Εργαστήρια Σύγχρονης Φυσικής
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- pasquale
- Real Name: Λάμπρος
- Facebook ID: 0
Re: Εργαστηριακή Φυσική ΙΙΙ
Παιδιά ξέρει κανείς πως σχεδιάζεται η κανονικοποιημένη καμπύλη συντονισμού που μας είπε ο Πέογλος να σχεδιάσουμε ως προεργασία για την Ασκηση 40.οσοτικά ή ποιοτικά.Αφου τα δεδομένα δεν είναι επαρκή για να προσδιορίσουμε με νούμερα τα (θεωρητικά) πλάτη και τις συχν συνοτνισμού. Αυριο την κάνω αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει...
- v4nkar3
- Real Name: Βαγγελης
Kserei kaneis an simera 26/11 tha ginoun ta ergasthria kanonika stis 3is to mesimeri?

- chelsea13
- Real Name: Alex
xtes pantws to prwi egine kanonika h ergastiriaki III
- Mexican
- Real Name: Spock
Ξέρει κανείς τι ισχύει φέτος για τις απουσίες? Διάβασα προηγούμενα ποστ όμως ρώτησα 2 καθηγητές και χωρίς βεβαιότητα μου είπαν οτι έχουμε δικαίωμα για μια μόνο απουσία.
Όποιος ξέρει ας ενημερώσει γιατί έχω κάνει 3 απουσίες και δεν ξέρω τι να κάνω, να έχω ελπίδες οτι με μια αναπλήρωση θα γλυτώσω ή @@@@?
Όποιος ξέρει ας ενημερώσει γιατί έχω κάνει 3 απουσίες και δεν ξέρω τι να κάνω, να έχω ελπίδες οτι με μια αναπλήρωση θα γλυτώσω ή @@@@?
Normal's overrated.
- Mexican
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το τμήμα της Τρίτης στις 27/01 και 3/01 έχει αναπλήρωση για την 1η και 2η ομάδα ασκήσεων αντίστοιχα.
Το τμήμα της Τετάρτης στις 4/01 θα κάνει αναπλήρωση στην 1η ομάδα ασκήσεων και επειδή δεν υπάρχει άλλη Τετάρτη, η αναπλήρωση για την 2η ομάδα ασκήσεων θα γίνει την Τρίτη, 3/01 μαζί με το τμήμα της Τρίτης.
Το τμήμα της Τρίτης στις 27/01 και 3/01 έχει αναπλήρωση για την 1η και 2η ομάδα ασκήσεων αντίστοιχα.
Το τμήμα της Τετάρτης στις 4/01 θα κάνει αναπλήρωση στην 1η ομάδα ασκήσεων και επειδή δεν υπάρχει άλλη Τετάρτη, η αναπλήρωση για την 2η ομάδα ασκήσεων θα γίνει την Τρίτη, 3/01 μαζί με το τμήμα της Τρίτης.
Normal's overrated.
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Πρώτον,αν γίνεται το τόπικ να μετονομαστεί σε Εργαστήρια Σύγχρονης Φυσικής. Δεύτερον,για τα Εργαστήρια Σύγχρονης Φυσικής δεν αρκεί μόνο η εγγραφή στο μάθημα μέσω της γραμματείας. Όσοι θέλουν να το παρακολουθήσουν πρέπει να εγγραφούν και εδώ μέχρι τις 15/10/2009.
Επίσης,την Τρίτη 13/10/2009 και ώρα 16.00 θα γίνει θεωρητικό μάθημα.
Επίσης,την Τρίτη 13/10/2009 και ώρα 16.00 θα γίνει θεωρητικό μάθημα.
-
greenplanetultras
- Real Name: real
Εργαστηριακη Φυσικη 3???
Καλη χρονια σε ολους παιδια...συμφωνα με το νεο προγραμμα σπουδων οσοι εχουν περασει την εργαστηριακη φυσικη 1 και 2 και οφειλουν μονο γραπτες εξετασεις της 3 δλδ εχουν παρει προβιβασιμο βαθμο στα εργαστηρια μπορουν να περασουν το μαθημα με το βαθμο των εργαστηριων. αυτο θελω να κανω και εγω αλλα το πως δεν καταλαβαινω. πρεπει να γινει συνενοιηση με καποιον καθηγητη? στην ηλεκτρονικη εγγραφη μαθηματων να δηλώσω την Εργαστηριακη Φυσικη 3? οποιος ξερει κατι ας το μοιραστει μαζι μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Παρ Οκτ 09, 2009 11:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Συγχωνεύθηκε
Λόγος: Συγχωνεύθηκε
-
greenplanetultras
- Real Name: real
Κανεις δεν ειναι στην ιδια μοιρα με εμενα η δεν ξερει να μου απαντησει?
-
zachogan
- Real Name: george
kai go to exo auto to problima alla den ksero...tha to koitakso k oti mou poun enimerono....
- Mexican
Greenplanetultras, αυτό που λες δεν το ξέρω. Λογικά θα πρέπει να βρεις κάποιον καθηγητή να το συννενοηθείς. Πήγαινε καλύτερα να ρωτήσεις τον Καρκάνη, είναι πολύ συνεργάσιμος και θα στα πει όλα αναλυτικά. Το γραφείο βρίσκεται στον 1ο όροφο στον Τομέα Φυσικής, θα το βρεις στο δεξί σου χέρι. (Μπορεί να το ξέρεις ήδη απλά το λέω για όσους δεν το ξέρουν και για να μην ψάχνουν).
Αυτός και η Μανωλάτου είναι οι καινούργιοι υπεύθυνοι. Πήγα σήμερα στο γραφείο του Πέογλου και μου είπε οτι πήγε στους Ναυπηγούς...
Αυτός και η Μανωλάτου είναι οι καινούργιοι υπεύθυνοι. Πήγα σήμερα στο γραφείο του Πέογλου και μου είπε οτι πήγε στους Ναυπηγούς...
Normal's overrated.
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
Δόξα τον Αλλάχ
Off Topic
Respect.Normal's overrated.
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
Οσοι δεν το καναν ακομα να γραφτουν για τα εργαστηρια στο λινκ που δινει ο Μανος πιο πανω.. Μας ειπαν σημερα οτι μεχρι στιγμης εχουν γραφτει μονο 20 ατομα.
Τα εργαστηρια ξεκινουν κανονικα την επομενη Τριτη! επισης σημερα δηλωσαμε σε ποιο τμημα θελουμε να ειμαστε...
Τα εργαστηρια ξεκινουν κανονικα την επομενη Τριτη! επισης σημερα δηλωσαμε σε ποιο τμημα θελουμε να ειμαστε...
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
- markelos
- Portal Moderator

- Real Name: Ace
Εγώ που έχω περάσει την 1+2 αλλά χρωστάω την 3 (μαζί με τα εργαστήρια) να γραφτώ στο παραπάνω λινκ; Στη δήλωση μαθημάτων έγραφε Εργαστηριακή Φυσική 3 (μόνο για εξέταση).
οκ το έψαξα και τελικά όσοι χρωστάνε και εργαστήρια εγγράφονται στο νέο μάθημα, όσοι τα έχουν κάνει απλά δηλώνουν το Εργαστηριακή Φυσική 3 (μόνο για εξέταση).
οκ το έψαξα και τελικά όσοι χρωστάνε και εργαστήρια εγγράφονται στο νέο μάθημα, όσοι τα έχουν κάνει απλά δηλώνουν το Εργαστηριακή Φυσική 3 (μόνο για εξέταση).
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Οι κατανομές φοιτητών εδώ