Θα δανειστώ μια φράση απο τη σελίδα που παρέθεσε .. (φυσικά και δεν το διάβασα όλο αυτό! ήθελα να δω κάτι κάτω-κάτω
Για πόσο χρόνο μιλάμε;Αυτή είναι η ταπεινή προφητεία μου… και ο χρόνος θα δείξει, εάν έχω δίκιο ή όχι.

Για πόσο χρόνο μιλάμε;Αυτή είναι η ταπεινή προφητεία μου… και ο χρόνος θα δείξει, εάν έχω δίκιο ή όχι.
Απορίες:Ο Tsolkas στο site του έγραψε:Προφανώς την απάντηση στο παραπάνω αυτό ερώτημα, μπορεί να μας τη δώσει, μόνο η εκτέλεση του πειράματος Β που αναφέραμε παραπάνω.
Το πείραμα Β, είναι απλό στην εκτέλεση του και μπορεί εύκολα να εκτελεσθεί από διάφορα Πανεπιστήμια, Εργαστήρια Φυσικής κ.λπ.
Όπως αντιλαμβανόμαστε (και αυτό είναι προφανές) το πείραμα Β είναι πάρα πολύ μεγάλης σημασίας για τη Φυσική, διότι:
Εάν, με την εκτέλεση του πειράματος Β αποδειχθεί ότι, οι χρόνοι t1, t2, t3 είναι άνισοι, ήτοι t1 ≠ t2 ≠ t3, τότε χωρίς καμία αμφιβολία θα πρέπει η μεν Ηλεκτρομαγνητική Θεωρία του Maxwell να επαναδιατυπωθεί (σύμφωνα με την «αρχή της διάκρισης» των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών που αναφέραμε στα προηγούμενα) η δε, Θεωρία της Σχετικότητας θα πρέπει ολοσχερώς να απορριφθεί.
Σημείωση: Επειδή ο Αιθέρας είναι ένα διαθλαστικό μέσο, που γεμίζει ολόκληρο το σύμπαν, (όπως στο πείραμα Α) έτσι και στο πείραμα Β θα είναι c1<c2<c3 και με βάση τις σχέσεις (8), είναι t1 > t2 > t3.
Όπως παρατηρούμε, οι χρόνοι άφιξης t1, t2, t3 των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων L1, L2, L3 στους δέκτες D1, D2, D3 είναι αντιστρόφως ανάλογοι των συχνοτήτων ν1, ν2, ν3 (ν1 < ν2 < ν3) των ηλεκτρομαγνητικών αυτών κυμάτων L1, L2, L3, σχ. 2.
Δηλαδή με απλά λόγια, στο πείραμά μας τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα με μικρή συχνότητα φθάνουν αργότερα στο στύλο Βο, συγκριτικά με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που έχουν μεγάλη συχνότητα.
Η κατάρρευση ενός άστρου είναι λίγο διαφορετική από το ανάψεις μια λάμπα. Διαφορετικές ακτινοβολίες εκπέμπονται σε διαφορετικές φάσεις της κατάρρευσης και φεύγουν από το άστρο σε διαφορετικούς χρόνους λόγω της αλληλεπίδρασής τους με την ύλη. Γι αυτό π.χ. πρώτα φτάνει μια ροή νετρίνων, τα οποία αλληλεπιδρούν ελάχιστα με την ύλη και φεύγουν πιο εύκολα.Ο Tsolkas στο site του, λίγο πιο κάτω έγραψε:Το συμπέρασμα αυτό μπορούμε να το παρατηρήσουμε μέσα στο σύμπαν στην περίπτωση (έκρηξης, κατάρρευσης, εκπομπής ακτίνων κ.λπ) ενός άστρου, όπου από όλες τις ακτινοβολίες που εκπέμπονται από το άστρο αυτό, (οι ακτινοβολίες αυτές), φθάνουν στη Γη με διαφορά χρόνου.
Βασικά, το πεδίο που παρατηρείς σε αυτήν την περίπτωση, σύμφωνα με εμάς τους ταπεινούς φυσικούς, οφείλεται ακριβώς στην κίνηση ως προς τις μαγνητικές βελόνες των θετικών πυρήνων του χαλκού. Μάλιστα, αν έχεις κάνει σωστά τις πράξεις (βαριέμαι να το ελέγξω γραμμή-γραμμή, η λογική του μ' ενδιαφέρει), το συμπέρασμα της κλασικής φυσικής είναι η ίδια τιμή πεδίου που βρήκες, οπότε με αυτό το πείραμα δεν αποδεικνύεις τίποτα πέρα από το ότι προσπαθείς να εφαρμόσεις εξισώσεις ηλεκτρομαγνητισμού αγνοώντας τα μισά φορτία του συστήματός σου.Ο Tsolkas στο πείραμά του έγραψε:Σημείωση: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Στη Φάση ΙΙ η δημιουργία των μαγνητικών πεδίων Β και Β΄ (σχέση (6)), οφείλεται στην κίνηση με ταχύτητα V = 7,4 mm/s ως προς τη Γη των ελεύθερων ηλεκτρονίων των αγωγών L1 και L2 και δεν οφείλεται (η δημιουργία των μαγνητικών αυτών πεδίων Β και Β΄) στα θετικά ιόντα του χαλκού Cu+ των δύο αγωγών L1 και L2 τα οποία κινούνται με ταχύτητα V = - 7,4 mm/s, ως προς τα αδρανειακά συστήματα αναφοράς S και S΄.
Πριν λίγο έδειξα ότι είναι λανθασμένο, και ακόμα το αναφέρεις ως αδειάσειστη απόδειξη?Ο Tsolkas στο πείραμά του έγραψε:Για την απόδειξη αυτή, (βλέπε αναλυτικά, πείραμα 19 στο site www.tsolkas.gr).

Eσύ κ ο Ρουβάς.tsolkas έγραψε:Εγω σας δειχνω με το δαχτυλο μου το φεγγαρι και εσεις σαν ΜΠΟΥΦΟΙ που εισθε ,κοιταζετε το δαχτυλο μου!!!!
Σιγά ρε Γαλιλαίο...tsolkas έγραψε: Προσωπικα εχω μια "Γαλιλαικη αυτοπεποιθηση" για αυτα που γραφω και δεν διακατεχομαι απο ενα μετεωρο και αντιεπιστημονικο υποκειμενισμο
Φοιτητής Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. πιάνεται για πανεπιστημιακός? Αν ναι, το πείραμα 18 είναι λανθασμένο, γιατί από τον τρόπο που ορίζεται το (παραγόμενο από κινούμενο φορτίο) μαγνητικό πεδίο, οι βελόνες δεν θα κινηθούν. Άλλιώς παρέθεσέ μας του σχετικούς τύπους, να δούμε τι παίζει μπάλα στο κεφάλι σου.tsolkas έγραψε:Εαν ρε φιλε, καποιος απο τους Πανεπιστημιακους αυτους(στους oποιους θα απευθυνθεις) μου βρει καποιο λαθος(στο πειραμα 18), τοτε εχεις το λογο της τιμης μου, οτι το site, http://www.tsolkas.gr θα το διαγραψω, θα το πεταξω στα σκουπιδια και που δεν θα θελω ουτε να το βλεπω!!!!!!