Κλειστή σχολή στις 10/02

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Re: Κλειστή σχολή στις 10/02

Δημοσίευση από msl »

Μια ΓΣ τέτοιες μέρες δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα .. Θα γινόταν, δε θα είχαμε απαρτία και με βάση το καταστατικό θα γινόταν την επόμενη βδομάδα, αλλά και πάλι δε θα ήταν σίγουρη η απαρτία. Θα καταλήγαμε να χάσουμε την εξέταση από τουλάχιστον 2 ζώνες μαθημάτων (πες όσα δίνουν 12.30-3.00), για μια απόφαση που στο τέλος πάλι με ΔΣ θα την παίρνανε! Και μιλάμε για μια μέρα που είναι ήδη μερικώς χαμένη από πλευράς εξετάσεων, μιας και πιθανότατα θα έχουμε και απεργίες στα μέσα μεταφοράς (συνεπώς οι εξετάσεις θα αναβάλλονταν όπως και να 'χει). Οπότε .. πολύ κακό για το τίποτα (από πλευράς εξεταστικής .. γιατί από πλευράς κατάχρησης εξουσίας είναι άλλου παπά ..).
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
zinovia
Real Name: zinovia

Δημοσίευση από zinovia »

Για να μην γινεται νταβαντουρι για το τιποτα...
Η σχολη στης 10 θα ηταν κλειστη ειτε με δσ ειτε οχι διοτι εχουν παρει αποφαση τα σωματεια.
Το οτι με αποφαση δσ ο συλλογος δειχνει τη συμπαρασταση του δεν το βλεπω κακο.
Απο κει και περα η συνελευση με βαση το καταστατικο επρεπε να γινει την ημερα που η σχολη ηταν κλειστη
(εξ αναβολης).
Οσο για την κλαψα... ναι κ μενα δεν με βολευει να παει η εξεταστικη μου +1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ!!!!Ουαουυυυ
Γινεται της *((^%%$$ γυρω μας ρε παιδια...οσοι εχουν γονεις δημοσιους υπαλ. θα το εχουν μυριστει!!
εμενα η μανα μου ειναι φιλολογος και θεωρειται υψηλομισθη με 1200 ευρω το μηνααααα καθαρα!!!!και θα εχει περικοπες!!!
Οσοι ειστε απο επαρχια για σκεφτειται ποσο κοστιζει να σπουδαζεται αθηνα!!!!
Μακαρι να ειχε γινει συνελευση προφανως,αλλα να κανεις τι τωρα;;να μην πας στην κινητοποιηση;;οπως προειπα η σχολη κλειστη θα ειναι ετσι κ αλλιως!!!!
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

zinovia έγραψε:Οσοι ειστε απο επαρχια για σκεφτειται ποσο κοστιζει να σπουδαζεται αθηνα!!!!
τότε γιατί δεν πήρες πτυχίο στα 5 χρόνια να τελειώνεις;
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

zinovia έγραψε: Οσο για την κλαψα... ναι κ μενα δεν με βολευει να παει η εξεταστικη μου +1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ!!!!Ουαουυυυ
Αν υποψιαστώ, ότι τα μαθήματα της 10ης Φεβρουαρίου θα μεταφερθούν για Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, θα πεθάνω! Ή θα "πεθάνω" κανέναν άλλο...

Γίνεται που γίνεται η μ@λ@κία -εε συγγνώμη η απεργία ήθελα να πω- και μας παίρνει όλους η μπάλα, τουλάχιστον ας πάνε τέλος Φεβρουαρίου.. Παρασκευή 26, ή ακόμα καλύτερα για να μην χαλάμε και την παράδοση, τη Δευτέρα 1η Μαρτίου! :e_biggrin:
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"

Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

:lol: :lol: :lol:
ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 10ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/2 ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 3.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 6.00 μ.μ. Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/2/10.
:heart:

edit: άκυρο :P απλά θα λαλήσω από τις "πολλές αλλαγές τελευταίας στιγμής"! :e_biggrin:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Τρί Φεβ 02, 2010 6:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Ας πηδηχτούμε όλοι μαζί από το παράθυρο.
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από lunatic »

οσοι εχουν γονεις δημοσιους υπαλ. θα το εχουν μυριστει!!
Ωπα ωπα ωπα....Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί.... Μην τρελαθούμε κιόλας..... Δημόσιοι υπάλληλοι είναι κ σε εφορίες και σε πολεοδομίες και στον ΟΤΕ κ 1002 άλλα.... Εχεις δει κατι μισθούς που παίρνουν? Και γιατι?Για να δουλεύουν 10^-9 ώρες την εβδομάδα?

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι η μητέρα σου που είναι φιλόλογος παίρνει 1200 ευρώ για να δουλεύει 25 ώρες (το πολύ) την εβδομάδα?
Αυτό μας κάνει ενα 50αρικο τη μέρα....Δεν είναι υψηλό μεροκάματο αλλά δεν είναι και το βασικό... Άλλοι για τα ίδια και λιγότερα λεφτά δουλεύουν 40-45 ωρες την εβδομάδα....

ΔΕΝ ξερω τι ακριβως θα κοψουν και απο ποιους αλλα΄σίγουρα θα ηταν πιο σωστο να κοψουν από κατι δημόσιους υπαλλήλους με μισθούς 1700+........
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

zinovia έγραψε:Για να μην γινεται νταβαντουρι για το τιποτα...
Η σχολη στης 10 θα ηταν κλειστη ειτε με δσ ειτε οχι διοτι εχουν παρει αποφαση τα σωματεια.
Το οτι με αποφαση δσ ο συλλογος δειχνει τη συμπαρασταση του δεν το βλεπω κακο.
Απο κει και περα η συνελευση με βαση το καταστατικο επρεπε να γινει την ημερα που η σχολη ηταν κλειστη
(εξ αναβολης).
Οσο για την κλαψα... ναι κ μενα δεν με βολευει να παει η εξεταστικη μου +1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ!!!!Ουαουυυυ
Γινεται της *((^%%$$ γυρω μας ρε παιδια...οσοι εχουν γονεις δημοσιους υπαλ. θα το εχουν μυριστει!!
εμενα η μανα μου ειναι φιλολογος και θεωρειται υψηλομισθη με 1200 ευρω το μηνααααα καθαρα!!!!και θα εχει περικοπες!!!
Οσοι ειστε απο επαρχια για σκεφτειται ποσο κοστιζει να σπουδαζεται αθηνα!!!!
Μακαρι να ειχε γινει συνελευση προφανως,αλλα να κανεις τι τωρα;;να μην πας στην κινητοποιηση;;οπως προειπα η σχολη κλειστη θα ειναι ετσι κ αλλιως!!!!
:shock:

Αυτά δεν είναι επιχειρήματα. Με την ίδια λογική ο Χ κάποτε θα πεθάνει. Το να πάω να τον σκοτώσω εγώ από τώρα δεν το βρίσκω και ιδιαίτερα κακό. :whatever:

Υπάρχει ή δεν υπάρχει ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ καταστατικό που λέει ότι τέτοιες αποφάσεις παίρνονται από τις ΓΣ?

Επίσης,άλλο πράγμα κλείνει μία σχολή επειδή δε θα υπάρχουν Μέσα Μεταφοράς λόγω απεργίας της ΑΔΕΔΥ και άλλο αποφασίζουμε να συμμετάσχουμε και εμείς στην απεργία της ΑΔΕΔΥ γι αυτό κλείνουμε την σχολή. Είμαι ο μόνος που βλέπει διαφορά σ αυτά τα δύο?

Όσοι είναι απο επαρχία και δεν έχουν οικονομική άνεση φροντίζουν να τελειώσουν τη σχολή στα 5 χρόνια.

Και τέλος,όσοι έχουμε γονείς δημοσίους υπαλλήλους αφήνουμε τους γονείς μας να απεργήσουν για τα αιτήματα τους. Δεν πάμε και εμείς απο δίπλα σαν τους ξεκάρφωτους. Εκτός και αν είσαι εσύ δημόσιος υπάλληλος και δε το ξέρουμε...
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

Ωπα ωπα ωπα....Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί.... Μην τρελαθούμε κιόλας..... Δημόσιοι υπάλληλοι είναι κ σε εφορίες και σε πολεοδομίες και στον ΟΤΕ κ 1002 άλλα.... Εχεις δει κατι μισθούς που παίρνουν? Και γιατι?Για να δουλεύουν 10^-9 ώρες την εβδομάδα?

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι η μητέρα σου που είναι φιλόλογος παίρνει 1200 ευρώ για να δουλεύει 25 ώρες (το πολύ) την εβδομάδα?
Αυτό μας κάνει ενα 50αρικο τη μέρα....Δεν είναι υψηλό μεροκάματο αλλά δεν είναι και το βασικό... Άλλοι για τα ίδια και λιγότερα λεφτά δουλεύουν 40-45 ωρες την εβδομάδα....

ΔΕΝ ξερω τι ακριβως θα κοψουν και απο ποιους αλλα΄σίγουρα θα ηταν πιο σωστο να κοψουν από κατι δημόσιους υπαλλήλους με μισθούς 1700+........
Ρε φίλε τι είναι αυτά που λες , είσαι στα καλά σου ??? Ένας φιλόλογος , όπως και ένας ανειδίκευτος εργάτης βέβαια , θα έπρεπε να παίρνει πολύ παραπάνω από 1200 ευρω το μήνα και πολύ παραπάνω από 50 ευρω την ημέρα...Το μεγάλο θέμα εδώ είναι φίλε ότι από τη μεταπολίτευση και μετά , πέσανε με τα μούτρα στις μίζες και την κατασπατάληση των πόρων των ταμείων (κάποιοι φώναζαν τότε αλλά ήταν βλέπεις αποστειρωμένοι οπισθοδρομικοί ) και τελικά η χώρα βρέθηκε να έχει τριπλάσιο έλλειμα από το έλλειμα που είχαν Ρωσία και Αργεντινή πριν βαρέσουν κανόνι...Και τώρα οι ίδιοι που επωφελήθηκαν της καταστάσεως , που γέμισαν τις τσέπες τους και εξασφάλισαν μέχρι και τα παιδιά των τρισέγγονών τους ζητάνε από εμάς να πληρώσουμε τα σπασμένα τους (άλλος γ@μ@ει και άλλος πληρώνει που λέμε )...και αντί όλοι να ξεσηκωθούμε και να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν το κάνουμε θέμα για το εάν θα πρέπει η σχολή να κλείσει μια μέρα , ώστε να διαμαρτυρηθούμε για όλο αυτό...
Και για να επιστρέψω λιγάκι στο θέμα του φιλόλογου , ξέρεις φίλε μου πόσα δίνουν για post doc στην Αγγλία?? 36000 λίρες για κάνε τη διαίρεση να δεις πόσες λίρες είναι το μήνα απλά και μόνο για να σπουδάσεις και ίσως μετά να καταλάβεις τι σημαίνει ότι μια χώρα αναγνωρίζει τις αξίες και τη μόρφωση...Και στο κάτω κάτω φίλε μου άλλοι δε δου΄λεύουν ούτε αυτές τις 25 ώρες και βγάζουν τα 1200 ευρώ ανά ώρα , αλλά δεν άκουσα κανέναν να θέλει να τους κόψει , αλλά βέβαια είναι λογικό αφού αυτοί είναι οι κύριοι σπόνσορες των κομμάτων εξουσίας σε προεκλογικές περιόδους...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Είμαι στα πολύ καλά μου...ΔΕΝ ειπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι αυτά είναι καλά λεφτά....Αλλά ΠΑΝΤΑ συγκρίνουμε και τι συμβαίνει γύρω μας... Σε μια χώρα λοιπόν που ο εργατης παιρνει ενα 1000αρικο για 40-45 ωρες, να μην μιλάνε καθόλου οι καθηγητες.....

Κώδικας: Επιλογή όλων

36000 λίρες για κάνε τη διαίρεση να δεις πόσες λίρες είναι το μήνα απλά και μόνο για να σπουδάσεις και ίσως μετά να καταλάβεις τι σημαίνει ότι μια χώρα αναγνωρίζει τις αξίες και τη μόρφωση...
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα εδω μαλλον θες να μου πεις ότι οι καθηγητες πρεπει να πληρώνονται παραπάνω επειδή κάνουν κοινωνικό έργο....Μάλλον δεν πήγες σχολείο στην Ελλάδα όπως εγω...Γιατί αν ρωτήσεις όποιον πήγε σχολείο στην Ελλάδα θα σου πει οτι το 95 των καθηγητών είναι για τα μπάζα και δεν θα πρεπε να περνάνε ούτε έξω απο σχολείο....

Αλλοι παίρνουν 1.200.000 χωρις να δουλεύουν καθόλου αλλά αυτό είναι άλλο θέμα όπως καταλαβαίνεις....Φυσικά και να τα πάρουν από αυτους...Αν τους βαστάει....
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Λοιπόν, έχω μία εξόχως σημαντική καταγγελία να κάνω. Σε ανάλογο θέμα προ ημερών, είχα στείλει αυτό το post. Ε, λοιπόν, το site που είχε το κείμενο του συνδέσμου που είχα βάλει, έκλεισε αιφνιδίως πριν λίγες μέρες! Έχω βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται για δολιοφθορά γνωστών κομματόσκυλων, που ανησύχησαν διαβάζοντας το κείμενο, μήπως χάσουν και την κουτάλα και τα ζουμιά. Ως εκ τούτου, εγώ ο ίδιος θα ηγηθώ εκτεταμένης έρευνας, και θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο βεβαίως βεβαίως! :lol: :lol:

Όπως καταλαβαίνετε προτιμώ να το διακωμωδήσω. Για τα υπόλοιπα, παραπέμπω στη ρήση της Κικής Δημουλά που έχω στην υπογραφή μου..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
mind_the_gap
Real Name: Κουλης

Δημοσίευση από mind_the_gap »

Ρε παιδια, δεν ξερω, μονο εγω το βλεπω αυτο αλλα με ποιο δικαιωμα κλεινει η σχολη απο ΚΑΠΟΙΑ αδεδυ, ΚΑΠΟΙΟ παμε και ΚΑΠΟΙΟ δσ??

Κ αν προσπαθησω να συμφωνησω με οσους υπερμαχονται της αποφασης, γιατι ολα αυτα τα προαναφερθεντα ΚΑΠΟΙΑ(που καμια σχεση δν εχουν με τη δημοσια παιδεια) εχουν τη "δυναμη" να κλεισουν μια σχολη εν μεσω εξεταστικης κ συνεπως να αλλαξουν ημερομηνια σε καποιο μαθημα ενω οι απλοι φοιτητες(που βεβαιως βεβαιως εχουν σχεση με τη δημοσια παιδεια) δεν μπορουν..??Οσοι προσπαθησαν να αλλαξουν μαθημα αφου ειχε ξεκινησει η εξεταστικη, ακομα κ με πλειοψηφικη αποφαση, βρηκαν την καθ'ολα φιλικη σταση της γραμματειας που διατεινονταν οτι "το προγραμμα εντος εξεταστικης δεν αλλαζει!"Και να που αλλαξε...ΚΑΙ απο καποιους εξωθεν, ΚΑΙ απο μειοψηφια...

Γι' αυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα σαν χωρα...Γιατι αν στο εξωτερικο ειναι το κεφαλαιο που μεταχειριζεται τα πανεπιστημια, εδω ειναι τα εργατικα συνδικατα...Δεν βλεπω ιδιαιτερη διαφορα, αν εξαιρεσεις του οτι εκει σε πληρωνουν ενω εδω προσπαθουν να σου περασουν την "ιδεολογια του εργατη"!(εδω μπορω λοιπον να διορθωσω τον vbalos λεγοντας του οτι αυτα τα 36000 δεν τα δινει το κρατος της αγγλιας αλλα οι εταιρειες...)

Προσοχη!Δεν λεω οτι αυτο που εχουμε εδω ειναι το λαθος κ εκει ειναι το σωστο, αλλα σε καμια περιπτωση δν ειναι αυτη η σωστη κατευθυνση...

Υ.Γ.:Που να εδινα κ μαθημα στις 10 Φλεβαρη... :e_biggrin:
A fact of life: After Monday and Tuesday, even the calendar says W T F ...
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Εγω βλέπω τεράστια διαφορά....Βλέπω επιστήμονες να προκόυουν ενώ εδώ πάνε στα σκουπίδια πολλά παιδιά.....

Αφού τα έχουμε ξαναπεί...Μια μειοψηφία που νομίζει ότι είναι πλειοψηφία κυβερνά...
Αν δεν υπάρχουν ΜΜΜ καλώς να κλείσει και η σχολή.... Αλλά γι αυτόν το λόγο και όχι για ψυχολογική υποστήριξη στα δημόσια κοπρόσκυλα...εχμ υπαλλήλους ήθελα να πω....
no pasaran
Real Name: nikos

Δημοσίευση από no pasaran »

Νομιζω οτι δεν πανε καλα μερικοι εδω μεσα..αλλος χαρακηριζει την απεργια μ@λ@κι@ αλλος λεει οτι στις σχολες κανουν κουμαντο τα συνδικατα(ποιος ηρθε;;;;) και οτι τι γαματα ειναι εξω που το κεφαλαιο καθοριζει τον τροπο λειτουργιας των σχολων..(λες και εδω δεν γινεται ερευνα για εταιρειες)..Το θεμα ειναι οτι εχει καλεστει μια απεργια απενταντι στα νεα μετρα και καποιοι μιλανε για δημοσιους υπαλληλους των 1200 ευρω και δεν λενε τπτ για τους βιομηχανους και τα golden boys που οι μισθοι τους ποτε δεν ειναι στο στοχαστρο..ας ξεφυγουμε λιγο απο την βολη μας!αμαν πια με τους καριεριστες φοιτητες που μολις ακουσουν για κινητοποιηση ή καταληψη ξεκινανε την κλαψα για τα μαθηματα..
Το θεμα βεβαια προκυπτει απο τον τροπο ληψης της αποφασης..προφανως το δσ δεν εχει δικαιωμα να αποφασιζει πριν τους φοιτητες γι αυτους(αν και στην προκειμενη νομιζω οτι ειναι θεμα της ΑΔΕΔΗ και οχι του δσ),αλλα αμφιβαλω κατα ποσο αυτοι που κλαιγονται πατησαν ποτε σε καμια συνελευση..τωρα τα περι κομματοσκυλων αλλου!

κουβαλα τον προτζεκτορα,μπας και σε κανουν λεκτορα..
Άβαταρ μέλους
mind_the_gap
Real Name: Κουλης

Δημοσίευση από mind_the_gap »

Και αλλος παλι κανει πως δεν καταλαβαινει...γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι αθελα του παραφραζει αυτα που λεω!
Οπως και να χει, οφειλω νομιζω να σου διευκρινισω καποια πραγματα...
Καταρχας, αποποιουμαι τον ευθυνων οσον αφορα το χαρακτηρισμο μ@λ@κι@ κ την αναφορα στα 1200€ διοτι δεν ημουν εγω που το ειπε.Απλα για να μην μου το φορτωσουν κ αυτο...
Δευτερον,μακαριος ειναι αυτος που πιστευει οτι τα συνδικατα δεν επεμβαινουν καθολου στην ομαλη λειτουργια των πανεπιστημιων..Τι για το ΠΑΜΕ θα σου πει ο αλλος να κανουμε απεργια την ταδε μερα, τι για την ΓΣΕΕ κ την ΑΔΕΔΥ να συμπαρασταθουμε στους λιμενεργατες..Κ αν δεν σε ικανοποιει αυτη η εμμεση αναφορα, μπορεις παντα να σκεφτεσαι σε ποσες απεργιες συμμετεχουν οι καθηγητες κ θα βγαλεις το συμπερασμα σου...
Τριτον, ξεκαθαρισα νομιζω τη θεση μου οσον αφορα τα ξενα πανεπιστημια επιτηδες στο τελος αλλα μαλλον δεν το εκανα σωστα.Δεν θα την ξανααναφερω, ενα απλο scroll up ειναι, αρκει μονο να αναλογιστεις ποσοι ειναι αυτοι που φευγουν απο την ελλαδιτσα κ τοτε ισως πιασεις το νοημα.
Τεταρτον, συμφωνεις οτι η ολη αντιδραση προερχεται απο τον τροπο ληψης της εν λογω αποφασης ομως δεν σε βλεπω να διαμαρτυρεσαι κ εσυ ο ιδιος...κ αν το οτι δεν το κανεις οφειλεται στο γεγονος οτι "ειναι θεμα της ΑΔΕΔΗ", αφενος 'πως το αφηνεις να περναει ασχολιαστο?' και αφετερου ερχεσαι στα λογια μου οτι εξωθεν παραγοντες επηρεαζουν την ομαλη λειτουργια της σχολης..!Πραγμα που εν τελει δεν βλεπω το λογο να μη συμφωνησεις οτι ειναι σκανδαλωδες...
Και τελος, ανεφερες κατι για καριεριστες...Δεν νομιζω οτι τα πανεπιστημια εχουν θεσεις για μη-καριεριστες...Αν το να μη θελω να μπω στο δημοσιο με κανει εναν απο αυτους, τοτε λεω να κουβαλησω κ εγω τον προτζεκτορα μου... :e_biggrin:
A fact of life: After Monday and Tuesday, even the calendar says W T F ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”