Παιδια ποιος ξερει να μου πει από που θα πάρω το βιβλίο για Ηλεκτρομαγνητισμο ΙΙ του Griffinths???? (<--- δεν ξερω αμα το λεω σωστά!! )
Απο τις πανεπιστημιακες εκδοσεις κρητης. Ειναι στην οδο μανης στα εξαρχεια (απο εκει που πηραμε κβαντο 1 του τραχανα..)
Ειναι ανοιχτα μονο τριτη και πεμπτη. Ομως πηγα σημερα να παρω τα βιβλια και ηταν κλειστο, ειχε σημειωμα οτι ξαναανοιγει 5/1
το ξερω αγαπητε τι λεει η λιστα με τις εκδοσεις, την εχω διαβασει, απλα σου λεω οτι απ' εξω στην πορτα τους ειχαν κολλημενο χαρτι που ελεγε ''εως''... τωρα τι να σου πω... πηγαινε τριτες ή πεμπτες να 'σαι μεσα κ αν το χαρτι λεει μονο για αυτες τις 2 μερες τοτε οκ, προφανως θα εχω κανει λαθος...
Give a Monkey a Brain and He'll Swear He's the Center of the Universe...
Παιδιά ο Κεχαγιάς που έχει φτάσει στην ύλη; έχει πει μήπως μέχρι που σκοπεύει να φτάσει; η ύλη με τα παλιά δεδομένα είναι τεράστια και το μάθημα κομματάκι δύσκολο..
ευχαριστώ πολύ. Ακομά μία διευκρίνηση αν γίνεται, έχει κάνει και "ηλεκτροστατικά πεδία στην υλη" ? αυτο σημαίνει ότι από Griffiths είναι μέσα και 4 και όλο το 5 κεφάλαιο?
ειπε οτι την παρασκευη θα τελειωσει την υλη οποτε την αλλη βδομαδα δεν θα κανουμε. ηλεκτροστατικα πεδια στην υλη δεν εχει κανει αλλα το κεφ 5 ειναι μεσα γιατι χτες καναμε νομο biot savart και διανυσματικο δυναμικο.
Ο Κεχαγιας εδωσε και τις τελευταιες σημειωσεις. Ολες μαζι θα τις βρειτε εδω (το ιδιο link με πριν ειναι). Ειναι ο,τι μας εχει κανει μεχρι τωρα με χρονολογικη σειρα