Μαθηματική Ανάλυση ΙΙΙ

Μήπως να ξανακάνω Μηχανογραφικό;

Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!

Lesta
Real Name: Lesta
Facebook ID: 0

Re: Μαθηματική Ανάλυση ΙΙΙ

Δημοσίευση από Lesta »

Παιδια μηπως ξερει καποιος η επιφανεια z = x^2 + y^2 τι επιφανεια ειναι?
Άβαταρ μέλους
pasquale
Real Name: Λάμπρος

Δημοσίευση από pasquale »

Ένα παραβολοειδές, σκέψου μια κούπα
Lesta

Δημοσίευση από Lesta »

οκ σ΄ευχαριστώ pasquale
Irna
Real Name: Efi

Δημοσίευση από Irna »

HeartDoc έγραψε:Ναι προφανώς και το τρίεδρο Frenet είναι μέσα στην ύλη. Είναι από τα εισαγωγικά μαθήματα που κάνει ο Καδιανάκης στην θεωρία καμπύλων (παραμετρικές, φυσική παράμετρος, τρίεδρο Frenet κλπ). Εξάλλου, υπάρχουν και ασκήσεις πάνω σ' αυτό στην 1η εργασία στο site του. ;)
sugkekrimena ektos apo ta kefalaia pou anaferei o kadianakis einai mesa kai ta eisagwgika apo to kefalaio III to 4 kai to 5 kai apo to kefalaio IV to 8 kai to 9!
Άβαταρ μέλους
Malefino
Real Name: Thomas
Facebook ID: 2147483647

Δημοσίευση από Malefino »

Lesta έγραψε:Παιδια μηπως ξερει καποιος η επιφανεια z = x^2 + y^2 τι επιφανεια ειναι?
Για να σχεδιάσεις την καμπύλη ή την επιφάνεια μίας εξίσωσης σου προτείνω να ανατρέξεις στη σελίδα 117 στο βιβλίο της Αναλυτικής Γεωμετρίας του Καρανάσιου-Καδιανάκη.
Αν αγαπάς θα φας πακέτο
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.

VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com

Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
Lesta

Δημοσίευση από Lesta »

Malefino έγραψε:
Lesta έγραψε:Παιδια μηπως ξερει καποιος η επιφανεια z = x^2 + y^2 τι επιφανεια ειναι?
Για να σχεδιάσεις την καμπύλη ή την επιφάνεια μίας εξίσωσης σου προτείνω να ανατρέξεις στη σελίδα 117 στο βιβλίο της Αναλυτικής Γεωμετρίας του Καρανάσιου-Καδιανάκη.
Δεν έχω αυτό το βιβλίο. Εχω τον διανυσματικό λογισμό του Tromba.. Αλλά νομίζω ότι κατάλαβα. Thanks πάντως Malefino
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

Αναρωτιεμε τι τους επιασε φετος και για πρωτη αποφασισαν να δωσουν 2,5 ωρες αντι για 3 ωρες για τοσα πολλα θεματα. Προσωπικα το Γ απο το 3ο θεμα και το Β απο το 4ο (της ομαδας Α) δεν προλαβα να τα ακουμπισω, και με την προυποθεση οτι ολα τα υπολοιπα ειναι ολοσωστα (που πιστευω πως ειναι) ειμαι οριακα γυρω στο 7 (ευτιχως με το +1 (τουλαχιστον) απο τις εργασιες θα το πιασω το 8αρι σιγουρα), αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω ποιο ηταν το νοημα της σημερινης εξετασης. Να δουνε ποιος ξερει Αναλυση3 η μηπως να εξετασουν ποιος εχει εξασκηθει στο να γραφει γρηγορα??? Πιστευω πως το δικο μου παραπονο για τη σημερινη εξεταση ειναι και παραπονο πολλων αλλων.

Θελετε κυριοι να βαλετε αρκετα ερωτηματα ωστε η εξεταση να καλυπτει οσο περισσοτερα πραγματα απο την υλη γινεται, οκ, δεκτο, ετσι κι αλλιως αυτο κανετε καθε χρονο. Ποιος ο λογος ομως να μειωθει ο χρονος φετος κατα ενα ολοκληρο 30λεπτο??? Θεωρω οτι τα θεματα καθε χρονο ειναι για ενα 3ωρο, οχι επηδη ειναι δυσκολα αλλα επηδη τα προβληματα απαιτουν πολλες πραξεις, και τοσο χρειαζεται κατα μεσο ορο ο αρτια προετοιμασμενος φοιτητης για να τα γραψει ολα. Η ποιοτητα/ποσοτητα των θεματων σε σχεση με προηγουμενα ετη δεν θεωρω οτι αλλαξε, και ειμαι 100% σιγουρος οτι με μιση ωρα ακομα στη διαθεση μου θα εγραφα τουλαχιστον το ενα απο τα δυο ερωτηματα που αφησα, γιατι λοιπον αυτο το -30min στο χρονο φετως??? Τεστ γνωσεων ειναι η εξεταστικη, οχι αγωνας ταχυτητας!
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Άβαταρ μέλους
diosak
Real Name: Διονύσης

Δημοσίευση από diosak »

Aποτελέσματα
Θέματα Α Ομάδας
Θέματα Β Ομάδας
Απαντήσεις Θεμάτων

!!!! Μπορείτε να δείτε το γραπτό σας αφού μελετήσετε προσεκτικά τα θέματα και τις απαντήσεις τους στις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

Πέμτη 25/2/10 ώρα 8:30-10:30

Δευτέρα 1/3/10 ώρα 11:35-12:30, ή 14:30-15:30
Εικόνα
Εικόνα
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
Άβαταρ μέλους
MagGod
Real Name: <MIT|s|Mag>

Δημοσίευση από MagGod »

Help.το τρίεδρο Frenet είναι μέσα :?: plz πείτε όχιΕικόνα δεν θα το αντέξω κι άλλο χτύπημα της μοίρας Εικόνα.Ααα μιας και πόσταρω Εικόναας ρωτήσω την ύλη από το βιβλίο του ρασσία αν και φαντάζομαι πως είναι όλα μέσα ρωτάω για επιβαιβέωσηΕικόναthnx εκ των προτέρων :e_biggrin:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Malefino
Real Name: Thomas
Facebook ID: 2147483647

Δημοσίευση από Malefino »

o_apolytos έγραψε:Για όσους ξεκινήσανε ή θα ξεκινήσουνε διάβασμα, να προτείνω ένα κατπληκτικό βοήθημα που βρήκα ονλάιν. Μάλιστα έπεσε κι ένα θέμα ολόιδιο από εκεί φέτος (αυτό όπου πρέπει να βρεις τον όγκο του κώνου):
http://www.physics.upatras.gr/main.php? ... ourseId=10
Ρε απόλυτε εμένα μου βγάζει μόνο τα 4 κεφάλαια! Μήπως το έχες ολόκληρο?
Αν αγαπάς θα φας πακέτο
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.

VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com

Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
pipini
Real Name: oduseas vasilakopoulos

Δημοσίευση από pipini »

Και μενα δυστυχως μου το βγαζει μεχρι τη σελιδα 93..και ειναι κριμα γιατι φαινεται ιδιατερα χρησιμο..μηπως μπορει κανεις να μας βοηθησει να βρουμε ολοκληρο το αρχειο?
Άβαταρ μέλους
sarlot

Δημοσίευση από sarlot »

παιδιά είχε κανενάς σας πρόβλημα με τον βαθμό του στην επαναληπτικη της ανάλυσης 3? Γιατι εμένα με έκοψε με τρια και δεν το περίμενα με τίποτα να έχω κοπεί. Ξέρει κανείς αν ειναι γενικά αυστηρός στην βαθμολόγηση? Θα ξαωαπάω και στο γραφείο του βέβαια αλλα ακόμα δεν τον έχω βρει και ειπα να ρώτησω εδώ καμιά γενική πληροφορία...
ESMAP
Real Name: Dani

Δημοσίευση από ESMAP »

Ξερει κανεις αν ο Καρανασιος εδωσε παραταση για το 1ο φυλλαδιο που ηταν να το παραδωσουμε στις 3/11? Απ΄οτι ειδα δεν εχει ανεβασει τις λυσεις.
Άβαταρ μέλους
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Aimilios K

Δημοσίευση από meleneemil »

Δεν είναι πιθανό να μη τις ανεβάσει αμέσως?
Άλλωστε είχε πει πως ήταν ενδεικτική η ημερομηνία...οπότε ίσως να μην τις ανεβάσει ακόμα.
Logical? maybe. ميلين اميل
ESMAP
Real Name: Dani

Δημοσίευση από ESMAP »

Σ' ευχαριστω. Δεν το ηξερα οτι ηταν ενδεικτικη. Με εχει φοβισει ο Φουσκακης που τα θελει ολα στην ωρα τους με ακριβεια δευτερολεπτου :D .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δεύτερο Έτος”