Από ένα τμήμα στις Συνήθεις Διαφορικές, γίναμε δύο.
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Από ένα τμήμα στις Συνήθεις Διαφορικές, γίναμε δύο.
Στο μάθημα της Παρασκευής, ο Τσινιάς είπε ότι τα τμήματα έγιναν δύο, γιατί οι ίδιοι οι φοιτητές του 3ου εξαμήνου του το ζήτησαν, μέσω εκπροσώπου τους.
Βρε παιδιά, υπάρχουν εκπρόσωποι φοιτητών για κάθε έτος? Πώς "εκλέγονται"?
Κι εγώ (που είμαι 3ο εξάμηνο) γιατί δεν άκουσα τίποτα για το ζήτημα αυτό?
Όσο το συζητούσαμε αυτό, ακούστηκε και η άποψη ότι ο εκπρόσωπος που πήγε και ζήτησε δύο τμήματα, μπορεί να μην ήταν εκπρόσωπος κανενός και απλά να παρουσιάτηκε ως τέτοιος στον Τσινιά.
Έχετε εκούσει εσείς τίποτα?
Βρε παιδιά, υπάρχουν εκπρόσωποι φοιτητών για κάθε έτος? Πώς "εκλέγονται"?
Κι εγώ (που είμαι 3ο εξάμηνο) γιατί δεν άκουσα τίποτα για το ζήτημα αυτό?
Όσο το συζητούσαμε αυτό, ακούστηκε και η άποψη ότι ο εκπρόσωπος που πήγε και ζήτησε δύο τμήματα, μπορεί να μην ήταν εκπρόσωπος κανενός και απλά να παρουσιάτηκε ως τέτοιος στον Τσινιά.
Έχετε εκούσει εσείς τίποτα?
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
σε αυτη τη χωρα εισαι οτι δηλωσεις......μονο αυτο μπορω να πω
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ποιος ειναι ο καινουριος???

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:
και που κανει μαθημα?αν ειναι να παω σε αυτον αυριο

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:
ok....ελπιζω να ξυπνησω...

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Εγώ τις θέλω. Έλεγα ότι θα τα καταφέρω να κρατάω σημειώσεις αλλά δεν αντέχω να παρακολουθώ.
Νάξιε, αν δεν έχεις πρόβλημα μπορούμε να τις ανεβάσουμε κιόλας. Οι σημειώσεις είναι πάντα καλοδεχούμενες
Νάξιε, αν δεν έχεις πρόβλημα μπορούμε να τις ανεβάσουμε κιόλας. Οι σημειώσεις είναι πάντα καλοδεχούμενες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theos την Τετ Οκτ 10, 2007 10:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
-
WhatThe...
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το βιβλίο είναι υπερ αρκετό για να διαβάσεις. Παρακολούθησα και εγώ καναδυό μαθήματα Τσίνια και μετά παράδωσα τα όπλα! Πήρα το βιβλίο από την βιβλιοθήκη και αξιοποίησα πιο επικοδομητικά τις ώρες μου!! (btw τώρα βγήκε και το πέρνουμε από το φραφείο του Τσίνια για όσους δεν το πήραν). Και το κυριότερο γλίτωσα δύο άγρια πρωινά!
Οι σημειώσεις δε, αν καταφέρεις να κρατήσεις, δεν είναι και οι καλύτερες που μπορεί να δώσει καθηγητής(τουλάχιστον στα μαθήματα που πήγα εγώ ο πίνακας ήταν γεμάτος λάθη), πόσο μάλλον εαν δεν παρακολουθείς! Εγώ επιμένω να λέω βιβλίο βιβλίο βιβλίο...
Οι σημειώσεις δε, αν καταφέρεις να κρατήσεις, δεν είναι και οι καλύτερες που μπορεί να δώσει καθηγητής(τουλάχιστον στα μαθήματα που πήγα εγώ ο πίνακας ήταν γεμάτος λάθη), πόσο μάλλον εαν δεν παρακολουθείς! Εγώ επιμένω να λέω βιβλίο βιβλίο βιβλίο...
Μην τους πεις τίποτα,
Άσ'τα παιδιά να ονειρεύονται...
Άσ'τα παιδιά να ονειρεύονται...