[Call for flames] Νοσταλγία....

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

[Call for flames] Νοσταλγία....

Δημοσίευση από Skliraios »

σημερα σερφαρα στο φορουμ και παρατηρουσα διαφορα θεματα στο περι ανεμων........

καιρο εχει να γινει μεγαλη συζητηση για ενα θεμα.....με τις μεγαλες αντιπαραθεσεις και τα σεντονια.....

μπορει να εχω χασει εγω επεισοδια!! η αληθεια ειναι οτι ασχολουμαι ολο και λιγοτερο.....
και με πιανει μια νοσταλγια ενα κατι ρε παιδι μου......που ειναι ο doktor να κανει ενα σεντονι?

ετσι αποφασισα να κανω ενα topic ανοιχτο ! δηλαδη να φερει καποιος για κουβεντα ενα θεμα ....και να γουσταρουμε!
ισως βεβαια κανω το τοπικ γιατι εχω φαει τα σωθηκα μου με αυτη την εξεταστικη.....ισως
που ειναι αραγε ο xamenos και ο noir για μια υγιη αντιπαραθεση??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος drcypher την Κυρ Οκτ 04, 2009 3:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Έκανα πιο περιγραφικό τον τίτλο
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος
Facebook ID: 0

Re: Νοσταλγία....

Δημοσίευση από otinanai »

ουσιαστικα εφτιαξες ενα τοπικ για να καλυψει αναγκες που ετσι και αλλιως καλυπτονται απο το "Περι ανεμων και υδατων" :P
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
Άβαταρ μέλους
Skliraios

να δωσω μια ωθηση θα το ελεγα καλυτερα......αλλα δε βλεπω και πολυ προθημια...ψαχνω κι εγω θεματα,το ευκολο θα ηταν
να ξεκινησω κατι για τις εκλογες.............2 μερουλες πριν μμμ δεν ειναι κι ασχημα!!
μηπως να βαλω ενα πολλ για το τι θα ψηφισει ο καθεις?

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Ένα θέμα για το οποίο αφιερώναμε αρκετές σελίδες ήταν η ομοφυλοφιλία.Θα μπορούσαμε να το ξαναπιάσουμε, αλλά νομίζω ότι όσοι είχαν συμμετάσχει στα προηγούμενα δύο topics του ίδιου θέματος, δε θα έχουν τρελή όρεξη να συμμετάσχουν και σε τρίτο. Μπορούμε να δοκιμάσουμε :wink:.

Α, επίσης γράφαμε αρκετές σελίδες για τις καταλήψεις, αλλά πέρασε αυτή η εποχή.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Μπορούμε επίσης να μιλήσουμε για την χορτοφαγία. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

αααχχχ... νοσταλγια!
Λιγο χρονο να 'χα! ...αλλά μάλλον από τριβδομαδο θα έχω τη πολυτέλεια να επιστρέψω στα ζεστά σεντόνια του φόρουμ! :twisted:

ΥΓ: thumbs up, Chris! Η χορτοφαγια ειναι ενα καλο θεμα να ανοιξει, ειδικα αν παιζουν χορτοφαγοι στο φορουμ! χεχε! :e_wink:
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
Katsarola
Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG

Δημοσίευση από Katsarola »

The Great Debate: Transformers Vs G.I.Joe (ΝΑΙ, ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΤΟΥ Π***ΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΙΚΡΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ, ΑΣΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ) Vs Dragonball Vs ToPouliTouNauth Vs BeeBeeBo

Τέτοια νοσταλγία νόμιζα πως εννοούσες, με ξενέρωσες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Σάβ Οκτ 03, 2009 11:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Έκανα το post λίγο πιο σεμνό
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Αστεία-αστεία, το Dragonball έχει μεγαλώσει γενιά ανθρώπων...! Δεν έχω υπ' όψιν σειρά που να την έβλεπαν τόσα παιδιά, τόσο τακτικά και πορωμένα.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
Katsarola
Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG

Δημοσίευση από Katsarola »

TRANSFORMERS MAN

Όποιος θέλει τα dragonball, ας μου κάνει pm.
Ομιλώ για τα τα ΠΡΩΤΑ dragonball, ΟΧΙ τα z.

153 επεισόδια μεταφρασμένου αγγλόφωνου δισδιάστατου οργασμού, 5gb
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Εγώ έχω όλα τα dragonball z και όλα τα dragonball gt
Άβαταρ μέλους
Skliraios

οντως η ομοφυλοφιλια μας ειχε κανει ωραια σεντονια!!!!

οπως και πολλα θεματα ιδεολογικου πολιτικου περιεχομενου.....οπως το 1821 το κυπριακο και αλλα.....
για να δουμε τι θα μας επιφυλλασει φετος η χρονια!

Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

noir έγραψε: ΥΓ: thumbs up, Chris! Η χορτοφαγια ειναι ενα καλο θεμα να ανοιξει, ειδικα αν παιζουν χορτοφαγοι στο φορουμ! χεχε! :e_wink:
Ψάχνω πολλή ώρα τώρα να βρω ένα βιντεάκι που ο House MD κοροϊδεύει ένα ζευγάρι που κάνουν το νεογέννητο παιδί τους χορτοφάγο... Και όταν λέω "κοροΐδεύει" όσοι βλέπουν House καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ ήπιο αυτό που λέω :P
Δε μπόρεσα να το βρω για να ξεκινήσω ένα τρελό flame ρε γαμώτο :(
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Θα ετοιμάσω κάνα κειμενάκι λίαν συντόμως...

EDIT: Το επεισόδιο που ανέφερες είναι το 18ο από την πρώτη σεζόν. Άμα θέλετε το βρίσκετε...
*γκουχ* *γκουχ* Filestube search "ηοθσε μδ S01E18" *γκουχ* *γκουχ*
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Skliraios έγραψε:καιρο εχει να γινει μεγαλη συζητηση για ενα θεμα.....με τις μεγαλες αντιπαραθεσεις και τα σεντονια.....

μπορει να εχω χασει εγω επεισοδια!! η αληθεια ειναι οτι ασχολουμαι ολο και λιγοτερο.....
και με πιανει μια νοσταλγια ενα κατι ρε παιδι μου......που ειναι ο doktor να κανει ενα σεντονι?
Έχεις δίκιο. Και κάπου εδώ ξεσκεπάζομαι και σύρομαι ενώπιόν σας για εξηγηθώ: Αυτό που ο Σκληραίος (το οποίο είναι παρελκυστικό ψευδώνυμο καταγωγής σημαντικό) εννοεί όταν λέει "μεγάλη συζήτηση" είναι ένα Flame-topic (βλ. σχετικό/ενδεικτικό howto). Πρόκειται για μια παραγωγή που προκειμένου να πετύχει συνήθως χρειάζεται πολλούς συντελεστές, άρα και μεγάλο μπάτζετ. Ενδεικτικά υπάρχει ανάγκη για:
  • έναν προβοκάτορα ή έναν αφελή που θα το ξεκινήσει
  • 2-3 άλλους προβοκάτορες ή αφελείς που θα το συνεχίσουν ρίχνοντας το πρώτο λαδάκι στη φωτιά,
  • 2-3 αντικοινωνικούς και εγωπαθείς που ξέρουν τυφλό σύστημα για να του δώσουν διαστάσεις,
  • 4-5 trolls για να βγουν off-topic λέγοντας τη μ@λ@κία τους
  • 1 φεμινίστρια ή 1 gay που θα διαμαρτυρηθούν ότι το θέμα είναι σεξιστικό
  • 1 ΚΝΕίτης ή/και 1 ΕΑΑΚίτης που θα θεωρήσουν το θέμα πολιτικό και θα τοποθετηθούν
  • 2-3 χρήστες που νομίζουν ότι όλοι οι παραπάνω είναι ανώριμοι και προσπαθούν εις μάτην να προσδώσουν ουσία ή/και σοβαρότητα στο topic
  • 2 moderators και 1 admin που θα τσακώνονται παρασκηνιακά (αλλά θα πετάνε σπόντες ο ένας στον άλλον σε δημόσιες τοποθετήσεις εντός του topic, π.χ. με υστερόγραφα ή στις υπογραφές) για το αν πρέπει να πετεχτούν δημοσιεύσεις ή/και να κλειδωθεί το topic
  • ένας άσχετος προς το forum δικομανής του οποίου ατυχώς θα αναφερθεί το όνομα και θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα στους διαχειριστές
Αν σκεφτείς ότι μετά από τόσον καιρό αδράνειας και απουσίας από την πόλη (γ@*!ω τον π#$%τη τον Ε.Σ.) δεν μπορώ να βρω άλλους 4 μ#$κες να παίξουμε 5x5, φαντάσου πόσο δύσκολο είναι να μαζέψω όλο αυτό το ετερόκλητο πλήθος!
Katsarola έγραψε:The Great Debate: Transformers Vs G.I.Joe (ΝΑΙ, ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΤΟΥ Π***ΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΙΚΡΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ, ΑΣΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ) Vs Dragonball Vs ToPouliTouNauth Vs BeeBeeBo
Χμμμ... ίσως βρήκαμε το πρώτο μας τρολάκι! :D
Skliraios έγραψε:δε βλεπω και πολυ προθημια...
Θέλετε να μιλήσουμε για ορθογραφία; Αλλά το θέμα είναι ανοιχτό ρε γμτ... κι έχει ήδη βγει και off-topic :(
O kanenas έγραψε:Ένα θέμα για το οποίο αφιερώναμε αρκετές σελίδες ήταν η ομοφυλοφιλία.Θα μπορούσαμε να το ξαναπιάσουμε
Μπααα... πλέον σαν θέμα παραείναι gay για να συμμετάσχει κάποιος σοβαρά! (point proven, flame thrown :P )
Chris έγραψε:Μπορούμε επίσης να μιλήσουμε για την χορτοφαγία. :mrgreen:
Ο κόσμος πλέον δεν τρώει κουτόχορτο. Αλλά μιας και το γύρισες στο φαγητό, σκοπεύω σύντομα να ανοίξω ένα hate-topic για τον τραγικό ήχο που κάνουν οι αθρώποι (κυρίως η γενιά του πολυτεχνείου) μετά το φαγητό για να καθαρίσουν τα δόντια τους. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να ανατρέξω στη βιβλιογραφία για τους κατάλληλους ορισμούς και κατόπιν στο google για οπτικοακουστικό υλικό...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

drcypher έγραψε: και κατόπιν στο google για οπτικοακουστικό υλικό...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eaybOwDhJZo[/youtube]
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”