Μαθήματα για κνίτες

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
papagalakos

Μαθήματα για κνίτες

Δημοσίευση από papagalakos »

Ας μάθουν, παραδειγματιστούν, ή έστω προβληματιστούν από τη στάση των συντρόφων τους στη μαμά Ρωσία.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ElNRFlFw4xY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
stroformi
Real Name: Δήμητρα
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: Μαθήματα για κνίτες

Δημοσίευση από stroformi »

..... ??
papagalakos

Off Topic
Είναι για "εσωτερική κατανάλωση"... Πέσιμο απ' τα αριστερά.
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Και οι γιαγιαδες με τον σταλιν παραμασκαλα τι ειναι ακριβως ρε παπαγαλακο?Ημαρτον...Οπου βλεπεις μπαχαλα γουσταρεις εε?
Μελισουλα μου εσυ...
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
papagalakos

Gus έγραψε:Και οι γιαγιαδες με τον σταλιν παραμασκαλα τι ειναι ακριβως ρε παπαγαλακο?Ημαρτον...Οπου βλεπεις μπαχαλα γουσταρεις εε?
Μελισουλα μου εσυ...
Ρε Gus... Μην γκρινιάζεις συνέχεια. Και μη λες κουταμάρες. Αγιοποίησα ποτέ τα μπάχαλα από μόνα τους; Ίσα ίσα αυτή είναι η κριτική που κάνω στις μελισούλες. Κι εσύ από τεσσεράμιση λεπτά βίντεο συγκράτησες τη σκηνή με τη φωτογραφία του Στάλιν; Το βίντεο το έβαλα για να δείξω την συγκρουσιακή τακτική των εκεί κομμουνιστικών οργανώσεων και του ΚΚ, καθώς και για το ότι φοράνε κουκούλες, πράγμα που το ΚΚΕ καταδικάζει. Ξέροντας ότι τα ΚΚ έχουν πολιτικό λόγο, το να ακολουθούν και συγκρουσιακές τακτικές δεν το βρίσκω αρνητικό. Αντιθέτως θα έλεγα ότι το θεωρώ και σωστό, αν αυτό δεν γίνεται εθιμοτυπικά.
Τώρα το αν μια γιαγιά (παπούς είναι νομίζω) κρατάει φωτογραφία του Στάλιν... Ε, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Αν σκεφτείς ότι ο Στάλιν εξασφάλιζε τουλάχιστον μια ισχυρή Ρωσία, ενώ από το 1989 και μετά γέμισε ρωσίδες ιερόδουλες η ευρώπη, αυτό νομίζω είναι αρκετό.
Άβαταρ μέλους
zupiter
Real Name: kanenas

Δημοσίευση από zupiter »

papagalakos έγραψε:
Gus έγραψε:Και οι γιαγιαδες με τον σταλιν παραμασκαλα τι ειναι ακριβως ρε παπαγαλακο?Ημαρτον...Οπου βλεπεις μπαχαλα γουσταρεις εε?
Μελισουλα μου εσυ...
Ρε Gus... Μην γκρινιάζεις συνέχεια. Και μη λες κουταμάρες. Αγιοποίησα ποτέ τα μπάχαλα από μόνα τους; Ίσα ίσα αυτή είναι η κριτική που κάνω στις μελισούλες. Κι εσύ από τεσσεράμιση λεπτά βίντεο συγκράτησες τη σκηνή με τη φωτογραφία του Στάλιν; Το βίντεο το έβαλα για να δείξω την συγκρουσιακή τακτική των εκεί κομμουνιστικών οργανώσεων και του ΚΚ, καθώς και για το ότι φοράνε κουκούλες, πράγμα που το ΚΚΕ καταδικάζει. Ξέροντας ότι τα ΚΚ έχουν πολιτικό λόγο, το να ακολουθούν και συγκρουσιακές τακτικές δεν το βρίσκω αρνητικό. Αντιθέτως θα έλεγα ότι το θεωρώ και σωστό, αν αυτό δεν γίνεται εθιμοτυπικά.
Τώρα το αν μια γιαγιά (παπούς είναι νομίζω) κρατάει φωτογραφία του Στάλιν... Ε, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Αν σκεφτείς ότι ο Στάλιν εξασφάλιζε τουλάχιστον μια ισχυρή Ρωσία, ενώ από το 1989 και μετά γέμισε ρωσίδες ιερόδουλες η ευρώπη, αυτό νομίζω είναι αρκετό.
Η σκηνη με τη φωτο του σταλιν δεν εχει διαφορα απο εκεινη σε πορεια ναζιστων με του χιτλερ.
Το οτι εξασφαλιζε μια δυνατη Ρωσσια δεν ηταν και καλο για ολους τους αλλους ετσι....βλ. τσετσενια,αφγανισταν,τσεχια κλπ
papagalakos

zupiter έγραψε:
papagalakos έγραψε:
Μελισουλα μου εσυ...
Η σκηνη με τη φωτο του σταλιν δεν εχει διαφορα απο εκεινη σε πορεια ναζιστων με του χιτλερ.
Το οτι εξασφαλιζε μια δυνατη Ρωσσια δεν ηταν και καλο για ολους τους αλλους ετσι....βλ. τσετσενια,αφγανισταν,τσεχια κλπ
Προφανώς και δεν ήταν καλό για όλους τους άλλους. Σε αρκετές περιπτώσεις έπραξε ως ιμπεριαλιστής και ο ιμπεριαλισμός είναι κακός από όπου κι αν προέρχεται, ό,τι χρώμα κι αν έχει. Απλά δικαιολογώ το να κρατάει σήμερα ένας ρώσος φωτογραφία του Στάλιν.
Και ας σταματήσει αυτή η καραμέλα περί εξίσωσης του Στάλιν και του Χίτλερ. Το να είναι κάποιος ιμπεριαλιστής, ακόμα και δικτάτορας, αυτό δεν τον εξισώνει με τον Χίτλερ. Μπορεί να μην τον δικαιολογεί. Αλλά σίγουρα δεν τον ταυτίζει. Και για πες μου, συγκεκριμένα, γιατί κατηγορείς τον Στάλιν; Εγώ μπορώ να σου πω. Και να τον κρίνω γι' αυτά. Εσύ έχεις κάτι στο μυαλό σου, ή αναπαράγεις αυτά που σου έχουνε μάθει να λες γι' αυτόν "ο φασίστας, ο δικτάτορας" κ.λπ.;
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

papagalakos έγραψε: Τώρα το αν μια γιαγιά (παπούς είναι νομίζω) κρατάει φωτογραφία του Στάλιν... Ε, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Αν σκεφτείς ότι ο Στάλιν εξασφάλιζε τουλάχιστον μια ισχυρή Ρωσία, ενώ από το 1989 και μετά γέμισε ρωσίδες ιερόδουλες η ευρώπη, αυτό νομίζω είναι αρκετό.

Τώρα το αν μια γιαγιά (παπούς είναι νομίζω) κρατάει φωτογραφία του Χίτλερ... Ε, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Αν σκεφτείς ότι ο Χίτλερ εξασφάλιζε τουλάχιστον μια ισχυρή Γερμανία, ενώ από το 1950 και μετά άρχισε η κατακραυγή και η αθρόα εισροή μεταναστών στη Γερμανία, αυτό νομίζω είναι αρκετό.

Τώρα το αν μια γιαγιά (παπούς είναι νομίζω) κρατάει φωτογραφία του Παπαδόπουλου... Ε, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Αν σκεφτείς ότι ο Παπαδόπουλος εξασφάλιζε τουλάχιστον μια οργανωμένη Ελλάδα, ενώ από το 1980 και μετά γέμισε διάφορους που εκμεταλλεύονται τη δημοκρατία που έχουμε, αυτό νομίζω είναι αρκετό.
papagalakos

Υπάρχουν διαφορές που επισήμανα και στον ζούπι. Ρωτάω κι εσένα, με τι επιχειρήματα ταυτίζεις αυτούς τους τρείς, και κάθε άλλο φασίστα. Δικτάτορες, σύμφωνοι. Αλλά σε ρωτάω, ξέρεις τι έχει κάνει ο Στάλιν, ή υποθέτεις;
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

Ψάξε στο φόρουμ.. Έχουμε ξαναμιλήσει γι'αυτό... Βαριέμαι τώρα..
Προσωπικά, καλά κάνει και την έχει τη φωτογραφία.. Ας την προσκυνάει, ας τη φιλάει, ας αυτοϊκανοποιείται και μπροστά της.. Καλά κάνει και τον λατρεύει. Κι ας ήταν και οποιοσδήποτε άλλος δικτάτορας! Λίγο με νοιάζει, απλά έκανα έναν παραλληλισμό με άλλους δικτάτορες πού έκαναν και καλά και άσχημα στον τόπο τους..
Αυτά.. Φιλιά στα δόντια που λέει και μια ψυχή..!
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"

Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Άβαταρ μέλους
zupiter
Real Name: kanenas

Δημοσίευση από zupiter »

Για τον σταλιν μια λεξη αρκει νομιζω... γκουλαγκ.. Πολλοι Ελληνες απο τον Ποντο εξοντωθηκαν εκει.Αλλοι μαλιστα σε καποιο τρενο προς το δρομο για Σιβηρια. .(Βεβαια να ξεκαθαρισω οτι ηταν και αλλοι πριν τον Σταλιν που καλλιεργησαν το εδαφος καταλληλα). Και βεβαια δεν υπαρχει λογος τωρα να ασχοληθουμε με αυτον και αλλους του ιδιου συναφιου απο αλλες χωρες..

Τωρα οσο αφορα το βιντεο...
Συμφωνω οτι σε καποιες περιπτωσεις πρεπει να γινεται μπαχαλο, αρκει βεβαια να μην κατευθυνομενο με σκοπο την πολιτικη εκμεταλευση.
Τωρα επειδη τυχαινει να ειχα κατι συμμαθητες απο ουκρανια και ρωσσια εχω ακουσει πως λογω ανεργιας φτωχειας εξαθλιωσης κ.α. συμπλοκες ειτε για ομαδες ειτε για πολιτικα ειτε για ασχετους λογους ,ηταν το οπιο του λαου κατα καποιο τροπο..Πιτσιρικαδες οι περισσοτεροι μετα την πτωση του κομμουνισμου ξεκ..ναν οπως μπορουσαν στο γενικοτερο μπαχαλο που επικρατουσε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”