Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [13-01-10]

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
spartiatisgx

Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [13-01-10]

Δημοσίευση από spartiatisgx »

Επειδη σημερα δεν ανεβηκα σχολη αλλα πηραν τα αφτια μου κατι για γενικη συνελευση αυριο στις 12 και μιση αν καποιος ξερει κατι (να ξερει οχι να εχει ακουσει οπως εγω) παρακαλω ας απαντησει...

Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [13-01-10]

Δημοσίευση από O kanenas »

Ναι αύριο έχουμε γενική συνέλευση. Το'μαθα από παιδιά των ΕΑΑΚ.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
spartiatisgx

Δεν πιστευω να εχουμε κανα αιτημα για καταληψη;
Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο;
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

Συγγνώμη , αλλά για πρώτη ίσως φορά θα πάρω το μέρος του Σπαρτιάτη...και αυτό διότι το να προσπαθείς να τελειώσεις μια σχολή εν μέσω υποχρεώσεων βιοποριτικού χαρακτήρα είναι κάτι δύσκολο και καθένας δικαιούται να ρωτήσει τι γίνεται με τις καταλήψεις , και αυτό δεν τον κατατάσσει στην κατηγορία ''φυτό''...Όσο για το κατέβασμα καταλήψεων έτσι για πλάκα , τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό και τα δικά μου μέτρα και σταθμά , πιστεύω πως αυτό ήδη έχει γίνει και μάλιστα όχι μια μόνο φορά άλλα πολλές...τώρα εάν ο λόγος ήταν για να δούμε τις αγωνιώδεις αντιδράσεις των φυ(τη)τών ή είχε και ένα ωραίο ιδεολογικό περιτύλιγμα αυτό είναι μια άλλη ιστορία...Το μέτρο της κατάληψης είναι για εμένα μία από τις ευγενέστερες μορφές αγώνα , η χρησιμοποίηση του μέτρου της κατάληψης για ψύλλου πήδημα είναι ευθεία κοροϊδία για τον ίδιο τον αγώνα...(πάντα με τα δικά μου μέτρα και σταθμά)...
Καλή χρονιά σε όλους...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

papagalakos έγραψε:Τελικά αξίζει να κατεβάζεις που και που στο άσχετο καμιά κατάληψη. Αυτές οι ερωτήσεις των τρομοκρατημένων φυ(τη)τών έχουν πολύ πλάκα.
Off Topic
Με το συμπάθειο
Αν θες να αναλύσουμε πάλι το θέμα "ποιο το νόημα των ΓΣ", μπορείς να πας στο αντίστοιχο topic ..
spartiatisgx έγραψε:.Αν θελεις βαλε και καμια φωτο να ξερω ποιος εισαι.Εγω εχω....κοτουλα.......
Νομίζω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να παραμείνει με "κρυφή" ταυτότητα. Αυτό δεν τον κάνει κότα ή ο,τιδήποτε.
kemP έγραψε:
Koita stin photo eisai kapws,.....,isws prepei na allakseis photo!!!!Omws to na krineis kapoion apo to pws fainetai kai na eironeuesai einai aparadekto,toulaxiston gia emena.Blakakous san ton papagalo 8a breis pollous,min nomizeis oti einai o monos kai min se ptoei auto,rwta oti goustareis kai as einai kapioi gelioi san ton tupo.Moderator to sxolio sou <<eisai megalos>> einai gtp kai anti na krakseis ton blakako ka8esai kai epikroteis tetoies sumperifores.To sxolio tou eixe ena + logo oti ekane logopaignio alla den itan forfun,itan katinia.Nice teknon mou!!!
Μου αρέσει το πνεύμα και το επίπεδο των post .. Αν θέλετε να πείτε κάτι που να αφορά τη ΓΣ, καλώς. Αν θέλετε να αναλωθείτε σε επί προσωπικού διαμάχες, ύβρεις, κακόβουλα σχόλια κλπ, βρείτε άλλον τρόπο να ξεσπάσετε! Μπορεί να έρχεται εξεταστική και για αυτό υπάρχουν και τα forum games!! Δεν αποτελεί παιχνίδι η υπομονή και η ανοχή των άλλων.

Κάποιοι θέλουν να δουν στα σοβαρά αυτή τη ΓΣ και κάθε ΓΣ! Είναι δικαίωμά τους! Αλλά είναι σωστό να σέβονται και όσους δε θέλουν να το κάνουν! Αλλιώς θα καταλήξουμε στα γνωστά ξεκατινιάσματα .. Κρίμα δεν είναι; Έχω και μια απορία! Και στη κανονική σας ζωή θέλετε moderator μπαμπούλα; Δε μπορείτε να σταθείτε στο ύψος μιας πολιτισμένης συζήτησης;
Chris έγραψε:
O kanenas έγραψε:Κατά τα άλλα, είναι καμια χούφτα posts εδωπέρα που είναι τελείως offtopic. Πού είναι ο σωστός ο moderator ο βαρύς να αναλάβει δράση? :butthead:
Για να γυρνάμε στο Περί Ανέμων τώωωραααα! :P
...

Και μια ερώτηση ontopic .. Ξέρει κανείς γιατί κάνουμε αύριο ΓΣ .. και τι πλαίσια θα κατεβούν;
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
moutsos
Real Name: Γιάννης

Δημοσίευση από moutsos »

Σύμφωνα με το πλαίσιο των ΕΑΑΚ που ψηφίστηκε τελευταίο πριν τις διακοπές αυτή είναι η προγραμματισμένη συνέλευση μετά τα Χριστούγεννα.Αν και δεν ξέρω τι θα λένε τα πλαίσια το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να εμπεριέχει κατάληψη.
Civil disobedience 101...
Άβαταρ μέλους
spartiatisgx

Eννοειται οτι δεν ειναι κοτα οποιος δεν εχει φωτο και θελει να κρατησει την ανωνυμια του.
Ειναι κοτα ομως οποιος προσβαλει καποιον αλλον με τους χαρακτηρισμους φυτο παραμενει ανωνυμος.Τουλαχιστον εαν θελει να χαρακτηρισει καποιον ας βγαλει την "κουκουλα" του και μετα ας την ξαναβαλει....
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Φυσικά, κάπου εδώ καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να λύσετε τα προσωπικά σας με pm .. Και δεν τίθεται θέμα κουκούλας (ας μην είμαστε υπερβολικοί). Μπορεί να μη θέλει μέσα στο forum (κοινώς δημόσια) να πει ποιος είναι, αλλά σε prv κουβέντα να μην έχει πρόβλημα .. ;) Απλά μην αρπάζεστε με το παραμικρό, παιδάκια! :)

incal, τσώπα τσώπα .. θα σου δώσω κι εσένα κουραμπιεδάκι!! :P

moutsos, υπάρχει όμως κανένα θέμα; :S Πχ, επαγγελματικά δικαιώματα; (δε θυμάμαι γιατί κάναμε τότε .. :oops: )

Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....

Δημοσίευση από Glaurung »

Υπάρχουν κάποια θέματα με τον ασεπ νομίζω, καθώς και τα πάντα επίκαιρα (ασφαλιστικό, φόροι κτλ ). Θα τεθεί και το θέμα της δίκης του Κορκονέα που είναι την άλλη Τετάρτη .
Άβαταρ μέλους
moutsos
Real Name: Γιάννης

Δημοσίευση από moutsos »

msl έγραψε:moutsos, υπάρχει όμως κανένα θέμα; Πχ, επαγγελματικά δικαιώματα; (δε θυμάμαι γιατί κάναμε τότε .. )
moutsos έγραψε:Αν και δεν ξέρω τι θα λένε τα πλαίσια...
Πιθανότατα να τεθεί και το ζήτημα της ένταξης της ΣΕΜΦΕ στο ΤΕΕ και ίσως εκεί να βασιστεί η ΓΣ αλλά και για τα θέματα του Δεκέμβρη.
Civil disobedience 101...
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Επισης θα βασιστει και στο οτι ενας συμφοιτητης μας πηγε να μπει φυλακη με ψευτικο μεχρι αηδιας κατηγορητηριο που τελικα επεσε.Ή δεν ειναι σημαντικο αυτο?Κοντη μνημη εχετε...
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

moutsos έγραψε:
msl έγραψε:moutsos, υπάρχει όμως κανένα θέμα; Πχ, επαγγελματικά δικαιώματα; (δε θυμάμαι γιατί κάναμε τότε .. )
moutsos έγραψε:Αν και δεν ξέρω τι θα λένε τα πλαίσια...
:oops: :oops: :oops: Καλά ντε .. μη βαράς .. Το να μη ξέρεις τι θα λένε, δε πάει να πει ότι δεν ξέρεις με βάση ποιο θέμα θα γίνει. :)
Gus έγραψε:Επισης θα βασιστει και στο οτι ενας συμφοιτητης μας πηγε να μπει φυλακη με ψευτικο μεχρι αηδιας κατηγορητηριο που τελικα επεσε.Ή δεν ειναι σημαντικο αυτο?Κοντη μνημη εχετε...
(η απάντηση από κάτω .. :P)
Glaurung έγραψε:Υπάρχουν κάποια θέματα με τον ασεπ νομίζω, καθώς και τα πάντα επίκαιρα (ασφαλιστικό, φόροι κτλ ). Θα τεθεί και το θέμα της δίκης του Κορκονέα που είναι την άλλη Τετάρτη .

Άβαταρ μέλους
Gus

Δημοσίευση από Gus »

msl έγραψε:
Gus έγραψε:Επισης θα βασιστει και στο οτι ενας συμφοιτητης μας πηγε να μπει φυλακη με ψευτικο μεχρι αηδιας κατηγορητηριο που τελικα επεσε.Ή δεν ειναι σημαντικο αυτο?Κοντη μνημη εχετε...
(η απάντηση από κάτω .. :P)
Glaurung έγραψε:Υπάρχουν κάποια θέματα με τον ασεπ νομίζω, καθώς και τα πάντα επίκαιρα (ασφαλιστικό, φόροι κτλ ). Θα τεθεί και το θέμα της δίκης του Κορκονέα που είναι την άλλη Τετάρτη .
Δεν απανταει καπου :e_confused:
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

my fault!! :oops: :oops: :oops:

Είδα δίκη και σκέφτηκα ότι αναφερόταν σε αυτό! Κεκτημένη ταχύτητα .. :oops: Αν και γίνονται κινήσεις από τη σχολή για το θέμα. ;) Αν έρθεις μια βόλτα από τη ΓΣ σίγουρα μπορείς να μάθεις πολλά!

Άβαταρ μέλους
Gus

Δημοσίευση από Gus »

msl έγραψε:my fault!! :oops: :oops: :oops:

Είδα δίκη και σκέφτηκα ότι αναφερόταν σε αυτό! Κεκτημένη ταχύτητα .. :oops: Αν και γίνονται κινήσεις από τη σχολή για το θέμα. ;) Αν έρθεις μια βόλτα από τη ΓΣ σίγουρα μπορείς να μάθεις πολλά!
Τις ξερω τις κινησεις πιστεψε με.Επισης ξερω ποιοι δεν υπεγραψαν για την δικη του επειδη ετσι τους ελεγε η γραμμη του κομματος.Ελα εσυ πανω να μαθεις λεπτομερειες αυριο
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”