Θεωρία Μέτρου και Ολοκλήρωσης
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
-
nikolakisxa
- Real Name: Nikolas Xatzis
- Facebook ID: 0
Re: Θεωρία Μέτρου και Ολοκλήρωσης
afto einai aparadekto!!!! as einai mexri 22-23 estw re paidia to 26 einai poli makria!!!!
nikolakisxa kapou paei to myalo mou gia ayto pou exeis kanonisei meta tin eksetastiki...

-
nikolakisxa
nai afto akrivos exw kanonisei! exeis apolito dikio!
alla pera apo afto den einai fisiologiko i eksetastiki na teleiwnei 20 kai emeis na leme oooxi!! tha grafoume kai stis 26!
as to dwsoume 22-23 einai poli pio normal!!
alla pera apo afto den einai fisiologiko i eksetastiki na teleiwnei 20 kai emeis na leme oooxi!! tha grafoume kai stis 26!
as to dwsoume 22-23 einai poli pio normal!!
Ξερετε τελικα ποτε θα αποφασιστει η εξεταση? Θα το αποφασισει ο καθηγητης στο επομενο μαθημα ή ειπε οκ για τις 26/2 ??
-
sentinel
- Real Name: christos
Ο λόγος που μπαίνει 26 και όχι 22,23 είναι ότι εκεί θα μπουν Στοχαστικές Διαφορικές σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο μάθημα!
-
nikolakisxa
ara gia mia akoma fora oi ligoi apofasisan...an einai dinaton!!!!!!
- moutsos
- Real Name: Γιάννης
Όπως βλέπεις εδώ αλλά και στο σύνολο αυτών που παρακολουθούμε το μάθημα είσαι ίσως ο μοναδικός που έχεις πρόβλημα με την ημερομηνία...οπότε δεν αποφασίζουν οι λίγοι, αποφασίζουν οι πολλοί...Αν έχεις ακόμα ενστάσεις το συζητάμε στο μάθημα της Παρασκευής...nikolakisxa έγραψε:ara gia mia akoma fora oi ligoi apofasisan...an einai dinaton!!!!!!
Civil disobedience 101...
-
mitsos147
- Real Name: dimitris
moutsos έγραψε:Όπως βλέπεις εδώ αλλά και στο σύνολο αυτών που παρακολουθούμε το μάθημα είσαι ίσως ο μοναδικός που έχεις πρόβλημα με την ημερομηνία...οπότε δεν αποφασίζουν οι λίγοι, αποφασίζουν οι πολλοί...Αν έχεις ακόμα ενστάσεις το συζητάμε στο μάθημα της Παρασκευής...nikolakisxa έγραψε:ara gia mia akoma fora oi ligoi apofasisan...an einai dinaton!!!!!!
Sumfwnw apoluta, tin paraskeuh 26 htan h kaliteri epilogh gia semfe kai hlektrologous.......O stoxos einai na to dwsoume se kapoia hmerominia pou tha megistopoihsei tis pithanothtes na perasoume kai oxi na to kapsoume h na kapsoume kapoio allo mathima gia na dwssoume thewria metrou.
- kostas213
- Forum Administrator

- Real Name: Κωνσταντίνος
Να ενημερώσω και εδώ ότι η εξέταση των Στοχαστικών Διαφορικών θα πάει την 1η Μαρτίου. Μου φαίνεται περίεργο που λέτε ότι είπαν στο μάθημα ότι οι Στοχαστικές Διαφορικές θα πάνε στις 22-23 γιατί το κανονίσαμε εκεινή την ημέρα το πρωί αυτό.
Προσωπικά νομίζω ότι 26 είναι μια χαρά.
Προσωπικά νομίζω ότι 26 είναι μια χαρά.
There's no place like ::1
-
nikolakisxa
pia pliopsifia re ? plaka kanete?? eiste 10 anthrwpoi....kai stin teliki diladi poios enimerwse? egw doulevw kai den erxomai sto mathima kai as poume den mpenw sto semfe.gr pws tha mathw oti protinete mia alli mera....an einai dianton...
- kostas213
- Forum Administrator

Βασικά αυτό που λες nikolakisxa είναι ένα άλλο πρόβλημα. Ούτε εγώ μπαίνω στο μάθημα (το είχα παρακολουθήσει πέρυσι) και από ότι ξέρω η γραμματεία δε δέχεται να μπει στο επίσημο πρόγραμμα εξετάσεων αλλαγή μαθήματος που βγαίνει έξω από τα χρονικά όρια της εξεταστικής. Οπότε το μόνο που γίνεται είναι να βγει καμιά ανακοίνωση στη σχολή. Γενικά όποτε γίνεται αλλαγή πιστεύω ότι όλοι προσπαθούν να το μάθουν και αυτοί που δεν έρχονται στο μάθημα.
-
nikolakisxa
nai re si kosta alla to thema einai na to sizitas. kai na sou pw kai kati iparxoun organa pou apofasizoun. den mporei se kathe eksetastiki na ginete afto to panigiri allagwn mesa apo to semfe.gr kai na psaxnonte oi upolipoi an kai gia pote allakse to kathe mathima!!!
giati profanes einai oti volevei 26 tha exoume kai mia vdomada gia diavasma....alla osoi exoun alles ipoxrewseis meta tis 20 kai tis eixan ipologisei etsi wste na tis kanoun meta tin eksetastiki exoun provlima twra!
giati profanes einai oti volevei 26 tha exoume kai mia vdomada gia diavasma....alla osoi exoun alles ipoxrewseis meta tis 20 kai tis eixan ipologisei etsi wste na tis kanoun meta tin eksetastiki exoun provlima twra!
- kostas213
- Forum Administrator

Το ξέρω ότι όλο αυτό είναι λάθος, ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά θα σου πω το εξής: πήγαμε την Τρίτη με τον Παπανικολάου να αλλάξουμε τις Στοχαστικές Διαφορικές, την παρακαλάγαμε (τη γραμματέα) και να μας λέει δε γίνεται, τελικά συμβιβάστηκε με το να αναρτήσει μία ανακοίνωση. Όταν ρώτησα την γραμματέα (παρουσία του Παπανικολάου) αν μπορεί να μας δώσει μία λίστα των εγγεγραμμένων φοιτητών για να τους ειδοποιήσουμε μέσω e-mail μου είπε ότι "δεν γίνεται γιατί είναι προσωπικά δεδομένα". Από εκεί και πέρα άντε να βγάλεις άκρη.
Γενικά τα εργαλεία για επικοινωνία μεταξύ καθηγητή και φοιτητών (e-mail, mycourses.ntua.gr, κλπ) υπάρχουν αλλά κανείς δε τα χρησιμοποιεί.
Γενικά τα εργαλεία για επικοινωνία μεταξύ καθηγητή και φοιτητών (e-mail, mycourses.ntua.gr, κλπ) υπάρχουν αλλά κανείς δε τα χρησιμοποιεί.
- deee
- Real Name: deee
Paidia de 3erw ama exw la8os,alla ama kapoios de pataei sto ma8hma,de phgainei sth sxolh,de psaxnei gia anakoinwseis,de enhmerwnetai apo kapoio site sxetiko,de rwtaei kapoion,de nomizw oti endiaferetai k polu.H parakolou8hsh den einai upoxrewtikh alla dustuxws kapoia epafh me th sxolh xreiazetai.