"Η παραχώρηση και η αποδοχή επικυρωμένου εισιτηρίου, καθώς και η προτροπή παραχώρησης (!!) απαγορεύεται και τιμωρείται από το Νόμο (Π.Κ., ΑΡΘ. 186.2 & 392)"
Δεν γνωρίζω αν ο συγκεκριμένος νόμος υπήρχε ή είναι νέος, αλλά το γεγονός και μόνο ότι αναγράφεται πλέον στα εισιτήρια με σόκαρε. Συνειδητοποιώ πως ωθούμαστε να είμαστε όλο και λιγότερο "άνθρωποι", όλο και περισσότερο μοναχικοί, εγωιστές και για την πάρτη μας. Ειλικρινά δεν μπορώ να αντιληφθώ πόσο μεγάλο κακό μπορώ να προκαλέσω εγώ, προσφέροντας το εισιτήριό μου που ισχύει ακόμα σε κάποιον άλλο! Ένας αντίλογος θα μπορούσε να είναι : " η κατασταση της οικονομίας σημερα χρειάζεται τη βοήθεια και τη συνεισφορά ολων... κλπκλπ" . Οk το σεβομαι. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ να συνεισφέρω στην οικονομία χάνοντας με μικρά βήματα την ανθρωπιά μου. (Αλήθεια... έχετε αιστανθεί ποτέ άσχημα επειδή "αναγκαστήκατε" να "στερήσετε" την αποδειξη κάποιου μεγάλου ποσύ από τους υπόλοιπους φίλους της παρέας σας? ? Μπορεί να κατηγορηθώ για υπερβολή αλλά μου κακοφαίνεται αρκετά που "αναγκάζομαι" να ερθω εστω και σε απολυτως φιλική αντιπαράθεση για μια γελοια απόδειξη.)
Και ξαναγυρίζω στα εισιτήρια
Το θέμα ίσως τελικά είναι τελείως για γέλια. Αλλά νιώθω ότι κάποιες φορές κάτι τέτοια θέματα είναι που θα έπρεπε να δουμε λίγο πιο σοβαρά