Πυρηνική Φυσική και Στοιχειώδη Σωματίδια (Μέχρι 2009-2010)
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- prochatz
- Real Name: Πρόδρομος
- Facebook ID: 0
Re: Πυρηνική Φυσική και Στοιχειώδη Σωματίδια
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα ανακοινώθηκε η ύλη από τον κύριο Γαζή για το μάθημα των Στοιχειωδών Σωματιδίων. Την επισυνάπτω ώστε να μπορών να τη δουν όλοι και παρακαλώ να περαστεί στο εργαλείο.
- Συνημμένα
-
- YLH-STOIXEIWDH-SWMATIDIA_16JAN2010.pdf
- (61.54 KiB) Μεταφορτώθηκε 239 φορές
Την ουρά τη φάγαμε. Το γαϊδούρι έμεινε...
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
H υλη περάστηκε και στο εργαλείο.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
tha endiefere kanenan na metakinhthei to mathhma ths purhnikhs gia tis 19 mpas kai diabasoume ligo parapanw kai exoume mia elaxisth elpida na to perasoume??????
nai na apaithsoume na alla3ei gt h ulh eidika tou gazh einai terastia kai den uparxei xronos gia tpt.mhn 3exname dinoume kai kbanto 2....dhladh eleos!!!!ALLA3TE TO!!!!
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
μεσα και εγω... αλλά μαλλον πρεπει να βρουμε καλυτερο τροπο να συνεννοηθουμε απο το φορουμ... Ισως αν μαζευαμε υπογραφες καποια συγκεκριμενη μερα και συνεννοουμαστε με τους καθηγητες του μαθηματος να ηταν καλυτερα.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
e antee,oi meres pernane!!!!!as kanoume o,ti xreiazetai gia na metakinhthei!!!!
- thangus
- Real Name: Θανος
Κοιταχτε να δειτε 19 του μηνος εμεις του 7ου εξαμηνου δινουμε και στατιστικη φυσικη (παροτι πηγε σαν μαθημα στο 5ο εξαμηνο εμεις δεν το ειχαμε διαδαχτει και το εχουμε σε αυτο βαση του παλιου προγραμματος σπουδων) γ'αυτο αν ειναι να μετακινηθει η πυρηνικη φυσικη στις 19 να απαιτηθει να μετακινηθει και η στατιστικη φυσικη στην ημερομηνια που θα διναμε πυρηνικη,να γινει δηλαδη τραμπα μεταξυ των 2 μαθηματων...
"Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein
-
tackleberry
- Real Name: Γιώργος
Παίδες έμενα δεν με ενοχλεί η αλλαγή αλλά αν γίνει κάτι και αλλάξει να γίνει το αργότερο μέχρι την παρασκευή μην αλλάξει τελευταία στιγμή!!
paidia,otan leme 19 einai mia endeiktikh hmeromhnia.apla to 9 einai para polu nwris,an skeftei kaneis thn ylh pou edwse kyriolektika teleutaia stigmh o kurios gazhs.oso pio arga paei toso kalutera diavasmenoi tha eimaste..o,ti apofasisete.
Κι εγω σημερα ξυπνησα φρικαρισμενος επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω και αποφασισα οτι το Χ μαθημα πρεπει να παει 19 Φεβρουαριου .
Συγχωρεστε την ειρωνεια παιδια, δεν απευθυνομαι προσωπικα σε κανεναν. Η ολη κατασταση με τις αλλαγες μαθηματων ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ εχει καταντησει γελοια πλεον . & -
Συγχωρεστε την ειρωνεια παιδια, δεν απευθυνομαι προσωπικα σε κανεναν. Η ολη κατασταση με τις αλλαγες μαθηματων ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ εχει καταντησει γελοια πλεον . & -
epeidh orismenoi nomizoun oti to mathhma einai ampelofilosofies gia higgs swmatidia lupamai alla den einai....gnwrizw polla e3ypna poulia pou pianontai apo th muth.kapote grafame 5 ebvomades!!!!!opoios exei parakolouthhsei to mathhma kai xrwstaei kai alla mathhmata,3erei giati syzhtame allagh tou mathhmatos.apo ekei kai pera as apofasisei o kathenas!
- vbalos
- Real Name: Vasilis
Αν και πολύ θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα φέτος χωρίς Τσιπολίτη θα είναι πολύ πιο ευχάριστα , δε θα έλεγα με τπτ όχι σε μια τέτοιου είδους αλλαγή , γιτί έτσι κι αλλιώς το μάθημα με έχει ταλαιπωρήσει πολύ...οπότε αν αποφασίσετε κάποια κίνηση εγώ είμαι μέσα...Τι μπορεί όμως να γίνει???
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Δε μιλησα για τη δυσκολια του μαθηματος. Μιλησα ΜΟΝΟ για τις αποφασεις που παιρνετε καποιοι συναδελφοι για αλλαγες μαθηματων ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ(το επαναλαμβανω γιατι μαλλον δεν εγινα αντιληπτος)
Θελω να εστιασω στο:
opoios exei parakolouthhsei to mathhma kai xrwstaei kai alla mathhmata,3erei giati syzhtame allagh tou mathhmatos
>>εγω δεν ξερω παρολο που και το μαθημα παρακολουθησα και χρωσταω και αλλα μαθηματα.
Το θεμα ειναι αλλο ομως:
το προγραμμα εχει βγει τοσο καιρο.Γιατι κανεις δεν παραπονεθηκε για το συγκεκριμενο μαθημα; Περιμενετε να δωσουμε πρωτα και μετα να αλλαξει η ημερομηνια;
Θελω να εστιασω στο:
opoios exei parakolouthhsei to mathhma kai xrwstaei kai alla mathhmata,3erei giati syzhtame allagh tou mathhmatos
>>εγω δεν ξερω παρολο που και το μαθημα παρακολουθησα και χρωσταω και αλλα μαθηματα.
Το θεμα ειναι αλλο ομως:
το προγραμμα εχει βγει τοσο καιρο.Γιατι κανεις δεν παραπονεθηκε για το συγκεκριμενο μαθημα; Περιμενετε να δωσουμε πρωτα και μετα να αλλαξει η ημερομηνια;
- nightCrawler
- Real Name: ilias
Με βολεύει και μένα η μετακίνηση του μαθήματος αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα κι αν συμφωνηθεί κάτι τέτοιο από αρκετούς, από τη στιγμή που ήδη κάποιοι έχουν οργανώσει το διάβασμά τους αναλόγως, θα ήταν άδικο για εκείνους (+θα είχαν και δίκιο). Υπάρχει βέβαια και το - ομολογουμένως ουτοπικό - ενδεχόμενο να ζητήσουμε από τον κ. Γαζή να γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος όσον αφορά στην ύλη, αν αρκετοί δεν προλαβαίνουν.
Count on the unexpected.
The night shift
The night shift
- corfu
- Real Name: corfu
paidia oxi sthn allagh tou ma8hmatos.. kapoioi exoun kai roh optohlektronikhs kai dinoun ma8hma thn tetarth kai shmantiko gia thn roh...Den sumfwnw ka8olou gia thn metafora kai logika kai alloi sunadelfoi me thn idia roh..(milontas panta gia ebdomo eksamhno)
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.