"Μεταφορά" της Γ.Σ. 20/2/07 σε 21/2/07

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

rontrigez

Δημοσίευση από rontrigez »

Ematha oti telika h sineleysi tha ginei tin Tetarti 21-2-07 stoys sinitheis xwrous, tis sinitheis wres.Alitheyei?
BO

Δημοσίευση από BO »

Αληθεύει. Γιατί όμως έγινε αυτό; Ας μας απαντήσει κάποιος "αρμόδιος".
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

ίσως να 'γινε, επειδή δεν προλάβαινα αύριο να έρθω Αθήνα
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Έλαβα το παρακάτω mail από τον Jason (από κάποια παράταξη των ΕΑΑΚ):
Ιάσων Κούβδος έγραψε:Αγαπητοί συνάδελφοι άλλαξαν τα σχέδια: λόγω διακοπών, η συνέλευση μετατέθηκε για την Τετάρτη, 21/2, ίδιο μέρος, ίδια ώρα...
Παρακαλούμε, όσοι μπορείτε, ελάτε στην ώρα σας, ήτοι 12:30, άντε 1!
Ελπίζω να καλυφθήκατε, γιατί εγώ δεν καλύφθηκα. Η κατάληψη της Σχολής παρατάθηκε κατά μια μέρα χωρίς να αποφασίσει ο Σύλλογος. Γιατί; "Λόγω διακοπών". Άραγε αυτοί που αποφασίζουν μία (παραπάνω) μέρα κατάληψης, γιατί δεν αποφασίζουν και για όλες τις υπόλοιπες;

Ίσως να φαίνομαι σχολαστικός ή υπερβολικός, αλλά ποιος είναι αυτός που αποφασίζει για το αν η Σχολή θα παραμείνει έστω και ΜΙΑ ΩΡΑ περισσότερο υπό κατάληψη, παρά τα όσα ψήφισαν οι Φοιτητές; Το Δ.Σ.; Το Συντονιστικό; Τα ΕΑΑΚ; Η ΠΚΣ; Ποιος;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Πολύ σωστό αυτό! Προτείνω να πάμε για μάθημα την Τετάρτη
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

οι ερετοι και ανακλυτοι εκπροσωποι του φοιτιτικου συλλογου σεμφε δεν μπορουν να υλοποιησουν την αποφαση του συλλογου???
μας καθισαν βαρια τα καλαμαρακια μου φαινεται....
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
BO

Δημοσίευση από BO »

Όταν ξεκίνησαν οι καταλήψεις το θεώρησα προβλέψιμο, όταν χάθηκε η εξεταστική και το εξάμηνο το βρήκα εξοργιστικό, έπειτα αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα να σκοτίζομαι για μια δυστυχώς μη αναστρέψιμη κατάσταση. Την προηγούμενη εβδομάδα όταν πληροφορήθηκα για τις δύο πορείες του "Φοιτητικού Συλλόγου" βιάστηκα να θεωρήσω ότι η κατάσταση δεν θα μπορούσε να γίνει περισσότερο κωμικοτραγική (προφανώς είναι πολύ ήπιος ο χαρακτηρισμός μου). Μέχρι που διάβασα ότι η συνέλευση πήγε μια μέρα μετά λόγω ΔΙΑΚΟΠΩΝ. Ναι το ξαναγράφω για να το εμπεδώσουμε λόγω διακοπών.

Επειδή νομίζω ότι και η υπομονή έχει τα όρια της και επειδή το "αγωνιστικό" πλαίσιο που ψηφίστηκε την προηγούμενη Τρίτη μιλούσε για κατάληψη μέχρι τις 20/02 και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, καλώ όλους τους φοιτητές να πάμε την Τετάρτη στη σχολή καθώς δεν θα είναι υπό κατάληψη.

Επίσης καλώ τους διαχειριστές αυτής της ιστοσελίδας, η οποία είναι η μοναδική μη συνδικαλιστική της σχολής μας, να ανεβάσουν στην αρχική σελίδα ανακοίνωση που θα λέει ότι η σχολή θα είναι ανοικτή την Τετάρτη μέχρι να γίνει η συνέλευση στις 12.30

Νομίζω ότι αξίζει να γίνει η ύστατη προσπάθεια μπας και σωθούν τα ασυμάζευτα.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι με το κάψιμο του καρνάβαλου έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες των αγωνιστών φοιτητών, της ζωντανής κατάληψης και οποιασδήποτε άλλης αηδίας έχει ακουστεί στην πολύπαθη ΣΕΜΦΕ.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει Κωστή. Απλώς το θέμα μπορεί να είναι ήσσονος σημασίας φαινομενικά (σιγά, τι είναι μια μέρα κατάληψης μπροστά στους μήνες που έχουν περάσει; ), αλλά στην ουσία αποδεικνύεται ένα πράγμα: Τα παλικάρια έχουν ξεφύγει τελείως και κάνουν ό,τι τους καυλώσει.

Η ημερομηνία διεξαγωγής μιας Γενικής Συνέλευσης μπορεί να αλλάξει με απλή πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο. Μπορεί όντως να έγινε κάποιο "τηλεφωνικό" Δ.Σ. ανάμεσα σε ΠΚΣ-ΕΑΑΚ και ΕΔΡΑ ή ΠΑΣΠ (γιατί μόνοι τους ΠΚΣ & ΕΑΑΚ δεν μπορούν να πάρουν απόφαση) και ότι συμφωνήθηκε η μετάθεση της ημερομηνίας της Γ.Σ..

Αλλά παράταση της κατάληψης ποιός αποφάσισε και με ποιό δικαίωμα; Το πλαίσιο της ΠΚΣ που υπερψηφίστηκε στην τελευταία Γ.Σ. ανέφερε ρητά "Κατάληψη μέχρι την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου". Μπορείτε να ανατρέξετε στο site της ΕΔΡΑς για την ηλεκτρονική μορφή όλων των πλαισίων.

Κατά τα άλλα όταν μιλάμε ορισμένοι για καφρίλα των παρατάξεων είμαστε εγκάθετοι. Σαν δε ντρεπόμαστε λίγο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος drcypher την Τρί Φεβ 20, 2007 1:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Kωστας

Δημοσίευση από Kωστας »

Ρε παιδια τι περιμενατε?Ελλαδα...καλοι οι αγωνες αλλα οι διακοπες διακοπες...Καλοκαιρι  Χριστουγεννα Πασχα.
Χωρις πλακα την Τεταρτη στη σχολη πρεπει να γινει μαθημα κανονικα και με το νομο.Αλλα ξεχασα τοτε θα μας λενε γραφειοκρατες!
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Προφανώς και πρέπει να γίνει μάθημα κανονικά την Τετάρτη μέχρι την ώρα διεξαγωγής της συνέλευσης. Ο Σύλλογος δεν έχει αποφασίσει κατάληψη για την Τετάρτη. Εκτός αν πλέον ΤΟΣΟ χύμα δείχνουν τον προσχηματικό χαρακτήρα των ΓΣ, και όλα είναι αποφασισμένα από πριν...

Άβαταρ μέλους
Soulhunter
Real Name: Christos Altiparmakis

Δημοσίευση από Soulhunter »

Επειδή εγώ έχω μείνει με την απορία τώρα, αύριο δηλαδή θα πάμε και θα γίνει μάθημα ή απλά θα βρούμε τις πόρτες κλειστές (ή μαλλον κλειδωμένες).....;
Off Topic
Λίγο καμμένη - άκυρη απορία με μάλλον συνηθισμένη απάντηση, το ξέρω...
The most incomprehensible thing about the world is that it is at all comprehensible...
roundnipple

Δημοσίευση από roundnipple »

Mathima prepi na ginei an theloume na eimaste tipikoi sto plaisio pou psifistike, apla apo tin empeiria mou pou exo apo tin sxoli den nomizo na erthei kanenas kathigitis kai den nomizo na einai xeklidotoi oi perisoteroi xoroi. To oti kapoio einai "ntavatzides" sti sxoli den xriazetai na to katalavoume apo teties energies...
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Hengeo »

Ίσως φανώ υπερβολικός αλλά μου φαίνεται πως οι περισσότεροι φοιτητές συνδικαλιστές δεν απέχουν πολύ από ένα τσούρμο κ..παιδα που τα έχουν όλα έτοιμα από τους γονείς τους και κάνουν τους επαναστάτες κλπ χωρίς να νοιάζονται για τίποτα άλλο. Ασφαλώς και υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς καταλήγω πως αυτός είναι ο κανόνας. Όσο αναφορά την υποτιθέμενη δημοκρατία; Τα λεγόμενα του Ισοκράτη στην υπογραφή μου τα λένε όλα..

Κρίμα..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

κανε μας την χαρη ρε φιλε γιατι τετοιες αυθαιρετες κρισεις μπορω να κανω και εγω... κωλοπαιδα μας λεει και η γιαννακου και ο πολυδωρας...
και ο πολυδωρας με τις ακινητες ζαρντινιερες του- στρατιωτακια- σακους του μποξ μαλλον εχει διαβασει ισοκρατη και αναμασαει αυτα περι δικαιωματος της ελευθεριας και της ισοτητας και αυθαδειας και δικαιωματος!
κριτικη μπορεις να κανεις αλλα οχι να προσβαλλεις ανθρωπους που δεν ξερεις, διαδικασιες που δεν συμμετεχεις, αγωνες που δεν κανεις!!
η λεγομενη δημοκρατια φαινεται στο καραγκιοζιλικι της βουλης... εχεις κατσει ποτε να δεις τι παιζει εκει???
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
blackstar

Δημοσίευση από blackstar »

kκαλησπερα!ναι τυπικα ετσι ειναι γι'αυριο δεν εχει ειπωθει κατι για καταληψη ωστοσο ξεχναμε ενα σημαντικο στοιχειο οι καθηγητες εχουν ηδη αποφασισει απεργια μεχρι και πεμπτη!ετσι και να παμε για μαθημα κι ανοιχτη να'ναι η σχολη (πραγμα δυσκολο)χωρις καθηγητες μαθημα δεν μπορει να γινει σωστα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”