Αριθμητική Ανάλυση I και Εργαστήριο

Μήπως να ξανακάνω Μηχανογραφικό;

Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
prochatz
Real Name: Πρόδρομος
Facebook ID: 0

Re: Αριθμητική Ανάλυση Ι

Δημοσίευση από prochatz »

LocknLoad έγραψε:Θα κατσεις σε ενα pc, θα λυσεις τις ασκησεις εκει και στο τελος θα τις γραψεις σε ενα χαρτι μαζι με τα αποτελεσματα
Δηλαδή χρειάζεται και η γνώση του Matlab, ε;
Την ουρά τη φάγαμε. Το γαϊδούρι έμεινε...
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Ωπα! Μισο! Παρεξηγηση! (δικο μου λαθος και του Chris)

Το μαθημα εχει 2 εξετασεις. Μια του εργαστηριου και μια κανονικη. Του εργαστηριου θα γινει οπως ειπα πριν. Η κανονικη θα γινει σε αμφιθεατρο με θεματα πανω σε ο,τι κανατε στο μαθημα (οχι στο εργαστηριο) οπως και στα αλλα μαθηματα (για την κανονικη δεν χρειαζεσαι γνωσεις matlab κτλ χωρις να λεω οτι ειναι αχρηστο σαν αλγοριθμος ο.τι εγινε στο εργαστηριο)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prochatz

Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά!

Και μία συμβουλή:

Προσοχή στα άτιμα μαθήματα των πρώτων 4 εξαμήνων. Άμα δε φύγουν στην ώρα τους, σε παιδεύουν μετά.

Α, και κάτι άλλο. Τα θέματα που είναι ανεβασμένα, αφορούν τη γραπτή εξέταση, έτσι δεν είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pao132003 την Κυρ Ιαν 03, 2010 11:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: posts merged
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Ναι, ειναι για την γραπτη εξεταση
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spartiatisgx

Δημοσίευση από spartiatisgx »

Παιδες καλη χρονια και καλη εξεταστικη.Ερχομαι στο μαθημα αλλα εχω καποια κενα στις σημειωσεις επειδη καθε Πεμπτη παρακολουθω αλλο μαθημα μεγαλυτερου εξαμηνου....Εχει κανεις ολες τις σημειωσεις του μαθηματος ωστε να συναντηθουμε καπου στο μαθημα για να συμπληρωσω τις δικες μου;Θοηθησει με βοηθησει πολυ ιδιαιτερα τωρα λογω εξεταστικης...

Ευχαριστω πολυ.
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

Παιδια επηδη με το συγκεκριμενο μαθημα ειχα χασει επαφη τελευταια (διοτι παρακολουθω 2 μαθηματα μεγαλυτερου εξαμηνου) και μαλιστα εχω χασει και 2-3 εργαστηρια και δεν εχω παραδωσει καμια εργασια... ξερει κανεις αν μπορω να παρω καλο βαθμο (8+) στο μαθημα διαβαζοντας απλα το βιβλιο αυτες τις μερες? Υπαρχει καποιο ανω φραγμα <10 στην τελικη βαθμολογια για καποιον που δεν εχει κανει τις εργασιες? Ακομα, το οτι ειμουν απων σε 2-3 εργαστηρια επηρεαζει καθολου τον τελικο βαθμο?
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Άβαταρ μέλους
spartiatisgx

Φιλε Νικ ειναι σημαντικο να ξερεις αν εχεις κανει 2 ή 3 απουσιες.Διοτι νομιζω οτι μεχρι μια μπορεις κι αν κανεις 2 μπορεις να αναπληρωσεις την μια απο αυτες.Εφοσον εχεις συμπληρωσει τις απαραιτητες παρουσιες δινεις 2 εργασιες και μια εξεταση στο εργαστηριο.Συνολο 2,5 βαθμοι το αριστα(0,75*2(οι εργασιες εαν ειναι ολοσωστες) +1 βαθμος γα το αριστα στην εξεταση του εργαστηριου).Επομενως οι γραπτες εξετασεις του μαθηματος εχουν αριστα το 7,5 οποτε στρογγυλοποιουνται στο 8!Νομιζω οτι επειδη εισαι αρκετα εξυπνος και ξερεις μαθηματικα ναι μπορεις να πιασεις τον βαθμο αυτον διαβαζοντας το βιβλιο.α καλο θα ηταν να εχεις και σημειωσεις του μαθηματος για να δεις τι στυλ των ασκησεων.....
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

Ευχαριστω Σπαρτιατη για τη βοηθεια και για τα καλα λογια, θυμαμαι οτι ειχα ξεχασει να παω μια φορα στα εργαστηρια ενω δεν πηγα την τελευταια δευτερα πριν τα χριστουγεννα λογο κρυολογηματος (δεν ειμαι και σιγουρος ομως για το αν εγιναν τα εργαστηρια εκεινη τη μερα), μηπως ξερει κανεις ποτε μπορω να αναπληρωσω τα εργαστηρια της Δευτερας 21/12/09 αν αυτα εγιναν?

Και κατι ακομα, γνωριζει κανενας που μπορω να δω ποσες απουσιες εχω κανει στα εργαστηρια (Αριθμιτικης αναλυσης και λογισμικου) επηδη δεν ειμαι σιγουρος για το αν ειναι 2 η 3?
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
King667
Real Name: Stamatis

Δημοσίευση από King667 »

μηπως μπορει καποιος να ανεβασει την εκφώνηση της δευτερης εργασιας?
Άβαταρ μέλους
prochatz

Καλησπέρα παίδες. Μπορεί κάποιος να μου πει μέχρι πού έχει φτάσει η ύλη; Βασικά, ενδιαφέρομαι να μάθω τι ειπώθηκε μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων. Γνωρίζω αυτά που έχουν γίνει μέχρι και πριν από τα Χριστούγεννα.
Άβαταρ μέλους
congi
Real Name: CG

Δημοσίευση από congi »

Επισυνάπτω κάτι απορίες για την άσκηση που είναι για παράδωση μεθαύριο, όποιος έχει καμιά ιδέα για να με βοηθήσεις θα μου κάνει μεγάλη χάρη...
Ευχαριστώ!
Συνημμένα
Αριθμητικής Ανάλυσης 1.pdf
(105.84 KiB) Μεταφορτώθηκε 146 φορές
Άβαταρ μέλους
deee
Real Name: deee

Δημοσίευση από deee »

Mallon 8a exw la8os k ama 3erei kaneis as mou pei.Ta errors ta phra apo to ergasthrio 3 gia to A1 k mou bgainan diaforetika apotelesmata.Gia to B1 eftia3a 3 pinakes me tis diagwnies pou mas zhth8hkan opws exei k sto biblio sugxrono ma8hmatiko logismiko matlab-mathematica sel 38 k meta toys pros8esa.Epeidh mou zhtage to matlab na exoun idies dimension tous ftiaxnw{ams+30]*[ams+30].

H solvedoolittle ginetai opws k h solvelu allazontas apla opou declu doolittle;

Ama mporei as boh8hsei kapoios. :)
Άβαταρ μέλους
spartiatisgx

Ναι.....
Άβαταρ μέλους
diosak
Real Name: Διονύσης

Δημοσίευση από diosak »

η υλη που υπαρχει στο εργαλειο ειναι σωστη??
και απο ποιο βιβλιο ειναι?
Εικόνα
Εικόνα
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
riemann69
Real Name: Ριμανία

Δημοσίευση από riemann69 »

είχα παρακολουθήσει τα εργαστήρια πέρισυ.Ισχύουν ακόμη ή τσάμπα θα πάω να το δώσω???
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δεύτερο Έτος”