[Bahn TV] Τηλεοπτικά ταξίδια με το τρένο!
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
[Bahn TV] Τηλεοπτικά ταξίδια με το τρένο!
Είχα πάει τις προάλλες σε έναν φίλο με δορυφορική και ψάχναμε τα κανάλια. Έπεσα, λοιπόν, πάνω στο Bahn TV. Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα περί τίνος πρόκειται: Επιλεγμένοι συρμοί έχουν τοποθετημένες κάμερες στο εμπρός μέρος της μηχανής, όπου καταγράφεται και αναμεταδίδεται η διαδρομή 24 ώρες το 24ωρο!
Ό,τι πρέπει για όσους δεν μπορούν να κοιμηθούν... Βάζεις Bahn TV και περιμένεις να κουραστείς από τη διαδρομή. Προσοχή: Μην κάτσετε ανάποδα στο κάθισμα γιατί θα χάσετε τη θέα!
Φαντάζεστε να είχαμε τέτοιο σκηνικό και στην Ελλάδα; Κάμερα στον Καρβουνιάρη! Ακόμη κι αν δεν σταματούσε η προβολή κάθε πέντε λεπτά λόγω "τεχνικούς προβλήματος" θα είχαμε πολλές ώρες στάσιμης εικόνας λόγω των μηχανολογικών από τα οποία συχνά υποφοφέρει ο Εθνικός Καρβουνιάρης μέσα σε ζούγκλες, δίπλα σε πλαγιές, ανάμεσα σε χωράφια.
Φυσικά το "πρόγραμμα" του σταθμού προβάλλεται και online στην επίσημη σελίδα τους. Ρίξτε μια ματιά να πάθετε!
Ό,τι πρέπει για όσους δεν μπορούν να κοιμηθούν... Βάζεις Bahn TV και περιμένεις να κουραστείς από τη διαδρομή. Προσοχή: Μην κάτσετε ανάποδα στο κάθισμα γιατί θα χάσετε τη θέα!
Φαντάζεστε να είχαμε τέτοιο σκηνικό και στην Ελλάδα; Κάμερα στον Καρβουνιάρη! Ακόμη κι αν δεν σταματούσε η προβολή κάθε πέντε λεπτά λόγω "τεχνικούς προβλήματος" θα είχαμε πολλές ώρες στάσιμης εικόνας λόγω των μηχανολογικών από τα οποία συχνά υποφοφέρει ο Εθνικός Καρβουνιάρης μέσα σε ζούγκλες, δίπλα σε πλαγιές, ανάμεσα σε χωράφια.
Φυσικά το "πρόγραμμα" του σταθμού προβάλλεται και online στην επίσημη σελίδα τους. Ρίξτε μια ματιά να πάθετε!
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- xaplas
- Real Name: Real Name
Γαμάτο!!!
Είχα υπόψη μου το κανάλι αυτό, το παρακολουθούσα κιόλας μερικές φορές, γιατί έχει και ωραία ντοκυμαντέρ με εκείνα τα υπέροχα-άσπρα-γρήγορα-υπερσύγχρονα-σιγά-μην-έρθουν-ποτέ-στην-Ελλάδα τρένα (ICE, "ιτσέ-ε"), αλλά ποτέ δεν το είχα δει αυτό!! Μάλλον θα είναι καινούριο κόλπο.
Κυριολεκτικά ό,τι πρέπει για τις αϋπνίες...
Είχα υπόψη μου το κανάλι αυτό, το παρακολουθούσα κιόλας μερικές φορές, γιατί έχει και ωραία ντοκυμαντέρ με εκείνα τα υπέροχα-άσπρα-γρήγορα-υπερσύγχρονα-σιγά-μην-έρθουν-ποτέ-στην-Ελλάδα τρένα (ICE, "ιτσέ-ε"), αλλά ποτέ δεν το είχα δει αυτό!! Μάλλον θα είναι καινούριο κόλπο.
Κυριολεκτικά ό,τι πρέπει για τις αϋπνίες...
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Τι να λέμε...η Deutsche Bahn είναι πολύ μπροστά, εδώ και χρόνια...
παρ'όλα αυτά μην αδικείτε τον καημένο τον ΟΣΕ. Κάνει ό,τι μπορεί σε πολύ αντίξοες συνθήκες, και τουλάχιστον στο μη πελοποννησιακό τμήμα του δικτύου του παρέχει ολοένα και αυξανόμενης ποιότητας υπηρεσίες. Εγώ είμαι φανατικός του φίλος
Κι επίσης ας μην ξεχνάμε ότι όλο το ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο διατρέχει ένα καταπληκτικό τοπίο που κόβει την ανάσα, όλο εναλλαγές... σίγουρα θα γίνονταν εξαιρετικό βιντεοσκοπημένο.
Ελπίζω drcypher να μη βλέπεις τρένα της Κάτω Σαξωνίας ή της Βορείου Ρηνανίας-Βεστφαλίας, γιατί καταλαβαίνω το λόγο που κοιμάσαι σαν πουλάκι - βαριέσαι τον ατέλειωτο πράσινο κάμπο
παρ'όλα αυτά μην αδικείτε τον καημένο τον ΟΣΕ. Κάνει ό,τι μπορεί σε πολύ αντίξοες συνθήκες, και τουλάχιστον στο μη πελοποννησιακό τμήμα του δικτύου του παρέχει ολοένα και αυξανόμενης ποιότητας υπηρεσίες. Εγώ είμαι φανατικός του φίλος
Κι επίσης ας μην ξεχνάμε ότι όλο το ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο διατρέχει ένα καταπληκτικό τοπίο που κόβει την ανάσα, όλο εναλλαγές... σίγουρα θα γίνονταν εξαιρετικό βιντεοσκοπημένο.
Ελπίζω drcypher να μη βλέπεις τρένα της Κάτω Σαξωνίας ή της Βορείου Ρηνανίας-Βεστφαλίας, γιατί καταλαβαίνω το λόγο που κοιμάσαι σαν πουλάκι - βαριέσαι τον ατέλειωτο πράσινο κάμπο
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
ναι αλλα εμας μας νοιαζει περισσοτερο το πελοποννησιακο τμημα του δικτυου......
παρα πολυ καλο ,φανταστειτε κατι τετοιο στον οδοντοτο ας πουμε, στα καλαβρυτα τα σπαει η ιδεα
παρα πολυ καλο ,φανταστειτε κατι τετοιο στον οδοντοτο ας πουμε, στα καλαβρυτα τα σπαει η ιδεα
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Πράγματι, το Πελοποννησιακό μας καίει. Αλλά π.χ. με 2 ευρώ εισιτήριο Πύργο-Πάτρα δε νομίζω να αποτελούν έκπληξη οι 2-3 στάσεις στα λαγκάδια. Τέλος πάντων, τι ψάχνεις σε μια χώρα που μέχρι πρότινος το μεγαλύτερο τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου υπήρχε από την εποχή του Τρικούπη...
Το μόνο αξιόπιστο μέσον σταθερής τροχιάς στην Ελλάδα είναι το Αττικό Μετρό, αλλά δε νομίζω πως έχει κανείς να δει πολλά στη διαδρομή. Χώρια που θα πρέπει να έχει τον ήχο στο mute για να μην πάθει υστερία από το θόρυβο (ας είναι καλά τα πράσινα λαμόγια και οι "ήσσονος σημασίας" περικοπές τους)...
Το μόνο αξιόπιστο μέσον σταθερής τροχιάς στην Ελλάδα είναι το Αττικό Μετρό, αλλά δε νομίζω πως έχει κανείς να δει πολλά στη διαδρομή. Χώρια που θα πρέπει να έχει τον ήχο στο mute για να μην πάθει υστερία από το θόρυβο (ας είναι καλά τα πράσινα λαμόγια και οι "ήσσονος σημασίας" περικοπές τους)...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Σε εμάς πάντως (Πελοπόννησο) έχουν κόψει το σιδηρόδρομο εδώ και κάτι χρόνια, γιατί κάνουν έργα. Από το καλοκαίρι λένε ότι θα έχουμε ξανά τρένο. Και μάλλον θα είναι πιο εξελιγμένο.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ναι αλλα εμας μας νοιαζει περισσοτερο το πελοποννησιακο τμημα του δικτυου.
χου ρε χαμουτζηδες!!!Πράγματι, το Πελοποννησιακό μας καίει.
εμενα παντως θα επαιζαν τα ναυρα μου αν εβλεπα την διαδρομη (που εχω κανει απειρες φορες) Στ.Λαρισσης - Χαλκιδα ...
ειδικα τις 4 πρωτες στασεις...
Το μεσα δεν το δειχνει καθολου??? Τις "μεσοκοπες" γιαγιαδες που οταν εντοπισουν αδεια θεση γινονται Υπεργιαγιαδες και φτανουν παντα πρωτες??? Τους ελεγκτες που αν δεν προλαβες να βγαλεις εισιτηριο σε κανουν ρομπα σε ολα τον κοσμο (ακομα και αν θα κατεβεις σε 2 στασεις)??

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα