα συγκρινοντας παπαδοπουλο-καστρο,σταλιν-χιτλερ(ψιλοβασιμο,αλλα τραβηγμενη απο τα μαλλια συγκριση),εθνικοσοσιαλισμο-υπαρκτο σοσιαλισμο-σοσιαλισμο,ταυτοχρονα εξυψωνοντας τον μεταξα και ακυρωνοντας την συνεισφορα του βελουχιωτη ακομη και στο εθνος σου.Με αυτα εδειξες πως εκτος απο τη μη δυνατοτητα παραγωγης διαλογου λογω ελλειψης ιστορικων γνωσεων,εχεις την ταση να κατατασεις αυτους που σου αντιτιθενται με επιχειρηματα,και να τους απαντας βασει μιας λαθος ταξινομησης.Δες αυτα ως food for thought
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”