Μολις βγηκα απο το γραφειο του κ.Ζουμπουλη.Οπως αναφερει και ο bactiridio παραπανω δεν υπηρχε επιδοτηση.Αυτο που ειχε γινει ηταν οτι ειχαν ψαξει οι φοιτητες μονοι τους για φτηνες λυσεις.Πιο συγκεκριμενα: Ειχε ανατεθει σε πρακτορειο η μεταφορα με αεροπλανο των φοιτητων στην Μοσχα οπου εκει εμειναν σε youth hostel(οχι ξενοδοχειο) και απο εκει με τρενο(υπερσιβηρικο) πηγα στην Αγια Πετρουπολη και εμειναν ξανα σε Hostel και μετα γυρισαν με τρενο(ή κατι τετοιο γιατι δεν θυμοταν και αυτος καλα).
Ο κ.Ζουμπουλης μου ειπε οτι θα ηθελε να το αποφυγει παρολα αυτα αν δεν υπαρχει καποιος αλλος μου ειπε οτι θα ειναι αυτος ο συνοδος μας.
Συνεπως αυτο που μενει τωρα ειναι να μαζευτουμε για να μιλησουμε.Δεν τιθεται καν θεμα των πολυτελων ξενοδοχειων που διαμειναμε στην ευρωπη.Οποιος σκεφτεται να ερθει ας το εχει αυτο στο μυαλο του για να μην παραπονεθει μετα.
Ολα αυτα βεβαια αν τελικα αποφασισουμε να παμε στη ρωσια.Πρεπει να αποφασισουμε πρωτα μεταξυ μας και μετα να ερθουμε σε συνεννοηση μαζι του.
Να τονισω ξανα οτι αυτη η εκδρομη δεν θα ειναι μισοοργανωμενη οπως αυτη του τριτου ετους.Οποτε θα πρεπει να ασχοληθουν αρκετα ατομα ουτως ωστε να διαμοιραστουν οι εργασιες...
Και ολα αυτα προυποθετουν προφανως συμμετοχη ατομων.Συμφωνα με το κ.Ζουμπουλη ειχαν μαζευτει 60-70 ατομα τοτε.Οποτε για να παρουμε καποιο ταξιδιωτικο πακετο η να πετυχουμε καλυτερες τιμες....
Αυτα.Στατιστικα εχω την εντυπωση οτι την τεταρτη ειναι ο περισσοτερος κοσμος στη σχολη.Οποτε θα ελεγα να συναντηθουμε μια τεταρτη απογευμα.Δισταζω να πω αυριο γιατι πιθανον δεν θα ενημερωθει τοσος κοσμος οποτε θα ελεγα απο την επομενη.Σε καθε περιπτωση θα ελεγα η ανακοινωση για την συναντηση να μπει 3-4 μερες πριν.Και φανταζομαι ο καλος μας Heartdoc δεν θα αρνηθει να μπει στις ανακοινωσεις του site(σλουρπ).
Αν δεν συμφωνειτε τεταρτη απλα γραψτε για να βγει καποια αλλη μερα.Δεν θα τα χαλασουμε εκει.Παω στο μαθημα...

Υγ συγνωμη για το post τερας...