Το πείραμα είναι φρέσκο, κι όποιος θέλει να το αναδημοσιεύσει θα πρέπει να πάρει την άδεια του Τσόλκα αλλιώς... τίποταtsolkas έγραψε:Copyright 2010: Christos A. Tsolkas Αγρίνιο, 17 Ιανουαρίου 2010
Υπάρχει και έτερος Τσόλκας, πιο χαμηλών τόνων (εικάζω). Μπορείτε να φανταστείτε κάτι σαν τα αδέρφια Γεωργιάδη. Το περιμένατε;tsolkas έγραψε:Ευχαριστίες: Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον αδελφό μου Φώτη Τσόλκα για την βοήθεια που μου προσέφερε κατά την εκτέλεση του πειράματος του κινούμενου ηλεκτρικού φορτίου.
Στο State of Agrinio το επίσημο νόμισμα είναι το δολλάριο.tsolkas έγραψε:Ερώτηση: Γιατί τα διάφορα Πανεπιστήμια, κ.λπ. δεν εκτελούν το απλό και σημαντικό αυτό πείραμα του κινούμενου ηλεκτρικού φορτίου το οποίο κοστίζει πολύ λίγα χρήματα (περίπου 300 δολάρια), προκειμένου να διαπιστώσουν και οι ίδιοι οι Καθηγητές Φυσικής των Πανεπιστημίων αυτών, ότι η Θεωρία της Σχετικότητας είναι πράγματι, μία απολύτως λανθασμένη Θεωρία Φυσικής;
Δώστε έμφαση στον τύπο των βελονιών, θα χρειαστεί μετάtsolkas έγραψε:Μέσα σε ένα πλαστικό σωλήνα C διαμέτρου d = 0,5 cm (π.χ. από ένα καλαμάκι αναψυκτικού), εισάγουμε 15 – 20 ατσάλινα βελόνια ραπτικής, μήκους l = 3,4 cm και συγκεκριμένα τα ατσάλινα αυτά βελόνια, είναι της μάρκας που φαίνεται στη φωτ. 3.
Φανταστείτε το εξής πείραμα: Είστε μπάτσος στην Τροχαία Αγρινίου και έχετε στήσει μπλόκο στον εθνικό δρόμο. Σταματάτε ένα αυτοκίνητο που κινείται με ν = 160 km/h, ως προς τη Γη για να κόψετε μια κλήση με p = 400 euro ως προς τον ΚΟΚ. Παρατηρείτε ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονται δυο πενηντάρηδες. Ο ένας κρατάει μια αυτοσχέδια μηχανή Wimshurst και ο άλλος φωνάζει ότι ο Einstein έχει άδικο. Με μια πρόχειρη έρευνα στο αυτοκίνητο βρίσκονται και κατάσχονται: κομμένα πλαστικά καλαμάκια, ατσάλινα βελόνια, σουρωτήρι, "πούδρα" "σιδήρου". Τι κάνετε;tsolkas έγραψε:Στη Φάση ΙΙ της εκτέλεσης του πειράματός μας, τοποθετούμε τη μηχανή Wimshurst (με τους πλαστικούς σωλήνες C και C΄ εντός των οποίων βρίσκονται τα απομαγνητισμένα βελόνια) μέσα σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο κινείται με ταχύτητα ν = 160 km/h, ως προς τη Γη.
1. Υποπτεύεστε χρήση σιδηρομαγνητικών ναρκωτικών και ενδεχόμενο παράσημο. Ενημερώνετε τη δίωξη.
2. Ειδοποιείτε κλιμάκιο του Δρομοκαΐτειου. Μέχρι να φθάσει απειλείτε τσ'υπόπτοι με το περίστροφό σας.
3. Ζητάτε αυτόγραφα τα οποία γίνονται ανάρπαστα σε Δημοπρασίες σε όλον τον κόσμο. Δεν θα δουλέψετε ποτέ ξανά σε μπλόκο.