Πρώτες μέρες στη σχολή

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....
Facebook ID: 0

Re: Πρώτες μέρες στη σχολή

Δημοσίευση από Glaurung »

Chris έγραψε:Αγαπητέ Glaurung, ο Φυσικός που περιέγραψες είναι μάλλον ο κύριος εδώ. Είναι αυτός που κάνει στο Β' τμήμα. Με το που περιέγραψες αυτά που έλεγε, κατάλαβα ποιος είναι χεχε. :mrgreen:
Εικόνα

Πολύ καλός είναι, άν τον καταλαβαίνεις. Κάνει πιο "hardcore" μάθημα από τους άλλους. :P Επίσης είναι αρκετά ελαστικός στη βαθμολόγηση. (Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να δει αυτό το post και να αρχίσει να σας τσεκουρώνει μουχαχαχαχα! :lol: )

Yep , αυτός είναι . Ελπίζω να μην με φάει το πολύ hardcore , από αύριο θα κάθομαι μπροστά-μπροστά για να προσέχω στο max . Πάντως δεν είπα τίποτα κακό , γιατί να μας τσεκουρώσει ? ΜΗΗΗΗΗ ,όχι για μένα αλλά για την καημένη την μάνα μου :prayer:

papagalakos έγραψε:
:shock: Αφού δεν σε είδε... :e_confused:
Δεν το έπιασα :?
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Glaurung έγραψε: Πάντως δεν είπα τίποτα κακό , γιατί να μας τσεκουρώσει ?
papagalakos έγραψε:
:shock: Αφού δεν σε είδε... :e_confused:
Δεν το έπιασα :?
Δεν πρόκειται για το δικό σου post, αλλά για το δικό μου που λέει ότι δεν είναι αυστηρός βαθμολογητής. :wink:

Εννοεί ότι είσαι τυχερός που δε σε είδε. :P Άμα αντέξεις την παράδοση του Συμβώνη θα τον περάσεις τον Προγ/μο. Οι υπόλοιποι που πηγαίναμε απλά στα εργαστήρια γιατί δεν αντέχαμε την θεωρία, ακόμα χρωστάμε.
Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος

Δημοσίευση από otinanai »

Επισης να θυμαστε οτι μπορειτε να παρακολουθειτε οποιον καθηγητη θελετε ανεξαρτητα απο το τμημα που ειστε τυπικα! οι εξετασεις στο τελος ειναι κοινες! (το σχολειο τελειωσε..)

πχ στο διλημμα Ρασσιας vs Αρβανιτακης σας συνιστω τον 2ο (προφανως υπαρχουν και ατομα με διαφορετικη αποψη, οποτε καλυτερα να τσεκαρετε και μονοι σας)
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....

Δημοσίευση από Glaurung »

Η απορία μου είναι άμα είναι προτιμότερος ο Απέκης ( νομίζω αυτός κάνει στο 1ο) από τον Λιαροκάπη . Δεν θα ήθελα να χάσω παράδοσή του με τίποτα , δεν νομίζω να καταλάβω χριστό άμα πάρω τις σημειώσεις μετά . :shock: Ξέρει κανείς να πει γενικά τα καλά και τα κακά ?
Άβαταρ μέλους
maThemaGician™
Real Name: Πραγματικό όνομα
Facebook ID: 3

Δημοσίευση από maThemaGician™ »

Synistw Apeki gia aytous pou theloun tin omali metabasi apo to sxoleio sto apaititiko Polytexneio...Ta leei ola analytikotata kai isws bareta gia kapoious pou theloun ta proxwrimena, alla ekeinoi apla mporoun na perimenoun ligo h na epileksoun kapoion allon! Me plireis simeiwseis apeki lyneis sxedon ola ta themata palaioterwn etwn afou ta psilolynei sto mathima... Epeita synistw anepifylaxta ton kyrio Arbanitaki. Einai thewritikos mathimatikos (nai tou aresoun oi apodeikseis kai ligotero oi polles efarmoges), stoxos tou einai na katalavainei to akroatirio kai na sas meinoun "liga kai kala" apo to mathima para polla kai tpt ennowntas oti h yli tou arbanitaki einai poly pio lakwniki kai periektiki apo tou Rassia. H epilogi diki sas! Egw eixa 4 prwta eksamina Arvanitaki, tote eixa dyskoleytei alla meta eida oti ayta pou epemene na katalavoume itan ta simantikotera kai den antimetwpisa kanena problima sta thewritika mathimata p akolouthisan...
Εικόνα
Μάθε ΝΗ κι ας τηνε!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
m3Lt3D
Real Name: Γιάννης

Δημοσίευση από m3Lt3D »

λοιπον,ας πω και γω τις εντυπωσεις μου.Ειμαι στο πρωτο τμημα.Δεν μου αρεσε το πρωτο μαθημα.Καναμε διανυσματα και μαθαινε πώς να κανουμε προσθεση διανυσματων και εξηγουσε σε καποια παιδια πώς κανουμε αναλυση διανυσματων.

Παιδια αν πηγαινω μονο στα εργαστηρια για τζαβα δεν θα μπορεσω να χτυπησω βαθμο;Ή αν πηγαινω και στο μαθημα, θα ειναι πολυ πιο ευκολο;

Εντομεταξυ οι περισσοτεροι που ρωτησα για παλια βιβλιοθηκη, μου ειπαν 'δεν ξερω, ξερω παντως οτι η καινουρια ειναι εκει.' :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος m3Lt3D την Τρί Οκτ 05, 2010 5:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Σκατά στους φασίστες" - όχι Μπρεχτ
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

m3Lt3D έγραψε: Παιδια αν πηγαινω μονο στα εργαστηρια για τζαβα δεν θα μπορεσω να χτυπησω βαθμο;Ή αν πηγαινω και στο μαθημα, θα ειναι πολυ πιο ευκολο;
To βου. Το προτείνω ειδικά αν ήσουν θετική (όπως η αφεντιά μου) άρα άσχετος από προγραμματισμό.
Άβαταρ μέλους
aeriko
Real Name: ...

Δημοσίευση από aeriko »

Θα συμφωνήσω κι εγώ,που επίσης ήμουν θετική και δεν είχα καμία απολύτως ιδέα από προγραμματισμό..Δεν πήγαινα στις παραδόσεις γιατί δεν άντεχα και με ζόρισε αρκετά η java και μάλλον χωρίς λόγο..Ενώ πήγαινα στα εργαστήρια...Βέβαια,άλλοι,που ήταν από τεχνολογική,μόνο με τα εργαστήρια,την πέρασαν εύκολα..Ειδικά java 1...Η 2 νομίζω μας ζόρισε όλους περισσότερο...
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Ο Απέκης δεν κάνει πλεον Φυσική Ι,ο Τσιπολίτης την ανέλαβε. Εγώ,ανάμεσα σε Τσιπολίτη και Λιαροκάπη,προτείνω Τσιπολίτη. Ειδικά σε όσους θα πάνε αργότερα Πυρηνική Φυσικη...
pan8hroula
Real Name: christina

Δημοσίευση από pan8hroula »

παιδια εγω ειμαι 2ο ετοσ ομωσ περυσι δεν παταγα στην σχολη!!φετοσ λογικα θα αρχισω να παρακολουθω 1ο εξαμηνο!!οπωσ καταλαβαινεται δεν εχω ιδεα για τα μαθηματα κ επισησ δεν εχω εξοικειωθει καθολου με το "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ"!εχετε να δωσετε καποια συμβουλη για τν περιπτωση μ??μηπωσ πρεπει να παρακολουθω κ το 3ο εξαμηνο??
"ΜΕ ΛΕΝ' ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΙ ΕΙΜ' ΑΠΟ ΤΡΕΛΗ ΓΕΝΙΑ,ΜΙΣΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΙΑ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΚΕΡΙΑ"
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

m3Lt3D έγραψε:Το κορυφαιο ηταν οταν χρησιμοποιησε νομο συνημιτωνων πεταχτικε ενας και ρωτησε: αυτος ο τυπος εχει να κανει με συνθεση ταλαντωσεων;Θυμαμαι ηταν παρομοιος αυτος που καναμε στο λυκειο. :lol:
Γενικά, μέσα στο μάθημα μπορεί να γίνονται απορίες από τις πιο έξυπνες εώς και τελείως ανούσιες ή άσχετες με το θέμα. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να μην ακολουθεί χλευασμός (τουλάχιστον δημόσιος), ώστε να υπάρχει ένα κλίμα άνετο και μη αποθαρρυντικό προς τους φοιτητές. Άλλωστε, η απορία γίνεται επειδή ο φοιτητής δεν έχει καταλάβει ένα μέρος του θέματος που συζητιέται στην παράδοση. Αντί να γελάμε μαζί του, ας τον αφήσουμε να κάνει μια προσπάθεια να καταλάβει, ώστε οι επόμενές του απορίες να είναι πιο στοχευμένες. :)

Εννοείται ότι οποιαδήποτε απορία και να έχετε, μην την κρατάτε επειδή μπορεί να ακουστεί χαζή ή οτιδήποτε άλλο. Να την εκφράζετε χωρίς ντροπή.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

O kanenas έγραψε:Γενικά, μέσα στο μάθημα μπορεί να γίνονται απορίες από τις πιο έξυπνες εώς και τελείως ανούσιες ή άσχετες με το θέμα. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να μην ακολουθεί χλευασμός (τουλάχιστον δημόσιος), ώστε να υπάρχει ένα κλίμα άνετο και μη αποθαρρυντικό προς τους φοιτητές. Άλλωστε, η απορία γίνεται επειδή ο φοιτητής δεν έχει καταλάβει ένα μέρος του θέματος που συζητιέται στην παράδοση. Αντί να γελάμε μαζί του, ας τον αφήσουμε να κάνει μια προσπάθεια να καταλάβει, ώστε οι επόμενές του απορίες να είναι πιο στοχευμένες. :)

Εννοείται ότι οποιαδήποτε απορία και να έχετε, μην την κρατάτε επειδή μπορεί να ακουστεί χαζή ή οτιδήποτε άλλο. Να την εκφράζετε χωρίς ντροπή.
+1 :e_wink:
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Γουάτ αμπάουτ Τσεκρέκος;

Δημοσίευση από o_apolytos »

otinanai έγραψε:Επισης να θυμαστε οτι μπορειτε να παρακολουθειτε οποιον καθηγητη θελετε ανεξαρτητα απο το τμημα που ειστε τυπικα! οι εξετασεις στο τελος ειναι κοινες! (το σχολειο τελειωσε..)

πχ στο διλημμα Ρασσιας vs Αρβανιτακης σας συνιστω τον 2ο (προφανως υπαρχουν και ατομα με διαφορετικη αποψη, οποτε καλυτερα να τσεκαρετε και μονοι σας)
Δε ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί και συγχωρέστε με, αλλά πού πήγε ο Τσεκρέκος; Εξαφανίστηκε; Δε διδάσκει πια στη ΣΕΜΦΕ;
Άβαταρ μέλους
Full Metal Alchemist
Real Name: Konstantinos
Facebook ID: 849225054
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Full Metal Alchemist »

Πηγε στους πρωτοετεις ηλεκτρολογους :e_geek:
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”