Ζητείται ποδοσφαιριστής
Συντονιστής: AlexandraDC
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Ζητείται ποδοσφαιριστής
Ένας φίλος μου έχει φτιάξει ομάδα ποδοσφαίρου, λέγεται Ατρόμητος Παπάγου (ο φίλος μου, όχι η ομάδα), βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη. Αρρώστησε ο 11ος παίκτης (μπακ) και χρειάζεται αντικαταστάτη. Όποιος ξέρει κάποιον που να μπορεί για τη θέση αυτή (ας είναι και μέσος, δεν πειράζει), έστω και κάποιος σεμφίτης (λίγο η ανάλυση ΙΙΙ, λίγο η κβαντική φυσική (για να χάνεται η μπάλα)), ας με πάρει τηλέφωνο στο 11888 (θέση 25, εκεί δουλεύω αυτόν τον καιρό). Ευχαριστώ πολύκαρπος.
- zupiter
- Real Name: kanenas
- Facebook ID: 0
Re: Ζητείται ποδοσφαιριστής
ξερω εναν, Λελο τον λενε. πολυ καλο παιχτακι τον ζητησε o Ajaxo_apolytos έγραψε:Ένας φίλος μου έχει φτιάξει ομάδα ποδοσφαίρου, λέγεται Ατρόμητος Παπάγου (ο φίλος μου, όχι η ομάδα), βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη. Αρρώστησε ο 11ος παίκτης (μπακ) και χρειάζεται αντικαταστάτη. Όποιος ξέρει κάποιον που να μπορεί για τη θέση αυτή (ας είναι και μέσος, δεν πειράζει), έστω και κάποιος σεμφίτης (λίγο η ανάλυση ΙΙΙ, λίγο η κβαντική φυσική (για να χάνεται η μπάλα)), ας με πάρει τηλέφωνο στο 11888 (θέση 25, εκεί δουλεύω αυτόν τον καιρό). Ευχαριστώ πολύκαρπος.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gH31InClwLA[/youtube]