Χρ. Τσόλκας - Video

Πες κι εσύ μια χαζομάρα! ΜΠΟΡΕΙΣ!
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Re: Χρ. Τσόλκας - Video

Δημοσίευση από msl »

Άστον .. έρχονται εκλογές. Θα τον χρειαστούμε! :P

Θα δανειστώ μια φράση απο τη σελίδα που παρέθεσε .. (φυσικά και δεν το διάβασα όλο αυτό! ήθελα να δω κάτι κάτω-κάτω :P)
Αυτή είναι η ταπεινή προφητεία μου… και ο χρόνος θα δείξει, εάν έχω δίκιο ή όχι.
Για πόσο χρόνο μιλάμε; :P
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Tsolkas...!! Μας έλειψες!

Όσο τώρα για το κατεβατό που ετοίμασες, θα κάνω για άλλη μια φορά το Νταλάρα της υπόθεσης και θα προσπαθήσω να απαντήσω όσο σοβαρά επιτρέπουν οι περιστάσεις...

Κατ' αρχάς, το μοντέλο φυσικής που προτείνεις, δεν επιτρέπει την ύπαρξη των λέιζερ, πάνω στα οποία βασίζονται οι μισές αποδείξεις σου. Άρα, από μόνο του το γεγονός ότι πας να κάνεις αυτά τα πειράματα για να αποδείξεις την ισχύ της θεωρίας σου την ακυρώνει. Εκτός αν αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δεν εκτελείς τα πειράματά σου. :mrgreen:
Ο Tsolkas στο site του έγραψε:Προφανώς την απάντηση στο παραπάνω αυτό ερώτημα, μπορεί να μας τη δώσει, μόνο η εκτέλεση του πειράματος Β που αναφέραμε παραπάνω.
Το πείραμα Β, είναι απλό στην εκτέλεση του και μπορεί εύκολα να εκτελεσθεί από διάφορα Πανεπιστήμια, Εργαστήρια Φυσικής κ.λπ.
Όπως αντιλαμβανόμαστε (και αυτό είναι προφανές) το πείραμα Β είναι πάρα πολύ μεγάλης σημασίας για τη Φυσική, διότι:
Εάν, με την εκτέλεση του πειράματος Β αποδειχθεί ότι, οι χρόνοι t1, t2, t3 είναι άνισοι, ήτοι t1 ≠ t2 ≠ t3, τότε χωρίς καμία αμφιβολία θα πρέπει η μεν Ηλεκτρομαγνητική Θεωρία του Maxwell να επαναδιατυπωθεί (σύμφωνα με την «αρχή της διάκρισης» των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών που αναφέραμε στα προηγούμενα) η δε, Θεωρία της Σχετικότητας θα πρέπει ολοσχερώς να απορριφθεί.
Σημείωση: Επειδή ο Αιθέρας είναι ένα διαθλαστικό μέσο, που γεμίζει ολόκληρο το σύμπαν, (όπως στο πείραμα Α) έτσι και στο πείραμα Β θα είναι c1<c2<c3 και με βάση τις σχέσεις (8), είναι t1 > t2 > t3.
Όπως παρατηρούμε, οι χρόνοι άφιξης t1, t2, t3 των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων L1, L2, L3 στους δέκτες D1, D2, D3 είναι αντιστρόφως ανάλογοι των συχνοτήτων ν1, ν2, ν3 (ν1 < ν2 < ν3) των ηλεκτρομαγνητικών αυτών κυμάτων L1, L2, L3, σχ. 2.
Δηλαδή με απλά λόγια, στο πείραμά μας τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα με μικρή συχνότητα φθάνουν αργότερα στο στύλο Βο, συγκριτικά με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που έχουν μεγάλη συχνότητα.
Απορίες:
  • Πότε περίπου έκανες το πείραμα;
  • Τι έγραφε ο πίνακας των αποτελεσμάτων σου;
  • Οι κολώνες είχαν άδειες από την πολεοδομία;
Ο Tsolkas στο site του, λίγο πιο κάτω έγραψε:Το συμπέρασμα αυτό μπορούμε να το παρατηρήσουμε μέσα στο σύμπαν στην περίπτωση (έκρηξης, κατάρρευσης, εκπομπής ακτίνων κ.λπ) ενός άστρου, όπου από όλες τις ακτινοβολίες που εκπέμπονται από το άστρο αυτό, (οι ακτινοβολίες αυτές), φθάνουν στη Γη με διαφορά χρόνου.
Η κατάρρευση ενός άστρου είναι λίγο διαφορετική από το ανάψεις μια λάμπα. Διαφορετικές ακτινοβολίες εκπέμπονται σε διαφορετικές φάσεις της κατάρρευσης και φεύγουν από το άστρο σε διαφορετικούς χρόνους λόγω της αλληλεπίδρασής τους με την ύλη. Γι αυτό π.χ. πρώτα φτάνει μια ροή νετρίνων, τα οποία αλληλεπιδρούν ελάχιστα με την ύλη και φεύγουν πιο εύκολα.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
tsolkas
Real Name: Tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

NEW! ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΑΓΩΓΩΝ

http://www.tsolkas.gr/html/peirama-20.html

Χρηστος Α. Τσολκας
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Καλώς ήρθες! Ακόμα δεν έχεις απαντήσει... :wink:

Όσον αφορά το καινούριο πείραμα:
Ο Tsolkas στο πείραμά του έγραψε:Σημείωση: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Στη Φάση ΙΙ η δημιουργία των μαγνητικών πεδίων Β και Β΄ (σχέση (6)), οφείλεται στην κίνηση με ταχύτητα V = 7,4 mm/s ως προς τη Γη των ελεύθερων ηλεκτρονίων των αγωγών L1 και L2 και δεν οφείλεται (η δημιουργία των μαγνητικών αυτών πεδίων Β και Β΄) στα θετικά ιόντα του χαλκού Cu+ των δύο αγωγών L1 και L2 τα οποία κινούνται με ταχύτητα V = - 7,4 mm/s, ως προς τα αδρανειακά συστήματα αναφοράς S και S΄.
Βασικά, το πεδίο που παρατηρείς σε αυτήν την περίπτωση, σύμφωνα με εμάς τους ταπεινούς φυσικούς, οφείλεται ακριβώς στην κίνηση ως προς τις μαγνητικές βελόνες των θετικών πυρήνων του χαλκού. Μάλιστα, αν έχεις κάνει σωστά τις πράξεις (βαριέμαι να το ελέγξω γραμμή-γραμμή, η λογική του μ' ενδιαφέρει), το συμπέρασμα της κλασικής φυσικής είναι η ίδια τιμή πεδίου που βρήκες, οπότε με αυτό το πείραμα δεν αποδεικνύεις τίποτα πέρα από το ότι προσπαθείς να εφαρμόσεις εξισώσεις ηλεκτρομαγνητισμού αγνοώντας τα μισά φορτία του συστήματός σου.
Ο Tsolkas στο πείραμά του έγραψε:Για την απόδειξη αυτή, (βλέπε αναλυτικά, πείραμα 19 στο site www.tsolkas.gr).
Πριν λίγο έδειξα ότι είναι λανθασμένο, και ακόμα το αναφέρεις ως αδειάσειστη απόδειξη?

Απαντήστε και κανείς άλλος, να τον ψήσουμε να μείνει στην κουβέντα! :lol: :lol:

Bertolt Brecht

tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

H ΞΕΦΤΙΛΑ.....!!!!! ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ "ΜΕΓΑΛΩΝ" ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ !!!!!

Γελαω με τους "μεγαλους" Καθηγητες Φυσικης!!! ξενων "μεγαλων" Πανεπιστημιων Princeton, MIT,Berkeley,κλπ κλπ,κλπ
(Σημειωση: Οι δικοι μας εξαιρουνται, διοτι, ειναι αλλο "ΚΑΠΕΛΛΟ"!!!!(εδω, βεβαια γελαμε..!!!)
που δεν μπορουν να καταλαβουν οι ΑΣΧΕΤΟΙ, ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, δηλαδη, οτι η Θεωρια της Σχετικοτητας ειναι η μεγαλυτερη πλανη (για να μη πω, η μεγαλυτερη απατη) που υπηρξε ποτε στην Ιστορια της Φυσικης!!!!
Βρε ΑΣΧΕΤΟΙ,κ.κ "μεγαλοι" Καθηγητες της Φυσικης, πολυ μυαλο χρειαζεται για να το καταλαβετε?
Μελετηστε βρε προσεκτικα, τι αναφερω στο site, http://www.tsolkas.gr (και ειδικα τα 20 πειραματα μου) και αμεσως θα καταλαβετε, με τι μπαρουφες, αρλουμπες και βλακειες μας εχει φλομωσει ο μπαρμπα Αλβερτος!!!!!
Ξυπνατε βρε!!!!!!!!ουτε ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ δεν μπορειτε να καταλαβετε μπουφοι, που θελετε να μας το παιξετε και "μεγαλοι" Καθηγητες Φυσικης!!!!!
Ειμαι βεβαιος οτι, σε συντομο χρονικο διαστημα θα γελασει και το "παρδαλο κατσικι" μαζι σας !!!!! με αυτα τα απλα πραγματα που σας λεω και δεν μπορειτε να τα καταλαβετε, κυριοι ΜΠΟΥΦΟΙ, καθηγητες Φυσικης των "μεγαλων" Πανεπιστημιων!!!!

Φιλοι μου,"μεγαλοι" Καθηγητες της Φυσικης!!!, ειλικρινα εισθε για γελια και για κλαματα!!!!Αυτο εχω να σας πω.Τι αλλο να σας πω? Εγω σας δειχνω με το δαχτυλο μου το φεγγαρι και εσεις σαν ΜΠΟΥΦΟΙ που εισθε ,κοιταζετε το δαχτυλο μου!!!!

Ξυπνατε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με ολη την ταπεινοτητα μου,

Χρηστος Α. Τσολκας
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Έχεις καταντήσει γραφικός, ταπεινέ μου άνθρωπε...
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Ειλικρινά, έχω την αίσθηση ότι κάθε φορά ξαναδιαβάζεις τα πειράματά σου και από την πολλή καύλα έχεις ξεχάσει πόσες φορές μας τα'χεις κάνει τσουρέκια με δαύτα... και έρχεσαι και λες ξανά τα ίδια. Είναι μέχρι να καβαλήσεις κανένα φωτόνιο να δεις την ουσία και τη γλύκα της σχετικότητας :e_ugeek:
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Dante
Real Name: Dante

Δημοσίευση από Dante »

Ταπεινότητα, μπράβο!!! Τόσο καιρό έψαχνα τη λέξη που σε χαρακτηρίζει!
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

Τρεις λαλούν ... και δυο χορεύουν ταπεινότατε κε Τσόλκα...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

tsolkas έγραψε:Εγω σας δειχνω με το δαχτυλο μου το φεγγαρι και εσεις σαν ΜΠΟΥΦΟΙ που εισθε ,κοιταζετε το δαχτυλο μου!!!!
Eσύ κ ο Ρουβάς.
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Και ναι, επιστρέφει δριμύτερος! :e_biggrin: :e_biggrin: :e_biggrin: Ασχολήσου λίγο και με μας αγαπημένε Άρχοντα του Πνεύματος και Διαφωτιστή της Φυσικής! Γράψε και καμμιά απάντηση, να ξανανιώσουμε την ηδονή του γαμοσταυριδιού πασπαλισμένου με φυσικούς όρους και χολή!

Bertolt Brecht

tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

Re: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΕΛΟΣ...!!!
από ΕΡΜΗΣ-17 » 39 λεπτά πρίν

The_Priest έγραψε:
ΕΡΜΗ,

δεν ένιωσα υποτιμημένος ούτε προσβεβλημένος. Απλά είσαι τόσο σιγουρος πως είναι αλήθεια αυτό που πιστευεις που δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσω χρόνο.

Είσαι τόσο σίγουρος πως είμαι άσχετος, οποτε πως θα ανταπεξέλθω στη συζήτηση; Γιατί ζητάς από ένα άσχετο να σου υποδείξει που κανεις λάθος;

Αφού λοιπόν έτσι πιστευεις, έτσι είναι.

Αφού είσαι σίγουρος πως δεν έχεις κάνει κανένα λάθος σε όσα γραφεις είτε εδώ είτε στο site σου, συνέχισε.

Στείλε αυτά που θεωρείς σωστά σε όλο τον κόσμο. Σε όλους τους επιστημόνες και μη.

Απαντηση Χρ. Τσολκα:

Φιλε, αυτα που διαβαζεις στο site wwww.tsolkas.gr, ειναι δομημενα(χτισμενα) και αυστηρως ηλεγμενα, ποντο-ποντο που λεμε!!!
Γιαυτο ειμαι σιγουρος 100% οτι εναι σωστα.
Προσωπικα εχω μια "Γαλιλαικη αυτοπεποιθηση" για αυτα που γραφω και δεν διακατεχομαι απο ενα μετεωρο και αντιεπιστημονικο υποκειμενισμο, οπως λεει και ο Πιραντελο, οτι: "Ετσι ειναι, αν νομιζεις, οτι ετσι ειναι".

Δεν ξερω, (αλλα υποθετω) οτι θα εχεις εσυ (και καπιοι αλλοι εδω μεσα στο φορουμ) καποιες γνωριμιες ή επαφες με διαφορους Πανεπιστημιακους,(σχετικους με το αντικειμενο που συζηταμε), εδω στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο.

Για να σου αποδειξω λοιπον "Τι εστι Τσολκας", ελα σε επαφη με αυτους και κανε τους τις παρακατω δυο ΑΠΛΕΣ-ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΕΣ ερωτησεις, ητοι:

Στο Πειραμα π.χ 18 , του Τσολκα, βλεπε:

http://www.tsolkas.gr/html/peirama-18.html

1)Οι μαγνητικες βελονες Μ και Μ' στα δυο αδρανειακα συστηματα αναφορας S και S' ,και στη ΦΑΣΗ ΙΙ, τι λεει η Σχετικοτητα θα περιστραφουν, ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

2)Σε περιπτωση κατα την οποια το πειραμα δειξει, οτι οι μαγνητικες βελονες Μ και Μ' στα δυο αδρανειακα συστηματα αναφορας S και S' και στη Φαση ΙΙ ΠΕΡΙΣΤΡΑΦΟΥΝ, τοτε η Θεωρια της Σχετικοτητας ειναι ΟΡΘΗ ή ΛΑΘΟΣ?

Εαν ρε φιλε, καποιος απο τους Πανεπιστημιακους αυτους(στους oποιους θα απευθυνθεις) μου βρει καποιο λαθος(στο πειραμα 18), τοτε εχεις το λογο της τιμης μου, οτι το site, http://www.tsolkas.gr θα το διαγραψω, θα το πεταξω στα σκουπιδια και που δεν θα θελω ουτε να το βλεπω!!!!!!

Αυτο το Πανεπιστημιακο ψαχνω για να βρω, αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι ειναι κοττες, και κατι φοβισμενα, ατολμα και κομπλεξικα ανθρωπακια διαποτιμενα μεχρι το μεδουλι με μια ψυχανωμαλη ζηλοφθονια!!!!!

Και τελειωνω και σου λεω:

Εσυ (και οι αλλοι εδω μεσα στο φορουμ), μπορειτε να μου βρειτε ενα Πανεπιστημιακο, ο οποιος να μας απαντησει στις παραπανω δυο ΑΠΛΕΣ-ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΕΣ ερωτησεις μου?

Εγω παντως , οπου και να απευθυνθηκα (σε Πανεπιστημιακους) μου απαντησανε δια της σιωπης των!!!!Υπηρξαν δηλαδη, "Αφωνοτεροι ιχθυος"!!!!!!!

Αυτο δεν ειναι η ΑΓΕΝΕΙΑ και προπαντος η ΞΕΦΤΙΛΑ σε ολο το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της απο ενα Πανεπιστημιακο???

Τελος να μου το ΘΥΜΑΣΑΙ:

Εγω στο τελος θα ΔΙΚΑΙΩΘΩ και θα παρω την "Αγια Εκδικηση" μου!!!! καταγελλοντας ΕΠΩΝΥΜΑ και ΔΗΜΟΣΙΩΣ βεβαια, ολα αυτα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ(εννοω,τους Πανεπιστημιακους) που μου φερθηκαν με αυτο τον ΑΓΕΝΗ, ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ τροπο!!!!

Επαναλαμβανω, ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!!!

Πιστευω απο αυτα τα λιγα που σου γραφω να καταλαβες ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

Χρηστος Α. Τσολκας
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

tsolkas έγραψε: Προσωπικα εχω μια "Γαλιλαικη αυτοπεποιθηση" για αυτα που γραφω και δεν διακατεχομαι απο ενα μετεωρο και αντιεπιστημονικο υποκειμενισμο
Σιγά ρε Γαλιλαίο...
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Tsolkas, παίρνεις ληγμένα?

Στην περίπτωση που δεν παίρνεις:
tsolkas έγραψε:Εαν ρε φιλε, καποιος απο τους Πανεπιστημιακους αυτους(στους oποιους θα απευθυνθεις) μου βρει καποιο λαθος(στο πειραμα 18), τοτε εχεις το λογο της τιμης μου, οτι το site, http://www.tsolkas.gr θα το διαγραψω, θα το πεταξω στα σκουπιδια και που δεν θα θελω ουτε να το βλεπω!!!!!!
Φοιτητής Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. πιάνεται για πανεπιστημιακός? Αν ναι, το πείραμα 18 είναι λανθασμένο, γιατί από τον τρόπο που ορίζεται το (παραγόμενο από κινούμενο φορτίο) μαγνητικό πεδίο, οι βελόνες δεν θα κινηθούν. Άλλιώς παρέθεσέ μας του σχετικούς τύπους, να δούμε τι παίζει μπάλα στο κεφάλι σου.

Bertolt Brecht

Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Τσόλκα,για κούνα το κεφάλι σου να δούμε κάνει φραπέ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστεία”