Ομοφυλοφιλία

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
Ih8 mags
Real Name: ...........................................
Facebook ID: 0

Re: Ομοφυλοφιλία

Δημοσίευση από Ih8 mags »

lunatic έγραψε:χαχα μόνο δαίμονες?
Εδω έχω γνωστό που είναι αριστερόχειρας και μικρός του έδεναν το χέρι για να αναγκαστεί να γράψει με το δεξί...Μεγάλος τώρα αυτός πλέον μπορεί να γράφει και με τα 2.Γ@μ@το δεν ειναι να γραφεις κ με τα 2? :e_biggrin:

Η συγκριση των αριστεροχειρων με τους ομοφυλοφιλους δεν μου καθεται καλα ομως.Τεσπα
Off Topic
Εγώ πάλι ενώ είμαι δεξιόχειρας,επείδη η μεγαλύτερη αδελφή μου ήταν "δαιμονισμένη" με βάζαν να γράφω με τ'αριστερο στην αρχή που μάθαινα να γράφω.. :? πολύ απελευθερωμένη η φαμίλια μου..Πλέον γράφω μόνο με το δεξί και με σκατά γράμματα..
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Off Topic
O kanenas έγραψε:Παλιότερα, οι αριστερόχειρες θεωρούνταν δαίμονες ή κάτι τέτοιο (δεν το'χω ψάξει) λόγω της νοοτροπίας που είχε επιβληθεί από τις τότε εξουσίες, οι οποίες προφανώς καθόριζαν και την κοινή γνώμη.
Επειδή γνωρίζω προσωπικά (πιο προσωπικά δε γίνεται, η γιαγιά μου ήταν αριστερόχειρας και το κληρονόμησα και εγώ), αυτό μάλλον ήταν η ακραία περίπτωση. Το σύνηθες (όπως και στην περίπτωση της γιαγιάς μου), ήταν να θεωρείται ότι το παιδί από λάθος χρησιμοποιεί το κακό χέρι, και να το αναγκάζουν να χρησιμοποιεί το καλό δεξί, απλώς διότι θεωρείτο δεδομένο ότι το δεξί είναι πάντα το καλό. Ευτυχώς για μένα οι γονείς μου ήξεραν!
lunatic έγραψε:Μεγάλος τώρα αυτός πλέον μπορεί να γράφει και με τα 2.Γ@μ@το δεν ειναι να γραφεις κ με τα 2? :e_biggrin:
Εγώ έχω πάθει το άλλο. Όταν έπιασα mouse υπολογιστή για πρώτη φορά το έπιασα με το δεξί χωρίς να το σκεφτώ, δεν ήξερα ότι έμπαινε και αριστερά, με αποτέλεσμα να το συνηθίσω έτσι, αν και μπορώ να το πιάσω και με το αριστερό. Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορώ να γράφω με το αριστερό την ώρα που το χρησιμοποιώ με το δεξί :e_biggrin:
lunatic έγραψε:Η συγκριση των αριστεροχειρων με τους ομοφυλοφιλους δεν μου καθεται καλα ομως.Τεσπα
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο ναι, διότι τουλάχιστον οι αριστερόχειρες δεν είχαν ποτέ άνισα δικαιώματα στους νόμους, απλώς ήθελα να καυτηριάσω το ίδιο μοτίβο συμπεριφοράς. Τέλος πάντων, συμφωνώ ότι καμία από τις ακραίες αντιδράσεις δεν είναι σωστή, αρκεί να υπάρχει αλληλοσεβασμός και ισότητα δικαιωμάτων και νόμων (αυτό όμως περιλαμβάνει και τον πολιτικό γάμο, και το μέχρι που μπορεί να φτάσουν σε δημόσιους χώρους, κ.λ.π.).
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Βεβαίως πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές του καθενός και μάλιστα εγώ συμφωνώ σε πολλές από τις διεκδικήσεις τους όπως ο πολιτικός γάμος ή μια παρόμοια λύση μόνο και μόνο για να είναι καλυμένοι σε κάποια νομικά ζητήματα.
Αλλά στο θέμα της υιοθεσίας παιδιού είμαι εντελώς αντίθετος....Ε όπως και να το κάνουμε είναι "κάπως".....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
lesgaybitrans
Real Name: alexis

Δημοσίευση από lesgaybitrans »

Καλημέρα
Σερφάροντας στο ίντερνετ παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον την συζήτηση
Έτσι αποφάσισα να γραφώ και σε αυτό το φόρουμ και να αναρτήσω την επιστημονική γνώση.

Παρακαλώ να ελέγξετε όλα τα λίνκς στο μόρ ίνφο των βίντεοζ που σας παραθέτω

Η επιστήμη έχει ειδικό όρο για το θέμα, σεξουαλικός προσανατολισμός...

http://www.youtube.com/watch?v=0LxUBzyfx0s

όσον αφορά το φύλο, πόσα φύλα υπάρχουνε, προτείνω το γκουγκλάρισμα των λέξεων κοινωνική ψυχολογία και όσων θα δείτε εδώ μέσα:

http://www.youtube.com/watch?v=ngwnP51itpk

και για το τι συμβαίνει κάθε μέρα στην φύση, αυτό εδώ\

http://www.youtube.com/watch?v=E16j7b-eHDM

όπως και με το πόσες μορφές εμφανίζεται η ομοφυλοφιλία στην φύση

http://www.youtube.com/watch?v=uZfIeFDZtWE

Και λίγο πιο αναλυτικά γιατί ίσως κάποιοι δεν το δούνε ( με λίγο χιουμορίστικο ύφος)

1st) Some species are predominantly homosexual

2nd) Most of them are BISEXUAL

3d) MOST OF THEM COMBINE SEX FOR PROCREATION AND SEX WITH PLEASURE

4th) Some animals form long term homosexual pair bonds sometimes LIFE LONG.

5th) THERE IS LES/GAY ADOPTION! Some animals rear their young in same-sex pair bonds

And let's not forget; Animals use other sexual tactics too!
a) They have oral
b) They masturbate
c) They even use SEX TOYS --> that is hilarious!

εδώ το επίσημο επιστημονικό πόρισμα της έγκυρης ΑΡΑ για τις υιοθεσίας απο γκέι ζευγάρια

American Psychological Association APA policy statement regarding same-sex parenting; "The results of existing research comparing gay and les parents to heterosexual parents and children of gay or les parents to children of heterosexual parents are quite uniform: common stereotypes are not supported by the data...In summary, there is no evidence to suggest that les women and gay men are unfit to be parents or that psycho-social development among children of gay men and les women is compromised in any respect relevant to that among offspring of heterosexual parents. Not a single study has found children of gay or les parents to be disadvantaged in any significant respect relative to children of heterosexual parents. Indeed, the evidence to date suggests parents are as likely as those provided by heterosexual parents to support and enable children's psychological growth" Studies comparing groups of children raised by homosexual and by heterosexual parents find no developmental differences between the two groups of children in four critical areas: their intelligence psychological adjustment social adjustment popularity with friends.

Δεν θα καθίσω να αναλύσω τον όρο φυσιολογικό και αν μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική η ομοφυλόφιλη συμπεριφορά. Το φυσιολογικό ειναι κάτι εντελώς σχετικό και καθορίζεται απο τις εκάστωτε κοινωνικές δυνάμεις. Παρ'όλα αυτά, στην επιστήμη υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος σκέψης και ορισμένα κριτήρια για να θεωρηθεί κατι φυσιολογικό. Να μην είναι ασθένεια, να είναι υγεία , να μην ψυχοπαθολογία κοκ Με βάση τα κριτήρια όλων των διάσημων ψυχιατρικών πηγών, ο σεξουαλικός προσανατολισμός (γενικά) είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά, απλά διαφορετική απο τις άλλες.
αυτά κι εδώ αν υπάρχει καμιά απορία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”