Οχι, αρκει. Καλο θα ητανε να εχεις και τις σημειωσεις απο τα επαναληπτικα εργαστηρια που ειχαμε κανει καποιες ασκησεις επιλεκτικα. Αν δεν τις εχεις, οκ.markelos έγραψε:Επειδή έχω να το δώσω καιρό αυτό το μάθημα και όσες φορές πήγα να δώσω πήγαινα όχι καλά διαβασμένος, αν κάτσω και καταλάβω πλήρως τα 7 labs που υπάρχουν αναρτημένα στη σελίδα του μαθήματος χρειάζομαι κάτι άλλο; Επίσης το επώνυμό μου ξεκινάει από Πι (πι - γιώτα) και πέφτω πάνω στις 2 τελευταίες κατηγορίες κατανομής ΚΑ – Π και Π - Ω. Πάω όπου θέλω ή έρχομαι 10 και βλέπουμε αν χωράμε; Τhanks και συγγνώμη αν κούρασα ή επαναλαμβάνομαι.
Ναι, τωρα με την κατανομη εχει ενα θεμα..δεν το προσεξαμε..ελα οποτε σε βολευει.
Το αρχειο ειναι κλειδωμενο απο εμενα..Gus έγραψε:Εχει καταφερει κανεις να δει τον βαθμο εργαστηριου του απο την σελιδα του μαθηματος?Το παταω και μου βγαινει ενα σφαλμα...Και προσπαθω καιρο τωρα...
-----
Τα θεματα που εχετε λυμενα εδω, ειναι οπως λετε πιο δυσκολα απο οτι κανουμε πλεον. Αυριο αναμενεται ιδιο επιπεδο θεματων με τον Φλεβαρη.
Καλη επιτυχια.
------