1)Zhtw apo autous pou den sumfwnoun gia thn ana8ewrhsh tou ar8rou 16 alla den 8eloun tiw katalhpseis na mas proteinoun allo meso askshs pieshs.
2)Eimai kata ths idrushs twn idiwtikwn panepisthmiwn sth xwra mas, alla uparxoun kapoia pragmata pou prepei na tropopoih8oun sto ar8ro 16, opws gia paradeigma "H paideia exei ws skopo thn anaptuksh ths e8nikhs kai 8rhskeutikhs suneidhshs", an einai dunaton tetoia pragmata!
To panepisthmio einai xwros eleu8erwn idewn kai apopsewn, ti e8nikes kai 8rhskeutikes suneidhseis mou lete.
Ara, oi foithtes den prepei na dextoun thn idrush mh kratikwn panepisthmiwn alla na khnughsoun kapoies tropopoihseis sto ar8ro 16
3)PIsteuw oti oi katalhpseis auth thn periodo askoun kapoia piesh alla twra h ana8ewrhsh tou ar8rou 16 8a perasei sthn epomenh voulh logw tou oti to pasok kate8ese protash momfhs kai etsi 8a perasei twra me 150. Twra an auto einai kalo h kako, mhn viazomaste na vgaloume sumperasmata, 8a doume.
Συζήτηση για την αναθεώρηση του άρθρου 16
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Απαντω μονο στον πεπε δεν εχω διαβασει τη συζητηση και δεν εχω ιδεα τι εχει ειπωθει.
Λες οτι δεν υπαρχει αλλο μετρο πιεσης.Θα σου πω εγω ενα: διαδηλωσεις.
Συγκεκριμενα στη γερμανια που ξερω το αντιστοιχο θεμα της ιδιωτικοποιησης των αει περασε πριν 2 χρονια.Οι φοιτητες εκαναν τις κινητοποιησεις τους και ολα αυτα αλλα δεν χαθηκε ουτε μια ωρα μαθηματος.Τωρα αν ξερεις βεβαια θα μου αντιπαραθεσεις το επιχηρημα οτι στη γαλλια δεν περασαν αυτα γιατι εγινε πανικος.Εγω πιστευω οτι απλα αναβληθηκαν.Αν και δεν ειμαι 1000% σιγουρος εχω την εντυπωση οτι το ευροσυνταγμα υποχρεωνει την καθε χωρα να προχωρησει σε ιδιοτικοποιησεις στο χωρο των αει.
Ετσι και αλλιως κατα την ταπεινη μου αποψη καποια στιγμη θα περασουν ολα αυτα.Βεβαια σιγουρα αυτο το δεδομενο μπορει να ανατραπει αλλα δεν πιστευω πως εμεις σαν ελληνες τουλαχιστον θα κανουμε την ανατροπη
Λες οτι δεν υπαρχει αλλο μετρο πιεσης.Θα σου πω εγω ενα: διαδηλωσεις.
Συγκεκριμενα στη γερμανια που ξερω το αντιστοιχο θεμα της ιδιωτικοποιησης των αει περασε πριν 2 χρονια.Οι φοιτητες εκαναν τις κινητοποιησεις τους και ολα αυτα αλλα δεν χαθηκε ουτε μια ωρα μαθηματος.Τωρα αν ξερεις βεβαια θα μου αντιπαραθεσεις το επιχηρημα οτι στη γαλλια δεν περασαν αυτα γιατι εγινε πανικος.Εγω πιστευω οτι απλα αναβληθηκαν.Αν και δεν ειμαι 1000% σιγουρος εχω την εντυπωση οτι το ευροσυνταγμα υποχρεωνει την καθε χωρα να προχωρησει σε ιδιοτικοποιησεις στο χωρο των αει.
Ετσι και αλλιως κατα την ταπεινη μου αποψη καποια στιγμη θα περασουν ολα αυτα.Βεβαια σιγουρα αυτο το δεδομενο μπορει να ανατραπει αλλα δεν πιστευω πως εμεις σαν ελληνες τουλαχιστον θα κανουμε την ανατροπη
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Να αρχίσουμε από τα πιο βασικά;Pepe έγραψε:1)Zhtw apo autous pou den sumfwnoun gia thn ana8ewrhsh tou ar8rou 16
- Θέλω να μου βρεις το άρθρο 16 του Συντάγματος καθώς και τις προτάσεις των συγκυβερνώντων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προς την αναθεώρησή του.
- Να μου πεις τις σκέψεις σου καθώς και τις αντιπροτάσεις σου.
- Μετά να μου πεις πότε πρωτοδιάβασες τα στοιχεία που θα μας παραθέσεις και από ποιον τα προμηθεύτηκες.
- Πόσοι συνάδελφοί σου τα ξέρουν αυτά; Πόσοι δεν έχουν ιδέα και πόσοι έχουν διάσπαρτη γνώση με μοναδική πηγή την κομματική προπαγάνδα, ακόμη κι αν αυτή τυχαίνει να ευνοεί και τους φοιτητές (εκτός από τα ίδια τα κόμματα).
- Θέλω να μου πεις σε ποια από τις πολλαπλές ανά ημέρα πορεία πηγαίνεις κάθε φορά που οι φοιτητές αντιδρούν και για ποιον λόγο επιλέγεις αυτήν έναντι της άλλης. Θα με ενδέφερε να ξέρω αν θεωρείς πως είναι λογικό, σώφρον ή θεμιτό να γίνονται πολλαπλές-διασπασμένες πορείες. Πως αξιολογείς τις δικαιολογίες που παρουσιάζουν με θράσος τα κόμματα στις επόμενες Γ.Σ.;
- Θέλω να μου πεις αν έχεις καταλάβει γιατί τσακώνονται σε βαθμό καβγά η ΠΚΣ και τα ΕΑΑΚ σχεδόν σε κάθε Γ.Σ.. Κατόπιν θα ήθελα να ξέρω με ποιους συμφωνείς και αν θα ήσουν διατεθειμένος να εμπλακείς σε αντιδικίες ή χειροδικίες εναντίον ΠΚΣ ή ΕΑΑΚ προκειμένου να επιλυθούν οι διαφορές που θα με έχεις πείσει ότι υπάρχουν.
- Έχεις καμία αμφιβολία ότι ΠΚΣ, ΕΑΑΚ, ΠΑΣΠ, ΔΑΠ έχουν παρόμοιας (αν όχι ταυτόσημης) δομής κομματικό μηχανισμό, όπου άνθρωποι "προάγονται" ή "εμποδίζονται" ως προς την ιεραρχία αναλόγως με το πόσο τυφλά και παθιασμένα αναπαράγουν αμάσητα μανιφέστα; Διαφωνείς ότι ό,τι κάνουν οφείλει να έχει την έγκριση του κόμματος και ως πρώτιστο κριτήριο το αν εξυπηρετείται ή όχι το κόμμα; Θεωρείς ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι κατάλληλοι για να σε εκπροσωπούν ή να μανατζάρουν το κίνημα;
- Αισθάνεσαι καθόλου ντροπή για αυτά; Προσπάθησες ποτέ να αλλάξεις κάτι; Πως; Τι αποτελέσματα είχες;
- Τέλος, θέλω να μου πεις αν έχεις καθίσει ποτέ στην κατάληψη και φυσικά πόσος (πάνω-κάτω) κόσμος βρίσκεται κατά μέσο όρο μέσα στη σχολή όλον αυτόν τον καιρό. Αυτή είναι η ιδέα και εικόνα που έχεις για τον "αγώνα"; Αν όχι, τι θεωρείς πως φταίει;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Katsarola
- Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
- Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG
Pepe έγραψε: 2)Eimai kata ths idrushs twn idiwtikwn panepisthmiwn sth xwra mas, alla uparxoun kapoia pragmata pou prepei na tropopoih8oun sto ar8ro 16, opws gia paradeigma "H paideia exei ws skopo thn anaptuksh ths e8nikhs kai 8rhskeutikhs suneidhshs", an einai dunaton tetoia pragmata!
To panepisthmio einai xwros eleu8erwn idewn kai apopsewn, ti e8nikes kai 8rhskeutikes suneidhseis mou lete.
Den yparxei mono h tritovathmia (anwtath-anwterh) paideia. Alimono an den voh8aei h paidia sthn anaptyxh eidikotera ths ETHNIKHS syneidhshs. Den eimai kanenas akrodexios fasistas, alla eleos, o ethnismos (kai oxi ethnikismos) den einia kati to kako. profanws to panepisthmio einai xwros eleutherwn idewn kai apopsewn, omws mexri tote o xarakthras tou foithth exei, en pollois, oloklhrwthei.
Profanws kai yparxoun kai enallaktikes morfes, me profanestato paradeigma tis diadhlwseis. Akoma mporei na ginei kapoia synaulia h genikotera kapoio "symvan".
Me to na xrhsimopoieis synexws ena meso endeixhs dysareskeias, to ekfylizeis. Ti nomizeis oti skeftontai oi mh-foithtes? "mprabo tous koita pws antidroun" h "koita ta remalia pali den kanoun ma8hma"???
Σημειωνώ ότι αργά και σταθερά, με αγωνιστική συνέπεια τείνουμε να συμπληρώσουμε ένα χρόνο χωρίς ουσιαστικό μάθημα.
Αυτό νομίζω ότι όντως είναι το πανεπιστημίο που όλοι μας ονειρευόμαστε!
Μπράβο και εις ανώτερα.
Υ.Γ. Αυτός ο χρόνος θα εντάχθει στο ν+2 ή θα κάνουμε τον τύπο ν+2+κ (όπου κ χρόνος καταλήψεων);
Αυτό νομίζω ότι όντως είναι το πανεπιστημίο που όλοι μας ονειρευόμαστε!
Μπράβο και εις ανώτερα.
Υ.Γ. Αυτός ο χρόνος θα εντάχθει στο ν+2 ή θα κάνουμε τον τύπο ν+2+κ (όπου κ χρόνος καταλήψεων);