Κλειστή σχολή στις 10/02
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- ran-tan-plan
- Real Name: fr
- Facebook ID: 0
Κλειστή σχολή στις 10/02
Απο την προηγουμενη Δευτερα ή Τριτη 26/01 υπαρχει αποφαση του Δ.Σ. των φοιτητων να ειναι κλειστη η σχολη την Τεταρτη 10 Φεβρουαριου.Αν δεν κανω λαθος αυτη ειναι η ημερα που θα εχει απεργια η ΑΔΕΔΥ καθως και το ΠΑΜΕ ή και δε-ξερω-γω ποιος αλλος...
Την προηγουμενη εβδομαδα απ την Γραμματεια μου χαν πει οτι δεν εχει αποφασιστει αν θα το δεχθουν(δεν ηταν ακριβως αυτη η λεξη-για να μην γκρινιαξουν οι τυπολατρεις..)
Ωστοσο σημερα μου το επιβεβαιωσαν,οτι δηλαδη αναβαλλονται οι εξετασεις και θα βγει ανακοινωση για τη νεα ημερομηνια διεξαγωγης τους...προσωπικη εκτιμηση μετα το τελος των υπολοιπων εξετασεων...
Την προηγουμενη εβδομαδα απ την Γραμματεια μου χαν πει οτι δεν εχει αποφασιστει αν θα το δεχθουν(δεν ηταν ακριβως αυτη η λεξη-για να μην γκρινιαξουν οι τυπολατρεις..)
Ωστοσο σημερα μου το επιβεβαιωσαν,οτι δηλαδη αναβαλλονται οι εξετασεις και θα βγει ανακοινωση για τη νεα ημερομηνια διεξαγωγης τους...προσωπικη εκτιμηση μετα το τελος των υπολοιπων εξετασεων...
nicolas
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Re: Κλειστή σχολή στις 10/02
...
ότι και να πω θα είναι στα πλαίσια λογοκρισίας!!!
Αυτή η εξεταστική θα βγει η πιο μεγάλη που έχω δώσει ΠΟΤΕ!!!
Ελπίζω να ανακοινώσουν σύντομα το που θα στείλουν αυτά τα μαθήματα!
ότι και να πω θα είναι στα πλαίσια λογοκρισίας!!!
Αυτή η εξεταστική θα βγει η πιο μεγάλη που έχω δώσει ΠΟΤΕ!!!
Ελπίζω να ανακοινώσουν σύντομα το που θα στείλουν αυτά τα μαθήματα!
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Έχει καταντήσει γελοίο,πλεον,αυτό το θέμα... Από πότε η ΔΣ παίρνει αποφάσεις που κανονικά θα έπρεπε να παρθουν σε μία ΓΣ?
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
προτεινω να κατεβασουμε ψηφισμα καταγγελιας των 2 αποφασεων στην επομενη ΓΣ (οταν αυτη γινει
).. οποιος ενδιαφερεται ας μου πει..
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
και να το κανεις αυτο, θα γινει τουλαχιστον 20 μερες μετα την 10η Φεβρουαριου...οπότε ποιό το νόημα?? Μηπως δεν θα αποφασιστεί κλειστή σχολή στην επόμενη απεργία???
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Δεν είναι το θέμα αυτό.
Το θέμα είναι ότι,για δεύτερη φορά,πραξικοματικά αποφασίζεται κάτι χωρίς ΓΣ. Αν γινόταν ΓΣ και έβγαινε αυτή η απόφαση,καλώς. Αλλά χωρίς ΓΣ,με απόφαση του ΔΣ και μάλιστα χωρίς να έχει το ΔΣ τις ανάλογες αρμοδιότητες αυτό είναι φασισμός. Είδαν,δηλαδή,ότι δε μαζεύεται κόσμος στις ΓΣ και πάνε να περάσουν αλλιώς τις αποφάσει τους? Έλεος.
Και άμα έχει και πορεία το ΠΑΜΕ όλοι καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο θέλουν να είναι κλειστή η σχολή... Για να μην έχουμε μετά πάτημα εμείς και λέμε "να,εμείς διαβαζουμε για την εξεταστικη και τα κομματόσκυλα πάνε σε πορείες". Τώρα έχουν έτοιμο το άλλοθι: "Εμείς πάμε σε πορείες όταν η σχολή είναι κλειστή".
Το θέμα είναι ότι,για δεύτερη φορά,πραξικοματικά αποφασίζεται κάτι χωρίς ΓΣ. Αν γινόταν ΓΣ και έβγαινε αυτή η απόφαση,καλώς. Αλλά χωρίς ΓΣ,με απόφαση του ΔΣ και μάλιστα χωρίς να έχει το ΔΣ τις ανάλογες αρμοδιότητες αυτό είναι φασισμός. Είδαν,δηλαδή,ότι δε μαζεύεται κόσμος στις ΓΣ και πάνε να περάσουν αλλιώς τις αποφάσει τους? Έλεος.
Και άμα έχει και πορεία το ΠΑΜΕ όλοι καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο θέλουν να είναι κλειστή η σχολή... Για να μην έχουμε μετά πάτημα εμείς και λέμε "να,εμείς διαβαζουμε για την εξεταστικη και τα κομματόσκυλα πάνε σε πορείες". Τώρα έχουν έτοιμο το άλλοθι: "Εμείς πάμε σε πορείες όταν η σχολή είναι κλειστή".
οχι δεν εχεις καταλάβει, η σχολή κλείνει και καλά επειδή πρέπει οποιος θέλει να παει στην πορεία αλλα να μην χάσει το μάθημα και να το δώσει άλλη μέρα. οποτε καλύτερα να γ@μη$ουμ3 το προγραμμα όλων! Για τον ίδιο λόγο κλείνει και οταν δεν είμαστε σε περίοδο εξεταστικής και σταματάνε τα μαθήματα. Δεν τους νοιάζει αν τους αποκαλείς κομματόσκυλα η όχι, εφ όσον καταφέρνουν να εξυπηρετούν το σκοπό τους. Προσωπικά δεν θεωρώ οτι καποια νόμιμη διαδικασία γενικότερα (ακόμα και ΓΣ οχι μονο ΔΣ) δινει το δικαίωμα σε απόλυτες μειοψηφίες να ενεργούν εις βάρος της ακαδημαϊκής δραστηριότητας. Φοιτητές πανω απ όλα.
Για αυτό και λεω οτι και να το καταγγείλεις δεν έχει νόημα μιας και στην επόμενη απεργία είτε μεσω ΓΣ είτε μέσω ΔΣ η σχολή θα κλείσει.
Για αυτό και λεω οτι και να το καταγγείλεις δεν έχει νόημα μιας και στην επόμενη απεργία είτε μεσω ΓΣ είτε μέσω ΔΣ η σχολή θα κλείσει.
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
- otinanai
Συμφωνω απολυτα με τον dj manos. Το θεμα δεν ειναι το περιεχομενο της αποφασης αλλα ο τροπος που παρθηκε! Αλλα ετσι ειναι. Απο την στιγμη που δεν αντιδρασαμε οπως επρεπε πριν δυο βδομαδες, βρηκαν την ευκολη λυση και το ξαναεκαναν. Αν γουσταραν πορεια με κλειστη σχολη να το εβαζαν στην τελευταια ΓΣ. Δεν εχουν δικαιωμα πλεον για κατι τετοιο. Αν θελουν να πανε πορεια να κανουν μονοι τους το προγραμμα τους και να θυσιασουν οσα μαθηματα θελουν. Δικα τους ομως... Ελεος!
- maThemaGician™
- Real Name: Πραγματικό όνομα
- Facebook ID: 3
ti lete re paidia? mipws na kanoume k kamia syneleysi mesa stin eksetastiki??

Μάθε
ΝΗ κι ας τηνε!!
- otinanai
αυτο καταλαβες εσυ?
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Δεν πήγαινε σε μένα η ερώτηση, αλλά θέλω να απαντήσω.otinanai έγραψε:αυτο καταλαβες εσυ?
Από τη στιγμή που δεν διαφωνείς με το περιεχόμενο της απόφασης, αλλά με τον τρόπο που πάρθηκε, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θα προτιμούσες αντί για ΔΣ να γίνει ΓΣ (ακόμα και εν μέσω εξεταστικής, κάτι που δε με βρίσκει αντίθετη). Αν, από την άλλη, δεν προτιμάς ούτε τη ΓΣ, τότε ή διαφωνείς με το περιεχόμενο της πρότασης ή είσαι γενικά κατά στο να γίνονται γενικές συνελεύσεις.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- otinanai
Δεν ειπα αν διαφωνω ή συμφωνω με το περιεχομενο της αποφασης.. Ειπα οτι βρισκω φασιστικο τον τροπο με τον οποιο παρθηκε.. Αν εχει καποια σημασια σε μια ενδεχομενη ΓΣ μαλλον υπερ θα ψηφιζα..
Επισης δεν βλεπω πολυ θετικα μια ΓΣ εν μεσω εξεταστικης. Βεβαια αν αποφασιστει κατι τετοιο δεν θα βγω να το καταγγειλω, αντιθετα θα προσπαθισω να παρευρεθω..
Αυτο που λεω ειναι οτι ειναι απαραδεκτο το ΔΣ να παιρνει μια τετοια αποφαση μονο του.. τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο
Επισης δεν βλεπω πολυ θετικα μια ΓΣ εν μεσω εξεταστικης. Βεβαια αν αποφασιστει κατι τετοιο δεν θα βγω να το καταγγειλω, αντιθετα θα προσπαθισω να παρευρεθω..
Αυτο που λεω ειναι οτι ειναι απαραδεκτο το ΔΣ να παιρνει μια τετοια αποφαση μονο του.. τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Μα προφανώς αυτό που λες έχει ένα επακόλουθο. Δεν στέκει το "τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο".
Οκ, συμφωνώ μαζί σου ότι το να πάρει το ΔΣ τέτοια απόφαση είναι τεράστια κατάχρηση εξουσίας. Από κει και πέρα, όμως, τι? Αν συμφωνείς με το ότι αυτή τη μέρα η σχολή καλώς είναι κλειστή, θα'πρεπε την απόφαση αυτή να την πάρει κάποιο όργανο. Όχι το ΔΣ, γιατι διαφωνούμε. Άρα απομένει η ΓΣ. Δεν ξέρω αν με πιάνεις... είναι θέμα λογικής (έχει πέσει πολύ διάβασμα αυτές τις μέρες
).
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι από τη στιγμή που κάποια άτομα συμφωνούν στο να είναι κλειστή η σχολή στις 10 του μηνός, αλλά καταγγέλλουν το γεγονός ότι μια τέτοια απόφαση βγήκε από το ΔΣ, ουσιαστικά λένε ότι έπρεπε να γίνει ΓΣ με θέμα το αν θα είναι κλειστή η σχολή εκείνη τη μέρα (και ελπίδα ότι η απόφαση αυτή θα υπερψηφιζόταν).
Οκ, συμφωνώ μαζί σου ότι το να πάρει το ΔΣ τέτοια απόφαση είναι τεράστια κατάχρηση εξουσίας. Από κει και πέρα, όμως, τι? Αν συμφωνείς με το ότι αυτή τη μέρα η σχολή καλώς είναι κλειστή, θα'πρεπε την απόφαση αυτή να την πάρει κάποιο όργανο. Όχι το ΔΣ, γιατι διαφωνούμε. Άρα απομένει η ΓΣ. Δεν ξέρω αν με πιάνεις... είναι θέμα λογικής (έχει πέσει πολύ διάβασμα αυτές τις μέρες
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι από τη στιγμή που κάποια άτομα συμφωνούν στο να είναι κλειστή η σχολή στις 10 του μηνός, αλλά καταγγέλλουν το γεγονός ότι μια τέτοια απόφαση βγήκε από το ΔΣ, ουσιαστικά λένε ότι έπρεπε να γίνει ΓΣ με θέμα το αν θα είναι κλειστή η σχολή εκείνη τη μέρα (και ελπίδα ότι η απόφαση αυτή θα υπερψηφιζόταν).
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
- otinanai
τελευταιο πραγμα γιατι αυριο δινω
δεν με καιει αν θα παρθει ή οχι η συγκεκριμενη αποφαση. Αν καποιους τους ενδιαφερει τοσο πολυ ας μαζεψουν υπογραφες για ΓΣ και εκει το συζηταμε. Αν και οπως ειπα μια ΓΣ αυτες τις μερες δεν ειναι οτι καλυτερο. Ασε που δεν παιζει να εχει απαρτια..
Καλο διαβασμα!
δεν με καιει αν θα παρθει ή οχι η συγκεκριμενη αποφαση. Αν καποιους τους ενδιαφερει τοσο πολυ ας μαζεψουν υπογραφες για ΓΣ και εκει το συζηταμε. Αν και οπως ειπα μια ΓΣ αυτες τις μερες δεν ειναι οτι καλυτερο. Ασε που δεν παιζει να εχει απαρτια..
Καλο διαβασμα!