Πρόγραμμα Εξετάσεων Χειμερινών Εξαμήνων 2009-2010
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- armaos
- Real Name: Αρμαος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Πρόγραμμα Εξετάσεων Χειμερινών Εξαμήνων 2009-2010
παιδια θεωρω σχεδον απιθανο να εγινε αυτη η αλλαγη απο παιδια που ζητησαν απο τον συμβωνη να αλλαξει.Δεν τον εχω για τετοιον τυπο. Απο μονος του θα την ηθελε την αλλαγη! Καποτε που κατι ειχαμε παει να του πουμε για αλλαγη, ειχε πει οτι δεν αλλαζει ετσι τα μαθηματα. Εμενα δεν με ενδιαφερει αυτη η αλλαγη απλως νομιζω πως θα ειναι λιγο αδικος κοπος.Καλυτερα να ρωτησετε τον Συμβωνη πρωτα
-
son
- Real Name: Γιωργος
Το μαθημα ξαναπηγε στις 17, μολις το ειδα στο site της σχολης... Να ναι καλα ολοι οσοι ευθυνονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://acadinfo.central.ntua.gr/gram/an ... enDocument
http://acadinfo.central.ntua.gr/gram/an ... enDocument
Με ανακοίνωση της γραμματείας στις 19/01 το μάθημα της Συναρτησιακής Ανάλυσης Ι μεταφέρθηκε στις 17/02. Σήμερα όμως με νέα ανακοίνωση βλέπω ότι τελικά ούτε αυτό είναι σίγουρο καθώς αναφέρει συγκεκριμένα να συννενοηθούμε με τον διδάσκοντα.
Γνωρίζει κανείς που παρακολουθούσε πότε τελικά θα γίνει η εξέταση?
Γνωρίζει κανείς που παρακολουθούσε πότε τελικά θα γίνει η εξέταση?
-
Lesta
- Real Name: Lesta
Νομιζω οτι μπλεξατε τα μπουτια σας !
Ειπώθηκε σήμερα κάτι στους Αλγόριθμους για την αλλαγή??να χαρούμε που ξαναπήγε 17 ή να είμαστε ακόμα στην αναμονή??
Ναι , αλλά τώρα έχουμε πρόβλημα όσοι χρωστάμε συναρτησιακή γιατί είμαστε στον αέρα.Όσον αφορά τη συναρτησιακή , αύριο κάνει μάθημα ο βοηθός του Αργυρού και αν ναι τί ώρα;Θα πρότεινα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα να πάει στο τέλος της εξεταστικής το μάθημα.Υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι που είναι στρατό και τους προκαλεί μεγάλο πρόβλημα με τις άδειες οπότε πρέπει να υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να τις ζητήσουν.
Προτείνω να ζητήσουμε Σάββατο 20/2 12 το μεσημέρι.Νομίζω βολεύει.Ή αν δε βολεύει ας πάει πιο μετά στην πρώτη εβδομάδα του άλλου εξαμήνου.Τί λέτε;Και πότε μπορούμε να πάμε αρκετοί να το ζητήσουμε;
Προτείνω να ζητήσουμε Σάββατο 20/2 12 το μεσημέρι.Νομίζω βολεύει.Ή αν δε βολεύει ας πάει πιο μετά στην πρώτη εβδομάδα του άλλου εξαμήνου.Τί λέτε;Και πότε μπορούμε να πάμε αρκετοί να το ζητήσουμε;
Σήμερα στο μάθημα ο βοηθός είπε ότι η εξέταση της Συναρτησιακής θα γίνει 22/02/2010 στις 15:00 στα αμφιθέατρα 3 και 4. Ξέσπασε μία θύελλα αντιδράσεων και είπε να πάνε να "παραπονεθούν" στον Αργυρό. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά παιδιά ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει τώρα και να το μάθουμε και όλοι (μια ανακοίνωση γραμματείας είναι το πιο σίγουρο). Προς το παρόν ισχύει φαντάζομαι το 22/2. Αν αλλάξει κάτι "επίσημα", ενημερώστε...
Σημείωση: Στις 20/02 είναι η Άλγεβρα της Λαμπροπούλου!!!!!!!!
Σημείωση: Στις 20/02 είναι η Άλγεβρα της Λαμπροπούλου!!!!!!!!
Για την Άλγεβρα δεν το ήξερα.Όπως έγιναν τα πράγματα ας πάει μετά την εξεταστική , δηλαδή από 22/2 και μετά.Δε γίνεται αλλιώς.22/2 γιατί υπάρχει πρόβλημα;Επειδή πέφτει κοντά στην Άλγεβρα;Συμφωνώ με την diony.Ας κλειδωθεί μια ημερομηνία από τώρα.
Δε νομίζω να τον ενοχλεί κανέναν λόγω της Άλγεβρας (εμένα τουλάχιστον που θα δώσω και τα 2 το προτιμώ έτσι).
Από ό,τι μου είπαν στις 22 έχει 18:00-21:00 Ρευστομηχανική...Φαντάζομαι αυτός θα είναι 1 λόγος...
Από ό,τι μου είπαν στις 22 έχει 18:00-21:00 Ρευστομηχανική...Φαντάζομαι αυτός θα είναι 1 λόγος...
Αλλα ντ'άλλα της παρασκευής το γάλα

- aeriko
- Real Name: ...
Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ημ/νία εξέτασης των Διακριτών ή δεν ισχύει αυτό που άκουσα...??...Βασικά,νομίζω ότι πρέπει να μαζευτούμε άτομα αν είναι και να προτείνουμε ημ/νία....
Θα βόλευε πολύ πάντως.....
Θα βόλευε πολύ πάντως.....
Για πότε θες να αλλάξει;
-
marousiotis
- Real Name: ---
Το οτι εξεταζονται 2 μαθηματα στις 22/2 σημαινει οτι το εξαμηνο θα ξεκινησει Τριτη 23/2;;;
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Ένα αίτημα που μου ήρθε στο portal από τον maThemaGician™
PS. Για αλλαγές μαθημάτων να ποστάρετε εδώ και για ύλη μαθημάτων στα αντίστοιχα topics των μαθημάτων!Ανακοίνωση
• Η εξέταση του μαθήματος «Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα», κατόπιν αιτήσεως των φοιτητών και με τη σύμφωνη γνώμη του διδάσκοντα, επανέρχεται στην αρχική της ημερομηνία, δηλαδή Τετάρτη 17/2 και ώρα 8.30 στα αμφιθέατρα 1, 2, 3.
• Για την εξέταση του μαθήματος «Συναρτησιακή Ανάλυση Ι», θα συνεννοηθείτε με τον διδάσκοντα.
-
citizen
- Real Name: Μάνος
τελικα εμαθε καποιος σιγουρα ποτε θα δωσουμε συναρτησιακη αναλυση?