Φροντιστήριο/ιδιαίτερα σε μαθήματα της σχολής
- spartiatisgx
Φροντιστήριο/ιδιαίτερα σε μαθήματα της σχολής
Παιδες καλησπερα...Δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα επειδη εχω περασει εδω και χρονια τις διαφορικες εξισωσεις και δεν θυμαμαι πολλα ενω θεωρειται η γνωση τους προαπαιτουμενη για πολλα μαθηματα του μαθηματικου εφαρμογων ξερει κανεις καποιο φροντηστηριο ειτε ιδιαιτερο ειτε σε τμημα που μπορει να με βοηθησει;
Ευχαριστω....
Ευχαριστω....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Wizard την Σάβ Οκτ 10, 2009 12:30 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Άλλαξα τον τίτλο
Λόγος: Άλλαξα τον τίτλο
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Φοντιστήριο/ιδιαίτερα σε μαθήματα της σχολής
Αφενος μην τρομοκρατησαι.Οι διαφορικες δεν ειναι τοσο δυσκολο μαθημα.Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι θελουν σειρα.Παρε τον boyce-Diprima απο την αρχη και σιγα σιγα θα τα μαθεις ολα.Αν δεν σου αρεσει αυτο σαν λυση μπορεις να βρεις καποιο φροντιστηριο η στο ιντερνετ η απο κανεναν που θα απαντησει παρακατω.Εγω ξερω αυτο το Ψαχουλια οπου μπορεις να βρεις κολημενες ανακοινωσεις του παντου.Κανε μια βολτα απο το κτ Υπολογιστων(Central) και θα βρεις και αλλα μαλλον.
Off Topic
Timo@καλα ο τιτλος πριν τον αλλαξεις πρεπει να ηταν πολυ χειροτερος 
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Re: Φοντιστήριο/ιδιαίτερα σε μαθήματα της σχολής
Μου έλειψε πάρα πολύ ο sky που απαντάει χωρίς να διαβάζει τι γράφει ο άλλος 
Αφού το έχεις περάσει γιατί δεν του ρίχνεις μια γρήγορη ματιά μπας και τα θυμηθείς μόνος σου;
Αφού το έχεις περάσει γιατί δεν του ρίχνεις μια γρήγορη ματιά μπας και τα θυμηθείς μόνος σου;
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- spartiatisgx
Re: Φροντιστήριο/ιδιαίτερα σε μαθήματα της σχολής
ποιος ειναι ο boyce-diprima;
- Angeliki
- Real Name: Αγγελική
- Facebook ID: 0
'Οχι και στο Πολυτεχνείο φροντιστήριο guys...
Ξεπεράστε αυτό το σύνδρομο του φροντιστηρίου...
spartiatisgx, είμαι σίγουρη ότι με διάβασμα από μόνος σου είσαι ικανότατος να γίνεις αστέρι στις Διαφορικές! (εξάλλου το χεις ήδη περάσει!)
Boyce Di Prima είναι το μαύρο βιβλίο που διανέμεται/ διανεμόταν για τις Διαφορικές. Γενικά η βιβλιογραφία που διανέμεται απο το ΕΜΠ είναι πολύ καλή. Αλλά αν δεν σε καλύπτει, και στη βιβλιοθήκη θα βρεις πολύ υλικό
Ξεπεράστε αυτό το σύνδρομο του φροντιστηρίου...
spartiatisgx, είμαι σίγουρη ότι με διάβασμα από μόνος σου είσαι ικανότατος να γίνεις αστέρι στις Διαφορικές! (εξάλλου το χεις ήδη περάσει!)
Boyce Di Prima είναι το μαύρο βιβλίο που διανέμεται/ διανεμόταν για τις Διαφορικές. Γενικά η βιβλιογραφία που διανέμεται απο το ΕΜΠ είναι πολύ καλή. Αλλά αν δεν σε καλύπτει, και στη βιβλιοθήκη θα βρεις πολύ υλικό
- spartiatisgx
ok...σε ευχαριστω...
Για διαφορικές υπάρχει και του Τραχανά που είναι γραμμένο έτσι σαν να κάνει παράδοση μαθήματος (έχει πολλά παραδείγματα και ασκήσεις με τις λύσεις τους στο τέλος του βιβλίου - στην βιβλιοθήκη υπάρχουν δύο διαθέσιμα αντίτυπα "515.35 ΤΡΑ"... Για φροντιστήριο είχα κάνει το λάθος να κάνω τρία ιδιαίτερα στο 1ο εξάμηνο και εκτός ότι είναι πολύ ακριβό δεν νομίζω πως βοηθάει. Δεν ξέρω βέβαια πως είναι αν παρακολουθήσεις σε τμήμα όλο το εξάμηνο. Σίγουρα όμως είναι φροντιστηριακό μάθημα και εστιάζει στις εξετάσεις που αφού το έχεις περάσει δεν θα σε ενδιαφέρει.
- maThemaGician™
- Real Name: Πραγματικό όνομα
- Facebook ID: 3
Ένα ακόμη καλύτερο βιβλίο για Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις είναι το "Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις" Αλικάκος, Καλογερόπουλος.... Το προτείνω ανεπιφύλαχτα, ιδίως για κάποιον που διαβάζει "δεύτερη φορά" τις ΣΔΕ..

Μάθε
ΝΗ κι ας τηνε!!