Κλειστή σχολή στις 10/02

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis
Facebook ID: 0

Re: Κλειστή σχολή στις 10/02

Δημοσίευση από vbalos »

Φίλε μου COn αρχικά θέλω να μου θυμήσεις τόπικ στο οποίο γίναμε κώλος επειδή εγώ είχα όρεξη και δεν είχε σχέση με τα αθλητικά...
Δεύτερον τι περίεργο ένας ουτοπιστής (κατ'εσέ) να αναφέρεται σε λοβοτομημένο ακροατήριο , ενώ κάποιος που βολεύεται με ένα σύστημα απάνθρωπο όπως το σημερινό να αναφέρεται και να ακούγεται από ανοιχτόμυαλους ανθρώπους...δεν ξέρω ειλικρινά μου μοιάζει κάπως αντιφατικό...
Τρίτον μιλάς για τις απαντήσεις που δεν δόθηκαν σε λουνατικ και ελ-χουάν , αλλά γαργάρα όσες δε δόθηκαν σε εμένα...Θα περίμενα λίγη περισσότερη αντικειμενικότητα από έναν αξιοκράτη βεβαίως βεβαίως όπως είσαι εσύ...
Τέταρτον και τελευταίον γιατί ειλικρινά τώρα πια βαρέθηκα , όταν κάποιος απεργεί και τα αιτήματά του είναι δίκαια είναι ηθική υποχρέωση του καθενός να του συμπαρασταθεί έστω και αν είναι να κλείσει η σχολή...οι 1800 που δε θέλουν κλειστές σχολές μπορούν κάλλιστα το Μαϊο - Απρίλιο να έρθουν στις εκλογές να ψηφίσουν τη ΔΑΠαρα μαζικά και να τελειώνει η συζήτηση πριν καν αρχίσει ... Αν αυτοί πέραν του τι συμβαίνει στον κόσμο αδιαφορούν και για το τι συμβαίνει μέσα στα ίδια τους τα πόδια δε φταίω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος ''προπαγανδιστής'' και ''λοβοτομημένος'' αριστερός...
Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε το διάλογό σας στα επίπεδα που σας αρμόζει , να χλευάσετε , να κοροϊδέψετε και να χαίρεστε για τις ''μνημειώδεις'' ατάκες σας και τα εμετικά σας αστειάκια...για μια ακόμη φορά μου αποδείξατε πόσο βαρετό είναι να μιλάς με ανθρώπους χωρίς όνειρα από αυτά που ξεφεύγουν λιγάκι από τη βόλεψη και την τσέπη τους...
Καλά να περάσετε στις 10/02 ότι και να κάνετε...τραμπάλα , διάβασμα ή καφεδάκι...Μην ξεχαστείτε όμως και πάρετε αμάξι θα έχει κίνηση μάλλον εκείνη τη μέρα :e_biggrin:
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

Πιστεύω πως ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ έχει μια μουσική περίληψη σε αυτά που λέει η μία πλευρά σε αυτό το topic. Δώστε βάση στο στίχο τα λέει καλύτερα από εσάς :e_biggrin:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E3I3ijkyABw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε το διάλογό σας στα επίπεδα που σας αρμόζει , να χλευάσετε , να κοροϊδέψετε και να χαίρεστε για τις ''μνημειώδεις'' ατάκες σας και τα εμετικά σας αστειάκια...για μια ακόμη φορά μου αποδείξατε πόσο βαρετό είναι να μιλάς με ανθρώπους χωρίς όνειρα από αυτά που ξεφεύγουν λιγάκι από τη βόλεψη και την τσέπη τους...
Καλά να περάσετε στις 10/02 ότι και να κάνετε...τραμπάλα , διάβασμα ή καφεδάκι...Μην ξεχαστείτε όμως και πάρετε αμάξι θα έχει κίνηση μάλλον εκείνη τη μέρα
Απορώ πως έχεις τα μούτρα και μιλάς ακόμα....ΕΣΥ ξεκίνησες να κοροιδεύεις και να λες βλακείες και λες οτι το κάνουν οι άλλοι....Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο?

@msl
Τι περιμένεις να ακούσεις?Αφού είπε ότι δεν μιλάει σε εμάς...

@COn
Πες τα ρε άνθρωπε....Πετάνε μια βλακεία κ νομίζουν ότι έδωσαν απάντηση....
Ρίχνουν το επίπεδο κ μετά σου λένε ότι το έριξες εσύ....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

C0n έγραψε:Anamella συγκηνιτική η προσπάθειά σου να διατηρηθεί ε ένα επίπεδο η συζήτηση, όταν ομως τα επιχειρήματα του ενός εξαντλούνται και περιορίζονται σε ουτοπισμούς και παπαγαλείες χωρις περιεχόμενο και μάλιστα απαιτείται και συγκεκριμένου τύπου ακροατήριο για αυτά (να μαντέψω? αβουλα πρωτοετά χωρις επαφή με τον έξω κόσμο, ευπλαστη συνείδηση και εύκολη λεία της συκεκριμένης προπαγάνδας, τέλειο θύμα της πλύσης εγκεφάλου και μελλοντικό στρατιωτάκι του απεργειακού "αγωνα") είναι λογικό η συζήτηση να έχει φθίνει πολύ πριν χλευάσουν οι ΕΛ-Juan και lunatic.

Παράδειγμα: δύο φορές εθεσε την ερώτηση ο lunatic
lunatic έγραψε:ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ το δικαίωμα σας να θέλετε να απεργήσετε και να συμπαρασταθείτε στον αγώνα. Δεν σας απαγόρεψε ποτέ κανεις να κατέβετε σε πορεία. Εσείς λοιπόν με ποιο δικαίωμα απαγορεύετε σε ΕΜΑΣ να πάμε στην σχολή μας αν θέλουμε...?
και δυο φορές πήρε την απάντηση πως στόχος είναι να ξεβολευτούν οι βολεμένοι για να πάρουνε κ εκείνοι τα όπλα.

απάντηση: Όσοι σκοπεύουν να συμμετάσχουν σε μία απεργία θα το κάνουν είτε είναι κλειστή η σχολή είτε όχι. Απο κεί και πέρα, κλειστή σχολή εξυπηρετεί μόνο αυτούς που απο κεί που θα χάνανε το μάθημά τους, ανακατατάσσουν ολο το πρόγραμμα της σχολής για όλους. Οι 10 δηλαδή (50? 100? 200? δεν ειναι παραπάνω) αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας της σχολής για τους υπόιπους 1800.

και μετά από αυτή την απάντηση τι επιχείρημα αντιτάσσεται? ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ! θεωρείς εσύ οτι έτσι προάγεται ο διάλογος? Με παραλογισμούς?

Το "κατάλληλο ακροατήριο" ομως δεν θα αντέκρουε το αρχικό επιχείρημα, πργμα που το καθιστά και "κατάλληλο".
Το θέμα δεν είναι να προσπαθήσω εγώ, αλλά να προσπαθήσουν όλοι οι άλλοι εδώ μέσα να μιλήσουν πολιτισμένα ακόμα και αν δεν τους το επιτρέπει ο συνομιλητής!

Το να γνωρίζεις τι συμβαίνει γύρω σου και να προσπαθείς με όποιο τρόπο διαθέτεις να επέμβεις στα κακώς κείμενα, δε με βρίσκει αντίθετη. Αντίθετη είμαι στις ακρότητες και στις πράξεις που δε στηρίζονται πίσω από μια δομημένη λογική. Δομημένη, δηλαδή να ξέρουν κάθε κίνηση από τι πυροδοτείται και γιατί, με τις ενέργειες να είναι λογικά επακόλουθες και σκεπτόμενοι πως υπάρχουν και άλλα όντα στον πλανήτη Γη! (για τους άλλους πλανήτες δεν ξέρω ακόμα .. )

Αυτά που είπες μπορώ να τα αντικρούσω κι εγώ και να καταλήξω να κάνω μια συζήτηση με τον εαυτό μου περί της ουσίας του να κλείνουμε τις σχολές! (αλλά μετά θα μου πληρώσει κανείς τα ψυχοφάρμακα; :P) Απλά στη διαχωριστική γραμμή που έχω ανάμεσα σε αποδεκτά επίπεδα συνδικαλισμού στη σχολή και μη αποδεκτά .. οι ενέργειες του ΦΣ έχουν περάσει στα μη αποδεκτά, εξού και δεν επικροτώ -και δεν ασχολούμαι σε μεγάλο βαθμό- πια.

Μ' αρέσει, όμως, να κάνω διάλογο με αυτά τα παιδιά, γιατί έχουν πράγματα να πουν! Αρκεί ο συνομιλητής να έχει ανοιχτά αφτιά και ανοιχτό μυαλό!

@all
lunatic έγραψε:@msl
Τι περιμένεις να ακούσεις?
:Hangman: έλα ντε ..

Το θέμα έχει τελειώσει προ πολλού .. :P
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Απορώ πως έχεις τα μούτρα και μιλάς ακόμα....ΕΣΥ ξεκίνησες να κοροιδεύεις και να λες βλακείες και λες οτι το κάνουν οι άλλοι....Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο?

@msl
Τι περιμένεις να ακούσεις?Αφού είπε ότι δεν μιλάει σε εμάς...
Όχι δεν ντρέπομαι καθόλου , άλλοι θα ΄πρεπε να ντρέπονται γι'αυτά που λένε και τις απόψεις που εκφράζουν και δε μιλάω για εσένα αλλά γι'αυτούς με τους οποίους συνομιλείς και τους δίνεις και points τέσπα δε σε κατηγορώ νέος είσαι στο φόρουμ αργότερα θα καταλάβεις...Όσο για το ότι δε μιλάω προφανώς και δεν αναφερόμουν στη msl (πως θα μπορούσα άλλωστε να μιλήσω έτσι σε μια νεραϊδα?? :) ) , αλλά δεν το κατάλαβες όπως και πολλά άλλα είμαι σίγουρος...
@COn
Πες τα ρε άνθρωπε....Πετάνε μια βλακεία κ νομίζουν ότι έδωσαν απάντηση....
Ρίχνουν το επίπεδο κ μετά σου λένε ότι το έριξες εσύ....
Αγορίνα μου ταυτίζεσαι με τις απόψεις κάποιου , του οποίου η επιχειρηματολογία πάνω σε αυτά που πιστεύει και πρεσβεύει απέχει χιλιόμετρα από τη δική σου...Ο COn όσο και αν εδώ και χρόνια ''θέλω να του σπάσω τα μούτρα'' έχει απίστευτη συνέπεια και ρητορική στο λόγο του αν και είναι λιγάκι λαϊκιστάκος... :wink: Εσύ πάλι τίποτε από όλα αυτά...Μάθε να επιχειρηματολογείς με την ίδια συνέπεια , απέκτησε την ιδιάζουσα και έξυπνη ειρωνία του και μετά έλα να μιλήσουμε...
Υ.Γ. Και επειδή και πάλι έπεσα στη λούπα ... ''Δεν περιγράφω άλλο'' Ότι κατάλαβε καθένας κατάλαβε και αναλόγως να πράξει , έχουμε και ένα τελευταίο μάθημα να δώσουμε να πάρουμε και κανένα πτυχίο...

Και επειδή βάζουμε και τραγουδάκια , ας ακούσεις φίλε κατεστραμμένε , τι λέει κάποιος άλλος εδώ για την άλλη πλευρά :[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XppDfz7j9yk[/youtube]
Αυτός σίγουρα τα λέει καλύτερα...
J.R.T
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Λες σε μενα να μαθω να επιχειρηματολογώ όταν δεν εχεις δώσει κανένα επιχείρημα ενώ εγώ το μόνο που έκανα ήταν μια απλή ερώτηση...?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Μπλα μπλα μπλα...χα χα χα ... ωραία για πάμε...
J.R.T
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

Όπως έλεγε και το τραγουδάκι που έβλα πριν, για να στο προσαρμόσω λίγο, κάτσε στον κόσμο σου μαζί με αυτούς που πιστεύουν τα ίδια με σένα, κάντε όσο αγώνα θέτε, αφήστε όμως αυτούς που δεν ονειροπολούν και δεν φαντάζονται την στιγμή που θα πάρουν τα όπλα και θα κάνουν την επανάσταση, να συνεχίσουν την μίζερη κατε εσένα ζωή τους...
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

vbalos έγραψε:Όχι δεν ντρέπομαι καθόλου , άλλοι θα ΄πρεπε να ντρέπονται γι'αυτά που λένε και τις απόψεις που εκφράζουν και δε μιλάω για εσένα αλλά γι'αυτούς με τους οποίους συνομιλείς και τους δίνεις και points
vbalos έγραψε:Αγορίνα μου ταυτίζεσαι με τις απόψεις κάποιου , του οποίου η επιχειρηματολογία πάνω σε αυτά που πιστεύει και πρεσβεύει απέχει χιλιόμετρα από τη δική σου...
Α...για να καταλάβω δηλαδη, επειδή οι απόψεις μου με αυτές του lunatic αποκλίνουν, το θεωρέις απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμφωνούμε σε ορισμένα θέματα κοινής λογικής? Νομίζω οτι ακριβώς επειδή ο lunatic είναι νέος στο φόρουμ, ό,τι λέει είναι αυθεντικό, προϊόν νοητικής διεργασίας (σκέφτηκε δηλαδή μόνος του!) και όχι επιρροές τρίτων. Η συνείδησή του παραμένει καθαρή από παπαγαλισμένες και χιλιοειπωμένες ιδέες, και διαμορφώνει μόνος του την δική του άποψη, ζυγίζοντας τις καταστάσεις και τις συνθήκες κάθε φορά και όχι διατηρώντας πάγιες θέσεις απέναντι σε όλες τις περιστάσεις. Για αυτό Αναμέλλα, εγω τέτοιες φωνές θέλω να ακούω, καθαρές, πολιτικοποιημένες και χωρίς παρωπίδες. Ανοιχτά μυαλά. Θέσεις σαν του σε λίγο καιρό πτυχιούχου βμπαλος τύπου Είσαι-Δεξιός-Αρα-Οταν-Πεις-Ασπρο-Εγω-Θα-Πω-Μαυρό έχουνε φέρει αυτή την κατάντια στη χώρα, στο φοιτητικό και στο συνδικαλιστικό κίνημα. Οταν σταματήσουμε την συνεννόηση και την συναίνεση να την θεωρούμε υποταγή και οπισθοχώρηση και μπορέσουμε να συμφωνήσουμε πάνω σε κάποια κυρια και φλέγοντα ζητήματα, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο :) Μέχρι τότε μην πάρετε αμάξι στο κέντρο στις 10.02, θα χει κίνηση!
vbalos έγραψε:Φίλε μου COn αρχικά θέλω να μου θυμήσεις τόπικ στο οποίο γίναμε κώλος επειδή εγώ είχα όρεξη και δεν είχε σχέση με τα αθλητικά...
Δεύτερον τι περίεργο ένας ουτοπιστής (κατ'εσέ) να αναφέρεται σε λοβοτομημένο ακροατήριο , ενώ κάποιος που βολεύεται με ένα σύστημα απάνθρωπο όπως το σημερινό να αναφέρεται και να ακούγεται από ανοιχτόμυαλους ανθρώπους...δεν ξέρω ειλικρινά μου μοιάζει κάπως αντιφατικό...
Τρίτον μιλάς για τις απαντήσεις που δεν δόθηκαν σε λουνατικ και ελ-χουάν , αλλά γαργάρα όσες δε δόθηκαν σε εμένα...Θα περίμενα λίγη περισσότερη αντικειμενικότητα από έναν αξιοκράτη βεβαίως βεβαίως όπως είσαι εσύ...
Τέταρτον και τελευταίον γιατί ειλικρινά τώρα πια βαρέθηκα , όταν κάποιος απεργεί και τα αιτήματά του είναι δίκαια είναι ηθική υποχρέωση του καθενός να του συμπαρασταθεί έστω και αν είναι να κλείσει η σχολή...οι 1800 που δε θέλουν κλειστές σχολές μπορούν κάλλιστα το Μαϊο - Απρίλιο να έρθουν στις εκλογές να ψηφίσουν τη ΔΑΠαρα μαζικά και να τελειώνει η συζήτηση πριν καν αρχίσει ... Αν αυτοί πέραν του τι συμβαίνει στον κόσμο αδιαφορούν και για το τι συμβαίνει μέσα στα ίδια τους τα πόδια δε φταίω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος ''προπαγανδιστής'' και ''λοβοτομημένος'' αριστερός...
Καλά να περάσετε στις 10/02 ότι και να κάνετε...τραμπάλα , διάβασμα ή καφεδάκι...Μην ξεχαστείτε όμως και πάρετε αμάξι θα έχει κίνηση μάλλον εκείνη τη μέρα
Γενικές παρατηρήσεις

-Επική συντονισμένη επίθεση είχα δεχτεί στα θρυλικά τοπικς για τον Μ.Αλέξανδρο. Ωραίες εποχές!
-Η όλη σου προπαγάνδα προωθείται υποστηρίζεται και αναπαράγεται μηχανικά από πρόβατα σε πρόβατα, τι να κάνουμε τωρα?? Παράδειγμα ο lunatic ο οποίος αν και απέχει χιλιόμετρα από εμένα, δεν ταυτίζεται μαζί σου.
-Δεν έκανες και καμία παρατήρηση που να ευσταθεί λογικα! δηλαδή στις επαναστατικές σου ονειρώξεις τι να απαντήσεις περιμένεις να δωθούν?
-δηλαδή αν οι 1800 κατέβαιναν μαζικά να ψηφίσουνε ΔΑΠάρα και η σχολή δεν έκλεινε, η απεργία δεν θα γινότανε? ή μήπως εσυ και όσοι έχουν σκοπό να συμμετάσχουν δεν θα πηγαίνατε? απλά δεν θα χανόταν μια μέρα εξεταστικής. Και μην παρεξηγηθώ, δεν υπονοώ οτι η λύση είναι να ψηφίσουμε όλοι ΔΑΠ, το σκεπτικό σου προσπαθώ να αναλύσω γιατί δεν ευσταθεί (ούτε αυτο). να τονίσω μόνο κάτι:
vbalos έγραψε: όταν κάποιος απεργεί και τα αιτήματά του είναι δίκαια ηθική υποχρέωση του καθενός να του συμπαρασταθεί
ΑΚΡΙΒΩΣ. Είδες που στα λόγια μου (μας) έρχεσαι? Είναι ηθικη υποχρέωση ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ. Οπως είναι ηθική υποχρέωση του ενός να συμπαρίσταται στον απεργό, έτσι είναι ηθική υποχρέωση του ιδίου να σέβεται το δικαίωμα του άλλου να μην συμπαρασταθεί και κατ΄επέκταση να μορφωθεί (εξεταστεί στην προκειμένη).
vbalos έγραψε:..Ο COn όσο και αν εδώ και χρόνια ''θέλω να του σπάσω τα μούτρα'' έχει απίστευτη συνέπεια και ρητορική στο λόγο του αν και είναι λιγάκι λαϊκιστάκος...
Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο βμπαλε, και ανταποδίδω αναλόγως! :e_wink:
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

ΑΚΡΙΒΩΣ. Είδες που στα λόγια μου (μας) έρχεσαι? Είναι ηθικη υποχρέωση ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ. Οπως είναι ηθική υποχρέωση του ενός να συμπαρίσταται στον απεργό, έτσι είναι ηθική υποχρέωση του ιδίου να σέβεται το δικαίωμα του άλλου να μην συμπαρασταθεί και κατ΄επέκταση να μορφωθεί (εξεταστεί στην προκειμένη).
+10^12

Γιατί να ψηφίσω ΔΑΠ ρε παιδιά? Γιατί δηλαδή το αν η σχολή θα είναι ανοιχτή να εξαρτάται απο το ποιος θα βγει?

ΥΓ: Η γνώμη μου είναι γνωστή για τις παρατάξεις και το αν θα έπρεπε να βρίσκονται μεσα στα πανεπιστήμια....
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Κον φαινεται διαβασες τι εγραψα αλλα μονο μια φορα.ξαναδιαβασε σε παρακαλω,μην μου (ξανα)απαντας λες και μιλας σε κνιτη.ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ.Το εκανα λιανα ή να το ξαναγραψω.Δεν το ξαναγραφω,διαβασε καλυτερα το ποστ μου να δεις τι λεω για αυτα τα ατομα.Αλλη φορα να διαβαζουμε πριν γραψουμε.Δεν ειναι συνελευση σεμφε εδω,να καλυπτουμε απλως με τις φωνες μας τον αλλον,εδω τα γραπτα μενουν .Και μην το θεωρησεις επιθεση αυτο ,σε εσενα απανταω τουλαχιστον.Οσο για τους υπολοιπους,ξυδακι παιδια.Ελπιζω να γαργαληθηκε αρκετα το προγραμμα σας,και οσον αφορα τις ιδεες σας, οτι σκ@το εχετε στο κεφαλι σας κρατηστε το κει...Απλως χαιρομαι που εχουμε ασυλο που λειτουργει υπερ μας(εμας των επαναστατων του σαλονιου και τοσων αλλων),και αν βγουνε τπτ ατομα να λενε αυτα που λετε εσεις με την φυσικη τους παρουσια,θα μαζεψουνε μαπες τοσες ωστε μετα για εναν χρονο θα κλαιγονται στα φορουμ των σχολων.Συνεχιστε των αγωνα σας,αλλα μεινετε στα πληκτρολογια (ναι αυτο ηταν απειλη,αλλα δεν απευθυνεται σε ατομο αλλα σε θεωρητικη κατασταση ,οποτε μοντερειτορς ελπιζω να μην σβηστει).Αυτα παιδακια.....
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

Gus έγραψε:εδω τα γραπτα μενουν
indeed! :e_wink:
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"

Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

Gus έγραψε:Απλως χαιρομαι που εχουμε ασυλο που λειτουργει υπερ μας(εμας των επαναστατων του σαλονιου και τοσων αλλων),και αν βγουνε τπτ ατομα να λενε αυτα που λετε εσεις με την φυσικη τους παρουσια,θα μαζεψουνε μαπες τοσες ωστε μετα για εναν χρονο θα κλαιγονται στα φορουμ των σχολων.
Να μου ζησεις φιλε Γκους με την ειλικρίνειά σου! ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ. ΑΣΥΛΟ ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΣΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ (ακρο)ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΙΔΕΩΝ. ΑΣΥΛΟ ΠΡΠΑΓΑΝΔΙΣΜΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΔΡΑΣΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑΙ, ΦΙΛΕ ΓΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ (οποιος δεν σκέφτεται σαν και μας "αρπάει μαπες"...Τι μου θυμίζει? Χίτλερ? Παπαδόπουλο?? Μα αυτοί οι προσδιορισμοί δεν αρμόζουν σε επαναστάτες!). Σε συγχαίρω για την ειλικρίνειά σου. Γιατί αν τα έλεγα εγώ αυτά, θα ήμουνα ο φασίστας ακροδεξιός λογοκριτής, άνθρωπος του συστήματος και εχθρός του κινήματος, προβοκάτορας και λασπολόγος. Ευτυχώς που μια στο τόσο καποιος από σας τους επαναστάτες, παθαίνει εκλάμψεις αληθείας και ρίχνει το προσωπείο του. Ευγε και πάλι, να το παθαίνεις συχνότερα.

Δύο παρατηρήσεις μόνο, έτσι για την ιστορία, οχι οτι παίζουν καθόλου ρόλο:
- είμαι από τους λίγους που γράφουν σε αυτό το φόρουμ υποστηρίζοντας ιδέες που δεν τυγχάνουν αποδοχής εδω μέσα ενυπόγραφα. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι, που δραστηριοποιούμαι πολιτικά και που μπορούνε να με βρούνε να συζητήσουμε και από κοντά. Το ότι 3 χρονια τώρα μαζεύω ηλεκτρονικές απειλές από κάτι παλικαράδες σαν και του λόγου σου μου είναι παντελώς αδιάφορο και στο χω ξαναπεί.

-Στο παρελθόν έχω τραμπουκιστεί δημοσίως για πράγματα που έχω γράψει στο φόρουμ, και όχι μόνο δεν "κλάφτηκα για κανα χρόνο", αλλά διατήρησα την αξιοπρέπειά μου και συνέχισα να υπερασπίζομαι τις αρχές και τις αξίες μου χωρίς φόβο.

κουράστηκα-αηδίασα-βαρέθηκα να ακολουθώ για μια ακόμα φορά την φθίνουσα κλίση της συζήτησης, κραξτε θεούς και δαίμονες με την ησυχία σας.

Υ.Γ.: Το ξέρω οτι δεν είσαι κνίτης, το ξέρω οτι δεν κανουμε συνέλευση, γιατί συνεχώς επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια? Μηπως όταν ήσουνα μικρός σε διώξανε από την ΚΝΕ και σου χει μείνει αποθυμένο?
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Ξερω πολυ καλα τι ειναι το ασυλο και ποιοι το χρειαζονται,και οπως εγινε σημερα που φασιστικα και αντιδημοκρατικα δν εγινε συγκεντρωση φασιστων στο ασυλο,ετσι θα πεσουν και κλωτσιες στην θεωρητικη κατασταση που ανεφερα.Δεν αναφερομουν παντως ακριβως σε εσενα,δεν πιστευω οτι οι δαπιτες αξιζουν ξυλο παρα σε σχολες που εχουν δυναμη και την επιδεικνυουν.Στην δικια μας οι κνιτες ειναι χειροτεροι.Επισης οπως πολλοι ξερουν εσενα πολλοι ξερουν κι εμενα μην φοβασαι,δεν εισαι ο μονος διασημος.Και για την ιστορια,δειτε πως ξεκινησε να υπαρχει ασυλο στην ελλαδα:

http://anarchypress.wordpress.com/2009/ ... %B9%CF%84/

(oyden krupton upo ton hlio file el-juan :e_wink: )
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
Malefino
Real Name: Thomas
Facebook ID: 2147483647

Δημοσίευση από Malefino »

vbalos έγραψε:όταν κάποιος απεργεί και τα αιτήματά του είναι δίκαια είναι ηθική υποχρέωση του καθενός να του συμπαρασταθεί

Τι εννοείς είανι ΔΙΚΑΙΑ; Αντικειμενικά είναι δίκαια; Ποιός καθοριζει το δίκαιο; Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αντικειμενικό δίκαιο. Ο καθένας σύμφωνα με τις αρχές του, τα ιδανικά του και ότι άλλο θες διαμορφώνει το δίκαιό του και το διεκδικεί στα πλαίσια μίας δημοκρατίας. Το "μιας" το έβαλα εσκεμμένα.
Εσύ και οποισδήποτε άλλος μπορεί να θεωρείς ότι νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και θεωρείς ότι είναι ηθική υποχρέωση να στηρίζω κάθε απεργία. Ο χριστιανός θεωρεί ως δίκαιο το νόμο του Θεού του και θεωρεί ηθική υποχρέωσή μου να κατέβω στην πορεία ενάντια στον ΑΜΚΑ. Ο Χρυσαυγίτης θεωρεί ως δίκαιο την εκδίωξη των μεταναστών απ'την Ελλάδα και να θεωρεί ηθική υποχρέωσή μου να κατέβω στις αισχρές πορείες του.
Συνεπώς δεν έχω καμιά ηθική υποχρέωση σε κανέναν... Εγώ καθορίζω το δίκιο μου, σε αλληλεπίδραση με το αντικειμενικό δίκαιο το οποίο εχουμε ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ σαν κοινωνία και διεκδικώ το δικό μου και αυτονών που θεωρώ εγώ σωστό.
Αν αγαπάς θα φας πακέτο
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.

VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com

Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”