Πρόγραμμα "alt+shift"

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

Άβαταρ μέλους
Tsakalos
Real Name: Κώστας
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: Πρόγραμμα "alt+shift"

Δημοσίευση από Tsakalos »

Ααααα δε σου λεω βαλε win 7 να δεις :lol: :twisted: :P
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Λοιπον... με αναγκασες :twisted: να το κατεβασω σε vista...

Αποτι καταλαβα πρεπει να κανουμε 1 click στην πλευρικη βιβλιοθηκη (πανω στο προγραμματακι), 1 click στην οθονουλα (ή tab), να γραψουμε, να κανουμε click για να το μετατρεψει στα αγγλικα (ή 2 φορες tab και 1 enter) (και να κανει το ςςς.σεμφε.γρ , sss.semfe.gr), μετα 3 φορες (2 αν ειναι μονο μια λεξη ή click'n'drag) click στην οθονουλα, δεξι click και μετα 1 click στο copy (ή ctr-c), 1 click (ή alt-tab [tab οσες χρειαστει])στον browser για να τον "ενεργοποιησουμε", click στο πως_το_λενε, δεξι click και επιτελους paste (ή ctr-v)

Ελπιζω να μην ξεχασα τπτ :p

Δεν ξερω εσυ τι βλεπεις εδω αλλα εγω βλεπω τουλαχιστον 4 επιλογες για να κανω την δουλεια μου απο τον browser ενος linux :p

Χωρις παρεξηγηση tsakale, απο xp σου γραφω :e_biggrin:

Τωρα, μια εναλλακτικη να προτεινω (δεν ξερω αν γινεται, τωρα το σκεφτηκα). Και σε linux και σε Windows, δεν γινεται να βαλουμε ποντικι με περισσοτερα απο 3 buttons και να βαλουμε το n (n>3) κουμπι να κανει την δουλεια του alt-shift? (προσωπικα με βολευει το alt-shift)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tsakalos
Επικοινωνία:

Με εντυπωσιασε η επιστημονικη σου περιγραφη της διαδικασιας! :P
Ωραια τα xp αλλα για να παιζω τα παιχνιδακια με dx10 και να εχω 4gb ram επρεπε να τα αλλαξω κ βιστα δε βαζω με τιποτα! Τα 7 φαινονται καλα προς το παρον κ ελπιζω να μη χρειαστουν φορματ συντομα...
Εχω ενα ποντικι Logitech κ απο οτι βλεπω δε μπορω να το κανω να εχω στο κουμπακι το alt shift παρα μονο alt+shift+κατι αλλο...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

για καποιο περιεργο λογο εμενα ο browser το κανει αυτοματα... Δηλαδη, αν γραψω στη μπαρα διευθυνσεων "σε" θα μου εμφανισει το http://www.semfe.gr.
Σημειωνω πως εχω τη παρακατω εκδοση του firefox: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; el; rv:1.9.0.15) Gecko/2009101601 Firefox/3.0.15
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από kostas213 »

@noir: Ευτυχώς για μας ο Firefox 3.0 (και οι μετέπειτα εκδόσεις) κάνουν αναζήτηση σε όλα τα bookmarks και όλο το history όταν πληκτρολογείς στην Address Bar. Οπότε όταν πατάμε "σε" εμφανίζει από κάτω όλες τις σελίδες που περιέχουν "σε" όπως το semfe.gr που το περιέχει στον τίτλο του!

Μήπως τελικά είναι αυτή η λύση στο πρόβλημα; Βάλτε Firefox! :P
There's no place like ::1
Άβαταρ μέλους
Tsakalos
Επικοινωνία:

Μπαααα δε θα το λεγα λυση... αλλωστε πιστευω οτι οι περισσοτεροι πλεον εχουν firefox σε αντιθεση με παλιοτερα που η συντριπτικη πλειοψηφια ειχε το τραγικο ie6!
Αυτο που λες ισχυει για τα ελληνικα site.. τι γινεται ομως οταν θες να μπεις στο υοθτθβε.ψομ? :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από kostas213 »

Ναι όντως εκεί εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα... Αν και συνήθως για να αποφεύγω τέτοια φαινόμενα κάνω το εξής: κάθε φορά που γράφω κάτι στα ελληνικά κάπου στον υπολογιστή και το τελειώνω αλλάζω επιτόπου τη γλώσσα στα αγγλικά. Έτσι δε χρειάζεται να θυμάμαι ή να ελέγχω σε ποια γλώσσα γράφω τώρα και ούτε γίνονται λάθη.
There's no place like ::1
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Εγώ πάλι έχω υιοθετήσει μια ακόμα καλύτερη λύση. Όταν γράφω ελληνικά είναι αναμμένο το λαμπάκι "Scroll Lock". Οπότε μόλις κοιτάω στο πληκτρολόγιο την πρώτη φορά βλέπω απευθείας σε τι γλώσσα πάω να γράψω :P
Και δεν εγκατέστησα κανένα εξτρά πρόγραμμα... Απλά ένα τικ στις ρυθμίσεις του λειτουργικού μου συστήματος :P
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”