Αριθμητική Ανάλυση II και Εργαστήριο
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- aeriko
- Real Name: ...
- Facebook ID: 0
Re: Αριθμητική Ανάλυση ΙΙ
Ουπς...Πότε το είπε αυτό?
Μήπως ξέρεις και αν, όντως, έγιναν??
Μήπως ξέρεις και αν, όντως, έγιναν??
- kamari
- Real Name: Μαριάννα
Είμαι στο τμήμα της Δευτέρας,οπότε δεν ξέρω αν όντως έγιναν. Απλά μας το είπε με αφορμή την 1η εργασία και το ότι να περνούσαμε να την παίρναμε σήμερα την ώρα που θα έκανε εργαστήριο. Σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορούσε μας είπε ότι μετά τις 12 η ώρα αύριο θα είναι στο γραφείο της για να πάμε να πάρουμε την εργασία.
"eadem mutata resurgo"~"αν κι αλλαγμένη,θα ξαναπροβάλλω η ίδια" Jacob I Bernoulli
- aeriko
Οκ....Ευχαριστώ!
Τελικά τα σημερινά εργαστήρια δεν έγιναν, έβγαλαν και σχετική ανακοίνωση έξω από το pc-lab.Τα σημερινά εργαστήρια έγιναν/θα γίνουν....???
- aeriko
Ουφ!Ευτυχώς...
Ευχαριστώ πολύ!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!
- ran-tan-plan
- Real Name: fr
Μιας και θα χαθει και το αυριανο εργαστηριο,ηθελα να ρωτησω αν εχει ερθει κανεις σε επαφη με την υπευθυνη του εργαστηριου σχετικα με τα χαμενα εργαστηρια....
Θα γινουν τπτ αναπληρωσεις???
Χθες παραδοθηκε στο τμημα της δευτερας η εργασια(για μετα τις διακοπες),αλλα εχω την απορια αν μπορει να εκπονηθει και απ το τμημα της τεταρτης,δεδομενου οτι εχει μεινει πισω 2 εργαστηρια...
Θα γινουν τπτ αναπληρωσεις???
Χθες παραδοθηκε στο τμημα της δευτερας η εργασια(για μετα τις διακοπες),αλλα εχω την απορια αν μπορει να εκπονηθει και απ το τμημα της τεταρτης,δεδομενου οτι εχει μεινει πισω 2 εργαστηρια...
nicolas
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Έχουν δοθεί ήδη δύο εργασίες στο τμήμα της Τετάρτης και όσο τις κοίταξα είναι πράματα που έχουμε διδαχθεί.
Το αυριανό εργαστήριο λογικά δε θα γίνει λόγω κατάληψης, αλλά η Κατερίνα μας είχε πει ότι το εργαστήριο στις 23 του μηνός θα γίνει (εκτός κι αν προκύψει πάλι κλειστή σχολή).
Το αυριανό εργαστήριο λογικά δε θα γίνει λόγω κατάληψης, αλλά η Κατερίνα μας είχε πει ότι το εργαστήριο στις 23 του μηνός θα γίνει (εκτός κι αν προκύψει πάλι κλειστή σχολή).
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- armaos
- Real Name: Αρμαος
- Επικοινωνία:
βασικά μια ερώτηση να κάνω, οι εργασίες είναι δύο. Η ημερομηνία παράδοσης της καθεμιάς πότε είναι;
- kamari
- Real Name: Μαριάννα
Και τις δύο θα τις παραδώσουμε στο πρώτο εργαστήριο που θα κάνουμε γυρνώντας από τις διακοπές των Χριστουγέννων και στο οποίο θα τις εξεταστούμε κιόλας.
"eadem mutata resurgo"~"αν κι αλλαγμένη,θα ξαναπροβάλλω η ίδια" Jacob I Bernoulli
-
Opeth
- Real Name: Andreas
telika 8a ginei aurio ergastirio kserei kaneis???
- O kanenas
- Επικοινωνία:
Έφτασα στη σχολή κατά τις 2:30 και η αίθουσα ήταν κλειστή. Απ'ότι έμαθα, το εργαστήριο (του τμήματος της Τετάρτης 2:00-3:30) δεν έγινε γιατί εμφανίστηκαν μόνο 3 παιδιά, οπότε το χίωσαν.
R.I.P.
- ran-tan-plan
- Real Name: fr
Θα βοηθουσε πραγματικα πολυ,αν μπορουσε καποιος να πει την υλη που εχει παραδωσει ως τωρα ο Χρυσαφινος...
Απ'οτι ειχε πει ο ιδιος,θα ταν προτιμοτερο να παρακολουθουμε και να χουμε σημειωσεις......αλλα τον τελευταιο καιρο το μαθημα γινοταν με 2-3 ατομα(ειδικα τις τεταρτες)
Οποτε,αν καποιος που εχει παρακολουθησει ειχε την καλοσυνη να μας πει σε τιτλους τι εχει παραδωσει,θα κερδιζε μια θεση στον παραδεισο...ειναι κ μερες χριστιανοσυνης τωρα,ας κανουμε λιγες περισσοτερες καλες πραξεις...
Απ'οτι ειχε πει ο ιδιος,θα ταν προτιμοτερο να παρακολουθουμε και να χουμε σημειωσεις......αλλα τον τελευταιο καιρο το μαθημα γινοταν με 2-3 ατομα(ειδικα τις τεταρτες)
Οποτε,αν καποιος που εχει παρακολουθησει ειχε την καλοσυνη να μας πει σε τιτλους τι εχει παραδωσει,θα κερδιζε μια θεση στον παραδεισο...ειναι κ μερες χριστιανοσυνης τωρα,ας κανουμε λιγες περισσοτερες καλες πραξεις...
nicolas
- O kanenas
- Επικοινωνία:
Για όσους είναι στο τμήμα της Τετάρτης (αυτό που έχει μείνει πίσω στην ύλη), έχει παρατηρήσει κανείς ένα παράδοξο στην δεύτερη εργασία?
Βλέπω στο τρίτο ερώτημα κάτι για μια μάθοδο Adams-Bashforth και ένα m-file με όνομα ab5sem
. Και έχω και στα επόμενα ερωτήματα άγνωστες λέξεις...
Δε θυμάμαι να έχουμε διδαχθεί τίποτα τέτοιο, ούτε θυμάμαι να έχω λείψει απο κάποιο εργαστήριο...
Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει?
Βλέπω στο τρίτο ερώτημα κάτι για μια μάθοδο Adams-Bashforth και ένα m-file με όνομα ab5sem
Δε θυμάμαι να έχουμε διδαχθεί τίποτα τέτοιο, ούτε θυμάμαι να έχω λείψει απο κάποιο εργαστήριο...
Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει?
R.I.P.
Σε συνομιλία μου με τον Φιλλιπάκη για αυτό το θέμα μου είπε πως, εμείς της Τετάρτης, θα έχουμε για παράδοση μόνο την πρώτη εργασία, αφού αυτά που ζητά η 2η υποτίθεται ότι θα τα κάναμε στο εργαστήριο που αναβλήθηκε λόγω Χριστουγέννων. Βέβαια τόσο τα μ-φάιλς όσο και οι εκφωνήσεις των εργαστηρίων υπάρχουν στο σάιτ, οπότε μπορείς να κάνεις και τη 2η από τώρα χωρίς να συναντήσεις ιδιαίτερα προβλήματα.
no es sueño la vida
y al que le duele su dolor le dolerá sin descanso
y el que teme la muerte la llevará sobre los hombros
y al que le duele su dolor le dolerá sin descanso
y el que teme la muerte la llevará sobre los hombros
- O kanenas
- Επικοινωνία:
Έλα, παίζει και site?
Μη με σοκάρεις τώρα και αντέγραφα τους κώδικες από το χαρτί!
Μπορώ να έχω ένα link παρακαλώ? Να το καταχωρήσω και στο εργαλείο, να την πατήσουν λιγότεροι την επόμενη φορά
Μη με σοκάρεις τώρα και αντέγραφα τους κώδικες από το χαρτί!
Μπορώ να έχω ένα link παρακαλώ? Να το καταχωρήσω και στο εργαλείο, να την πατήσουν λιγότεροι την επόμενη φορά
R.I.P.